43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Alınmaya Değer Mi?
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Şu Anki Fiyatı 13600.0 Tl'den Satılmaktadır.
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Alanlar Memnun Mu?
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Detaylı Açıklama
_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Telefunken 43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV ürününü 13600.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
13600.0 Tl ye satışta olan 43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: çok iyi. İlk açılışı biraz daha hızlı olsa On numara olurdu
İsim: Ali Ö.
Tarih: 13 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mgs Electronics
Yorum: Bir hafta oldu izliyoruz memnun kaldık, servis ve kargo da gayet hızlı,teşekkür ederim.Sadece TV yi aldığım firma içerisinden askı aparatı nınolduğunu yazmıştı ancak çıkmadı, buda onların ayıbı.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Aralık 2021
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: paketlemesi güzel yapılmış. Satıcı hemen kargoladi.Servis olarak vestelmontajını yapiyor.43 inc altı servis ucretliymis,daha düşük ekran boyutuolani alacaktım arada cok az bir ucret farkı vardı. Aradaki fark ileservis ucretinden düştü. Daha kurulmadi.Insallah beklentimizi karsilar.
İsim: S** E**
Tarih: 23 Haziran 2024
Satıcı: ACELEYOLLA
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Merak Edilenler Neler?
Soru: merhaba Youtube açiliyor ama video açilmiyor nedendir
Cevap: Google hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor
Soru: İyi günler Kurulumu kim yapıyor? Garanti süresi ne kadar? Tşk.
Cevap: Merhaba kurulum Vestel yetkili servisleri tarafından ücretsiz olarak sağlanmaktadır.Garanti süresi 3 yıldır.
Soru: Merhaba, bu ürünün için sorulara verilen cevaplar çok farklı... ürünün Wİ-Fİ özelliği var mı, garanti süresi ne kadar, kurulum ücretli mi ve hangi service kurulum yapıyor?
Cevap: merhaba efendim wifi mevcut , garnti süresi 3 yıl vestel servisleri bakıyor ,kurulum ücretsiz aparat ücretsiz
Soru: üründe hdr ozelligi mevcut mu hangi panel kullaniliyor
Cevap: merhaba efednim evet hdr mevcut
Soru: telefunken marka cihaz ilk defa alicam da sunny cihazla arasinda kaldim telefunken sunny den kalitelimidir acaba ses görüntü özellik olarak
Cevap: Telefunken vestel kalitesiyle vestel tarafından üretilmiştir. Sunny ile arasında kalite farkı çok fazla
Soru: servis gelip kurulum yapıyomu peki
Cevap: Vestel servisi tarafından ücretsiz kurulum yapılıyor efendim
Soru: merhaba ürün montaj kurulum gerekli mi
Cevap: MERHABA EFENDİM BU ÖLÇÜ VE MODELDE MONTAJ KURULUM GEREKLİ DEĞİLDİR
Soru: televizyon kaç GB ram kaç GB depolama?
Cevap: merhaba efendim harici USB takarak depolama yapabilirsiniz .
Soru: Selamlar android mi acaba tv ?
Cevap: Smart televizyon
Soru: işletim sistemi android'tir doğrumu
Cevap: Smart android degıl
Soru: Merhabalar.Üründe ip tv Netflix vb uygulamaları yükleyebiliyormuyuz? Sorunsuz çalışıyormu bu aplikasyonlar ile uyumlu şekilde ?
Cevap: ANDROİD OLDUĞU İÇİN TÜM UYGULAMALAR VARDIR
Soru: sesli komut ve ekran yansıtma varmı acaba
Cevap: Sesli komut yok ,ekran yansıtma var evet
Soru: Merhaba ürün kaç yıl garantilidir 2 resimde farklı TV resimleri mevcut gerçek resmi hangisidir
Cevap: 2 YIL GARANTİLİDİR RESİMLER AYNI
Soru: Android varmı
Cevap: Stok tükenmiştir değerli müşterimiz
Soru: Merhaba, duvar askı Aparatı varmı kutuda, kurulum ücretlimi?
Cevap: MERHABA, VESTEL GARANTİLİDİR. KUTU İÇERİĞİNDE DUVAR APARATI VARDIR
Soru: duvara asmak icin aparat cikiyomu kutudan kesin
Cevap: HAYIR ESKİDE KALDI ONLAR
Soru: Merhaba, Kurulum ücretli mi?
Cevap: Vestel servisleri garantisindedir. Kurulum ücretsizdir
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Resim Ve Fotoğraflar
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Şu Anki Fiyatı 13600.0 Tl'den Satılmaktadır.
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Alanlar Memnun Mu?
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Detaylı Açıklama
_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Telefunken 43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV ürününü 13600.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
13600.0 Tl ye satışta olan 43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: çok iyi. İlk açılışı biraz daha hızlı olsa On numara olurdu
İsim: Ali Ö.
Tarih: 13 Nisan 2024
Satıcı: Mgs Electronics
Yorum: Bir hafta oldu izliyoruz memnun kaldık, servis ve kargo da gayet hızlı,teşekkür ederim.Sadece TV yi aldığım firma içerisinden askı aparatı nınolduğunu yazmıştı ancak çıkmadı, buda onların ayıbı.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Aralık 2021
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: paketlemesi güzel yapılmış. Satıcı hemen kargoladi.Servis olarak vestelmontajını yapiyor.43 inc altı servis ucretliymis,daha düşük ekran boyutuolani alacaktım arada cok az bir ucret farkı vardı. Aradaki fark ileservis ucretinden düştü. Daha kurulmadi.Insallah beklentimizi karsilar.
İsim: S** E**
Tarih: 23 Haziran 2024
Satıcı: ACELEYOLLA
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Merak Edilenler Neler?
Soru: merhaba Youtube açiliyor ama video açilmiyor nedendir
Cevap: Google hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor
Soru: İyi günler Kurulumu kim yapıyor? Garanti süresi ne kadar? Tşk.
Cevap: Merhaba kurulum Vestel yetkili servisleri tarafından ücretsiz olarak sağlanmaktadır.Garanti süresi 3 yıldır.
Soru: Merhaba, bu ürünün için sorulara verilen cevaplar çok farklı... ürünün Wİ-Fİ özelliği var mı, garanti süresi ne kadar, kurulum ücretli mi ve hangi service kurulum yapıyor?
Cevap: merhaba efendim wifi mevcut , garnti süresi 3 yıl vestel servisleri bakıyor ,kurulum ücretsiz aparat ücretsiz
Soru: üründe hdr ozelligi mevcut mu hangi panel kullaniliyor
Cevap: merhaba efednim evet hdr mevcut
Soru: telefunken marka cihaz ilk defa alicam da sunny cihazla arasinda kaldim telefunken sunny den kalitelimidir acaba ses görüntü özellik olarak
Cevap: Telefunken vestel kalitesiyle vestel tarafından üretilmiştir. Sunny ile arasında kalite farkı çok fazla
Soru: servis gelip kurulum yapıyomu peki
Cevap: Vestel servisi tarafından ücretsiz kurulum yapılıyor efendim
Soru: merhaba ürün montaj kurulum gerekli mi
Cevap: MERHABA EFENDİM BU ÖLÇÜ VE MODELDE MONTAJ KURULUM GEREKLİ DEĞİLDİR
Soru: televizyon kaç GB ram kaç GB depolama?
Cevap: merhaba efendim harici USB takarak depolama yapabilirsiniz .
Soru: Selamlar android mi acaba tv ?
Cevap: Smart televizyon
Soru: işletim sistemi android'tir doğrumu
Cevap: Smart android degıl
Soru: Merhabalar.Üründe ip tv Netflix vb uygulamaları yükleyebiliyormuyuz? Sorunsuz çalışıyormu bu aplikasyonlar ile uyumlu şekilde ?
Cevap: ANDROİD OLDUĞU İÇİN TÜM UYGULAMALAR VARDIR
Soru: sesli komut ve ekran yansıtma varmı acaba
Cevap: Sesli komut yok ,ekran yansıtma var evet
Soru: Merhaba ürün kaç yıl garantilidir 2 resimde farklı TV resimleri mevcut gerçek resmi hangisidir
Cevap: 2 YIL GARANTİLİDİR RESİMLER AYNI
Soru: Android varmı
Cevap: Stok tükenmiştir değerli müşterimiz
Soru: Merhaba, duvar askı Aparatı varmı kutuda, kurulum ücretlimi?
Cevap: MERHABA, VESTEL GARANTİLİDİR. KUTU İÇERİĞİNDE DUVAR APARATI VARDIR
Soru: duvara asmak icin aparat cikiyomu kutudan kesin
Cevap: HAYIR ESKİDE KALDI ONLAR
Soru: Merhaba, Kurulum ücretli mi?
Cevap: Vestel servisleri garantisindedir. Kurulum ücretsizdir
43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Resim Ve Fotoğraflar

43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV En Uygun Satış Linki

Telefunken 43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Telefunken 43TF8560A 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.