Tugba
Bilgili
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Fiyatına Göre Alınır Mı?
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Şu Andaki Değeri 18699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 299 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Açıklama Ve Özellikler
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, LG 50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv ürününü 18699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Yorum Ve Değerlendirmeler
18699.0 Tl ye satışta olan 50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
299 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 50 inç Nano 766Qa aldım. Görüntü kalitesi mükemmel ayrıca konya/Ereğliservis kurulumunda çok yardımcı oldu. teşekkürler. LG kalitesi tavsiye ederim.
İsim: R** A**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: Horoz lojistiğe teşekkür ediyorum çok güzel bir tv ben altına USB LEDtaktım çok güzel oldu.
İsim: S** K**
Tarih: 21 Eylül 2023
Yorum: sorunsuz elime ulaştı aynı gün yetkili servis kurulum yaptı teşekkür ederim
İsim: B** G**
Tarih: 14 Ağustos 2023
Yorum: Ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı.Çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: Ürün gayet iyi cok kullanışlı fiyatıda gayet iyi ben 13 bin liraykenalmıstım lg yetkili servis gelip kurulumunu yaptı
İsim: Muhammet O.
Tarih: 18 Temmuz 2023
Satıcı: Mgs Electronics
Yorum: ürün sorunsuz geldi. Kurulum için de lg servisini aradık ücretsiz bişekilde kurdular. teşekkürler
İsim: Ş** A**
Tarih: 10 Temmuz 2023
Yorum: sorunsuz geldi çok memnunum iyi ki almışım
İsim: S** C** Ç**
Tarih: 26 Kasım 2022
Satıcı: Teknomix
Yorum: cok guzel memnun kaldık düresinden daha önce teslim edildi
İsim: G** Y**
Tarih: 03 Ekim 2024
Yorum: mükemmel ürün doğru adres
İsim: H** Ö**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Bir Pro kullanıcı olarak yorum yapıyorum ,ürün güzel ve nano olduğu içinrenkler son derece canlı , kutudan akıllı (sihirli) kumanda cikiyor vesüper , arayüz çok hızlı ve akıcı ,ses kalitesine gelirsek mükemmelötesi bir deneyime sahip ,şiddetle tavsiye ederim , Bilgisayara takıppanele bakmadim 120hz var mi diye ama üründe truemotion var, saticiyasorDevamını Oku
İsim: S** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Eylül 2024
Yorum: çok guzel beğendim
İsim: G** B**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Televizyon çok iyi ambalajı olarak ve sağlam geldi, servis kısa süredebağlantısını yaptı, görüntü çok güzel olmuş, sihirli kumandası var, evdeİnternet olmadığı için bağlantı yapılamadı, daha önce kullandığım markaolduğu için tercih ettim. LG kalitesi beni yine yanıltmadı, teşekkürler LG.
İsim: İ** K**
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: biz beğendik
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: 2014 yilinda lg 32 inc smart tv almistim . Göruntu kalitesi 10 yilgecmesine ragmen bundan daha iyiydi.10 yil sonra bu goruntü kalitesibeni hayal kirikligina. ugratti açikcasi verdigim paraya cok acidim
İsim: E** E**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Kalitesi belli oluyor...
İsim: m** ö**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: televizyon çok güzel hasarsız geldi
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Lg kalitesi tartışılmaz.
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: çok iyi televizyon görüntü kalitesi mükemmel
İsim: M** T**
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: Ürün elime ulaştı umarım sorun yaşamayız kurulum gercekleşince paket acılınca
İsim: H** S**
Beden: 27 Nisan 2024
Yorum: Benim için çok güzel bir tv , ayrıca sipariş , teslimat ve kurulum 2 güniçinde tamamlandı
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: ürün sağlam geldi kurulum yapıldı tskkrler. TAVSİYE EDİYORUM
İsim: T** Ö**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Ürün sağlam bir şekilde teslim edildi
İsim: E** Ö**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: Harika bu segmentte en iyisi alın bence.
İsim: M** U**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Ürün orijinal Lg türkiye garantili 127 ekran sihirli kumanda denilenharika bir kumandasıyla birlikte geliyor çok net görüntüsü varbeklentilerimi tamamen karşıladı.
İsim: Çağlar K.
Yorum: Güzel geldi
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: DOHA ELEKTRONİK
Yorum: kalite yüksek standart ister.beklentimi karşıladı.paketleme özenli.teşekkürler.
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Memnun kaldık
İsim: T** G**
Tarih: 23 Şubat 2024
Satıcı: SENDEKALDI
Yorum: HD kalite çok güzel iyiki almışız çok uygundu
İsim: V** Ç**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: Gayet yeterli. Zaten ben youtube tabii vs 2 3 tane uygulamakullanıyorum. Arada bir browserdan film izlerim. Kanal geçişleri desenortalama 3 saniye. Zaten bu tarz tv'lerde en fazla 1 saniye artarazalır. Açılması kapanması yeterli sürelerde. Fiziksel olarak da birkusuru yoktu. Ben şahsen memnun kaldım alışverişten. Benim gibikullanacak olanlar için iDevamını Oku
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: işlemcisi gayet güzel görüntü hızı kalitesi ve sihirli kumandası çok iyilg kalitesine güvendiğimiz için lg den vazgeçemedik
İsim: S** G**
Beden: 31 Ocak 2024
Satıcı: SpeedTecno
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Tv nın en ve boy ölçüsü ne kadar
Cevap: Merhaba, TV Genişliği (Ayaklı) 1121 mm - TV Yüksekliği (Ayaklı) 702 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar bu ürünü aldık diyelim servis olayını nasıl yapacaz birde kutuyu servisin açması mi gerekiyor normalde grantinin başlaması için servisin açması gerekiyordu
Cevap: Evet urun servisi tarafından açılıp ücretsiz kurulum yapılacak
Soru: tv en boy kaç cem
Cevap: merhaba, TV Genişliği (Ayaksız) 1121 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 651 mm TV Derinliği (Ayaksız) 57.1 mm
Soru: merhaba Google var mı
Cevap: Merhaba, ürün WebOs işletim sistemine sahiptir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar, ürünün içinde SİHİRLİ KUMANDA mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, ürünün akıllı kumandası mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: mrb telefon ekrana yanstma varmi ve akıllı kumanda mevcutmu
Cevap: Merhaba, üründe ekran yansıtma özelliği ve akıllı kumanda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Ürün içerisinde duvar askı aparatı geliyor mu ücretsiz
Cevap: Merhaba, Yekili servisten destek alabilirsiniz.
Soru: merhaba ürün kaç cm acaba
Cevap: Merhaba, ürünün genişliği 1121 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba,ürün kablo tv ile kullanıma uygun mudur?
Cevap: Merhaba, internet kablosu girişine modem kablosunu takarak bağlanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Tv akıllı kumanda mevcut mu içinde mi çıkıyormuş
Cevap: Merhaba, ürünün akıllı kumandası mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünü satın aldıktan ne kadar zaman sonra kurulum için geliyorsunuz sanırım kurulumu siz yapıyorsunuz bunun için ayrı bir ücret ödemiyoruz doğrumu
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl LG Türkiye garantilidir. Kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Akılllı kumandası varmı?
Soru: Ekran 4k Mıdır ?
Cevap: Merhaba, ürün 4k özelliktedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: hangi uygulamar yüklü veya yükleme yapılabiliyor mu ?
Cevap: Merhaba, üründe, Netflix, Prime Video, YouTube uygulamaları yüklü olup uygulama yüklenebilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürünü çeyiz için alacam kurulumunu ileriki tarihte yaptırmak istesek herhangi bir Garanti süreciyle alakalı hak kaybına uğrar miyim
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iyi akşamlar 50 inc olan tv'nin soldan sağa ve yukarıdan aşağı ölçülerini ogrenmemiz mümkün mü ?
Soru: Teşir ürünü göndermiyorsunuz değilmi
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Üründe internete nasıl giriliyor
Cevap: Merhaba, internet kablosu girişine modem kablosunu takarak bağlanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Gönderecgınız ürün kapalı kutu ürün mü yoksa teşhir ürün mü gönderıyorsunuz.
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Akıllı kumanda özelliği var mı?
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Detaylı Resimler
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Şu Andaki Değeri 18699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 299 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Açıklama Ve Özellikler
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, LG 50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv ürününü 18699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Yorum Ve Değerlendirmeler
18699.0 Tl ye satışta olan 50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
299 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 50 inç Nano 766Qa aldım. Görüntü kalitesi mükemmel ayrıca konya/Ereğliservis kurulumunda çok yardımcı oldu. teşekkürler. LG kalitesi tavsiye ederim.
İsim: R** A**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: Horoz lojistiğe teşekkür ediyorum çok güzel bir tv ben altına USB LEDtaktım çok güzel oldu.
İsim: S** K**
Tarih: 21 Eylül 2023
Yorum: sorunsuz elime ulaştı aynı gün yetkili servis kurulum yaptı teşekkür ederim
İsim: B** G**
Tarih: 14 Ağustos 2023
Yorum: Ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı.Çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim

Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: Ürün gayet iyi cok kullanışlı fiyatıda gayet iyi ben 13 bin liraykenalmıstım lg yetkili servis gelip kurulumunu yaptı
İsim: Muhammet O.
Tarih: 18 Temmuz 2023
Satıcı: Mgs Electronics
Yorum: ürün sorunsuz geldi. Kurulum için de lg servisini aradık ücretsiz bişekilde kurdular. teşekkürler
İsim: Ş** A**
Tarih: 10 Temmuz 2023
Yorum: sorunsuz geldi çok memnunum iyi ki almışım
İsim: S** C** Ç**
Tarih: 26 Kasım 2022
Satıcı: Teknomix
Yorum: cok guzel memnun kaldık düresinden daha önce teslim edildi
İsim: G** Y**
Tarih: 03 Ekim 2024
Yorum: mükemmel ürün doğru adres
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Bir Pro kullanıcı olarak yorum yapıyorum ,ürün güzel ve nano olduğu içinrenkler son derece canlı , kutudan akıllı (sihirli) kumanda cikiyor vesüper , arayüz çok hızlı ve akıcı ,ses kalitesine gelirsek mükemmelötesi bir deneyime sahip ,şiddetle tavsiye ederim , Bilgisayara takıppanele bakmadim 120hz var mi diye ama üründe truemotion var, saticiyasorDevamını Oku
İsim: S** S**
Beden: 28 Eylül 2024
Yorum: çok guzel beğendim
İsim: G** B**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Televizyon çok iyi ambalajı olarak ve sağlam geldi, servis kısa süredebağlantısını yaptı, görüntü çok güzel olmuş, sihirli kumandası var, evdeİnternet olmadığı için bağlantı yapılamadı, daha önce kullandığım markaolduğu için tercih ettim. LG kalitesi beni yine yanıltmadı, teşekkürler LG.
İsim: İ** K**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: biz beğendik
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: 2014 yilinda lg 32 inc smart tv almistim . Göruntu kalitesi 10 yilgecmesine ragmen bundan daha iyiydi.10 yil sonra bu goruntü kalitesibeni hayal kirikligina. ugratti açikcasi verdigim paraya cok acidim
İsim: E** E**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Kalitesi belli oluyor...
İsim: m** ö**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: televizyon çok güzel hasarsız geldi
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Lg kalitesi tartışılmaz.
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: çok iyi televizyon görüntü kalitesi mükemmel
İsim: M** T**
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: Ürün elime ulaştı umarım sorun yaşamayız kurulum gercekleşince paket acılınca
İsim: H** S**
Beden: 27 Nisan 2024
Yorum: Benim için çok güzel bir tv , ayrıca sipariş , teslimat ve kurulum 2 güniçinde tamamlandı
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: ürün sağlam geldi kurulum yapıldı tskkrler. TAVSİYE EDİYORUM
İsim: T** Ö**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Ürün sağlam bir şekilde teslim edildi
İsim: E** Ö**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: Harika bu segmentte en iyisi alın bence.
İsim: M** U**
Yorum: Ürün orijinal Lg türkiye garantili 127 ekran sihirli kumanda denilenharika bir kumandasıyla birlikte geliyor çok net görüntüsü varbeklentilerimi tamamen karşıladı.
İsim: Çağlar K.
Yorum: Güzel geldi
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: kalite yüksek standart ister.beklentimi karşıladı.paketleme özenli.teşekkürler.
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Memnun kaldık
İsim: T** G**
Tarih: 23 Şubat 2024
Satıcı: SENDEKALDI
Yorum: HD kalite çok güzel iyiki almışız çok uygundu

İsim: V** Ç**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: Gayet yeterli. Zaten ben youtube tabii vs 2 3 tane uygulamakullanıyorum. Arada bir browserdan film izlerim. Kanal geçişleri desenortalama 3 saniye. Zaten bu tarz tv'lerde en fazla 1 saniye artarazalır. Açılması kapanması yeterli sürelerde. Fiziksel olarak da birkusuru yoktu. Ben şahsen memnun kaldım alışverişten. Benim gibikullanacak olanlar için iDevamını Oku
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: işlemcisi gayet güzel görüntü hızı kalitesi ve sihirli kumandası çok iyilg kalitesine güvendiğimiz için lg den vazgeçemedik

İsim: S** G**
Beden: 31 Ocak 2024
Satıcı: SpeedTecno
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Tv nın en ve boy ölçüsü ne kadar
Cevap: Merhaba, TV Genişliği (Ayaklı) 1121 mm - TV Yüksekliği (Ayaklı) 702 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar bu ürünü aldık diyelim servis olayını nasıl yapacaz birde kutuyu servisin açması mi gerekiyor normalde grantinin başlaması için servisin açması gerekiyordu
Cevap: Evet urun servisi tarafından açılıp ücretsiz kurulum yapılacak
Soru: tv en boy kaç cem
Cevap: merhaba, TV Genişliği (Ayaksız) 1121 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 651 mm TV Derinliği (Ayaksız) 57.1 mm
Soru: merhaba Google var mı
Cevap: Merhaba, ürün WebOs işletim sistemine sahiptir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar, ürünün içinde SİHİRLİ KUMANDA mevcut mu ?
Soru: mrb telefon ekrana yanstma varmi ve akıllı kumanda mevcutmu
Cevap: Merhaba, üründe ekran yansıtma özelliği ve akıllı kumanda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Ürün içerisinde duvar askı aparatı geliyor mu ücretsiz
Cevap: Merhaba, Yekili servisten destek alabilirsiniz.
Soru: merhaba ürün kaç cm acaba
Soru: Merhaba,ürün kablo tv ile kullanıma uygun mudur?
Soru: Tv akıllı kumanda mevcut mu içinde mi çıkıyormuş
Soru: Ürünü satın aldıktan ne kadar zaman sonra kurulum için geliyorsunuz sanırım kurulumu siz yapıyorsunuz bunun için ayrı bir ücret ödemiyoruz doğrumu
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl LG Türkiye garantilidir. Kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Akılllı kumandası varmı?
Soru: Ekran 4k Mıdır ?
Cevap: Merhaba, ürün 4k özelliktedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: hangi uygulamar yüklü veya yükleme yapılabiliyor mu ?
Cevap: Merhaba, üründe, Netflix, Prime Video, YouTube uygulamaları yüklü olup uygulama yüklenebilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürünü çeyiz için alacam kurulumunu ileriki tarihte yaptırmak istesek herhangi bir Garanti süreciyle alakalı hak kaybına uğrar miyim
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iyi akşamlar 50 inc olan tv'nin soldan sağa ve yukarıdan aşağı ölçülerini ogrenmemiz mümkün mü ?
Soru: Teşir ürünü göndermiyorsunuz değilmi
Soru: Üründe internete nasıl giriliyor
Soru: Gönderecgınız ürün kapalı kutu ürün mü yoksa teşhir ürün mü gönderıyorsunuz.
Soru: Akıllı kumanda özelliği var mı?
50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Detaylı Resimler

50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv En Uygun Satış Linki

LG 50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG 50nano766qa 126ekr 4knanocell Uydu Smart Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.