Aysu
Bilgili
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Fiyatına Göre Alınır Mı?
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Şimdiki Fiyatı Ile 1489.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Ürün Hakkında Bilgi
_x000D_
_x000D_
Cep telefonunuzdaki uzaktan gerçek zamanlı görüntü görüntülerinidestekler_x000D_
_x000D_
Cep telefonlarında ve iki yönlüses_x000D_
_x000D_
_x000D_
Çift filtre ir-Cut var, _x000D_
Geceleri otomatik anahtar gece görüş_x000D_
_x000D_
Geceleri, 15 metre mesafehiçbir şey görebilirsiniz_x000D_
_x000D_
_x000D_
Mobil nesneler varsa alarmverecektir _x000D_
Insan vücudunun hareketini tespit edebilir, birisi alarm itmesindegerçekleştirilecektir_x000D_
_x000D_
Alarm bilgisi varsa hiçbir şey,uygulama ipuçlarını itecektir_x000D_
_x000D_
_x000D_
Belirli bir alanda ayarlayın,polise itmek için rapor vermek istiyorum_x000D_
_x000D_
_x000D_
Birisi istilası, video kaydıveya ekran görüntüsü varsa._x000D_
_x000D_
_x000D_
Izlemek için oynatılan birhafıza kartında saklanan videoyu görüntüleyebilir_x000D_
_x000D_
_x000D_
H. 265 video kodlaması, oynatmadaha küçük, daha fazla hd resim işgal içindeki video mağazasını görüntüleyin_x000D_
_x000D_
_x000D_
Videoyu destekleyebilir bulutsunucusunda saklanır, yerel depolama kaybından kaçınılır _x000D_
Destek 128 gb tf kartı, maksimum hız class10 gerekir_x000D_
_x000D_
Resim görüntüsünü yukarıdanaşağıya doğru gerçekleştirebilir ve geri dönebilir_x000D_
_x000D_
_x000D_
Yazılım sıfırlamasında biranahtar olabilir_x000D_
_x000D_
_x000D_
Aynı anda izlemek içinbilgisayar desteği çoklu cep telefonunda görüntüleme desteği_x000D_
_x000D_
_x000D_
Kamerayı aile, arkadaş, izleme ile paylaşabilir._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Tüm ürünlerimiz birebir faturalı 2 yılgarantilidir satış sonrası >Destegimiz devam etmektedir >Işimiz sadece kamera --- >_x000D_
_x000D_
Toplamda 70 modeli aşan ürüngamımızla hizmetinizdeyiz _x000D_
_x000D_
Her modele özel çekilmiş kurulum videolarımızı izleyerek dakikalar içinde kurulum yapabilirsiniz çokbasittir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Kutu içinde çıkan bilgilendirme broşüründe yer alan destek bilgilerimizdendende bize ulaşabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Kameralarımızın >Fotoğraflarını >Bilinçli şekilde amatörce çekmekteyiz. >Sizlere abartıdan uzak gerçek hissiyatınıyansıtması için çaba sarfediyoruz >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Photoshop-Sağdan soldan >Kopyalama –yalan yanlış >Içerik ler >- sahte >Mp çözünürlüklerifirmamızda >Olmaz. Sadece gerçeklerisizlere yansıtmaktayız. >_x000D_
_x000D_
Yoosee ip kameralar nasıl kurulur neler yapabiliriz_x000D_
_x000D_
Çok basit ve kolay ve keyiflidir_x000D_
1- Yoosee uygulamasını telefonumuzaindiriyoruz And) ( ios)_x000D_
2- Yoosee uygulamasına e-Posta adresimizle üyeoluyoruz _x000D_
3- Yoosee kameramızın adaptörünü takıyor sesliikazı bekliyoruz_x000D_
4- Yoosee uygulamasına girip (+) kameraekle bölümüne giriyor_x000D_
5- Yoosee uygulamasının bize verdi komutları takip ediyoruz._x000D_
_x000D_
Toplam süre 5 dakika bile sürmeyeceksonrasında heyecan ve keyifle uygulamanın neler yapabildiğinikeşfetmek kalıyor._x000D_
_x000D_
Yoosee ile neler yapabiliriz ?_x000D_
_x000D_
- dünyanın her yerinden cep telefonumuzdanbilgisayarımızdan izleme yapabiliriz_x000D_
- kameranın oldu yere sesimizi gönderebilir sesleri duyabiliriz_x000D_
- mekanda hareket olduğunda yooseebize bilgi verir alarm almak zorunda kalmayız_x000D_
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Ürününün Satıcısı, yoosee 2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera ürününü 1489.0 Tl'den Satılmaktadır.
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera En Son Yapılan Yorumlar
1489.0 Tl ye satışta olan 2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3
Yorum: Kaliteli sağlam
İsim: R** K**
Tarih: 25 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yoosee
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Hikvision marka NVR kayıt cihazına bağlantı sağlanır mı? Cevapların bazılarında kayıt cihazına bağlanmaz yazmışsınız.
Cevap: Her kayıt cihazı desteklemiyor o yüzden genelde bağlanmaz diye cevaplıyoruz çünkü bağlanır dediğimizde tümüne bağlanacağını sanıyorlar sadece xmeye alt tabanlı dvr cihazlarına bağlanır.
Soru: kamera kaç metre çekiyor uzağı
Cevap: Bunlarda optik zoom yok standart kamera uzaklığı çeker. 50-60 mt
Soru: merhaba bu kamera kayıt cihazına bağlanıyor mu
Cevap: xmeye cihazlara bağlanır
Soru: Kaç MP bu kamera, 3mp yazmışsınız.
Cevap: Merhabalar efendim evet 3mp.
Soru: merhaba bu kamera 64gb Microsoft ultra a1 120 mb/sn kartı destekler mi acaba
Cevap: Class10 ve fat32 formatında olduğu müddetce destekler.
Soru: SD kart kaç GB kadar kaldırıyor
Cevap: 128 gb destekler
Soru: Merhaba hocam dış mekan kamerası dimi
Cevap: Merhabalar efendim evet dış mekan tüm hava şartlarına dayanıklıdır.
Soru: Uygulama yoosee mi ona göre alcam değilse hangileri öyle önerirseniz sevinirim
Cevap: Merhabalar efendim 2 farklı uygulama ile kullanabilirsiniz icsee veya Xmeye
Soru: Merhaba uygulaması varmı nasıl indirecez
Cevap: Merhabalar uygulaması play store da mevcut efendim icsee, yada xmeye olarak.
Soru: Merhaba Uygulaması tükçemi
Cevap: merhaba evet (icsee) uygulamadır türkçe
Soru: merhaba CD kart dolduğu zaman kayıtları otomatik mi siliyor. yoksa kartı çıkarıp bizmi siliyoruz.
Cevap: Merhabalar efendim hafıza kartı dolguğunda ilk yaptığı kaydı kendisi otomatik olarak silerek üzerine kaydetmeye devam eder sizin hafıza kartını çıkartmanıza gerek yok.
Soru: Merhaba ev internetine kablolu bağlantı varmı
Cevap: merhaba kabloluda kablosuzda kurulabilir
Soru: nesne takibi var mı?
Cevap: Merhabalar evet nesne takibi var.
Soru: 3mp yazan ürün niye 2mp. geliyor
Cevap: 1080 p olarak 2 mp kayıt yapar
Soru: Ürün pilli yada şarjlı mi yoksa kablo bağlantılı mi
Cevap: ürün sadece 12 volt adaptör bağlantılı.
Soru: iyi günler ürün sadece wifi ile mi çalışıyor.Yoksa kablo ile modeme bağlayabilir miyiz?
Cevap: Her iki türlü kurulur kaplu ve kaplusuz efendim
Soru: Garantisi var mı varsa kaç yıl
Cevap: 2 yıl efendim
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Ürün Resimleri
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera En Uygun Satış Linki
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Şimdiki Fiyatı Ile 1489.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Ürün Hakkında Bilgi
_x000D_
_x000D_
Cep telefonunuzdaki uzaktan gerçek zamanlı görüntü görüntülerinidestekler_x000D_
_x000D_
Cep telefonlarında ve iki yönlüses_x000D_
_x000D_
_x000D_
Çift filtre ir-Cut var, _x000D_
Geceleri otomatik anahtar gece görüş_x000D_
_x000D_
Geceleri, 15 metre mesafehiçbir şey görebilirsiniz_x000D_
_x000D_
_x000D_
Mobil nesneler varsa alarmverecektir _x000D_
Insan vücudunun hareketini tespit edebilir, birisi alarm itmesindegerçekleştirilecektir_x000D_
_x000D_
Alarm bilgisi varsa hiçbir şey,uygulama ipuçlarını itecektir_x000D_
_x000D_
_x000D_
Belirli bir alanda ayarlayın,polise itmek için rapor vermek istiyorum_x000D_
_x000D_
_x000D_
Birisi istilası, video kaydıveya ekran görüntüsü varsa._x000D_
_x000D_
_x000D_
Izlemek için oynatılan birhafıza kartında saklanan videoyu görüntüleyebilir_x000D_
_x000D_
_x000D_
H. 265 video kodlaması, oynatmadaha küçük, daha fazla hd resim işgal içindeki video mağazasını görüntüleyin_x000D_
_x000D_
_x000D_
Videoyu destekleyebilir bulutsunucusunda saklanır, yerel depolama kaybından kaçınılır _x000D_
Destek 128 gb tf kartı, maksimum hız class10 gerekir_x000D_
_x000D_
Resim görüntüsünü yukarıdanaşağıya doğru gerçekleştirebilir ve geri dönebilir_x000D_
_x000D_
_x000D_
Yazılım sıfırlamasında biranahtar olabilir_x000D_
_x000D_
_x000D_
Aynı anda izlemek içinbilgisayar desteği çoklu cep telefonunda görüntüleme desteği_x000D_
_x000D_
_x000D_
Kamerayı aile, arkadaş, izleme ile paylaşabilir._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Tüm ürünlerimiz birebir faturalı 2 yılgarantilidir satış sonrası >Destegimiz devam etmektedir >Işimiz sadece kamera --- >_x000D_
_x000D_
Toplamda 70 modeli aşan ürüngamımızla hizmetinizdeyiz _x000D_
_x000D_
Her modele özel çekilmiş kurulum videolarımızı izleyerek dakikalar içinde kurulum yapabilirsiniz çokbasittir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Kutu içinde çıkan bilgilendirme broşüründe yer alan destek bilgilerimizdendende bize ulaşabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Kameralarımızın >Fotoğraflarını >Bilinçli şekilde amatörce çekmekteyiz. >Sizlere abartıdan uzak gerçek hissiyatınıyansıtması için çaba sarfediyoruz >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Photoshop-Sağdan soldan >Kopyalama –yalan yanlış >Içerik ler >- sahte >Mp çözünürlüklerifirmamızda >Olmaz. Sadece gerçeklerisizlere yansıtmaktayız. >_x000D_
_x000D_
Yoosee ip kameralar nasıl kurulur neler yapabiliriz_x000D_
_x000D_
Çok basit ve kolay ve keyiflidir_x000D_
1- Yoosee uygulamasını telefonumuzaindiriyoruz And) ( ios)_x000D_
2- Yoosee uygulamasına e-Posta adresimizle üyeoluyoruz _x000D_
3- Yoosee kameramızın adaptörünü takıyor sesliikazı bekliyoruz_x000D_
4- Yoosee uygulamasına girip (+) kameraekle bölümüne giriyor_x000D_
5- Yoosee uygulamasının bize verdi komutları takip ediyoruz._x000D_
_x000D_
Toplam süre 5 dakika bile sürmeyeceksonrasında heyecan ve keyifle uygulamanın neler yapabildiğinikeşfetmek kalıyor._x000D_
_x000D_
Yoosee ile neler yapabiliriz ?_x000D_
_x000D_
- dünyanın her yerinden cep telefonumuzdanbilgisayarımızdan izleme yapabiliriz_x000D_
- kameranın oldu yere sesimizi gönderebilir sesleri duyabiliriz_x000D_
- mekanda hareket olduğunda yooseebize bilgi verir alarm almak zorunda kalmayız_x000D_
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Ürününün Satıcısı, yoosee 2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera ürününü 1489.0 Tl'den Satılmaktadır.
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera En Son Yapılan Yorumlar
1489.0 Tl ye satışta olan 2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3
Yorum: Kaliteli sağlam
İsim: R** K**
Tarih: 25 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yoosee
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Hikvision marka NVR kayıt cihazına bağlantı sağlanır mı? Cevapların bazılarında kayıt cihazına bağlanmaz yazmışsınız.
Cevap: Her kayıt cihazı desteklemiyor o yüzden genelde bağlanmaz diye cevaplıyoruz çünkü bağlanır dediğimizde tümüne bağlanacağını sanıyorlar sadece xmeye alt tabanlı dvr cihazlarına bağlanır.
Soru: kamera kaç metre çekiyor uzağı
Cevap: Bunlarda optik zoom yok standart kamera uzaklığı çeker. 50-60 mt
Soru: merhaba bu kamera kayıt cihazına bağlanıyor mu
Cevap: xmeye cihazlara bağlanır
Soru: Kaç MP bu kamera, 3mp yazmışsınız.
Cevap: Merhabalar efendim evet 3mp.
Soru: merhaba bu kamera 64gb Microsoft ultra a1 120 mb/sn kartı destekler mi acaba
Cevap: Class10 ve fat32 formatında olduğu müddetce destekler.
Soru: SD kart kaç GB kadar kaldırıyor
Cevap: 128 gb destekler
Soru: Merhaba hocam dış mekan kamerası dimi
Cevap: Merhabalar efendim evet dış mekan tüm hava şartlarına dayanıklıdır.
Soru: Uygulama yoosee mi ona göre alcam değilse hangileri öyle önerirseniz sevinirim
Cevap: Merhabalar efendim 2 farklı uygulama ile kullanabilirsiniz icsee veya Xmeye
Soru: Merhaba uygulaması varmı nasıl indirecez
Cevap: Merhabalar uygulaması play store da mevcut efendim icsee, yada xmeye olarak.
Soru: Merhaba Uygulaması tükçemi
Cevap: merhaba evet (icsee) uygulamadır türkçe
Soru: merhaba CD kart dolduğu zaman kayıtları otomatik mi siliyor. yoksa kartı çıkarıp bizmi siliyoruz.
Cevap: Merhabalar efendim hafıza kartı dolguğunda ilk yaptığı kaydı kendisi otomatik olarak silerek üzerine kaydetmeye devam eder sizin hafıza kartını çıkartmanıza gerek yok.
Soru: Merhaba ev internetine kablolu bağlantı varmı
Cevap: merhaba kabloluda kablosuzda kurulabilir
Soru: nesne takibi var mı?
Cevap: Merhabalar evet nesne takibi var.
Soru: 3mp yazan ürün niye 2mp. geliyor
Cevap: 1080 p olarak 2 mp kayıt yapar
Soru: Ürün pilli yada şarjlı mi yoksa kablo bağlantılı mi
Cevap: ürün sadece 12 volt adaptör bağlantılı.
Soru: iyi günler ürün sadece wifi ile mi çalışıyor.Yoksa kablo ile modeme bağlayabilir miyiz?
Cevap: Her iki türlü kurulur kaplu ve kaplusuz efendim
Soru: Garantisi var mı varsa kaç yıl
Cevap: 2 yıl efendim
2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera Ürün Resimleri

2 Mp 1080p Wıfı Güvenlik Kamerası Açık Kapalı Dome Güvenlik Gözetim Kablosuz Ip Kamera En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com