50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Güncel Fiyatı 21999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Memnuniyet Oranı Nedir?
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Teknik Detaylar
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürününün Satıcısı, Philips 50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon ürününü 21999.0 Tl'den Satılmaktadır.
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürünü Kullananların Görüşleri
21999.0 Tl ye satışta olan 50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Çok memnunum.Harika, bir deneyimdi benim için sizden alış verişyapmak.Kargo olsun ürün olsun Çok kalite idi.Trentyola teşekkürler.Bizebu imkanı sunduğu için.
İsim: H** C**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: revnaonline
Yorum: Öncelikle satıcıya hızlı kargolama, teslimat ve fatura temininoktasındaki ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerimi iletmekistiyorum. Televizyon hakkında da ekteki fotoğraflarda da anlaşılacağıüzere görüntü kalitesi ve ortamda oluşturduğu renk şöleni açısındanmuazzam bir televizyon, görüntü kalitesi ve sunduğu şeyler bencefiyatına göre çok çok iyi.Devamını Oku
İsim: Aykut T.
Tarih: 19 Mayıs 2024
Satıcı: BOSCH PHİLİPS YETKİLİ BAYİ
Yorum: cok hizli geldi
İsim: **** ****
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: şimdilik çok iyi yalnızca ışığa göre renk açılıyor kapanıyor ayarınıbulamadık..telefonlarda ki otomatik güneş ışığı gibi...arka ışığınıaçınca görüntüye şapka çıkarılır...sinema keyfi evinizde ses sistemiharika...satıcı hem yolladı paket hazır bekliyormuş sanırım
İsim: İ** D** a**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Fiyat performans Şimdilik problem yok.
İsim: K** C** C**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: hiz konusunda devrim atlamış. sadece ses konusunda tatmin etmiyor(diğerodada ses sistemi kullandığım için sanırım)
İsim: H** G**
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Ürün hasarsız bir şekilde elime ulaştı. Servisi ücretsiz kurulumunuyaptı, herkese tavsiye ederim.
İsim: A** D**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: öncelikle revaonline mağazasına çok teşekkür ederiz. Sorularımiz ile okadar çok hızlı ve ilgili davrandılar ki bu İnternet alışverişlerindeçok önemli . Bundan sonra revaonline kesinlikle mağaza olarak ilktercihimiz... Tv 50 inch küçük geldigi için 65 ile değiştirdik. Bukonuda da çok hızlı aksiyon aldılar. paketleme süper. Servis çokprofesyonel veDevamını Oku
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Televizyon kurusundan kumanda çıkmadı. Acil gönderim eksiğintamamlanmasını bekliyorum.
İsim: R** Ş**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Satıcı: MegaTeknoloji
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: merhaba ambilight tv mi android mi yoksa goole tv mi
Cevap: Merhaba ambilight özelliği var efendim Google tv
Soru: model yılı nedir acaba?
Cevap: detaylı bilgi siteden bakabilirsiniz
Soru: iyi günler, akıllı kumanda mıydı acaba?
Cevap: var efendim
Soru: Son bir ürün kaldığı için sizden cevap bekliyorum ona göre satın alıcam rica etsem
Cevap: Asma paratı yok efendim
Soru: Duvara asma aparatınıda yolluyormusunuz? Gömeç/Balıkesir de hangi yetkili bayi sorumlu kurumunda?
Cevap: Yok efendim
Soru: Ürün kac yıl garanti kapsamında ve hangi koşullar içerisinde garanti kapsamına giriyor? satıcı mı garantili yoksa philips mi? ve google tvde apk kurulumu gerçekleşiyor mu? tek tek aydınlatırsanız sevinirim
Cevap: merhaba ürün phılıps türkiye garantili ürünüdür detaylı bilgiyi phılıps türkiyeden alabilirsiniz servis kaydınızı ordan açmanız gerekli
Soru: bu televizyon android mi, google TV mi acaba
Cevap: Google tv e
Soru: ürün android mı
Cevap: Merhaba Google işletim sistemi var efendim
Soru: Merhaba ürünün içerisinde ayağının haricinde askı aparatı mevcut mu? Birde kurulum için servis ücret talep ediyor mu?
Cevap: merhaba askı apratı ücretli servisten alınıyor kurulum ücretsiz oluyor
Soru: Ürün sıfır ve kapalı kutu mudur?
Cevap: Merhaba, belirtmiş olduğunuz ürün sıfır ve kapalı kutu olarak tarafınıza gönderilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Farklı uygulamalar yüklenebiliyor mu (ip Tv inat box gibi)
Cevap: Merhaba yetkili servisten bilgi alabilirsiniz
Soru: ürün android mi ?
Cevap: Merhaba Google tv efendim
Soru: android mi acaba ve kumandası sesli komutlu mu ?
Cevap: Android tv'dir Sesli kontrol mevcuttur
Soru: 8548/62 yazan kısımda 62 ne demek acaba kimi yerlerde yazıyor kimi yerlerde yazmıyor
Cevap: MERHABA MODEL KODU O ŞEKİLDE EFENDİM
Soru: İyi günler kurulum parçalarını yolluyormusunuz
Cevap: MERHABA KURULUM İÇİN OLMASI GEREKENLER KUTU İÇERİSİNDE GELİYOR
Soru: merhaba bir kac sorum olacaktı. Netteki yorumlarda Bu modelin Beinconnet ve Tod uygulamalarinda maçlari açmadığı söyleniyor bu sorun giderildi mi? devam ediyor mu?
Cevap: MERHABA DETAYLI BİLGİYİ YETKİLİ SERVİSTEN ALABİLİRSİNİZ EFENDİM
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürünün Detaylı Resimleri
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Güncel Fiyatı 21999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Memnuniyet Oranı Nedir?
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Teknik Detaylar
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürününün Satıcısı, Philips 50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon ürününü 21999.0 Tl'den Satılmaktadır.
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürünü Kullananların Görüşleri
21999.0 Tl ye satışta olan 50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Çok memnunum.Harika, bir deneyimdi benim için sizden alış verişyapmak.Kargo olsun ürün olsun Çok kalite idi.Trentyola teşekkürler.Bizebu imkanı sunduğu için.
İsim: H** C**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Öncelikle satıcıya hızlı kargolama, teslimat ve fatura temininoktasındaki ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerimi iletmekistiyorum. Televizyon hakkında da ekteki fotoğraflarda da anlaşılacağıüzere görüntü kalitesi ve ortamda oluşturduğu renk şöleni açısındanmuazzam bir televizyon, görüntü kalitesi ve sunduğu şeyler bencefiyatına göre çok çok iyi.Devamını Oku
İsim: Aykut T.
Tarih: 19 Mayıs 2024
Yorum: cok hizli geldi
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: şimdilik çok iyi yalnızca ışığa göre renk açılıyor kapanıyor ayarınıbulamadık..telefonlarda ki otomatik güneş ışığı gibi...arka ışığınıaçınca görüntüye şapka çıkarılır...sinema keyfi evinizde ses sistemiharika...satıcı hem yolladı paket hazır bekliyormuş sanırım
İsim: İ** D** a**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Fiyat performans Şimdilik problem yok.
İsim: K** C** C**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: hiz konusunda devrim atlamış. sadece ses konusunda tatmin etmiyor(diğerodada ses sistemi kullandığım için sanırım)
İsim: H** G**
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Ürün hasarsız bir şekilde elime ulaştı. Servisi ücretsiz kurulumunuyaptı, herkese tavsiye ederim.
İsim: A** D**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: öncelikle revaonline mağazasına çok teşekkür ederiz. Sorularımiz ile okadar çok hızlı ve ilgili davrandılar ki bu İnternet alışverişlerindeçok önemli . Bundan sonra revaonline kesinlikle mağaza olarak ilktercihimiz... Tv 50 inch küçük geldigi için 65 ile değiştirdik. Bukonuda da çok hızlı aksiyon aldılar. paketleme süper. Servis çokprofesyonel veDevamını Oku
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Televizyon kurusundan kumanda çıkmadı. Acil gönderim eksiğintamamlanmasını bekliyorum.
İsim: R** Ş**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Satıcı: MegaTeknoloji
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: merhaba ambilight tv mi android mi yoksa goole tv mi
Cevap: Merhaba ambilight özelliği var efendim Google tv
Soru: model yılı nedir acaba?
Cevap: detaylı bilgi siteden bakabilirsiniz
Soru: iyi günler, akıllı kumanda mıydı acaba?
Cevap: var efendim
Soru: Son bir ürün kaldığı için sizden cevap bekliyorum ona göre satın alıcam rica etsem
Cevap: Asma paratı yok efendim
Soru: Duvara asma aparatınıda yolluyormusunuz? Gömeç/Balıkesir de hangi yetkili bayi sorumlu kurumunda?
Cevap: Yok efendim
Soru: Ürün kac yıl garanti kapsamında ve hangi koşullar içerisinde garanti kapsamına giriyor? satıcı mı garantili yoksa philips mi? ve google tvde apk kurulumu gerçekleşiyor mu? tek tek aydınlatırsanız sevinirim
Cevap: merhaba ürün phılıps türkiye garantili ürünüdür detaylı bilgiyi phılıps türkiyeden alabilirsiniz servis kaydınızı ordan açmanız gerekli
Soru: bu televizyon android mi, google TV mi acaba
Cevap: Google tv e
Soru: ürün android mı
Cevap: Merhaba Google işletim sistemi var efendim
Soru: Merhaba ürünün içerisinde ayağının haricinde askı aparatı mevcut mu? Birde kurulum için servis ücret talep ediyor mu?
Cevap: merhaba askı apratı ücretli servisten alınıyor kurulum ücretsiz oluyor
Soru: Ürün sıfır ve kapalı kutu mudur?
Cevap: Merhaba, belirtmiş olduğunuz ürün sıfır ve kapalı kutu olarak tarafınıza gönderilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Farklı uygulamalar yüklenebiliyor mu (ip Tv inat box gibi)
Cevap: Merhaba yetkili servisten bilgi alabilirsiniz
Soru: ürün android mi ?
Cevap: Merhaba Google tv efendim
Soru: android mi acaba ve kumandası sesli komutlu mu ?
Cevap: Android tv'dir Sesli kontrol mevcuttur
Soru: 8548/62 yazan kısımda 62 ne demek acaba kimi yerlerde yazıyor kimi yerlerde yazmıyor
Cevap: MERHABA MODEL KODU O ŞEKİLDE EFENDİM
Soru: İyi günler kurulum parçalarını yolluyormusunuz
Cevap: MERHABA KURULUM İÇİN OLMASI GEREKENLER KUTU İÇERİSİNDE GELİYOR
Soru: merhaba bir kac sorum olacaktı. Netteki yorumlarda Bu modelin Beinconnet ve Tod uygulamalarinda maçlari açmadığı söyleniyor bu sorun giderildi mi? devam ediyor mu?
Cevap: MERHABA DETAYLI BİLGİYİ YETKİLİ SERVİSTEN ALABİLİRSİNİZ EFENDİM
50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Ürünün Detaylı Resimleri

50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon En Uygun Satış Linki

Philips 50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 50pus8548/62 50" 126 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.