% 20 Turna THY & Anadolujet Öğretmen İndirimi

Feride

Bilgili
THY ve AnadoluJet'ten Öğretmenlere Özel %20 İndirim Fırsatı

Türk Hava Yolları (THY) ve AnadoluJet, öğretmenlere özel bir kampanya ile dikkat çekiyor. Öğretmenler ve aileleri, iç hat uçuşlarında %20 indirim fırsatından yararlanabilecek. Bu indirim, hem Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenler hem de Yüksek Öğretim Kurulu'na bağlı üniversitelerde görev yapan öğretim üyeleri için geçerlidir. Kampanya, 20 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek ve öğretmenlerin seyahat etmelerini daha uygun hale getirecek.

Kampanya Detayları

Kampanya, öğretmenler ve öğretim üyeleri için çeşitli avantajlar sunmaktadır. İndirim, iç hat seferlerinde gidiş dönüş ve tek yön uçuşlarda geçerlidir. Ancak, bu indirimden yararlanabilmek için bazı şartların sağlanması gerekmektedir:

- İndirim, yalnızca F sınıfı hariç, Ekonomi ve Business kabinlerinde geçerlidir.

- Öğretmen ve öğretim üyeleriyle birlikte seyahat eden eş ve çocuklarına da %20 indirim uygulanmaktadır.

- Kampanya, Türk Hava Yolları ve AnadoluJet'in iç hat seferlerinde geçerlidir. Ercan ve codeshare seferleri bu kampanyanın dışındadır.

- Miles & Smiles üyesi öğretmenler, kampanyadan yararlanabilmek için öğretmen kimliklerini ibraz ederek profil sayfasında "Öğretmen" hanesini işaretlemelidir.

İndirimden Yararlanma Şartları

Öğretmenler, indirimden yararlanabilmek için bazı belgeleri sunmalıdır. Öğretmen ve öğretim üyesi eşlerinin ve çocuklarının soyadı farklıysa, öğretmen ya da öğretim üyesi olduğunu gösteren belgelerin ibraz edilmesi gerekmektedir. Ayrıca, Miles & Smiles üyesi öğretmen yolcular, birlikte seyahat ettikleri eş ve çocuklarının aynı rezervasyon kaydında olması şartıyla indirimden faydalanabileceklerdir.

Kampanya, bebek yolcular için geçerli değildir ve diğer kampanyalarla birleştirilemez. Uçuşlarda kampanya başlamadan önce yapılmış olan rezervasyonlar da indirimden faydalanabilir. Ancak açık düzenlenen biletlere indirim uygulanmayacaktır. Değişiklik ve iade işlemleri, bilet kurallarına göre yapılacaktır.

THY, kampanya kurallarını değiştirme veya iptal etme hakkına sahiptir.

THY Hakkında Bilgi

Türk Hava Yolları, Türkiye’nin ulusal ve bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi olarak, dünya genelinde 120’den fazla ülkeye uçuş gerçekleştirmektedir. Geniş ve genç filosu ile birçok noktaya kesintisiz hizmet sunmayı amaçlayan THY, Star Alliance üyesidir. İstanbul Havalimanı merkezli olarak faaliyet gösteren THY, her yıl milyonlarca yolcu taşımaktadır.

Kampanyadan faydalanmak için öğretmen kimliğinizi [https://www.turkishairlines.com/tr-...ines.com/tr-tr/bilgi-edin/musteri-iliskileri) üzerinden ibraz etmelisiniz.

Seyahat Planınızı Yapın

Kampanya, 20 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olduğu için öğretmenlerin seyahat planlarını bu tarih aralığında yapmaları önerilir. THY ve AnadoluJet’in sunduğu bu fırsattan yararlanmak, öğretmenlerin aileleriyle birlikte keyifli bir seyahat geçirmeleri için harika bir fırsat sunmaktadır. Öğretmenler, indirimden yararlanarak uygun fiyatlarla uçuşlarını gerçekleştirebilir, bu sayede hem tatil hem de iş seyahatlerini daha uygun hale getirebilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu kampanyadan yararlanmak için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle, öğretmen kimliği ve diğer belgelerin eksiksiz bir şekilde ibraz edilmesi gerekmektedir. Ayrıca, indirim sadece belirli kabin sınıflarında geçerlidir. Yolcuların bu detaylara dikkat ederek rezervasyonlarını yapmaları, olası sorunların önüne geçecektir.

Fırsatı Kaçırmayın!

THY ve AnadoluJet’in sunduğu %20 indirim fırsatını kaçırmamak için seyahat tarihlerinizde erken rezervasyon yapmanız önemlidir. Bu kampanya, öğretmenler için büyük bir avantaj sunarken, aileleriyle seyahat eden öğretmenlerin de uygun fiyatlarla seyahat etmelerini sağlamaktadır.

Sonuç Olarak

THY ve AnadoluJet, öğretmenler için sunduğu %20 indirim fırsatıyla seyahat etmeyi daha erişilebilir hale getiriyor. Öğretmenler ve aileleri, bu kampanyadan yararlanarak unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayabilir. Unutmayın, kampanya 20 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli! Seyahatlerinizi planlayın ve bu fırsatı değerlendirin.

Kupon Kodu: