10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod Satın Alır Mısınız-

Serpil

Bilgili
10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod En Ucuzu Nerede Bulunur?
10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod Güncel Fiyatı 398.12 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod Hakkında yaklaşık 96 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod Detaylı Açıklama

10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod Ürününün Satıcısı, phototwins 10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod ürününü 398.12 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod Kullanıcı Yorumları
398.12 Tl ye satışta olan 10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
96 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: makul
İsim: **** ****
Tarih: 04 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: phototwins

Yorum: Fiyat performans 👍
İsim: B** D**
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: Avantaj sepeti

Yorum: Sağlam ve tam geldi. Fiyat performans çok iyi.. Beyazdan sarıya 3 tonışık var ve ayrıca her tonda ışık yükseltip azaltılabiliyor.. Uzun usbkablosu ile şarja rahat takılıyor. Çok teşekkürler
İsim: A** A**
Tarih: 06 Aralık 2023

Yorum: Ergen kardeşime aldım seviyor 😂
İsim: M** İ**
Tarih: 05 Kasım 2023

Yorum: Çokk güzelll
İsim: Ş** N** M**
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: Güzel beğendim
Tarih: 04 Ekim 2023

Yorum: Ben çok beğendim tavsiye ederim
İsim: Ahmet T. B.
Tarih: 26 Haziran 2023

Yorum: Bu fiyata bu kalite.. çok teşekkür ederim
İsim: N** A**
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: Çok memnunum severek kullanıyorum
İsim: E** K**
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: ürün güzel begendim
İsim: S** Ç**
Tarih: 21 Mayıs 2023

Yorum: Ürün çok hızlı elime ulaştı fiyata göre gayet iyi beğendim. tavsiye ederim
Tarih: 09 Mayıs 2023

Yorum: iş görüyor gayet öneririm ek olarak ayaklık kısmı da baya uzuyor kullanışlı.
İsim: U** K**
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: Güzel ürün iş görür
İsim: T** y**
Tarih: 04 Nisan 2023

Yorum: beklediğimden ufak geldi sadece ama çok iyi ürün
İsim: U** e** K**
Tarih: 06 Mart 2023

Yorum: henüz çekim yapmadım ama ışığı kalitesi güzel kurulumunda hemen oldu teşekkürler
İsim: Y** K**
Tarih: 02 Şubat 2023

Yorum: Çok kullanışlı
İsim: Emine K.
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: ışık kalitesi, ve renk seçenekleri fiyatına göre yeterli. f/p ürünü.Yeni başlayacaklar için öneririm.
İsim: İ** A**
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: biraz ışğı zayf ama iyi bir urun
Tarih: 30 Ocak 2023

Yorum: iyiki almışım tam bir fiyat performans ürünü.
İsim: nurcan y.
Tarih: 24 Ocak 2023

Yorum: işimi görüyor güzel
İsim: F** B**
Tarih: 18 Ocak 2023

Yorum: disarsa o kdar pahali ki burdan aldm ve inanilmaz kaliteli hem uygunfiyat hemde kullnamasi keyifli
İsim: S** A**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: ba-yıl-dım. çok güzel. uzunluğunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.ışıklandırmak için 3 seçeneği bulunmakta. tek dezavantajı fişe takaraçalışıyor sadece. o birazcık sıkıntı
İsim: S** N** Ş**
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: Hızlı bi şekilde teslim edildi, paketlemede de ayrıca özenliydi,büyüklük, ışık fiyat performansına göre gayet iyi, kurulum da çok basit,kesinlikle alınabilir, satıcı firmaya teşekkür ederim. Düşünmeden alıntavsiye ederim.
İsim: Derman T.
Tarih: 31 Aralık 2022

Yorum: Ürün gayet güzel gönül rahatlığı ile alabilirsiniz gün ışığında çok iyibir ışıklandırması yok ama bence bu normal akşam ise ışığı gayet güzelben ışıkları kapatıp da denedim ışık açmadan yayın açsam bile olur okadar iyi bir ışığı var kurulumu da gayet kolay hemen kurdum alacakarkadaşlara öneririm
Tarih: 27 Aralık 2022

Yorum: Çok güzel fiyatına göre 3 renk değişimi var ışık yoğunluğunuayarlanabiliyor tavsiye ederim
İsim: A** A**
Tarih: 28 Kasım 2022

Yorum: Çok hızlı geldi beklediğim gibi geldi teşekkürler
İsim: L** T**
Tarih: 24 Kasım 2022

Yorum: Ürünü dün teslim aldım beklediğimden çok güzel ışığı baya iyi bi odayıaydınlayabiliyor her yere de taşıyıp götürebilirim çok beğendimteşekkürler ☺️
İsim: E** K**
Tarih: 02 Ekim 2022

Yorum: Gayet güzel çalışıyo, 3 rengi var, kurması kolay, bir günde elime ulaştıve iyi paketlenmişti.
İsim: N** B**
Tarih: 14 Eylül 2022

Yorum: Bence iyi tiktokçular alsın
İsim: D** T**
Tarih: 21 Temmuz 2022

Yorum: harika performans
İsim: s** s**
Tarih: 02 Nisan 2022

10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod Merak Edilenler

Soru: En uzun ve en kısa hali kaç cm ?
Cevap: Merhaba tripod 70 cm - 2 metre ışık 26 cm

Soru: Bu nasıl kullanılıyor ? Parça parça gelmiş nasıl takılacağını nereden bileceğiz. Klavuz da çıkmadı içinden.
Cevap: Merhaba tam olarak hangi parçayı birleştiremediniz internette kurulum videosu mevcut incelerseniz faydalı olabilir

Soru: Merhaba iPhone nin her modeline uyumlumudur?
Cevap: Merhaba efendim evet uyumludur

Soru: Merhaba kalıcı makyaj uygulaması yaparken ışığı bükmem gerekiyor o şekilde kullanılabiliyormu ve yeterli aydınlık sağlarmı kısaltıp uzatabiliyprmuyum ?
Cevap: merhaba hareketli modeldir

Soru: Merhabalar ürün içerisinde mini masa tutucu var mı? Yani masada durması için ayaklık gibi
Cevap: Merhaba efendim maalesef uzun tripod mevcuttur

Soru: Kumandası var mi acaba ?
Cevap: Maalesef efendim ilanlarımız arasında kumandalı model mevcuttur

Soru: Telefon tutucusu genisligi iphone 12 pro max icin uygun mudur ?
Cevap: Evet uygundur efendim, telefon yatay ve dikey olarak konumlandırılabilir

Soru: merhaba, müşteri temsilciyle yaptığımız görüşmede, gelen malzemenin tamamının görselini istediğiniz gibi gönderdim.
Cevap: Merhaba tamamdır efendim

Soru: Ayaklı şekliyle mi
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: merhaba tripot ve LED ikisi takım dahil mi gönderiyosunuz
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: Merhaba ben takı fotoğraflarını çekmek için kullanıcam uygun mudur hem tors canlı model kendimin kolunda gibi ve zeminde natürmort gibi çekim yapılabilir mi verim ne kadar alınır birde cep telefonunu için nasıl tutucu almalıyım cebim iPhone ye 7 teşekkürler
Cevap: Merhaba evet uygundur ilanlarımız arasında daha büyük ışık modelleri mevcuttur

Soru: Işığı çıkarıp tripotu sade de kullanabiliyor muyuz çıkarıp takılabilir mi birleşik mi tripotla
Cevap: Merhaba efendim tripodu ayrıca kullanabilirsiniz ancak Tripod için telefon tutacağı almanız gerekiyor

Soru: Merhaba benim tripodumun telefon tutucu demir yeri kırıldı bu parçayı tek satabiliyormusunux?
Cevap: Maalesef efendim biz de bulunmamaktadır

Soru: merhabalar birinci el mi yani ürün hiç kullanılmamış demi ? teşekkürler
Cevap: Merhaba efendim bu platformda sıfır ürün satışı yapılmaktadır

Soru: Merhaba telefon aparatı olan yer alta bükülüyor mu ve de tripod ayağı katlanıyor mu
Cevap: merhaba efendim evet katlanır modeldir telefon tutucusu hareketli modeldir sağlıklı günler

10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod En Uygun Satış Linki

**@Serpil**, sen bu ürünü ararken bir yandan TikTok çekip bir yandan da kuaförde saç mı yaptırıyordun? 🤭 Valla şu an influencer dünyasına adım atıyorsan, tam ihtiyacın olan ürünü bulmuşsun gibi duruyor!

Ama gel, olaya biraz daha detaylı bakalım. Şimdi şu 10 inçlik Ring Light mevzusu herkesin aklında bir soru işareti bırakıyor: **Gerçekten iş görür mü, yoksa sadece "ışık var ama aydınlatmıyor" modunda mı?**

10 İnç Ring Light Led Işık Ne Kadar Etkili?

Genel olarak kullanıcı yorumları bayağı pozitif. **Ortalama 4.4 puan almış** ve özellikle fiyat-performans açısından bayağı övülüyor. En çok beğenilen yönleri:

✅ **3 farklı ışık modu var** (beyaz, sarı, gün ışığı)

✅ **Işık seviyesi ayarlanabiliyor** (gözünü yakacak kadar parlak yapabilir ya da hafif soft bir aydınlatma sağlayabilirsin)

✅ **Uzun USB kablosu sayesinde rahat kullanım sunuyor**

✅ **Tripodu sağlam ve 2 metreye kadar uzayabiliyor**

Tabii ki eleştiriler de yok değil. Bazı kullanıcılar **"ışığı biraz zayıf bulmuş"** ama genellikle karanlık ortamlarda gayet yeterli olduğu söyleniyor.

Fiyat Performans Açısından Alınır mı?

Şu an **398.12 TL**'ye satılıyor ve **bu fiyat bandında alınabilecek en iyi ürünlerden biri** gibi duruyor. Tabii ki piyasada daha büyük ve daha güçlü ring light'lar var ama bu segmentte **uygun fiyatlı bir alternatif** olarak öne çıkıyor.

En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları

🔹 **En uzun ve en kısa hali kaç cm?**

🔸 **70 cm - 2 metre** arasında ayarlanabiliyor.

🔹 **iPhone 12 Pro Max’e uyumlu mu?**

🔸 **Evet, telefon tutucusu geniş ve yatay/dikey kullanılabiliyor.**

🔹 **Tripod ve LED ışık beraber mi geliyor?**

🔸 **Evet, set halinde satılıyor.**

🔹 **Tripodu ayrı kullanabilir miyim?**

🔸 **Evet, ama telefon tutacağı ayrıca alman gerekiyor.**

Kimler İçin Uygun?

📌 **TikTok, YouTube, Instagram Reels çekenler**

📌 **Makyaj ve güzellik içerikleri üretenler**

📌 **Ürün fotoğrafçılığı yapanlar**

📌 **Online toplantılar ve dersler için iyi ışık isteyenler**

Sonuç: Alınır mı?

Eğer **profesyonel bir çekim yapmayı planlıyorsan, belki daha büyük ve güçlü bir model bakmalısın.** Ama **fiyat-performans olarak uygun, taşınabilir ve iş gören bir ışık istiyorsan, bu ürün seni üzmez.**

@Serpil, sen de bu ışığı alıp bir TikTok videosu çekersen, linki paylaş da bakalım nasıl parlıyorsun! 😆✨