KumRuhu
Bilgili
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Tavsiye Edilen Yer Neresi?
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Şu Andaki Değeri 3679.0 Tl'den Satılmaktadır.
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Kaç Kişi Memnun?
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Ürün Özellikleri
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Simfer 3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak ürününü 3679.0 Tl'den Satılmaktadır.
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Son Yorumlar
3679.0 Tl ye satışta olan 3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: ben bayıldım ocağım çok güzel ve servisim çok ilgili
İsim: Elif K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ağustos 2024
Satıcı: Simfer
Yorum: Ürün güzel saglam ulasdı
İsim: G** E** k**
Tarih: 28 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: geliştirilebilir
İsim: E** A**
Tarih: 19 Şubat 2023
Yorum: şu anlık memmunum hiç bir sorun yok biraz Daha geçsin gunceleyecegim.cokguzuel duruyor ayrıca kullanımı cok güzel simdilik
İsim: R** o**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: harika ürün harika servis güvenilir site Trendyol
İsim: **** ****
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: TÜM AİLEMİZ KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYEN MARKALI ÜRÜNLERDEN FARKI OLMAYANSİMFER KULLANIYORUZ BU İLK DEĞİL VE SON OLMAYACAK
İsim: Murat A.
Tarih: 01 Ocak 2022
Yorum: Beyaz sirke ile silerseniz leke tutmaz, ürün her anlamda başarılı gazemniyeti ver paslanmaz krom, çakmaklık tuş hassasiyeti gayet iyi, lekevs gibi şeylere takılmayın, bazı şeylerin kullanımını bilmek lazım.
İsim: m** U**
Tarih: 26 Ağustos 2023
Yorum: kaliteli değil
İsim: S** D**
Tarih: 05 Temmuz 2023
Yorum: Görüntü güzell ama su izi kalıyor. Zemini pürüzsüz vernikli gibi değilbir dokusu var elleyince hissediliyor
İsim: H** B** M**
Tarih: 23 Nisan 2023
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: doğalgaz uyumlumu
Cevap: Merhaba Efendim, Evet uyumludur, yetkili servisimizden kurulum için randevu oluştururken belirtmenizi rica ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba izgaralar dokummu
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında simfer müşteri hizmetlerini aramanızı rica ederiz. Hem ürün hakkında hemde teknik bir sorun yaşadığınızda size yardımcı olacaklardır.
Soru: merhaba 50.60 ölcüye uygunmudur
Cevap: Merhaba; ürünümüz standart ölçüleri sahip ve vermiş olduğunuz ölçülere uygundur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürünün garantisi kaç yıl acaba?
Cevap: Merhaba; ürünümüzün garantisi 2 yıldır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba,ocağın gireceği bölüm ölçüsü en 53 derinlik 50 cm uygunmudur
Cevap: Merhaba efendim, konu hakkında Simfer müşteri hizmetlerini aramanızı rica ederiz. Ürün ve teknik konularla ilgili size yardımcı olacaklardır. İyi günler dileriz.
Soru: Ocak mermere gommelimi
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında simfer müşteri hizmetlerini aramanızı rica ederiz. Hem ürün hakkında hemde teknik bir sorun yaşadığınızda size yardımcı olacaklardır.
Soru: tüp uyumlu mu
Cevap: Merhaba efendim, konu hakkında Simfer müşteri hizmetlerini aramanızı rica ederiz. Ürün ve teknik konularla ilgili size yardımcı olacaklardır. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar ürünün ölçüleri nedir acaba
Cevap: Merhaba efendim, Yükseklik / Genişlik / Derinlik (mm) : 100/580/510
Soru: cevap verecek msnz acaba ona göre alacam
Cevap: Merhaba, özenle paketlenmiş olarak sizlere gönderilmektedir efendim
Soru: benim şu anki ocağım 53 x 81 yüzeysel ölçüsü bu bu marka benim yerime olur mu
Cevap: Merhaba; ürün ölçülerimiz (Y-G-D) 10.0* 58.0*51.0 cm'dir İyi günler dileriz
Soru: Doğalgaz dönüşümü için ücret alınıyor mu?
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında simfer müşteri hizmetlerini aramanızı rica ederiz. Hem ürün hakkında hemde teknik bir sorun yaşadığınızda size yardımcı olacaklardır. (0850 201 03 52)
Soru: Ocak yüzeyi Çelik mi Bir de kaç yıl garantisi var
Cevap: Merhaba; ürünümüzün yüzeyi emaye, olup 2 yıl ürün garantisi bulunmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ben sizden Ocak adlım ve kurulum talebi oluşturmanız kazım siz oluşturmadan gelip kurmuyorlar neden ilgilenmiyorsunuz
Cevap: Merhaba; kurulum hizmeti için markanın müşteri hizmetlerini arayarak ransdevu oluşturmanız gerekmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: KÜÇÜK GÖZÜ ARKADAMI KALIYOR
Cevap: Merhaba efendim, evet arkada kalmaktadır.
Soru: iyi günler, ürün doğalgaz yakıt ayarlımı geliyor, birde arka mermere oturan kısım olcusu nedir gömme olan kısım olcusu
Cevap: Merhaba, ürün standart olarak doğalgazlı üretilmektedir. Ancak ücretsiz kurulum için randevu aldığınızda LPG'li olarak kullanmak istiyorum diye belirtirseniz, gelen servis ekibi LPG dönüşümünü sizden bir bedel almadan yapmaktadırlar. Detaylı bilgi için simfer müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.
Soru: Ocak büyüklüğü kaç cm.
Cevap: 60 cm'dir.
Soru: ürünün beyaz rengi varmı acaba inox değilde
Cevap: Merhaba, farklı modelde mevcuttur.
Soru: bu ocağı sizden satın aldıktan sonra kurulumunu nasıl yapıyorsunuz bilgi verir misiniz sipariş vermek istiyorum
Cevap: Merhabalar Efendim Yetkili Servisi aramanız yeterli olacaktır.
Soru: Beyaz rengi mevcut mu ?
Cevap: Merhaba efendim, farklı modellerde mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Bu ocağın rengi
Cevap: Merhaba,inox renge sahiptir
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Detay Resimler
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Şu Andaki Değeri 3679.0 Tl'den Satılmaktadır.
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Kaç Kişi Memnun?
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Ürün Özellikleri
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Simfer 3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak ürününü 3679.0 Tl'den Satılmaktadır.
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Son Yorumlar
3679.0 Tl ye satışta olan 3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: ben bayıldım ocağım çok güzel ve servisim çok ilgili
İsim: Elif K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ağustos 2024
Yorum: Ürün güzel saglam ulasdı
İsim: G** E** k**
Tarih: 28 Nisan 2023
Yorum: geliştirilebilir
İsim: E** A**
Tarih: 19 Şubat 2023
Yorum: şu anlık memmunum hiç bir sorun yok biraz Daha geçsin gunceleyecegim.cokguzuel duruyor ayrıca kullanımı cok güzel simdilik
İsim: R** o**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: harika ürün harika servis güvenilir site Trendyol

İsim: **** ****
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: TÜM AİLEMİZ KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYEN MARKALI ÜRÜNLERDEN FARKI OLMAYANSİMFER KULLANIYORUZ BU İLK DEĞİL VE SON OLMAYACAK

İsim: Murat A.
Tarih: 01 Ocak 2022
Yorum: Beyaz sirke ile silerseniz leke tutmaz, ürün her anlamda başarılı gazemniyeti ver paslanmaz krom, çakmaklık tuş hassasiyeti gayet iyi, lekevs gibi şeylere takılmayın, bazı şeylerin kullanımını bilmek lazım.
İsim: m** U**
Tarih: 26 Ağustos 2023
Yorum: kaliteli değil
İsim: S** D**
Tarih: 05 Temmuz 2023
Yorum: Görüntü güzell ama su izi kalıyor. Zemini pürüzsüz vernikli gibi değilbir dokusu var elleyince hissediliyor
İsim: H** B** M**
Tarih: 23 Nisan 2023
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: doğalgaz uyumlumu
Cevap: Merhaba Efendim, Evet uyumludur, yetkili servisimizden kurulum için randevu oluştururken belirtmenizi rica ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba izgaralar dokummu
Soru: merhaba 50.60 ölcüye uygunmudur
Cevap: Merhaba; ürünümüz standart ölçüleri sahip ve vermiş olduğunuz ölçülere uygundur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürünün garantisi kaç yıl acaba?
Cevap: Merhaba; ürünümüzün garantisi 2 yıldır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba,ocağın gireceği bölüm ölçüsü en 53 derinlik 50 cm uygunmudur
Soru: Ocak mermere gommelimi
Soru: tüp uyumlu mu
Soru: merhabalar ürünün ölçüleri nedir acaba
Cevap: Merhaba efendim, Yükseklik / Genişlik / Derinlik (mm) : 100/580/510
Soru: cevap verecek msnz acaba ona göre alacam
Cevap: Merhaba, özenle paketlenmiş olarak sizlere gönderilmektedir efendim
Soru: benim şu anki ocağım 53 x 81 yüzeysel ölçüsü bu bu marka benim yerime olur mu
Cevap: Merhaba; ürün ölçülerimiz (Y-G-D) 10.0* 58.0*51.0 cm'dir İyi günler dileriz
Soru: Doğalgaz dönüşümü için ücret alınıyor mu?
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında simfer müşteri hizmetlerini aramanızı rica ederiz. Hem ürün hakkında hemde teknik bir sorun yaşadığınızda size yardımcı olacaklardır. (0850 201 03 52)
Soru: Ocak yüzeyi Çelik mi Bir de kaç yıl garantisi var
Cevap: Merhaba; ürünümüzün yüzeyi emaye, olup 2 yıl ürün garantisi bulunmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ben sizden Ocak adlım ve kurulum talebi oluşturmanız kazım siz oluşturmadan gelip kurmuyorlar neden ilgilenmiyorsunuz
Cevap: Merhaba; kurulum hizmeti için markanın müşteri hizmetlerini arayarak ransdevu oluşturmanız gerekmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: KÜÇÜK GÖZÜ ARKADAMI KALIYOR
Cevap: Merhaba efendim, evet arkada kalmaktadır.
Soru: iyi günler, ürün doğalgaz yakıt ayarlımı geliyor, birde arka mermere oturan kısım olcusu nedir gömme olan kısım olcusu
Cevap: Merhaba, ürün standart olarak doğalgazlı üretilmektedir. Ancak ücretsiz kurulum için randevu aldığınızda LPG'li olarak kullanmak istiyorum diye belirtirseniz, gelen servis ekibi LPG dönüşümünü sizden bir bedel almadan yapmaktadırlar. Detaylı bilgi için simfer müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.
Soru: Ocak büyüklüğü kaç cm.
Cevap: 60 cm'dir.
Soru: ürünün beyaz rengi varmı acaba inox değilde
Cevap: Merhaba, farklı modelde mevcuttur.
Soru: bu ocağı sizden satın aldıktan sonra kurulumunu nasıl yapıyorsunuz bilgi verir misiniz sipariş vermek istiyorum
Cevap: Merhabalar Efendim Yetkili Servisi aramanız yeterli olacaktır.
Soru: Beyaz rengi mevcut mu ?
Cevap: Merhaba efendim, farklı modellerde mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Bu ocağın rengi
Cevap: Merhaba,inox renge sahiptir
3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Detay Resimler

3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki

Simfer 3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Simfer 3113 4g 60 cm İnox Ankastre Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.