40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Alınır Mı-

Seydanur

Bilgili
40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Alanlar Memnun Mu?
40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Güncel Fiyatı 11949.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Kullanıcılar Memnun Mu?

40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Ürün Tanıtımı

40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Ürününün Satıcısı, VESTEL 40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv ürününü 11949.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Hakkında Yapılan Yorumlar
11949.0 Tl ye satışta olan 40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: sorunsuz geldi. kendimiz kurduk. aylardır kullanıyoruz bir problem yaşamadık
İsim: N** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Ağustos 2024
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: 6 Nisan’da sipariş verdim, PTT Kargo ile 9 Nisan’da elime geçti. Çokhızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Hem ürünü hem de satıcıyı çokbeğendim. Vestel’in kendi sitesinde 12.000 olan ürünü 8.899 tl’ye aldım.Montaja ücret istiyorlar, 42 inçten küçük televizyonlar için kurulumücretliymiş. 650 tl de kurulum için verdim. Ürünün geçişleri için yavaşdenmDevamını Oku
İsim: A** I**
Tarih: 09 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Özşanal-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: gerçekten çok güzel bir televizyon sağlam geldi
İsim: M** N**
Tarih: 24 Şubat 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: çok güzel bir tv ekran görüntüsü çok güzel çok net ve sağlam geldi
İsim: a** t**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Nisan 2024

Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: İbrahim k.
Tarih: 13 Haziran 2024
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: net görüntü tkgs var kolay kurulum ve kullanım teşekürler
İsim: ABİDİN K.
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: Sorunsuz geldi ama sesi de görüntüsü de güzel değil. sesi kuyudangeliyor gibi boğuk. özellikle kısıkken Açınca da tizleşiyor sanki .Görüntü çok farklı. arka fonlar bulanık . Renkler evdeki 2 televizyondanda çok farklı. Servise beğenmefiğimi söyledim. Ama sanırım onlar da ayaryapamadılar. Böyle olmaması gerekir. insan ten renkleri bile farklı. BirdeDevamını Oku
İsim: H** Ç**
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza

Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü ptt ye verilmesine rağmen şansıma hızlıgeldi tahmini teslim 16 gün içinde yazıyordu.
İsim: F** o** Ü**
Tarih: 05 Nisan 2024

Yorum: Ürün çok güzel görüntüsü harika ve servis montaj çağrısı açılırsa çokgüzel olacak
İsim: S** K**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: görüntüde renk bozuklugu vardı, bir hafta içerisinde iade sürecim tamamlandı
İsim: **** ****
Tarih: 28 Nisan 2024

40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: uretim yili nedir
Cevap: Merhabalar; tercih ettiğiniz ürünün Çıkış Yılı 2023'tür. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: YouTube girebiliyormuyuz
Cevap: Merhabalar ; youtube özelliği mevcut olup tv üzerinden giriş yapılabilmektedir ,iyi günler dileriz.

Soru: Merhaba blu tv var mı içinde yüklümü yüklenebilir mi ?
Cevap: Blu tv izleyebilirisiniz

Soru: servis ücretsiz mi geliyor kurulumu için ayrıca ücretsiz geliyorlarsa duvar aparatı da ücretfizmi vermek zorundalar
Cevap: Merhabalar yetkili servis tarafından ücretli kurulum yapılmaktadır. Kutu içerisinde askı aparatı çıkmamaktadır.

Soru: wifi varmı ?
Cevap: Merhaba, Smart özerllikli olan modeldir WİFİ özelliği vardır.

Soru: Duvara monte ediliyor mu? Aparatı var mı ?
Cevap: Duvara monte edilebilir lakin kutu içerisinde aparat çıkmamaktadır servislerden temin edebilirsiniz

Soru: Ürünü kendimiz yapsak kurulumu zarar olurmu yoksa illaki birileri mi sizden yapmalı.
Cevap: MERHABA EFENDİM ÜRÜN SİZLER KENDİNİZ KURLUMUNU YAPABİLİRİSİNİZ İLLAKİ SERVİSİN YAPMASI ÖNEMLİ DEGİLDİR . ÜRÜNÜN AÇMADAN ÖNCE KAPALI KUTU HALİ Nİ VE AÇARKEN VİDEYA ALMANIZ EN DOGURSUDUR

Soru: Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Horoz loj. ile gönderim yapılacaktır.

Soru: merhaba, netflix lisansli mi acaba, yuksek kalite izleniyor mu?
Cevap: Merhaba, teknik detay sorularınızın cevabını yetkili servisten ve üretici firmadan öğrenebilirsiniz.

Soru: duvara asma aparatı var mı?
Cevap: Ücretli olrak servislerimiz den alabilirsiniz içerisinde bulunmamaktadır

Soru: Kurulum ücretlimi ve tv nin yanında askı aparatı varmı
Cevap: Merhaba, ürünümüzün kurulumu ücretlidir. Kutu içeriğinde askı aparatı mevcut değildir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba yetkili servis kurulum ücreti alıyor mu
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz ücretli kurulum efendim 40 inç TV ler

Soru: biz Google a girip eski dizileri fln izlemek istiyoruz izleyebilirmiyiz
Cevap: Tarayıcı üzerinden film veya video izlemek biraz performanslı olmayabilir.

Soru: İphone ekran yansıtma özelliği var mı
Cevap: Merhaba değerli müşterilerimiz iPhone de yansıtma özelliği yalnız Apple ios ile yansıtma yapılabilmektedir

Soru: Ne kadar ücret alıyorlar kurulum için acaba
Cevap: Takriben 500 civarında

Soru: Vifi bar mı
Cevap: Merhaba. Üründe wifi özelliği vardır. Keyifli alışverişler dileriz. :)

Soru: merhaba ben aski apartida istyorum ucretlimi ucretsjzmi veriyolar acaba servis bilgi verevlirmisiniz
Cevap: Merhaba. Ücretli veya ücretsiz montaj hizmeti fark etmeksizin, bu üründe yetkili servis tarafından yapılacak olan ilk montaj hizmetinde askı aparatı ücretsiz verilir. Keyifli alışverişler dileriz. :)

Soru: uydu alıcısı kendinden mi?
Cevap: Merhaba, Uydu alıcısı içerisindedir.

Soru: netflix, youtube vs gibi platformlar var mı?
Cevap: Merhabalar netflix ve youtube mevcuttur.

Soru: montaj için hatayda servisiniz varmı
Cevap: Merhaba, Hatay'da yetkili servisimiz bulunmaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

40f9531 40'' 100 Ekran Full Hd Smart Tv En Uygun Satış Linki