50OV6000U 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

RüyaGemisi

Bilgili
50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Tavsiye Edilen Yer Neresi?
50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Şimdiki Fiyatı Ile 12026.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Memnuniyet Oranı Nedir?

50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Açıklama Ve Özellikler

50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Ürününün Satıcısı, ONVO 50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv ürününü 12026.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Hakkında Yapılan Yorumlar
12026.0 Tl ye satışta olan 50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: harika bir marka tek kelime ile kargo sorunsuz geldi kurulumu zaten çokkolay görüntü kalitesi mükemmel,zaten daha önce de almıştım onvo marka❤️‍🔥boşuna dünya para verip başka markalar almaya gerek yok yerli vemilli tebrikler ve teşekkürler 🙏🏻
İsim: S** M**
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: Televızyonumun montajı yapıldı bugün duvara astık gayet yeterli 50inç127 ekran kurulum için bölgenizdeki omvo servisiyle görüşün asmaaparatınızı kendiniz alıverin televızyonda cok hızlı geldi satıcıyateşekkürler gayet ilgililer.
İsim: A** R** A**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Cokgusel hızlı calısıo begendım
İsim: **** ****
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: serviste teslimatta çok iyi üründe çok kaliteli tavsiye ederim hem.ucuzhem kaliteli bı ürün
İsim: A** F**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Satıcı: Purtaş teknoloji

Yorum: super👍🏻👍🏻👍🏻
İsim: N** E**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Satıcı: Marka Express

Yorum: kaliteli ürün
Tarih: 02 Temmuz 2024
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL

Yorum: Sağlam geldi hiç bir sorunu yok fiyata göre çok iyi
İsim: B** Ç**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: Hızlı karga ve sağlam geldi. tv de baya iyi uygulamada yüklenebiliryor.apk dosyalarıda yüklenebiliyor ve kullanabiliniyor. biraz seste sıkıntıvar hopörleri iyi değil gibş gözüküyor.
İsim: F** A**
Tarih: 02 Şubat 2024

Yorum: ürün eksiksiz bi şekilde zarar gelmeden geldi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: N** C**
Tarih: 09 Şubat 2024
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL

Yorum: üründe sıkıntı yok güzel kullanilisli sadece aldığınız yere dikkat edinhızlı satıcı deyipte 10 gün beklemek istemiyorsanız satıcıyı iyi analizedin özellikle trendyolda iletişim bilgisi olsun yoksa ne zaman gelecekdiye sıkıntı yaşarsınız
Tarih: 15 Ocak 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM

50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: işaretleme varmı
Cevap: Merhaba hayır efendim

Soru: merhaba internet bağlamak için kablomu gerekiyor yoksa kablosuz sadece şifreyle bağlanıyormu
Cevap: wifi var efendim üründe

Soru: merhaba androıd kac
Cevap: android 13

Soru: Android mi
Cevap: Merhaba, Ürün Android smart bir tv dir, içinde Netflix gibi bazı programlar yüklüdür, sizde programlar indire bilirsiniz . İyi günler dileriz , Electrovitrin

Soru: merhaba akıllı kumanda sesle komut varmi
Cevap: merhabalar efendim standart kumanda

Soru: Google Chrome den APK indirebiliyomuyuz
Cevap: Evet efendim

Soru: sihirli kumanda varmıdır
Cevap: mouse imleçli kumanda mevcut efendim

Soru: merhaba ürünün kanal kurulumu nasıl yapılıyor tp listesi diyor hata veriyor bir türlü başlatamadık yardımcı olur musunuz
Cevap: servis kurulum yapması gerekli

Soru: Google tv mi birde kumandada mikrofon varmi acaba inatbox kurabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba, Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv dir , baktığız TV smart bir TV dir , akıllı kumada Webos TV lerde mevcuttur. İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: kumandası kuru icinde geliyor değil mi
Cevap: Merhaba, Ürünün içinde uzaktan kumanda mevcuttur. İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: Merhaba play store var mıdır bu üründe?
Cevap: Merhaba Bu ürün uydulu bir Tv dir, internete bağalanma özeliği yoktur, bu sebeb ile play store mevcut değildir . İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: Merhaba googledan film uygulamalarına girip film izleyebilir miyiz ? Örneğin google girip film cehennemimden bişeyler izleyebilir miyim ?
Cevap: Merhaba, Ürün Smart Tv dir , netfix gibi bazı programlar içinde yüklüdür , sizde istediniz gibi internet gire bilir , film vs indire bilirisiniz . İyi günler dileriz. Electrovitrin

Soru: android işletimmi ve Bluetooth varmı acaba
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: wifi ile bağlanıp yutube gibi programlar izleniyormu
Cevap: Evet efendim izlenir

Soru: duvara monte ettirmek istiyorum birde kurulum ücreti varmı
Cevap: Efendim kurulum ücretsiz duvara asma aparatı alırsanız monte ettirebilirsiniz

Soru: APK uygulama indire bilir miyiz?
Cevap: ürün android uygulama yüklenir..

Soru: leptop televizyona bağlanıyor mu
Cevap: MERHABA bluetooth ÖZELLİGİ MEVCUT

Soru: Merhaba hangi servis ve en boy ebatı nedir
Cevap: onvo yetkili servis

Soru: Merhabalar, Google Play kurabilir miyiz? Uygulama ekleyebilir miyiz? Ayrıca Google TV desteği var mı?
Cevap: Merhaba, Bu ürün smart bir TV dir, Onvo markasından Google TV modelinde mevcuttur. Netflix gibi bazı programlar içinde yüklüdür, istediğiniz programları indire bilirsiniz. İyi günler dileriz. Electrovitrin

Soru: Bartında kurulum için servisi varmıdır
Cevap: var efendim

50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

50OV6000U 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Androıd Smart LED Tv En Uygun Satış Linki