Derya
Bilgili
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah En Düşük Fiyat Nerede?
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Güncel Satış Fiyatı 28630.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürün Özellikleri
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürününün Satıcısı, Grundig 65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah ürününü 28630.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Kullananlar
28630.0 Tl ye satışta olan 65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Tasarımı güzel, görüntü kalitesi orta, ekran yansımayı önleyemiyor, çokama çok yavaş ekran geçişleri var, açıkçası pişmanım! Çokça Wi-Fikesinti uyarısı veriyor. En beğendiğim özelliği mükemmel bir ses sistemivar, tek bunun İçin sabrediyorum… Kumandasının tasarımı da benzerlerinegöre daha işlevsel ve şık. Google özelliği tam bir fiyasko, hiçbir işeyDevamını Oku
İsim: Yunus A.
Tarih: 30 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa
Yorum: Gayet güzel süper ürün bu fiyata
İsim: K** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Ağustos 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Ürün çok güzel.tavsiye ederim
İsim: m** z**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: çok güzel teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: DC Tekno Moda
Yorum: Ürün güzel. Fiyatına göre makul bir televizyon.
İsim: Emre Ö.
Tarih: 22 Şubat 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Son derece memnun kaldım
Beden: 17 Şubat 2024
Yorum: Televizyon gerçekten çok iyi. 4K görüntü kalitesinde izlendiğinde çokiyi renklere ve kusursuz görüntüye sahip. Normal uydu yayınlarda da netve kaliteli görüntü veriyor. Biraz ışık ayarları ile zevke göre oynamaklazım. Wi-fi bağlantısı başarılı ve hiç takılmadı. Google hesabımahızlıca bağlandım ve tüm google tv özelliklerini de anında kullanmayabaşlDevamını Oku
İsim: İpek Ö.
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: görüntü kalitesi süper. ses kalitesi süper ötesi ben çok memnun kaldım
İsim: a** b**
Tarih: 10 Ocak 2024
Yorum: Fp ürün . Ses çıkışı mükemmel. Görüntü kalitesi idare eder. Grundigservisi şimdiye kadar çalıştığım en iyi servis.
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Teslimat hızlıydı getiren arkadaşlar sagolsun yukarı kadar çıkardılarkutuyu daha açmadık servise kurulum yaptıracağım genel olarak sağlamgörünüyor kutuyu açınca güncellerim
İsim: G** Ç**
Tarih: 23 Ağustos 2024
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: kaç yılında uretilmiş
Cevap: 2023 efendim
Soru: 4k desteği varmı
Cevap: Evet var efendim
Soru: televizyon kaç hz
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: kurulumu nasıl.olur yardımcı olurmusunuz
Cevap: Merhaba, tarafımızdan kurulum talebi girilememektedir. Kurulum talebinin tarafınızdan alınması gerektiğini belirtmek isteriz.Kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: kolay gelsin sesli kumanda varmı
Cevap: Merhaba, teşekkür ederiz, evet sesli komut özelliği vardır. Kurulum yapıldıktan sonra kumandanın üst kısmında bulunan Google Asistan tuşuna basarak sesli arama özelliğini kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Soru: 50 inç ve 55 inç varmı
Cevap: Maalesef efendim
Soru: ürünü hangi ilden gönderiyorsunuz
Cevap: İstanbul Maltepe den gönderim yapıyoruz.
Soru: Vayvi bağlantısı varmı kurulum ücreti kime ait öğrenebilirmiyim
Cevap: Merhabalar evet Wi-Fi var. Kurulum ücretsiz. 3 yıl garantili.
Soru: Montaj size ait dimi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Ceva lojistik ile gönderilmektedir.
Soru: kurulum duvara montaj ücretlimi aparatı sizemi ait
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba eni boyu kaç cm kaç metrekare odaya uygun olur bu ürün
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fotoğraf Ve Görseller
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Güncel Satış Fiyatı 28630.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürün Özellikleri
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürününün Satıcısı, Grundig 65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah ürününü 28630.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Kullananlar
28630.0 Tl ye satışta olan 65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Tasarımı güzel, görüntü kalitesi orta, ekran yansımayı önleyemiyor, çokama çok yavaş ekran geçişleri var, açıkçası pişmanım! Çokça Wi-Fikesinti uyarısı veriyor. En beğendiğim özelliği mükemmel bir ses sistemivar, tek bunun İçin sabrediyorum… Kumandasının tasarımı da benzerlerinegöre daha işlevsel ve şık. Google özelliği tam bir fiyasko, hiçbir işeyDevamını Oku
İsim: Yunus A.
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel süper ürün bu fiyata
İsim: K** K**
Beden: 05 Ağustos 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Ürün çok güzel.tavsiye ederim
İsim: m** z**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: çok güzel teşekkürler
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: DC Tekno Moda
Yorum: Ürün güzel. Fiyatına göre makul bir televizyon.
İsim: Emre Ö.
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: Son derece memnun kaldım
Beden: 17 Şubat 2024
Yorum: Televizyon gerçekten çok iyi. 4K görüntü kalitesinde izlendiğinde çokiyi renklere ve kusursuz görüntüye sahip. Normal uydu yayınlarda da netve kaliteli görüntü veriyor. Biraz ışık ayarları ile zevke göre oynamaklazım. Wi-fi bağlantısı başarılı ve hiç takılmadı. Google hesabımahızlıca bağlandım ve tüm google tv özelliklerini de anında kullanmayabaşlDevamını Oku
İsim: İpek Ö.
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: görüntü kalitesi süper. ses kalitesi süper ötesi ben çok memnun kaldım
İsim: a** b**
Tarih: 10 Ocak 2024
Yorum: Fp ürün . Ses çıkışı mükemmel. Görüntü kalitesi idare eder. Grundigservisi şimdiye kadar çalıştığım en iyi servis.
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Teslimat hızlıydı getiren arkadaşlar sagolsun yukarı kadar çıkardılarkutuyu daha açmadık servise kurulum yaptıracağım genel olarak sağlamgörünüyor kutuyu açınca güncellerim
İsim: G** Ç**
Tarih: 23 Ağustos 2024
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: kaç yılında uretilmiş
Cevap: 2023 efendim
Soru: 4k desteği varmı
Cevap: Evet var efendim
Soru: televizyon kaç hz
Soru: kurulumu nasıl.olur yardımcı olurmusunuz
Cevap: Merhaba, tarafımızdan kurulum talebi girilememektedir. Kurulum talebinin tarafınızdan alınması gerektiğini belirtmek isteriz.Kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: kolay gelsin sesli kumanda varmı
Cevap: Merhaba, teşekkür ederiz, evet sesli komut özelliği vardır. Kurulum yapıldıktan sonra kumandanın üst kısmında bulunan Google Asistan tuşuna basarak sesli arama özelliğini kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Soru: 50 inç ve 55 inç varmı
Cevap: Maalesef efendim
Soru: ürünü hangi ilden gönderiyorsunuz
Cevap: İstanbul Maltepe den gönderim yapıyoruz.
Soru: Vayvi bağlantısı varmı kurulum ücreti kime ait öğrenebilirmiyim
Cevap: Merhabalar evet Wi-Fi var. Kurulum ücretsiz. 3 yıl garantili.
Soru: Montaj size ait dimi
Soru: hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Ceva lojistik ile gönderilmektedir.
Soru: kurulum duvara montaj ücretlimi aparatı sizemi ait
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba eni boyu kaç cm kaç metrekare odaya uygun olur bu ürün
65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fotoğraf Ve Görseller

65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah En Uygun Satış Linki

Grundig 65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig 65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.