KumdanKale
Bilgili
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Bu Ürünü Almalı Mı?
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Şimdiki Fiyatı Ile 24999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Detaylı Bilgi
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürününün Satıcısı, Grundig 55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah ürününü 24999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Kullanıcı Geri Bildirimleri
24999.0 Tl ye satışta olan 55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Ürün a kalite bir üründür. Görüntü kalitesi olarak gerek işlemci olarakkesinlikle tavsiye edeceğim bir üründür.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Kaplanlarteknoloji
Yorum: On numara beş yıldız televizyon. Ses ve görüntü müthiş. Gözünüz kapalı alabilirsiniz.
İsim: A** S**
Tarih: 18 Ocak 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: on numara makina isme bı dünya para vermeyin .
Satıcı: Özbay İletişim Teknolojileri
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Merhaba yaşlı aile üyemiz olduğu için sesli komut özelliği önemli bizim için üründe sesli komut özelliği varmı? mesela sesi aç, sesi kıs, tv aç , tv kapat vs.. gibi komutlar verile biliyormuyuz?
Cevap: Bu konuda net bir bilgiye sahip değiliz efendim grundig müşteri hizmetlerinden bu konu hakkında net bir bilgi alabilirsiniz.
Soru: kaç Hz tazeleme
Cevap: 50 hz efendim
Soru: kablotv kart girişi mevcutmu
Cevap: Merhaba, Kablo tv kart yuvası bulunmaktadır. Saygılarımızla
Soru: Merhaba google ile android tv arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba kutunun içinde garanti belgesi var mıdır, kaç yıldır.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Garanti belgesi üretici firmalar tarafından sıfır, kapalı kutu içeriğine dahil edilmiş ise ürün kutusunda yer almaktadır. Ürün 2 yıl Arçelik garantilidir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba üründe Dolby vision Dolby atmos özellikleri varmı acaba..
Cevap: Merhaba, maalesef belirtilen özellikler bulunmamaktadır. Saygılarımızla
Soru: merhaba bu TV min işletim sistemi android mi Google mi
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün Google TV dir.
Soru: merhaba grundig ghu9000 led tv ürün teşhir ürünmüdür?
Cevap: Merhaba, Sıfır kapalı kutu olarak satılmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Ürün va panel mi oluyor kenardan bakınca görüntü bozuluyor mu kolay gelsin
Cevap: nano panel efendim. goruntu bozulmuyor
Soru: merhaba bu ürünün ekran panel türü nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, LED ekrandır.
Soru: Duvara sabitlenebiliyor mu
Cevap: evet efendim. aski aparati hediyeli. arcelik servisi kurulumu ucretsiz yapiyor
Soru: Merhaba duvara montaj oluyor mu
Cevap: Merhaba, Evet duvara asılabilir. Saygılarımızla
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fotoğraf Ve Görseller
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Şimdiki Fiyatı Ile 24999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Detaylı Bilgi
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürününün Satıcısı, Grundig 55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah ürününü 24999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Kullanıcı Geri Bildirimleri
24999.0 Tl ye satışta olan 55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Ürün a kalite bir üründür. Görüntü kalitesi olarak gerek işlemci olarakkesinlikle tavsiye edeceğim bir üründür.
Satıcı: Kaplanlarteknoloji
Yorum: On numara beş yıldız televizyon. Ses ve görüntü müthiş. Gözünüz kapalı alabilirsiniz.
İsim: A** S**
Tarih: 18 Ocak 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: on numara makina isme bı dünya para vermeyin .
Satıcı: Özbay İletişim Teknolojileri
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Merhaba yaşlı aile üyemiz olduğu için sesli komut özelliği önemli bizim için üründe sesli komut özelliği varmı? mesela sesi aç, sesi kıs, tv aç , tv kapat vs.. gibi komutlar verile biliyormuyuz?
Cevap: Bu konuda net bir bilgiye sahip değiliz efendim grundig müşteri hizmetlerinden bu konu hakkında net bir bilgi alabilirsiniz.
Soru: kaç Hz tazeleme
Cevap: 50 hz efendim
Soru: kablotv kart girişi mevcutmu
Cevap: Merhaba, Kablo tv kart yuvası bulunmaktadır. Saygılarımızla
Soru: Merhaba google ile android tv arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba kutunun içinde garanti belgesi var mıdır, kaç yıldır.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Garanti belgesi üretici firmalar tarafından sıfır, kapalı kutu içeriğine dahil edilmiş ise ürün kutusunda yer almaktadır. Ürün 2 yıl Arçelik garantilidir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba üründe Dolby vision Dolby atmos özellikleri varmı acaba..
Cevap: Merhaba, maalesef belirtilen özellikler bulunmamaktadır. Saygılarımızla
Soru: merhaba bu TV min işletim sistemi android mi Google mi
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün Google TV dir.
Soru: merhaba grundig ghu9000 led tv ürün teşhir ürünmüdür?
Cevap: Merhaba, Sıfır kapalı kutu olarak satılmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Ürün va panel mi oluyor kenardan bakınca görüntü bozuluyor mu kolay gelsin
Cevap: nano panel efendim. goruntu bozulmuyor
Soru: merhaba bu ürünün ekran panel türü nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, LED ekrandır.
Soru: Duvara sabitlenebiliyor mu
Cevap: evet efendim. aski aparati hediyeli. arcelik servisi kurulumu ucretsiz yapiyor
Soru: Merhaba duvara montaj oluyor mu
Cevap: Merhaba, Evet duvara asılabilir. Saygılarımızla
55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fotoğraf Ve Görseller

55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah En Uygun Satış Linki

Grundig 55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig 55 GHU 9000 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.