55 Ggo 9900 B 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Kubra

Bilgili
55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Fiyatına Göre Alınır Mı?
55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Şu Andaki Değeri 35999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Detaylı Açıklama

55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv ürününü 35999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Kullanıcı Değerlendirmeleri
35999.0 Tl ye satışta olan 55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Flaş indirimle aldım.
İsim: **** ****
Tarih: 12 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: Flaş indirimle 25.999 gibi bir rakama aldım. Servisten randevu aldım,hemen geldiler. Çok fazla bilgim olmadığı için detaylı anlatamayacağım.Renkler çok canlı.. Sesi çok tok az açsanız bile çok yüksek çıkıyor.Genel anlamda çok güzel bir televizyon..
İsim: E** N** Ö**
Tarih: 02 Ocak 2024

Yorum: Ürün harika
İsim: **** ****
Tarih: 11 Aralık 2023
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ

Yorum: Tek kelime ile harika. Dolby atmos ile muhteşem bir ses. Sinemadan farkıolmayan bir ses deneyimi. Görüntü harika tam siyah renkler. Grundiıg, lgoled panel kullanıyor anlatmaya gerek yok hiç düşünmeden alın. Boşuna lgSamsung a iki karı para vermeyin.
İsim: O** A**
Tarih: 26 Kasım 2023

55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Merak Edilenler

Soru: üretim yılı kaç?
Cevap: 2023 olmali

Soru: Ekran özelliği OLED değil mi
Cevap: Evet oleddir

Soru: İPS panel mi , VA panel mi ?
Cevap: Oled efendim

Soru: merhaba Android mi
Cevap: Merhaba evet efendim urunun android ozeliigi mevcuttur

Soru: Servis gelip takacakmı ? Ücretli mi değil mi ?
Cevap: Merhaba servisten ucretsiz randevu alabilirsiniz

Soru: Merhaba ben şimdi alıcam ama 1 yıl sonra yetkili servisten ücretisiz kurulum yaptırabilir miyim ?
Cevap: O durumu yetkili servis ile gorusun

Soru: GRUNDIG 65 GGO 9900 B 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD OLED TV stoklarınızda görünmüyor . Yakın zamanda stoklarınıza girer mi ? Teşekkürler
Cevap: Merhaba su an icin stoklarimiza girmeyecektir

Soru: Merhaba ...Hangi kargo ile gönderilir?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Boyut, ağırlık ve bölgeye göre Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Kolay Gelsin, Bir Günde Kargo, Borusan Lojistik ve Horoz Lojistik ile sevk edilmektedir. Kargo firması için seçim yapılamamaktadır. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhabalar TV nin genişliği be boyu nekadar cm olarak
Cevap: merhaba degerlı musterımız 140 cm dir caprazlama olculdugunde

Soru: Merhaba yenileme hızı nedir ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün yenileme hızı bilgileri aşağıdadır. Saygılarımızla. Yenileme Hızı (Yazılım) VPI 2500 Yenileme Hızı (Gerçek) 100/120 Hz

Soru: merhabalar sesli komut özelliği var mi acaba
Cevap: merhaba degerlı musterımız üründe ses tanıma ozellıgı mevcuttur

Soru: garanti süresi kurulumdan sonra başlatılıyor değil mi ben hemen kurulum yaptırmayacağım da
Cevap: Merhaba degerli musterimiz servisi cagirdiktan sonra kurulumu baslamaktadir

Soru: merhaba, son bir ürün görünüyor teşhir ürünü mü, kapalı kutu sıfır ürün mü acaba ?
Cevap: Merhaba degerli musterimiz urun sifir kapali kutudur

Soru: Merhaba tv kaç hertz
Cevap: 100/120 Hz efendim

Soru: Merhaba 65 GGO 9900 B oled tv stoklarınızda mevcut mu? Girer mi stoklara ?
Cevap: Merhaba, maalesef belirttiğiniz model stoğumuzda yoktur ve tekrar stoğa girmeyecek. Saygılarımızla.

Soru: Ürün kodunda ki B hangi anlama gelmektedir hdmı 2.1 destekliyor mu?
Cevap: seri anlamına gelmektedir hdmi 1.3/1.4/2.0 Girişleri vardır 3 adet

Soru: Merhabalar, ürünü çeyiz için alıyorum 1 yıl kadar bir süre kurulum yapılmayacak bu durumda garanti süreci nasıl işlemekte.
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba garanti suresi ne kadar
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Resmi distribütör garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: akıllı kumanda varmı
Cevap: merhaba akıllı kumanda cıkmamaktadır.

Soru: Merhabalar, üretim yılı ne zamandır
Cevap: 2023 efendim

55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

55 Ggo 9900 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4k Ultra Hd Oled Tv En Uygun Satış Linki