32TH4020 32- 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Serpil

Bilgili
32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Bu Ürünü Almalı Mı?
32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Şu Andaki Değeri 6000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürün Detayları

Telefunken 32TH4020 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı LED TV * 40 inç ve üstü televizyonlarda, yetkili servis tarafından kurulum yapılması gerekmektedir.* Lütfen yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır.* 40 inç altı televizyonlarda ise kurulum gerekmemektedir. Telefunken’in LED tasarıma sahip modellerinden biri olan Telefunken 32TH4020 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı LED TV modeli, yeni nesil teknolojileri sayesinde kullanıcılara sıra dışı bir televizyon izleme deneyimi sunuyor. Arka ışıklandırmaya sahip LED teknolojisi ile daha canlı, daha renkli ve gerçeğe yakın görüntülere ev sahipliği yapan model, Telefunken’e özel Augen teknolojisi ile gerçek doğallığın keyfini yaşatıyor. 32 inç ekran boyutu ve 1366 x 768 piksel çözünürlüğe sahip HD ekranı ile görüntüleri en ince detaylarıyla ekrana yansıtan model, oyun paneli olarak da rahatlıkla kullanılabiliyor. Oyun severlerin en çok tercih ettiği modeller arasında yerini alan Telefunken LED TV, ekran parlamasını önleyen özel ekran tasarımı sayesinde balkon ve bahçe gibi dış mekanlarda da kullanım kolaylığı sağlıyor. Hem güncel televizyon programlarının izlenmesini sağlayan hem de monitör olarak kullanılan Telefunken 32 inç uydu alıcılı LED TV, geleceğin teknolojileri ile konforu evinize getiriyor. Augen Teknolojisi ile Daha Parlak ve Daha Canlı Renkler Telefunken markasına özel bir teknoloji olan Augen teknolojisi ile donatılan LED televizyon, renk değerlerini en üst seviyeye taşıyor. Piksellerden önce renk bilgisini algılayan ekranı sayesinde görüntüler daha canlı ve gerçekçi bir hale geliyor. Telefunken televizyonun Augen teknolojisi, beyaz ve siyah renkler arasındaki kontrast oranlarını dengeleyen muhteşem özelliği sayesinde, en karanlık sahnelerde bile daha net ve ince detaylara sahip görüntüler sunmaya zemin hazırlıyor. Doku yapısına uygun olarak renklendirme yapan ekran tasarımı, ekrana yansıyan tüm sahnelerin tonlarını gerçeğe yakın bir hale getiriyor. Doğal renklendirme özelliği sayesinde izleme keyfini arttıran model ile belgesel programlarını ya da manzara içeren yayınları seyrederken, kendinizi görüntünün bir parçası gibi hissedebilirsiniz. Daha heyecanlı, daha net ve daha gerçekçi ekran kalitesi ile muhteşem ses sistemini bir araya getiren Telefunken LED TV, renklerin doğal geçişlerinin korunmasını sağlamasının yanı sıra, ekran titremeyi önleyen özel teknolojisi ile daha net görüntüler sunuyor. 50 Hz görüntü tarama hızı ile ekrana yansıyan her bir sahneyi en ince ayrıntısına kadar görüntüleyen model, sahne kaybı yaşanmasını önleyen teknolojisi ile televizyon izlemeyi çok daha keyifli bir hale getiriyor. Fonksiyonelliği Arttıran Bağlantı Noktaları Kurulum kolaylığı ile dikkat çeken Telefunken LED TV, sahip olduğu HDMI ve USB bağlantı noktaları ile kullanım kolaylığı da sağlıyor. Bu portal sayesinde cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarla iletişimi kolaylaştıran Telefunken, veri alışverişini de pratik bir hale getiriyor. Kullanıcının favori film, resim, müzik, video ve uygulama gibi medyalarını depoladığı USB belleklerle de iletişim kurmayı başaran model, USB bellek içeriğinin dev ekrana yansıtılmasını sağlıyor. Dahili uydu alıcısı ile birlikte satışa sunulan Telefunken LED TV; ekstra uydu kumandası, kablosu ve kutusuna olan ihtiyacı ortadan kaldırarak ,daha düzenli ve sade bir görünüme imza atıyor. Şık ve Modern Çizgiler İnce ve hafif tasarımıyla yaşam alanlarına seçkin bir görünüm getiren Telefunken LED TV, özel olarak tasarlanan aparatları sayesinde duvara monte edilebiliyor. Yer tasarrufu sağlayan bu özelliği ile yaşam alanlarına ferah ve konforlu bir hava getiren LED TV modeli, her türlü dekorasyona uyum sağlayabiliyor. Özel standa tasarımı sayesinde kendisine bağlanan tüm cihaz kablolarını ortadan kaldıran model, gereksiz kablo kirliliğine son vererek daha sade ve şık bir yaşam alanı sunuyor. Sunduğu teknolojik özellikler, kullanışlı bağlantı noktaları, kullanım kolaylığı, görüntü ve ses kalitesi ile farklı bir dünyanın kapılarını aralayan Telefunken LED TV, estetik tasarımı ile zarafeti simgeliyor. Öne Çıkan Standart Teknik Özellikler Ekran Boyutu: 32 inç Ekran Tipi: LED Çözünürlük: HD (1366 x 768) Augen TeknolojisiAugen, tüm dünyanın kullandığı renkli Tv teknolojisinin mucidi Telefunken'in en son icadı! Üstün Augen teknolojisiyle Telefunken Led' ler gerçek görüntüleri bile kıskandıracak! Sadece Telefunken'e özel bu teknoloji artık yeni Led' leriyle Türkiye'de!Augen teknolojisiyle canlı renklerAugen piksellerden önce renk bilgisini algılayarak, renk değerlerini mükemmel seviyeye çıkarır, nesnelerin çok daha net ve canlı görünmesini sağlar. Renk iyileştirme teknolojisiyle, her sahne ayırdığınız zamana farklı bir renk katacak.Augen teknolojisiyle mükemmel kontrastGörüntünün beyaz kısmı ile siyah kısmı arasındaki kontrast değerlerini aLGılar, dinamik kontrast oranını yükselterek nesnelerin gerçekçi renklerde görünmesini sağlar. Daha gerçekçi renklerle görüntüdeki kişileri salonunuzda seyrediyormuş hissi yaratacak.Ekran Boyutu: 32"3D: YokHD Özelliği: HDUSB Multimedia: VarHard Disk'den Medya Oynatıcı: VarDLNA: YokSlim Kasa: VarGiriş ve Çıkışlar: USB Scart GirişiHDMI Kulaklık ÇıkışıHDMI Giriş Sayısı: 1 DahiliUydu Alıcı: VarArka Aydınlatma: Yokİnternet TV: YokSmart TV Özellikleri: YokEkran Çözünürlüğü: 1920 x 1080>

32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürününün Satıcısı, Telefunken 32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV ürününü 6000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Son Yorumlar
6000.0 Tl ye satışta olan 32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: 1 gunde geldi goruntuyu paylastim gayet iyi fp ürünü dedemler icin aldıkyeterde artar bile
İsim: E** Ö**
Tarih: 13 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: evises

Yorum: Cok guzel
İsim: R** K**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Satıcı: Kolaysepet

Yorum: kendi evimde de kullanıyorum babam için almıştım sorunsuz bir şekildeElimize ulaştı fiyat performans ürünü
İsim: m** b**
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: Dükkan için aldım. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi. Fiyatının fazlasınıhak ediyor Samsungdan eksiği yok.Çekirge Dayanıklı Tüketim Mallarıfirması da çok hızlı kargoladı teşekkürler.
İsim: K** Y**
Tarih: 14 Ocak 2023
Satıcı: çekirge dayanıklı tüketim malları

Yorum: ürün sorunsuz ulaştı
İsim: deniz a.
Tarih: 20 Nisan 2022

Yorum: Babaanneme aldık fena değil fiyat performans
İsim: B** A**
Tarih: 04 Mart 2022

Yorum: gayet güzel çok memnun kaldık ilk başta tereddüt ettik elektronik aletolduğu için ama hiçbir sıkıntısı yok tavsiye ederim :)
İsim: S** s**
Tarih: 22 Şubat 2022

Yorum: teslimat süresi ve sorunsuz olması açısından memnun kaldık
İsim: **** ****
Tarih: 15 Şubat 2022

Yorum: Bekledigimden cok cok iyi
Tarih: 24 Ocak 2022

Yorum: Çok beğendim. Görüntü kalitesi çok iyi.
İsim: A** D**
Tarih: 29 Kasım 2021

Yorum: ürün güzel su an kullanıyorum ve gayet memnunum
Tarih: 10 Kasım 2021
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: İdeal ve normal bir ürün
İsim: S** K**
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: HesapliMarket

Yorum: Kusursuz geldi sağlam 👍👍👍👍
İsim: Y** C**
Tarih: 24 Nisan 2022

Yorum: Çok iyi tam istediğim gibi teşekkür
İsim: Ö** G**
Tarih: 15 Aralık 2021

Yorum: fiyatı uygun gayet iyi bir televizyon
İsim: Pınar y.
Tarih: 12 Aralık 2021
Satıcı: ALTA DÜNYASI

Yorum: güzel tv tşkler ama korgo berbat 8 günde anca geldi.böyle kargo olmaz.
İsim: H** Ç**
Tarih: 05 Kasım 2021

Yorum: ihtiyaçları karşılayacağını düşünüyorum çok markalı birsey almaya gerekyok kolay sepet den aldim kargolama si güzeldi hasarsız geldi teşekkür ederim
İsim: O** B**
Tarih: 27 Ekim 2022

Yorum: satıcı yunus oğulları/ paket orjinal ellenmemis açılmamış/paketlememükemmel on ve arka yüzüne köpük konmuş/ televizyon kaliteli sesi gayetgüzel ve net diğer televizyonundan sesi daha tok bile/ kutu içeriği ikiayak. kablosu kumanda ve iki pili var ve kitapçıkları/kargo PTT ile 3güne geldi sivas-kocaeli/ Garanti mevzuunu Vestel watsapp üzerindenhalleDevamını Oku
İsim: S** v**
Tarih: 09 Ocak 2024
Satıcı: YUNUSOĞLU HOME

Yorum: Ürün Çin Seddinden geldi sanırım teslimat o kadar uzun sürdü kitelevizyon aldığımı bile unutmuşum Horoz lojistik gerçekten hayatımdagördüğüm en sorumsuz firma! Mağaza da ürünü bu şekilde korumasız birvaziyette yollamış bir daha asla tercih etmem
İsim: M** S**
Tarih: 22 Şubat 2022
Satıcı: Alicandanal

32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Ölçüleri nedir
Cevap: Genişliği (Ayaklı)735 mm,TV Yüksekliği (Ayaklı)495 mm,TV Derinliği (Ayaklı)197 mm,TV Genişliği (Ayaksız) 735 mm,TV Yüksekliği (Ayaksız)438 mm,TV Derinliği (Ayaksız)77 (89) mmdir.

Soru: kurulum ücreti varmi ve hangi servis bakiyor.denizlide
Cevap: Tun Vestel yetkili servisleri bakiyor . 43 inch ve uzeri tvlwrde ucretsiz kurulum vardir bu tv yi ucretli kurdurabilirsiniz efendim

Soru: Duvara montaj ayağı varmı
Cevap: Malesef efendim.kutunun içinde çıkmamaktadır

Soru: yetkili servisi vestel mi onlar mı kuracak
Cevap: merhabalar degerlı uyemız 43 ınc ve altı modeller ıcın kurulum hızmetı verılmemektedır kurulum sızlere aıttır

Soru: televizyona uydu takmaya gerek var mı
Cevap: Ürün kendinden uydulu efendim

Soru: Uzunluk ölçülerini alabilrmiyim?
Cevap: MERHABALAR Ürün Boyutları 73.5 x 19.3 x 49.4 cm; 5.15 Kilogram

Soru: Merhabalar. Mağazanızdaki 82 ekran Telefunken 32TH4020 32” marka televizyon için sizden bir irtibat numarası alabilirmiyim ?
Cevap: MERHABA EFENDİM PLATFORM KURALLARI GEREĞİ TELEFON NUMARASI PAYLAŞAMIYORUZ.

Soru: Gelen urunde görseldekinden farklı olarak 32TH4020 A ibaresi var. Niçin acaba?
Cevap: Merhaba efendim A ibaresi enerji sınıfıdır. İyi günler dileriz.

Soru: duvar monteleme var mı acaba
Cevap: Merhaba Duvara montaj yapılabilir. Ancak cihazın içinde askı aparatı yok ayrıca almanız gerekir

Soru: duvara monte aparatlari varmidir
Cevap: merhaba servisden ücretli bir şekilde temin edebilirsiniz.

Soru: internet baglantisi varmi
Cevap: internet baglantisi yoktur

Soru: ayakligi kırıldı nereden bulabilirim ??
Cevap: Yetkili servisle iletişime geçebilirsiniz efendim.

Soru: merhaba kurulumu kendimiz yapabiliyor muyuz garanti başlamasında sorun olur mu? servis gerekli mi ücretli mi? teşekkürler
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünün kurulumu için servisten yardım almanız gerekmektedir. Kendiniz kurulum gerçekleştirirseniz ürün garanti kapsamından çıkmış olur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba iyi günler kurulum nasıl oluyor acaba servisin kurması mi gerekiyor bide kurulum ücreti ne kadar dir tahminen
Cevap: Kendiniz kurabilirsiniz servis ücret talep ederek ücret hakkında net bir bilgimiz yok efendim

Soru: Kablosuz internete bağlanıyor mu acaba
Cevap: Merhabalar Smart Özelliği Mevcut Değil efendim

Soru: ürünü hangi kargoya veriyorsunuz
Cevap: Merhaba Aras kargo ile anlaşmalıyız

Soru: 32 inç televizyonlarda servis kurulumuna gerek yok demişsiniz daha sonraki soru cevaplarda ise servis çağırmadan kurulum yaparsanız garantiden çıkar diyorsunuz hangisi doğru
Cevap: Merhabalar. 40 inç altındaki televizyonlarda kurulum gerektirmiyor efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: servis kurulumu Vestel tarafından mı karsilanmaktadir ve kurulurken ektradan ücret odeniyor mu
Cevap: Merhabalar; kurulum bilgisi için Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: televizyonu kendimiz kurarsak garantisi bozulur mu birde kastamonu ya gönderim yapıyormusunuz
Cevap: Bozulmaz efendim

Soru: Merhaba ürün görseldeki gibi tek ayaklı mı? yorumlarda televizyonun çift ayaklı geldiğini yazanlar olmuş, görseldeki gibi tek ayaklı olmasını istiyorum
Cevap: Yeni ürünler çift ayaklı efendim

32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

32TH4020 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV En Uygun Satış Linki