55UR81006LJ 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Alınır Mı-

Ayla

Bilgili
55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Tavsiye Edilen Yer Neresi?
55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Şimdiki Fiyatı Ile 29999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Hakkında yaklaşık 40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Teknik Bilgiler

55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürününün Satıcısı, LG 55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV ürününü 29999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Kullanıcı Yorumları
29999.0 Tl ye satışta olan 55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Çok güzel indirimde aldık sesli komut sistemi var harika
İsim: **** ****
Tarih: 29 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ozerpa Teknoloji

Yorum: Çok efsane bir televizyon efsane
İsim: Kayra Ö.
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: Blacc

Yorum: güzel bir ürün sanki
İsim: V** B**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Üründen çok memnunum LG kalitesi
İsim: E** K**
Tarih: 08 Haziran 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: LG performansı
İsim: A** Ö**
Tarih: 29 Nisan 2024
Satıcı: Teknomix

Yorum: 2 gğn oldu kullanmaya başladık şimdilik memnunuz
İsim: B** G**
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: Samsung tv kullanmış biri olarak söylüyorum. LG bir gömlek üstte.Renkler, parlaklık, sihirli kumanda özelliği çok iyi. Mediamarktsayesinde piyasanın altına bir fiyata aldık. Teşekkürler Trendyol.Teşekkürler Mediamarkt.
İsim: H** Z**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: Güzel Televizyon. Erkenden teslimat 👍
İsim: E** U**
Tarih: 16 Mart 2024
Satıcı: ALB Teknoloji

Yorum: Gayet güzel
Tarih: 26 Şubat 2024
Satıcı: Blacc

Yorum: Şimdilik güzel bbakacaz
İsim: N** Ş**
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: Biz beğendik fp
İsim: D** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Ocak 2024

Yorum: Çeyizime aldım daha kurmadım ama arkadaşım önerdi çok şok memnunmuş onunsayesinde aldık
İsim: C** a** U**
Tarih: 08 Ocak 2024
Satıcı: GALA Teknoloji

Yorum: Gayet güzel sorunsuz geldi
İsim: e** ş**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: Güzel televizyon
İsim: E** A**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: Mükemmel çok güzel herkese tavsiye ederim çok beğendim
İsim: A** k** A**
Tarih: 19 Kasım 2023
Satıcı: Yakalagelsin

Yorum: Şimdilik gayet güzel. Tam lg performansı
İsim: H** C**
Tarih: 23 Ekim 2023
Satıcı: BOSCH EKİCİ DTM BEYAZ EŞYA MAĞAZALARI

Yorum: mukemmel goruntu ve ses kalitesi,musteri hizmetleri cok hizli.kargo,teslimat,satici herkese cok tesekkur ederim.
İsim: A** T**
Tarih: 11 Ekim 2023

Yorum: Kargonun gelmesi 5 günden fazla sürdü. Ürün yazılım ve görüntü kalitesiolarak fiyat segmentine göre çok başarılı. Kanal geçişleri beklediğiminçok altında. Eski uydu alıcım daha hızlıydı. Tavsiye ederim.
İsim: Z** S**
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: gerçekten mükemmel paketleme gayet güzel ilgi alakadan dolayı ayrıcateşekkür ederim
İsim: G** S**
Tarih: 01 Kasım 2023
Satıcı: BOSCH EKİCİ DTM BEYAZ EŞYA MAĞAZALARI

Yorum: Cihaz sorunsuz geldi tesekkurler
Tarih: 24 Temmuz 2024
Satıcı: Ekoyeri

Yorum: Ürün 4-5 günde elime ulaşto sorunsuz bir şekilde satıcıya teşekkür ederim
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: ürün birgün icinde elime ulasti satici firma trendyol da yeni olmasinaragmen çok ilgili sadece lg servis kuruluma geldiginde askı aparatıhareketli oldugu icin 750 tl ücret istedi bende kabul etmedim o kurulumuyere yapti hareketli aski aparatini kendim monte rttim
İsim: e** k**
Tarih: 26 Mart 2024
Satıcı: TeknoTrendShop.com

Yorum: tv güzel zaten görüp beğenmiştim özellikleri tatmin edici, kumandasıkullanımı olsun hoş, sadece kargo uzun sürdü lojistik firmasıylayollamışlar kutu biraz hasar almış neyse ki tvde herhangi bir deforme veçalışmasına engel bir durum yoktu, onun haricinde fiyat performans ürünü
İsim: H** K**

Yorum: ürün guzel ilk hatalı geldi ama problemimiz cozduler o yüzden birazbekledik geri iade falan filan
İsim: Ş** K**
Tarih: 13 Aralık 2023

Yorum: satıcı gayet ilgili. ürün güzel. bu modeli tavsiye ederim. horozlojistik ile gönderiliyor
İsim: H** B**
Tarih: 18 Ağustos 2023

Yorum: ürün gayet güzel ama gönderilen firma horoz lojistik ise kesinliklebulaşmayın derim .
Tarih: 22 Haziran 2024

Yorum: Ürünü 22.489 a aldım . Mediamarkta kendi sitesinde ürün 26.900 dü. Acabateşhir mi dedim. Yine de aldım . 11 martta aldım. 15 martta teslimedildi . Borusan lojistik getirdi kutu lekesiz yıpranmamış ve yırtıkdeğildi . Şuana kadar ki durumdan memnunum . Yarın servis kurmayagelecek . Ürün sağlam gelmiş mi hasar var mı servisin açmasınıbekliyoruz . O zaDevamını Oku
İsim: tugba m.

Yorum: Siz siz olun kesinlikle bu satıcıdan alışveriş yapmayın. Cimere şikayetettim. Sıra da tüketici hakları ve mahkeme var.
İsim: Z** Y** Y**
Tarih: 09 Ocak 2024
Satıcı: BeyazPlus

Yorum: urunu henuz kullanmadim ama servisi cagirdim saglamlik kontrolu icin,urun saglamdi. kargo da hizli geldi, 4 gunde geldi. tesekkurler.
İsim: E** E**
Tarih: 27 Aralık 2023
Satıcı: TrendShop

55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: ürün Android mi
Cevap: Merhaba, Üründe webos işletim sistemi vardır. Teşekkürler

Soru: androidlimi
Cevap: Merhaba smart tv

Soru: Merhaba ürünün içerisinde akıllı kumandası mevcut mudur?
Cevap: Merhaba, üründe akıllı kumanda mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba kolay gelsin kumandası pilli mi ?
Cevap: Merhaba, evet.LG müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: Merhaba AirPlay uyumlu mu acaba teşekkürler
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz evet uyumludur keyifli alışverişler dileriz

Soru: iyi günler bu üründe Play store varmı acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, Smart TV Uygulamaları Netflix Prime Video YouTube

Soru: hangi kargo firması ile gönderiyorsunuz?
Cevap: Borusan lojistik ile gönderim yapıyoruz

Soru: Merhaba bu üründe akıllı kumanda ve duvar askı aparatı mevcut mu?
Cevap: merhaba değerli müşterimiz evet ürünümüz akıllı kumandalıdır. askı aparatı mevcut değildir.askı aparatı almanız durumunda duvar montajı tamamen ücretsizdir.dilerseniz ürün gruplarımızda askı aparatı mevcuttur.televizyon ile beraber görseldekinden farklı büyük boy ve daha kalın mm. aparat gönderimi yapabiliriz.keyifli alışverişler dileriz.

Soru: ur 91 ile arasında ne fark var
Cevap: Ekran Boyutu 55 İnç 91 ur 'de 50 İnç Ekran Boyutu (cm) 139 cm 126 cm

Soru: lg 55ur91006 lg 55ur81006lj arasındaki fark nedir ikisinin arasında kararsız kaldım
Cevap: Merhaba tasarım farkı vardır 55ur91006 modelinin yıllık enerji tüketimi 81006 modeline göre daha azdır

Soru: ürün yılı ?
Cevap: Merhaba, 2022-2023

Soru: Akıllı kumandası içinde mi?
Cevap: Merhaba akıllı kumanda mevcuttur.

Soru: Ürün duvara asılabiliyor mu ?
Cevap: Merhaba uyumlu aparat alıp Tabıkı takabilirsiniz

Soru: Hangi kargo
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, ürünlerimiz trendyol'un anlaşmalı olduğu horoz lojistik firması ile taşınmaktadır.

Soru: akıllı kumanda içinde geliyor mu
Cevap: Merhaba, teknik detay sorularınızın cevabını yetkili servisten ve üretici firmadan öğrenebilirsiniz.

Soru: merhaba en boy ölçülerini yazabilir misiniz lütfen
Cevap: LG TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ ÜRÜNLERİMİZ KAPALI KUTU DEPOMUZDADIR

Soru: merhaba ekran açık olduğunda isik gölge güneş görüntü yansitmama özelliği var değil mi?
Cevap: Merhaba, LG müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi almanızı rica ederiz.

Soru: Nanocel teknoloji mi
Cevap: Merhaba, teknik detay sorularınızın cevabını yetkili servisten ve üretici firmadan öğrenebilirsiniz.

Soru: Uygulama nasıl indiriyoruz ?
Cevap: LG yetkili servisinden net bilgi alabilirisniz.

Soru: iyi günler lg tv nin kurulumunu nasıl yapcaz acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, kurulum konusunda markadan bilgi almanız gerekmektedir.

55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

55UR81006LJ 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV En Uygun Satış Linki