55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Fiyatına Göre Alınır Mı-

Sare

Bilgili
55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Ürün Alınmaya Değer Mi?
55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Şu Andaki Değeri 17999.0 Tl'den Satılmaktadır.

55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Gerçekten İyi Mi?

55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Ürün Hakkında Bilgi

55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, Skytech 55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv ürününü 17999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Kullanıcı Geri Dönüşleri
17999.0 Tl ye satışta olan 55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Çok iyi fiyatı düşünce almıştım kuruluma felan geldiler bugün sipairşverdim yarın elimde oldu hızlı kargo için ayrıca teşekkür ederimperformans falan çok iyi çok beğnedim bu fiyata göre
İsim: T** b** K**
Tarih: 19 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: ÜRÜN GÜZEL 🤌🤌
İsim: C** ö**
Tarih: 12 Şubat 2023
Satıcı: Muve Çarşı

Yorum: ürünü aldım arıza yaptı 3 ay oldu garantiden gelmedi
İsim: M** K**
Tarih: 02 Haziran 2024
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: öncelikle mesajım görünsün diye 5 yıldız verdim . satıcıya bişey diyememama siz siz olun skytech marka TV almayın . Hem bozuk çıkıyor. hem bıalt modelini gonderiyorlar hemde 3 ay sonra gönderiyorlar. başkabilinmiyen bı marka ile . müşteri hizmetleri ayrı bir sıkıntı amaskytech marka almayın ben pişman oldum siz olmayın
İsim: M** A**
Tarih: 25 Ocak 2024
Satıcı: Muve Çarşı

55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: play Store varmı içinde acaba
Cevap: Değerli müşterimiz ürün özellikleri teknik bilgilerde belirtildiği gibidir

Soru: Sihirli kumanda özelliği varmı
Cevap: Merhaba WebOs özellikli işlemcide akıllı kumanda mevcutrtur.

Soru: Bu ürünü duvara asabilirmiyiz?
Cevap: Merhaba, askı aparatını temin ederek asabilirsiniz.

Soru: ürün kurulumunu biz mi yapiyoruz?
Cevap: Değerli müşterimiz ürün yetkili servis tarafından ücretsiz olarak kurulum yapılmaktadır

Soru: Ürün Android mi istediğimiz programı indirebiliyprmuyuz ve hangi kargo getiriyor kurulumunu nasıl yapacagiz
Cevap: DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ ÜRÜN ANDROİD ÜCRETSİZ YETKİLİ SERVİS ÜCRETSİZ KURULUM YAPIYOR KARGO ARAS VEYA MNG

Soru: garanti süresi nedir ve servis ağınız kimler
Cevap: Garanti süresi tüm markalarda olduğu gibi 2 yıldır ve ülke geneli servis ağımız mevcuttur efendim

Soru: Bu markayı diğer elektronik aletlerden kullandım memnunum ama tv si olduğunu ilk defa görüyorum şuan tereddüt deyim bakalm
Cevap: Değerli müşterimiz iki yıl garantilidir ürünlerimiz

Soru: ürün garanti ve yetkili servisi Vestel Arçelik falan mı ... iyi akşamlar
Cevap: Ürün Vestel yada Arçelik olsa Vestel yada Arçelik yazardı ürün Skytech ve tabiki ülkemizdeki tüm elektronik ürünler gibi servis garantilidir efendim

Soru: Hocam selam bende bugün aldım bugün aama arka aydınlatması çok fazla olduğu için ekran gözlerimizi ağrıtıyor ekran parlaklığını nasil kisabilirim aşama aşama yazarsanız yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Cevap: Değerli müşterimiz servisten teknik destek alabilirsiniz

Soru: taksitli ne kadar. yada kaç taksit yapabiliriz
Cevap: Bu bizimle alakalı değil lütfen dikkatlice inceleyin

Soru: kaç inç hocam
Cevap: Değerli müşterimiz 55 inç 140 cm

Soru: duvara asılır mi aparatı varmıdır.
Cevap: DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ ASKI APARATİ YOK

Soru: 4K özellikli mi
Cevap: değerli müşterimiz 4k özellikli

Soru: Google giriyormu
Cevap: Değerli müşterimiz ürün smart özellikli internet var

Soru: ürün kumandası nasil
Cevap: Yüksek fonksiyelli efendim

55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55st2104 140 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Smart Led Tv En Uygun Satış Linki