380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Alınır Mı-

Nergis

Bilgili
380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Ürün Alınmaya Değer Mi?
380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Mevcut Fiyatı 19999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Alanlar Memnun Mu?

380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .

380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Teknik Bilgiler

380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL 380lt Beyaz No-frost Buzdolabı ürününü 19999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Kullanıcı Geri Bildirimleri
19999.0 Tl ye satışta olan 380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0

Yorum: Ürünüm hasarlı ve eksik geldi nasıl ulaşabilirim
İsim: R** A**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ExportDeposu

380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Merak Edilen Konular

Soru: Buzluk kısmı .çekmeceli dimi
Cevap: Evet 3 çekmeceli no frost dondurucudur.

Soru: ayakları var mı? çıkıyor mu? çıkabiliyor ise ölçü o zaman ne oluyor acaba?
Cevap: Ürün ayakları mevcuttur ve yerinden çıkmamaktadır

Soru: Merhaba, ürünü dün sipariş ettim. Kurulum için servis gereklimi? Kendim kullanmaya başlayabilirmiyim?
Cevap: Ürün Ceva Lojistik ile Tarafınıza Teslim Edildikten Sonra 4 Saat Dik Bekleterek Doğrudan Fişe Takarak Kullanmaya Başlayabilirsiniz. Servis Kurulum Şartı Bulunmamaktadır. Garantiniz Fatura Tarihi İtibari ile Geçerli Olacaktır. İstisnai Bir Sorun Durumunda Servis Adreste Ücretsiz Hizmet Sağlamaktadır. Saygılarımızla

Soru: bu Ankastre dolap değil değilmi normal standart dolap yanı alip fişe takip kullanabilirim
Cevap: Evet ankastre değil

Soru: yükseklik 186 genişlik 70 derinli 65 veya 70 dondurucudu alta no frost nekadardır
Cevap: Aynı ürünün istediğiniz ölçülerde olanı 25,999tl olup stok mevcuttur.

Soru: Üründe A sınıfı diyor alt açıklamalarda E. hangisi doğru?
Cevap: Eski A sınıfıAB tarafından yeniden harflendirme yapılarak güncellenmiştir reel tüketim miktarına göre karşılaştırma yapmanızı öneririz

Soru: eni kaç cm tam olarak
Cevap: 60cm genişliğindedir

Soru: Merhaba ürünün tam yüksekliğini öğrenebilir miyim?
Cevap: Ürünün 60cm Eninde 186cm Boyundadır. Saygılarımızla

Soru: merhaba ürün vestel yazmışsınız ama üzerinde aeg yazıyor vestwl mi aeg mi
Cevap: Vestel Tarafından Alman AEG İçin Üretilmiş İhracat Fazlası Ürünüdür, Ürün Tarafınıza Vestel Marka Olarak Orjinal Vestel Logosu ve Garanti Belgesi ile Ulaşacaktır. Özellikleri ve Görselleri Detaylı Olarak İnceleyebilmeniz İçin İlk Üretim Yapıldığı Model Bildirilmiştir. Saygılarımızla

Soru: selam,yerimiz en olarak 59.5 cm..bu buzluksuz dolap siğarmi?
Cevap: Üzerinden Mesaj Gönderdiğiniz Beyaz Kombi Tipi Buzluklu Modeldir. Standart Dolap Ölçüsüne Bu ve Buzluksuz Diğer Inox Modelimiz Girebilmektedir, Ayrıca Dilerseniz Önüne Mobilya Kapak Temin Etme Şansınız Varsa Ankastre Olarak Gönderim Yapabiliriz.

Soru: En -genişlik-boy rica ediyorum
Cevap: Genişlik 595 mm Derinlik650 mm Yükseklik 1860 mm

Soru: Merhaba ürünün inox rengi olanı var mıdır?
Cevap: Kampanya Dönemide Stoğu Tükenmiş Olarak Görünüyor, Fakat Bayramdan Sonra Tekrar Tedarik Edilerek Satışa Sunulacaktır. Saygılarımızla

Soru: karlanma yapar mı?
Cevap: İlgili Ürün No-Frost Teknolojisine Sahip Olup Karlanma Buzlanma Yapmamaktadır. Saygılarımızla

380lt Beyaz No-frost Buzdolabı Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

380lt Beyaz No-frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki