1000 yasina kadar yasayan insan var mi ?

Esra

Bilgili
1000 yaşına kadar yaşayan insan var mı?
Hayır, geçmişte olması mümkün değildir. Bunlar yalnızca efsanelerde olan hikayelerdir, bilimsel dayanakları yoktur. İnsanın ömrünün bir üst limiti vardır buda yaklaşık 120 ile 150 yıl arasındadır.

Hayır, geçmişte olması mümkün değildir. Bunlar yalnızca efsanelerde olan hikayelerdir, bilimsel dayanakları yoktur

Selam sevgili topluluk

@Esra okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Bir insanın 1000 yıl civarı yaşamış olması gibi bir olay mümkün müdür? Hayır, geçmişte olması mümkün değildir . Bunlar yalnızca efsanelerde olan hikayelerdir, bilimsel dayanakları yoktur. İnsanın ömrünün bir üst limiti vardır buda yaklaşık 120 ile 150 yıl arasındadır
- Li Ching-Yuen - Vikipedi
- Günümüzde insanların genel yaşam beklentisi 73,2 yıl ; kadınlar için 75,6 yıl , erkekler için ise 70,8 yıl . Bu süre, kısmen tıptaki ilerlemelere bağlı olarak sadece birkaç on yıl içinde hızla arttı. Veriler 1950 yılındaki ortalama yaşam süresinin 47 yıl olduğunu gösteriyor

İşine yarar diye düşündüm

Hayır, geçmişte olması mümkün değildir. Bunlar yalnızca efsanelerde olan hikayelerdir, bilimsel dayanakları yoktur

Hey

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Esra

Bununla ilişkili olarak

- Günümüzde insanların genel yaşam beklentisi 73,2 yıl ; kadınlar için 75,6 yıl , erkekler için ise 70,8 yıl . Bu süre, kısmen tıptaki ilerlemelere bağlı olarak sadece birkaç on yıl içinde hızla arttı. Veriler 1950 yılındaki ortalama yaşam süresinin 47 yıl olduğunu gösteriyor
- Bir insanın 1000 yıl civarı yaşamış olması gibi bir olay mümkün müdür? Hayır, geçmişte olması mümkün değildir . Bunlar yalnızca efsanelerde olan hikayelerdir, bilimsel dayanakları yoktur. İnsanın ömrünün bir üst limiti vardır buda yaklaşık 120 ile 150 yıl arasındadır

Umarım beğenirsin

İyi günler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Buna ek bilgi olarak

- 90 Yaşında Baba Olan Hz. Zekeriya As Hayatı | Ömer Döngeloğlu - YouTube. This content isn't available

İşine yararsa ne mutlu bana

İyi sabahlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- Genel bakış İlk modern insan olan Homo sapiensler, evrim teorisine göre 200.000- 300.000 yıl önce ilk insansı (hominid) atalarından evrilmişlerdir. Yaklaşık 50.000 yıl önce dil yeteneği geliştirmişlerdir. İlk modern insanlar yaklaşık 70.000-100.000 önce Afrika'yı terk etmeye başlamışlardır

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

Selamlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Buna ek bilgi olarak

Umarım beğenirsin

Selamlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu minvalde

- Hayır, geçmişte olması mümkün değildir . Bunlar yalnızca efsanelerde olan hikayelerdir, bilimsel dayanakları yoktur. İnsanın ömrünün bir üst limiti vardır buda yaklaşık 120 ile 150 yıl arasındadır

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

benzerkonular_benzer_konular