50ds9800 50- 126 Ekran Uhd Android Tv En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Mihriban

Bilgili
14 Eyl 2023
654
0
0
50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv Ürün Alınmaya Değer Mi?
50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv Şu Andaki Değeri 12999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv Alanlar Memnun Mu?

50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv Hakkında yaklaşık 72 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv Ürün Hakkında Bilgi

50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv Ürününün Satıcısı, Dijitsu 50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv ürününü 12999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv Kullanıcı Yorumları
12999.0 Tl ye satışta olan 50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
72 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: Ürünle ilgil bir problem yaşamadım. Kargolama iyi. Servis ile ilgilisorun oluştu. kurulum için ücret talep edildi ve 100 km üzeri mesafeiçin ekstra ücret istediler. Bir puanı o yüzden kırdım. f/p ürünü. Benindirimdeyken 9999 TL'ye aldım.
İsim: F** B**
Tarih: 22 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: servis aradık kurulum hemen yapıldı teslimat sorunsuz rahatlıkla alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 18 Eylül 2024
Satıcı: AKA TEKNOLOJİ

Yorum: Bozuk çıktı servise gönderdim iki ay bekletip yapmadılar iade ettim
İsim: O** U**
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: beklentimin üzerinde gayet güzel
İsim: Y** D**
Tarih: 15 Temmuz 2024

Yorum: Çok iyi aldık inşallah daha da memnun kalırız
İsim: B** C**
Tarih: 03 Haziran 2024

Yorum: Sağlam elime ulaştı teşekkürler
İsim: M** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Ağustos 2023

Yorum: görüntü kalitesi güzel tavsiye ederim
İsim: Ahmet K.
Tarih: 23 Temmuz 2023

Yorum: alirken teredutte kaldim fiyati gayet uygun muadillerine gore cok iyiurun full android işletimine sahip oldugu icin kullanim kolayligisagliyor ozellikler kisminda satici dahili uydu alicisinin olmadiginibelirtmis ama uydu alicisi icinde mevcut anten kablosunu direkt takipkullanmaya vasliyirsunuz hizli kargo ve saglam paketleme icin trendyolaayricaDevamını Oku
İsim: i** m**
Tarih: 14 Temmuz 2023

Yorum: Fiyat performans olarak güzel 50 inç kurulum ücretsiz kendinden uydualıcılı gayet iyi sağlam bir şekilde elime ulaştı
İsim: S** K**
Tarih: 23 Mayıs 2023

Yorum: Fiyat performans ürünü kayınpederim kullanıyor memnun bizde yazlık eviçin aldık servisin gelmesini bekliyoruz kurulum için
İsim: N** Ö**
Tarih: 09 Mayıs 2023

Yorum: Dahili uydu alıcısı yok yazıyor ancak uydu alıcısı var, tak antenkablosu, kullan. Görüntü kalitesi iyi.
İsim: H** O**
Beden: 03 Mayıs 2023

Yorum: gzl begendim
Tarih: 02 Mayıs 2023

Yorum: Kalitesi çok iyi
İsim: B** Ş**
Beden: 19 Nisan 2023

Yorum: Fiyat ve performans başarılı👍🏻Anroit uygulamalar kurulabiliyor👍🏻Kargo oldukça sağlam ve hızlı geldi👍🏻
İsim: G** A**
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: fiyatına göre iyi biz aldıktan sonra indirim oldu
İsim: Ş** A**
Tarih: 11 Nisan 2023

Yorum: Kargo hatasız geldi kurdum gayet güzel bu özellikte bu paraya alınacakbi ürün
Tarih: 08 Nisan 2023

Yorum: Ürün sorunsuz geldi ve görüntü kalitesi çok güzel
İsim: P** Y** İ**
Tarih: 08 Nisan 2023

Yorum: televizyon u kendimiz kurduk sadece mavi ekran var. iade etmek istiyorum
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Kargo firmasını değiştirin Hediye gönderdiğim Tv'yi bogazımdan getiripküfürler yedim. Sonrada Kız kardeşime hakaret edip gitmiş. Hediyenin biranlamımı kaldı. Bence Aras Kargoyu Değiştirin
İsim: Turan K.
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: bayadır güncelleme gelmiyor. bazen saçmalıyor kapatıp açmak zorundakalıyorum. bazen wifi kapatma açma tuşu çalışmıyor. fiyatıylakıyaslayınca kötü degil ama bir samsung lg performansı beklemeyin.chrome üzerinden video açıyor büyük artısı.
Tarih: 13 Aralık 2023

Yorum: Tam istediğim tv tek sorun google play sertifika sorunu ama bu tarz tümmarkalarda olası sorunmus ben dert etmiyorum cunki internetten tvizlemek için almıştım ve her apk yi yukleyebiliyorum sorun olmadi
İsim: M** G**
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: Kurulumu kendim yaptım tamamen f/p ürünü çok memnun kaldım. Ayrıcakargoda hiçbir sıkıntı yoktu sapasağlam geldi.
İsim: M** E** A**
Tarih: 21 Temmuz 2023

Yorum: Urfa Viranşehir de servis olmadığından daha kurulumunu yapamadık maalesef.
İsim: Ferhi T.
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: Gerçek fiyat performans ürünü..Kristal netlikte görüntü... müthiş...
İsim: Pakize G.
Tarih: 23 Mayıs 2023

Yorum: üründe kumanda ve güç kablosu üstüne ayakları için vida bile yoktuAllah'tan ürün sağlam..
İsim: A** ş**
Tarih: 22 Mayıs 2023

Yorum: urun oldukca kaliteli bu fiyat icin yeterli gecisler acilip kapanma hizli..
İsim: m** p**
Tarih: 18 Mayıs 2023

Yorum: Ürün güzel yanlız kargo firması ürünü getirirken biraz hirpalamis alt veüst taraflarda strafor mevcut keşke yandada olsaymis iyi olurmuş
İsim: A** G**
Tarih: 15 Mayıs 2023

Yorum: Ürün sağlam ve hızlı geldi fakat internete bağlanmıyor sebebi nedir
İsim: G** V**
Tarih: 02 Mayıs 2023

Yorum: Kargoyla hızlı ve sorunsuz geldi. Kurulumu ücretli yaptılar.Uygulamalarda youtube,netflix vb. ekran karanlık duruyor. Normalkanallarda görüntüde bir sorun yok. Genel olarak fiyatına göre başarılı,uygun fiyatlı tv arıyorsanız tercih edilebilir
İsim: Ç** S**
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: Ürün gerçekten harika bu fiyata bu kalite imkansız hiçbiryerde bulamazsınız
İsim: G** Y**
Tarih: 12 Nisan 2023

50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: 127 ekranmıdır 126
Cevap: Merhaba, ürün ekran boyutu (cm) ;126 cm' dir. İyi günler dileriz.

Soru: Ayak çıkmıyor mu içinden
Cevap: Merhabalar,kutu içeriğinde mevcuttur.

Soru: Merhaba youtube var mi neydilix falan
Cevap: Merhaba youtube, Netflix mevcuttur. Saygılarımla

Soru: Hangi servis bakıyor
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: androıd 11 mı ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: kurulum için hala bekliyoruz gelen yok bu nasıl istir

Soru: Kurulum ücretsiz mi ?
Cevap: Merhaba ücretli efendim

Soru: kurulum ücretsizmi
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhabalar bu tv ye telefondan YouTube bağlantısı yapılıyor mudur
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: Hepsi iyi güzelde 4 k ise ürünün uydu alıcısı yoksa neye yarar çözemedim
Cevap: Merhaba uydu alıcısı var efendim ürün

Soru: merhaba Google tvmi acaba bu
Cevap: Merhabalar, android TV ve smart TV özelikleri vardır ancak Google TV özelliği bulunmamaktadır, iyi alışverişler dileriz.

Soru: kaç model?
Cevap: Merhaba, ürün çıkış yılı 2023'tür. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: dahile uydulumu kendinden
Cevap: Merhabalar, dahili uydu alıcısı bulunmaktadır, iyi alışverişler dileriz.

Soru: merhaba uydu alıcısı yok yaziyo varmi yokmu ona alicam
Cevap: Merhaba, üründe dahili uydu alıcısı bulunmamaktadır. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Bein connet varmı içinde ?
Cevap: Merhaba, Smart TV Uygulamaları, Netflix ve YouTube uygulamalarıdır. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ekran yansıtma özelliği varmı

Soru: merhaba internete bağlanıyor mu
Cevap: Merhaba, üründe WI-FI bağlantısı bulunmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: kendinden uydulumu
Cevap: Evet uydulu ve smart android Efendim

Soru: ben de 165 ekran dijitsu televizyon var ekranı kırıldı trendyol'da var mı ya da sizde var mı
Cevap: Bizde gök maalesef servisi ile görüşebilirsiniz

Soru: kurulumu kime ait duvara asma aparatlari icinde mevcutmu
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv Fotoğraf Ve Görseller

50ds9800 50" 126 Ekran Uhd Android Tv En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü