58P635 58- 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Fiyatına Göre Alınır Mı-

MaviDeniz77

Bilgili
58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Güncel Satış Fiyatı 24879.0 Tl'den Satılmaktadır.

58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Hakkında yaklaşık 93 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Detaylı Açıklama

58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV; >_x000D_
_x000D_
_x000D_

58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Ürününün Satıcısı, TCL 58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV ürününü 24879.0 Tl'den Satılmaktadır.

58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Yorum Ve Değerlendirmeler
24879.0 Tl ye satışta olan 58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
93 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: üründen çok memnun kaldım inşallah uzun ömürlü olur
İsim: ali e. s.
Tarih: 16 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: güzel iş görür
İsim: Z** A** A**
Tarih: 10 Temmuz 2023

Yorum: sorunsuz ulaştı, TV çok iyi tavsiye ederim
İsim: A** N** U**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Satıcı: byrteknoloji

Yorum: beklentilerimin üzerinde bir ürün, kurulumu kolay ve anlaşılır. Kargo veservisde de çok memnun kaldım
İsim: H** T**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Satıcı: PAR Home&Tech

Yorum: gayet basarili yuksek performansli bir tv
İsim: ali ı.
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: ZERDAHOME

Yorum: Çok memnun kaldım güzel ürün
İsim: Mehmet I.
Tarih: 17 Şubat 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Ürün genel olarak iyi, tabiki fiyatına göre değerlendiriyorum. İşletimsistemi ve kanal geçişi hızlı.
İsim: Ali D.
Tarih: 21 Kasım 2023

Yorum: ürün aylardır araştırıp bildiğim bir ürün geçen ay malum turuncu sitedenalmıştım yaklaşık 3 hafta sonra yıldırım düşmesi sonucu modemim ilebirlikte televizyonun güç kaynağı ve anakartı yandı, Allah'tan bir hafta10 gün sonra Trendyol kampanya yaptı da bin TL fark ile tekrar siparişverebildim. Ürüne gelirsek ürün gerçekten, yani bunu canı gönüldensöyDevamını Oku
İsim: s** o**
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: Gayet başarılı
İsim: t** k**
Tarih: 12 Ağustos 2023
Satıcı: COVERİUMM

Yorum: Başta TCL konusunda şüpheliydim. O yüzden gidip önce mağazada inceledim.Ekran kalitesi çok üst düzey markaları aratmayacak kadar iyi. Özellikleyazılım tarafının Google TV olması müthiş kolaylık. Servis kuruluma 3gün sonra geldi bölgemde ve karmaşık hiçbir yanı yok. Telefonu bileayarladım, kumanda yaptım. Her şey sorunsuz çalışıyor. Cumartesi sipariDevamını Oku
İsim: S** E**
Tarih: 22 Temmuz 2023
Satıcı: Yanova Ticaret

Yorum: Düşündüğümden daha iyi
İsim: Yunus S.
Tarih: 08 Haziran 2023
Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ.

Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: y** e** k**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Satıcı: MODERN ELEKTRONİK

Yorum: ürün tam bir fiyat performans ürünü
İsim: O** E**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Satıcı: Fırsatlarderyası

Yorum: ürün çok iyi. teşekkür ederiz.
İsim: **** ****
Tarih: 29 Kasım 2023
Satıcı: SATÜRN

Yorum: sesi görüntüsü güzel tavsiye ederim serviste urunun kaliteli olduğunu soyledi
İsim: l** g**
Tarih: 13 Ekim 2023
Satıcı: SATÜRN

Yorum: Diğer markalara boşuna fazla para ödemeye gerek yok görüntü kalitesi mükemmel
İsim: F** E**
Tarih: 17 Eylül 2023

Yorum: Kesinlikle fiyat performans ürünü
Tarih: 12 Eylül 2023

Yorum: görüntü kalitesi gayet iyi ama kanal listesini sürekli guncelliyor oözelliğini begenmedigim için 1 puanı ordan kırdım
İsim: H** G** A**
Tarih: 04 Eylül 2023
Satıcı: TANDOĞAN TEKNOLOJİ

Yorum: ürünü 4.8.2023 te aldım bugün kurulumu yapıldı. hem kargo hem tcl servishizmeti çok hızlı idi. ürün hasarsiz bir sekilde ulaştı. kurulumu da çokuzun sürmedi. güncelleme vardı onu kendim yaptım. önceki TV samsung idi.ona göre ekran biraz daha cansız ve kanal geçişleri daha yavaş. kasmadonma vs henuz yok. çerçeve olmaması güzel. fiyat performans olarDevamını Oku
İsim: Ö** U**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Satıcı: 242castle

Yorum: Güzel ürün
İsim: Hakan U.
Tarih: 05 Ağustos 2023
Satıcı: MODERN ELEKTRONİK

Yorum: Piyasadaki diğer markalara göre daha donanımlı ve dsah ucuz.. Güzelürün. Teşekkürler
İsim: A** K**
Tarih: 31 Temmuz 2023

Yorum: daha önce çok daha pahalj markaları kullandigima pişmanım
İsim: M** Y**
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: tavsiye ediyorum gayet güzel😍💓
İsim: S** S**
Tarih: 06 Temmuz 2023

Yorum: ses, görüntü, hız gayet iyi. 58" aldık, 32" den geçtik. devekran bildiğiniz. salonun ışığı yansımış fotograflarda
İsim: a** t**
Tarih: 26 Haziran 2023

Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: M** S**
Tarih: 20 Haziran 2023
Satıcı: İndirim ZONE

Yorum: Ürün güzel..10 yıllık LG’den sonra geçtim. renkleri güzel tabi normalyayında 10 senelik cihazımla arasında çok fark yok ama YouTube , diğeruygulamalarda fark belli oluyor. Tepkileri çok hızlı. Kullanımı kolay.Sesi aslında gayet güzel ama ben yine de evdeki eski blu-ray sessistemini bağladım. Aslında kararsız kaldım bağlayıp bağlamamakta yinede baslDevamını Oku
İsim: A** D**
Tarih: 14 Haziran 2023

Yorum: kargo hasar raporu,servis değişim raporu olan tv trenyol ve firmanındegisimmi iademi sorularına değişim istememe rağmen ücret adesiyapıldı. neden çünkü tv nin fiyatlı zamlandı.zararım ne olacak pekibenim.trenyoda arkasında durmadı
İsim: A** S** D**
Tarih: 18 Nisan 2024
Satıcı: VEOS BİLİŞİM

Yorum: ürün fena değil ama 2 kere manasız dondu
Tarih: 29 Haziran 2023
Satıcı: byrteknoloji

Yorum: ürün güzel bir hata kullanımda 2 defa kendi kendine kapanıyor. iade edeceğim
İsim: N** h** P**
Tarih: 20 Mayıs 2023
Satıcı: F2G_Tech

Yorum: Ürün güzel paketlenmiş şansıma aldım indirime girdi sağlık olsun güzeltavsiye ederim
İsim: Semih K.
Tarih: 08 Kasım 2023

58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Android mi ?
Cevap: Merhaba, ürün android modeldir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kolay gelsin ürünü satın alicam ürünün web sitesine baktım şunları bulamadım ürün ekran çerçevesis mi çerçevelimi kumandası akıllı maus kumandasiylami gönderiyorsunuz ve hangi kargo firması getiriyor yardımcı olur musunuz size zahmet
Cevap: Tşkler sağolun, çerçeveli mikrofonlu kumanda mouse özelliği yoktur. Yurtiçi ile gönderim yapıyoruz

Soru: Yotube var mı yükleniyor mu
Cevap: Merhaba, üründe Youtube mevcut olup uygulama yüklenebilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürünün uzunluğu kaç cm?
Cevap: Merhaba. Ürün genişliği 1445 mm'dir. Ürün yüksekliği 888 mm (ayaklıkla birlikte), 833 mm'dir (ayaklıksız). Saygılarımızla.

Soru: Kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Servis ücretsiz olarak kurulum yapıyor

Soru: kolay gelsin ürünün ram ve hafızasi kaç ve Diyarbakır bismilde servisi varmı
Cevap: Merhaba RAM 2 GB Dahili Depolama 16 GB Bismil'de servisi vardır

Soru: kolay gelsin 2 sorum var 1. ürün 2023 üretim farklı birşey gelmiyor dimi 2. hangi kargo firması ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: MERHABA EFENDİM EVET.BORUSAN LOJİSTİK İLE GÖNDERİYORUZ.

Soru: İyi günler. Telefon tabletten ekran yansıtma ozellıgı var mı
Cevap: Merhaba, ürünün ekran yansıtma özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Üründe ethernet girişi var mı acaba?
Cevap: Merhaba, ilgili üründe ethernet girişi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İyi günler servisi sizmi yönlendiriyosunuz bizmi arıycaz
Cevap: merhaba siz iletşime geçeceksiniz

Soru: hangi kargo firması getiriyor
Cevap: Trendyol Express ya da sürat

Soru: merhaba ürün olculerini yazarmisiniz genislik yükseklik
Cevap: Merhaba, TV Genişliği (Ayaklı) : 1296 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) : 806 mm TV Derinliği (Ayaklı) : 265 mm TV Genişliği (Ayaksız) : 1296 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) : 744 mm TV Derinliği (Ayaksız) : 8.44 (53.78) mm şeklinde olmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürün çerçevesiz tasarimmi
Cevap: Merhaba, ürün çerçevesiz tasarımdır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba kumanda komut özelliği var mi birde telefondan yansıtma özelliği var mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde kumanda özelliği bulunuyor. ürünün ekran yansıtma özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: iyi günler. Hareketli bir aparat var mı duvara asmak için
Cevap: merhaba efendim hayır.

Soru: kolay gelsin ürünü satın alicak da üründe akıllı maus kumanda varmı ekran çerçevesis mi yoksa çerçevelimi
Cevap: Merhaba sayın müşterimiz bu konu hakkında marka müşteri hizmetlerinden destek almanız daha sağlıklı olacaktır.İyi alışverişler sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar tv kaç hz dir acaba
Cevap: Merhaba, ürün 50/60 Hz yenileme hızı (gerçek), PPI 2300 yenileme hızı (yazılım) sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kurulumu hangi servis yapıyor öğrenebilir miyim lütfen
Cevap: TCL servisi

Soru: 2021 geldi , neden ?
Cevap: Merhaba, P635 serisi 2021 yılında ilk üretilmiştir. 58" Serisi 2023 yılında ilk defa üretilmiştir. Detaylı bilgi ve ücretsiz kurulum için TCL Müşteri hizmetlerinden destel alabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: duvar askısı da yanında mı
Cevap: Merhaba, televizyonların kutu içeriğinde askı aparatı bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

58P635 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV En Uygun Satış Linki

58P635 58" 4K TV: Alınmaya Değer Mi?

Selam @MaviDeniz77!

İyi bir televizyon almak her zaman zorlayıcı olabilir, ama 58P635 58" 4K Ultra HD Google Smart LED TV gerçekten fiyat-performans açısından dikkat çekici. Şimdi, senin de sorduğun gibi bu ürün alınmaya değer mi? Hadi gel, hem kullanıcı yorumlarını hem de teknik özellikleri biraz daha yakından inceleyelim!

Ürün Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

**TCL 58P635**, 58 inçlik büyük ekranıyla salonunuzu şenlendirecek cinsten. 4K çözünürlük sunan bu TV, görüntü kalitesi konusunda sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Ayrıca, **Google TV** desteği sayesinde hem kullanım kolaylığı hem de çok sayıda uygulamayı bir arada sunuyor. Hızlı kanal geçişleri ve düzgün yazılımı sayesinde keyifli bir kullanım deneyimi vaat ediyor.

**Kullanıcı Yorumları:**

- Ürün hakkında yapılan 93 değerlendirmede **4.2** puan ortalaması bulunuyor. Yani kullanıcılar genel olarak memnun. Pek çok kişi görüntü kalitesinin yüksek olduğunu, kanal geçişlerinin hızlı olduğunu ve Google TV'nin sunduğu kolaylıklardan oldukça memnun kaldıklarını belirtiyor.

- "Fiyat-performans ürünü!" diyenler çok, çünkü TCL, üst düzey markalara göre uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunuyor.

- Birkaç kullanıcı ise kanal listesi güncellemeleri ve ara sıra yaşanan donma sorunlarına dair yorum yapmış, ancak bunlar genellikle tekil sorunlar gibi görünüyor.

Teknik Özellikler: Neler Var?

Bu televizyon, **2 GB RAM** ve **16 GB dahili depolama** ile geliyor. **Ethernet bağlantısı** mevcut, böylece kablolu internetle çok daha stabil bir deneyim elde edebilirsiniz. **HDMI**, **USB** girişleri ve dahili **uydu alıcısı** ile donatılmış. Ekran boyutu ve çözünürlüğü de oldukça iyi, özellikle büyük ekran televizyonlardan hoşlananlar için mükemmel bir seçenek.

Ayrıca, Google TV olması sayesinde YouTube, Netflix ve daha pek çok popüler uygulamayı rahatça kullanabilirsiniz. Akıllı telefonla ekran yansıtma özelliği de mevcut, bu sayede içeriklerinizi kolayca televizyona aktarabilirsiniz.

Fiyat ve Satın Alma Fırsatları

Bu ürün şu an **24.879 TL** fiyatıyla satışta. Düşük fiyatıyla, benzer özelliklere sahip markalara göre gerçekten iyi bir seçenek sunuyor. Hadi gel, bunun bir de **ücretsiz kargo** fırsatları ve **indirim kuponları**yla değerini iyice artırabileceğini unutma! En uygun fiyatları ve fırsatları yakalamak için düzenli olarak satış platformlarına göz atmakta fayda var.

Sonuç: Alınmaya Değer Mi?

Eğer büyük ekran, 4K çözünürlük ve Google TV gibi modern özelliklerle donatılmış bir televizyon arıyorsanız, **58P635** gerçekten alınmaya değer bir ürün. Üst düzey markalarla kıyaslandığında çok daha uygun bir fiyat sunuyor ve performansından da oldukça memnun kalacak gibisiniz.

Unutmayın, **fiyat-performans** ürünleri her zaman avantajlıdır. Tekrar ediyorum, bu fırsatları kaçırmamak için hemen harekete geçin!

Bunu sakın kaçırma, **en uygun fiyatlar** ve **güncel fırsatlar** için hızlıca alışveriş yapmayı unutma!