Bahar
Bilgili
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı En Ucuzu Nerede Bulunur?
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Şu Andaki Fiyatı 3656.74 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Memnuniyet Oranı Nedir?
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Açıklama Ve Özellikler
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Ürününün Satıcısı, Enshall 28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı ürününü 3656.74 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Kullanıcı Geri Bildirimleri
3656.74 Tl ye satışta olan 28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Ürün sıkıntısız ulaştı. Çok şık duruyor..
İsim: B** T**
Tarih: 20 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EnshallShop
Yorum: Başarılı beğendim
İsim: A** Ö**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Özenle paketlenmiş güvenli bir şekilde geldi kurulum çok kolay ve çokgüzel ve sorunsuz bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok güzel kaliteli olduğu belli paketlemesi harikaydı
İsim: N** G**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Teşekkürler
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: Işığı güzel işimi çok kolaylaştırdı ve şık bi ürün
İsim: G** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Şubat 2024
Satıcı: Ensoy
Yorum: Süper ürünler
İsim: Bilal K.
Tarih: 09 Kasım 2023
Yorum: Ürün çok havalı evet ama
çok aşırı ısınması var bilginiz oldun.
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: Çok kaliteli parasını hakediyor çok beğendim. Karanlıkta ne kadaraydınlattığını da paylaştım
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: Ürün kalitesi beklediğimden çok daha üst seviyede ilk aldığım üründeadaptör sorunu yaşadım ancak enshall firması ürünü hızlı bir şekildedeğiştirerek bizi tekrar mutlu etti ürün kalitesi olarak çok memnunuzve Enshall firmasına yardım ve destekler için çok teşekkür ederiz
İsim: Yahya Ö.
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Ürün geldi fakat kumandası yok kumandasını göndermediğiniz takdirde geriiade etmek zorunda kalacağım … açıklmada kumanda olduğu belirtmişsiniz.
İsim: Selen E.
Tarih: 30 Mart 2024
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Merhaba ürün ne renk ışık veriyor ve kasa ne renk ?
Cevap: MErhaba efendim, ürün siyah renk, beyaz, sarı ve gün ışığı şeklinde sıcaklığını ayarlayabilirsiniz.
Soru: Merhabalar kalıcı makyaj için 24 inç mi 28 inç mi tavsiye edersiniz
Cevap: Merhaba efendim, 2 üründe uygundur, boyut farkı mevcut, yerinizin boyutuna göre tercih edebilirsiniz
Soru: başka renkleri mevcut mu
Cevap: Evet efendim pembe ve beyaz renkleri mevcut
Soru: beyaz rengi var mi
Cevap: Var efendim
Soru: Telefon tutacağı var mı?
Soru: Ürün demonte olarak geliyor değilmi? Kutu boyutları nedir?
Cevap: Merhaba, evet efendim 76x34x12cm
Soru: Kaç led acaba
Cevap: Merhaba efendim, 320 ledi mevcut
Soru: Merhaba garantisi var mı bu ürünün sizden almıştım bilgilendirir misiniz
Cevap: Merhaba efendim evet var
Soru: 24 inc 28inc ne demek
Cevap: Işık boyutu efendim
Soru: Ne kadar garanti kapsamında
Cevap: 2 yıl efendim
Soru: Merhaba kumandası ile beraber gönderiyorsunuz değil mi
Cevap: Merhabalar evet efendim
Soru: Merhaba en alcak ve en yuksek boyunu ögrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba en küçük boyu 1.20 en yüksek 1.80
Soru: hi, Ağırlığı ne kadar?
Cevap: kutu ağırlığı yaklaşık 4kg civarı efendim
Soru: Merhaba ürünün üzerinde CE belgesi varmı?
Soru: Merhaba, telefon tutucu ile geliyor ?
Cevap: Merhaba efendim, evet telefon tutucusu içerisinde mevcut
Soru: Merhaba. Metal rengi beyaz olan var mı. Sadece siyah renk mi mevcut elinizde?
Cevap: Siyah efendim
Soru: Yedek lamba nasıl alabilirim
Cevap: Yedek lamba derken efendim anlayamadım
Soru: Ürün lm değeri kaç acaba
Cevap: Merhaba efendim, 4800 lm efendim
Soru: Kaç wat acaba ?
Cevap: 50w efendim
Soru: İyi günler golf rengi gelir mi acaba?
Cevap: Merhabalar şuan siyah var efendim
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Görseller
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Şu Andaki Fiyatı 3656.74 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Memnuniyet Oranı Nedir?
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Açıklama Ve Özellikler
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Ürününün Satıcısı, Enshall 28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı ürününü 3656.74 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Kullanıcı Geri Bildirimleri
3656.74 Tl ye satışta olan 28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Ürün sıkıntısız ulaştı. Çok şık duruyor..
İsim: B** T**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Başarılı beğendim
İsim: A** Ö**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Özenle paketlenmiş güvenli bir şekilde geldi kurulum çok kolay ve çokgüzel ve sorunsuz bir ürün
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok güzel kaliteli olduğu belli paketlemesi harikaydı
İsim: N** G**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Teşekkürler
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: Işığı güzel işimi çok kolaylaştırdı ve şık bi ürün

İsim: G** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Şubat 2024
Yorum: Süper ürünler
İsim: Bilal K.
Tarih: 09 Kasım 2023
Yorum: Ürün çok havalı evet ama
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: Çok kaliteli parasını hakediyor çok beğendim. Karanlıkta ne kadaraydınlattığını da paylaştım
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: Ürün kalitesi beklediğimden çok daha üst seviyede ilk aldığım üründeadaptör sorunu yaşadım ancak enshall firması ürünü hızlı bir şekildedeğiştirerek bizi tekrar mutlu etti ürün kalitesi olarak çok memnunuzve Enshall firmasına yardım ve destekler için çok teşekkür ederiz
İsim: Yahya Ö.
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Ürün geldi fakat kumandası yok kumandasını göndermediğiniz takdirde geriiade etmek zorunda kalacağım … açıklmada kumanda olduğu belirtmişsiniz.
İsim: Selen E.
Tarih: 30 Mart 2024
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Merhaba ürün ne renk ışık veriyor ve kasa ne renk ?
Cevap: MErhaba efendim, ürün siyah renk, beyaz, sarı ve gün ışığı şeklinde sıcaklığını ayarlayabilirsiniz.
Soru: Merhabalar kalıcı makyaj için 24 inç mi 28 inç mi tavsiye edersiniz
Cevap: Merhaba efendim, 2 üründe uygundur, boyut farkı mevcut, yerinizin boyutuna göre tercih edebilirsiniz
Soru: başka renkleri mevcut mu
Cevap: Evet efendim pembe ve beyaz renkleri mevcut
Soru: beyaz rengi var mi
Soru: Telefon tutacağı var mı?
Soru: Ürün demonte olarak geliyor değilmi? Kutu boyutları nedir?
Cevap: Merhaba, evet efendim 76x34x12cm
Soru: Kaç led acaba
Cevap: Merhaba efendim, 320 ledi mevcut
Soru: Merhaba garantisi var mı bu ürünün sizden almıştım bilgilendirir misiniz
Cevap: Merhaba efendim evet var
Soru: 24 inc 28inc ne demek
Cevap: Işık boyutu efendim
Soru: Ne kadar garanti kapsamında
Cevap: 2 yıl efendim
Soru: Merhaba kumandası ile beraber gönderiyorsunuz değil mi
Cevap: Merhabalar evet efendim
Soru: Merhaba en alcak ve en yuksek boyunu ögrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba en küçük boyu 1.20 en yüksek 1.80
Soru: hi, Ağırlığı ne kadar?
Cevap: kutu ağırlığı yaklaşık 4kg civarı efendim
Soru: Merhaba ürünün üzerinde CE belgesi varmı?
Soru: Merhaba, telefon tutucu ile geliyor ?
Cevap: Merhaba efendim, evet telefon tutucusu içerisinde mevcut
Soru: Merhaba. Metal rengi beyaz olan var mı. Sadece siyah renk mi mevcut elinizde?
Cevap: Siyah efendim
Soru: Yedek lamba nasıl alabilirim
Cevap: Yedek lamba derken efendim anlayamadım
Soru: Ürün lm değeri kaç acaba
Cevap: Merhaba efendim, 4800 lm efendim
Soru: Kaç wat acaba ?
Cevap: 50w efendim
Soru: İyi günler golf rengi gelir mi acaba?
Cevap: Merhabalar şuan siyah var efendim
28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Görseller

28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı En Uygun Satış Linki

Enshall 28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Enshall 28inç Ay Lamba Led Video Işığı Yarım Ay Şekilli Kumandalı Dolgu Işık Kalıcı Makyaj Tatto Çekim Işığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.