50nano756pa 50- 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv En Ucuzu Nerede Bulunur-

Gulfidan

Bilgili
14 Eyl 2023
639
0
0
50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv Ürün Alınmaya Değer Mi?
50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv Şu Andaki Fiyatı 31000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv Memnuniyet Oranı Nedir?

50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv Hakkında yaklaşık 252 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv Teknik Açıklamalar

50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv Ürününün Satıcısı, LG 50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv ürününü 31000.0 Tl'den Satılmaktadır.

50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv En Son Yapılan Yorumlar
31000.0 Tl ye satışta olan 50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
252 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Temiz kullanışlı gayet memnunum tavsiye ederim
İsim: YUSUF T.
Tarih: 06 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: çok iyi görüntü harika
İsim: e** d**
Tarih: 02 Aralık 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: Sağlam geldi mükemmel görüntü kalitesi
İsim: N** B** Ö**
Tarih: 02 Temmuz 2023
Satıcı: Uygunavar

Yorum: Çok beğendik, LG servisi aynı gün gelip kurulum yaptı
İsim: b** b**
Tarih: 15 Mayıs 2023

Yorum: Çok memnunum. Güzel televizyon. Alın galiiiii
İsim: **** ****
Tarih: 12 Mayıs 2023

Yorum: Anneme hediye olarak aldım gayet başarılı
İsim: d** k**
Tarih: 16 Mart 2023

Yorum: Teşekkür ederim
İsim: N** G** K** A**
Tarih: 15 Mart 2023

Yorum: Görüntü kalitesi üst düzey
İsim: Mehmet B.
Tarih: 31 Ocak 2023
Satıcı: doludepo

Yorum: uzun araştırmalar sonucu bu Tv'de karar kıldık iyi ki diyoruz çokmemnunuz görüntü kalitesi de iyi
İsim: H** D**
Tarih: 07 Ekim 2022
Satıcı: incehesap

Yorum: cok ksliteli urun
İsim: d** k**
Tarih: 26 Ağustos 2022

Yorum: Çok araştırdım harika bir seçim oldu.Herkese tavsiye ederim.Heyecanaramayın LG Nano alın😀
İsim: Ç** H**
Tarih: 24 Haziran 2022
Satıcı: Electronikpazar

Yorum: 10/10 cihaz. 1,5 gün önce satın aldığım ürünü şu an kullanıyorum, heraşama çok hızlı ilerledi. Samsung au8000 ile arasında kalmıştım iyi kibunu tercih etmişim. Bu tvnin panelini de Samsung üretiyormuş zaten amabence menüsü daha kullanışlı. Sesli komut var, alexa var(ingilizcekonuşmak gerekiyor), sihirli kumanda denilen kumandası var(kumandayısalladDevamını Oku
İsim: S** A**
Tarih: 17 Haziran 2022
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: LG markası tabiki tartışılmaz. İlk televizyonum LG mrkası olduğu için,bu markayı tercih ettim. Satıcı çok hızlı kargoladı. Kargo firması ürünüelime çok çabuk ulaştırdı. Servisin kurulum için gelmesi yaklaşık 3 günübuldu. Buda benim açımdan makul bir süreydi. Televizyonun özelliklerinegelecek olursak; Kumanda ve tarayıcısı bir efsane, LG asistan süpDevamını Oku
İsim: H** G**
Tarih: 14 Mart 2022
Satıcı: Dream Store

Yorum: çok güzel harika
İsim: Mehmet A. K.
Tarih: 18 Ocak 2022

Yorum: teşekkür ederim
İsim: s** a**
Tarih: 09 Ocak 2022

Yorum: güzel şık bir tasarım kolay menü kurulumu kolay kendim yaptım
İsim: H** Ç**
Tarih: 05 Ocak 2022
Satıcı: Online Shop

Yorum: kargo gayet güzel geldi hasarsız. aradık bı iki gün için de hemenkuruluma geldiler. ben indirimden aldım. 7.800 TL ye. çok güzel bıtelevizyon gerçekten zaten LG TV konusunda çok iyi
İsim: Y** İ**
Tarih: 03 Ocak 2022

Yorum: Süper bir televizyon herkese tavsiye ederim
İsim: G** E**
Tarih: 26 Kasım 2021
Satıcı: Enpazar

Yorum: Herkese tabsiye ederim 😘
İsim: Hakan C.
Tarih: 01 Mayıs 2024

Yorum: kurulumunu yaptırdık ama daha kullanmadık ama boyut olarak çok çok guzel
İsim: p** k**
Tarih: 05 Aralık 2023
Satıcı: Güreller

Yorum: Çok iyi sorunsuz geldi teşekkür ederiz
İsim: Yasin Y.
Tarih: 19 Kasım 2023

Yorum: Bnm için önmli olan kaliteli görselle film izlemek ben memnunum
İsim: S** K**
Tarih: 31 Ağustos 2023

Yorum: Lg markasi renk ve görüntü kalitesi mükemmel. salona renk katti.Teşekkür ederim
Tarih: 18 Temmuz 2023

Yorum: kaliteli ürün ....
İsim: f** k**
Tarih: 21 Haziran 2023

Yorum: Çok beğendim
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Haziran 2023

Yorum: Ürünü çok beğendim
Tarih: 05 Haziran 2023

Yorum: LG ses ve görüntü kalitesi tartışılmaz. Akıllı Kuman’da ile kullanışlıhale gelmiş.
İsim: e** e**
Tarih: 15 Mayıs 2023

Yorum: şahane bir Tv ekran görüntu kalitesine diyecek yok👏👏
İsim: H** D**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Güzel ürün lg kalitesi
Tarih: 04 Nisan 2023

Yorum: Gördügüm en güzel televızyon kumandası harıka seslı komut maus özelligiher sey var
Tarih: 18 Mart 2023
Satıcı: MediaMarkt

50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv Ürüne İlişkin Sorular

Soru: MERHABALAR ÜRÜN ANDROİD MİDİR ACABA ?
Cevap: Merhaba, ürün webOS işletim sistemine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Üretim yılı nedir acaba
Cevap: Merhaba, ürün 2021 model yılına sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 2021 model mi 2022 model mi
Cevap: Merhaba, ürünün çıkış yılı 2021'dir.İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba kurulum için yetkili servis gelecekmi?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl LG Türkiye garantilidir. Kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kurulum servise mi ait?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl LG Türkiye garantilidir. Kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Akıllı mause kumanda var değilmi magic kumanda yani
Cevap: Kutu içeriğinde kumanda yer almaktadır.

Soru: Hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz; Boyut, ağırlık ve bölgeye göre Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Kolay Gelsin, Bir Günde Kargo, Borusan Lojistik ve Horoz Lojistik ile sevk edilmektedir. Kargo firması için seçim yapılamamaktadır. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Ürünün içinde akıllı kumanda mevcutmu?
Cevap: Merhaba, akıllı kumanda ürüne dahildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba bu ürünü almak istiyoruz lakin aynı ürünün 2022 yıl üretimi var fiyat fark 700 tl fazla. aradaki fark denir acaba
Cevap: Merhaba, platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürüne stoklarımızda mevcut olması halinde kolayca ulaşarak inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ürünü alınca kurulumu servis mi yapıyor? Türkiye'nin her yerine servis var mı kurulum için?
Cevap: Var ü ceketsiz

Soru: Nanocell teknolojisi var mı?
Cevap: Var efendm

Soru: Duvara takma aparatı varmı ?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Beylikdüzü
Cevap: Maalesef oraya teslimatının yarın yok. Siz alabilirseniz Ataşehir ofisten alabilirsiniz. Yoksa kargolarız efendim

Soru: duvar haparatini siz yolluyor musunuz peki
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar, kurulum için servis ücret alıyor mu?
Cevap: Hayır efendim ürünü açmadığınız sürece ilk kurulum ücretsiz

Soru: merhaba sihirli kumanda dahil mi
Cevap: Evet efendim

Soru: kaç hertz tv
Cevap: Merhaba Efendim ürün ile ilgili detay bilgi verememekteyiz. İsterseniz ürünün üretici firmanın sayfasından bilgi edinebilirsiniz. İyi günler iyi alışverişler dileriz.

Soru: Tv almak istiyorum fakat kurulum nasıl olacak ve her ilde ilçede kurulum yapıyor musunuz
Cevap: Evet efendim her ilde lg teknik servisi arayıp kayıt olusturdugunuzda ücretsiz bir şekilde kurulum servisi sağlanmaktadır. İyi alışverişler dileriz.

Soru: blutut var mı. yoksa aynı ayarda blututlu model önerirmisiniz
Cevap: Merhaba, Bluetooth özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün kapalı kutu mu birde kurulum ücretli mi
Cevap: Merhaba efendim. Ürünümüz markanın kendisinin garantisi altındadır. Kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Kurulum için yetkili servislerden randevu almanız gerekir. Size en yakın yetkili servise markanın resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. Ürününüzü hasar görmemesi için patlangaçlara sarılı bir şekilde göndereceğiz. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında patlangaçları açtırarak ürün kolisini mutlaka kontrol ediniz. Kolide herhangi bir hasar gördüğünüzde kargo hasar tutanağı tutturarak ürünü kargo hasar tespit tutanağı ile teslim alınız. Garantinin başlaması için ilk koli açılımını yetkili servisin yapması gerekmektedir. Yetkili servis raporunda ürününüzün koli hasarlı olduğunu tespit ederse "koli hasarlıdır değişime uygun değildir bayinize başvurun" şeklinde bir rapor tutar. Böyle bir durumda "kargo hasar tespit tutanağı" ile hasarın kargoda oluştuğunu ispat etmiş olursunuz. Bize kargo hasar tespit tutanağı ile başvurduğunuzda paranızı anında geri alırsınız. Yetkili servis raporunda "koli sağlam ona rağmen hasarlı olduğu için değişimi veya para iadesi marka onaylıdır" şeklinde bir rapor tutarsa yine aynı şekilde işleminiz anında gerçekleşir. Süreci uzatacak tek durum ürününüzde kargo hasarı varken kargo hasar tespit formu tutmadan ürünü teslim almanız durumudur. Bu durumda hasarın nerede oluştuğunun ispat süreci araya girer. Bu konuda hassasiyetinizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.

50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv Resim Galerisi

50nano756pa 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Smart Nanocell Tv En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü