Ummuhan
Bilgili
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Tavsiye Edilen Yer Neresi?
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Güncel Fiyatı 27499.0 Tl'den Satılmaktadır.
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Hakkında yaklaşık 32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Teknik Detaylar
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv ürününü 27499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Kullananlar
27499.0 Tl ye satışta olan 65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Televizyon gerçekten güzel,kullanali 2 gün oldu ve ilk izlenimlerim çokiyi özellikle ses konusunda tatmin edici....
İsim: M** K**
Tarih: 27 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: hepsiphone
Yorum: cok güzel bir ürün almanızı tavsiye ederim
İsim: ş** k**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: çok güzel bir ürün.
İsim: A** K**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: zamanında bedavaya almışım diye düşündüğüm bir ürün 3-4 ay kullanmadanönce karar vermek istemedim. almadan önce gerçekten çok araştırdım.medimark temsilcisi arkadaş ile baya istişare yaptık ve internettenaldım daha ucuz olduğu için fiyat performans ürünü kesinlikle tavsiyeederim ses ve kalite mükemmel. sanki ses sistemi mevcut gibi
İsim: F** t**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Satıcı: CİMCİK SANAL MARKET
Yorum: Mükemmel bir ürün
İsim: L** O**
Tarih: 02 Haziran 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Çok memnun kaldım Kargo hızlı. servis gün içinde kurulumunu yaptı.
İsim: E** B**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: Kesinlikle alabilirsin lg toshiba gibi markalardan hem çok kalitelihemde arçelik beko servisi hizmet sağlıyor hiç düşünmeden alın harikabir televizyon görüntü ve hız alarak mükemmel 5 yıldız bir tv
İsim: Kerim S.
Tarih: 21 Nisan 2024
Satıcı: ÜN HOME AVM
Yorum: Ürün sorunsuz şekilde elime ulaştı. Servis hızlı şekilde kurulum içingeldi bu fiyata alınabilecek iyi televizyonlardan bir televizyondanbeklenecek özelliklerin hemen hemen hepsi mevcut özellikle ses kalitesioldukça güzel f/p ürünü tavsiye ederim.
İsim: ekrem k.
Tarih: 24 Mart 2024
Satıcı: evimeesya
Yorum: Açıkcası Tam bir Fiyat Performans ürünü. ben çok beğendim tavsiyedeediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Çok memnun kaldık.Büyüklük açısında ideal görüntü kalitesi olarakta f/pürünü
İsim: N** Ş**
Tarih: 13 Kasım 2023
Satıcı: Teknosa
Yorum: Çeyizime aldım asdfghjs
İsim: N** G**
Tarih: 29 Ağustos 2023
Yorum: çok güzel ekran ve ses kalitesi tavsiye ederim
İsim: O** u** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Temmuz 2024
Yorum: Tv ye 3. Ayda teslim aldım ilk başlarda çok iyidi pratik ve kaliteligörüntü sağlıyordu fakat şu aralar ses kısma açma düğmesine bastıktansaniyeler sonra tv algılıyor ve blue tv gibi uygulamalardan da birazzaman sonra atıyor baştan yeniden girip kaldığım yerden devam etmekzorunda kalıyorum
Tarih: 26 Haziran 2024
Satıcı: ucuz adres 07
Yorum: fiyat performans ürünü. Görüntü ve Ses tatmin edici.
İsim: H** A**
Yorum: Fena değil fiyat performans ürünü
İsim: A** O** U**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Baya büyük ses ve görüntü kalitesi iyi, teşekkürler
İsim: Tuğba T.
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Hızlı teslimat Teşekkürler
İsim: Z** ö** c**
Tarih: 17 Kasım 2023
Yorum: Çok güzel
İsim: N** A**
Tarih: 20 Ekim 2023
Yorum: Ses sistemi çok iyi görüntü hız biz beğendik
İsim: D** A**
Beden: 13 Ekim 2023
Yorum: Tv fiyat performans ürünü, görüntü kalitesi ve ses kalitesi muazzam,gurindig diye tedirgin olmuştum ama ürün gayet kaliteli, gönülrahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: K** İ**
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: teşekkürlee gayet iyi bir ürün memnun kaldım
İsim: özgür k.
Tarih: 13 Eylül 2023
Yorum: ürün tamamen fiyat performans ürünü beklentileri mi karşılıyor benimiçin asıl sürpriz 24saat içinde gelmiş ve kurulmuş olması teşekkürler
İsim: M** S**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: Ürün gayet güzel her özellik mevcut servis te güzel bir şekilde kurdusatıcı Media market ti kendileri bizzat getirdi sağlıklı bir şekildeteşekkür ederim
İsim: E** Ö**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: Merhaba, mesajım üstte görünsün diye 5 yıldız verdim.Arkadaşlartelevizyon görüntü olarak ses olarak çok güzel çok kaliteli çok memnunkaldım ancak.Arkadaşlar Grunding hatalı özürlü Televizyon larınıgönderiyor.Gelen televizyon da sol alt köşede piksel kaybı vardı, pikseltesti yaptırdığımda gözlemledim.Kurulumu yapan servise kayıttutturdum,değişim yapDevamını Oku
İsim: E** Y**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: BSTBilişim
Yorum: Ürünüm Teslim Edilmedi bana. Fakat kargo şirketi teslim edilmiştir diyemesaj attı. Kargo firmaları resmen insanların tüketici hakları ileoynuyor. Şikayetçiyim. Ürünüm hala elime ulaşmış değildir. Kargo şirketiARAS kargo. Lütfen bu duruma bir çözüm bulunsun
İsim: Yunus A.
Yorum: ürün karga tulumba Aras kargo ile gönderildi ve apartman girişindebırakıldı iki kişi tuttuk para verdik birisi de ameliyatliymis yanivicdan azabı çekiyorum.. böyle bir rezillik olamaz kesinlikle almayın..gelen TV de hangi şartlarda geldi Allah bilir ürünü iade edeceğim busefer gelip taşıma olacak mı bakalım biz mi goturecez
İsim: K** B**
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Merhaba, ayaklar arasındaki derinlik kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba. Ürünler kapalı ambalaj içerisinde olduğu ve açma işlemi yetkili servis tarafından yapıldığı için manuel ölçüm yapamıyoruz maalesef. Ürüne ait resmi marka verisi ölçüler ise Derinlik: 32 cm Genişlik: 145 cm Yükseklik: 91 cm olarak paylaşılmıştır. Umarız bu bilgi sizin için faydalı olabilmiştir. Sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz.
Soru: Kumanda sesli arama varmı
Cevap: Evet sesli komut var
Soru: 65 inç ne oluyor ekran boyutumu normalde 165 ekran olmuyormu enini olctugumuzde ben eninden olcuom 140 gelio o zaman neden 165 denilio 140 ekran 55 inclerde olmuomu
Cevap: merhaba 65 inç 164 ekran yapıyor efendim çapraz köşeden köşeye ölçerseniz tam ölçü alabilirsiniz.
Soru: android varmı acaba
Cevap: Merhaba ürün Google TV'dir play storeden uygulama indirilebilir.
Soru: Kumandadan ses komut özelliği var mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Şimdi al 2 ay sonra öde kampanyasından garanti bankası kredi kartıyla yararlanamıyorum sebebi nedir acaba?
Cevap: Merhaba detaylarını Trendyol asistandan öğrenebilirsiniz efendim
Soru: ips panel mi acaba
Cevap: Merhaba.evet efendim.
Soru: ekran yansıtma varmıdır bu modelde
Cevap: Merhaba proglam ile yansita bikirsiniz
Soru: Ürün android özelliği varmı
Cevap: Merhaba , Ürünümüz google özelliklidir.
Soru: bazen teşhirden gönderiyorlar. o yüzden sordum. Birde Ankara Keçiörene ne zaman gelir...
Cevap: pazartesi en geç salı gelir
Soru: Bu ürünün depolama alanı 16 GB mı yoksa 32 GB mı birde ram 1 mi 2 mi bu üründe ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Bu modelde akıllı kumanda var mı acaba
Cevap: evet var efendim
Soru: duvara montaj varmı varsa aparatları servis gelirkenmi getiryor
Cevap: merhaba duvara montaj edebilirsiniz. Servis bu işlemi askı aparatınız varsa ücretsiz yapmaktadır.
Soru: teşhir ürünü gönderdiğiniz doğrumu?
Cevap: Size bunu kim söylüyor acaba? Hitamda bulunuosunuz? Ürünler kapalı kutu sıfır ürün dur3 yıl garantilidir
Soru: merhaba ghu 8500 nedemek acaba bilmediğim için soruyorum
Soru: GHU 8000 ile farkı nedir acaba
Cevap: Merhaba efednim 8000 bir alt eski seridir bilgniz olsun
Soru: kaça kaç cm
Cevap: Merhaba yükseklik 91 genişlik 145 cm bilginiz olsun
Soru: Ürünün üretim tarihini öğrenebilir miyim
Soru: merhaba işletim sistemi yazılmamış nedir acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün google tv (android) dir. İyi günler dileriz.
Soru: play store var mı Android ile bunun farkı nedir
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Ürün Resimleri
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Güncel Fiyatı 27499.0 Tl'den Satılmaktadır.
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Hakkında yaklaşık 32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Teknik Detaylar
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv ürününü 27499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Kullananlar
27499.0 Tl ye satışta olan 65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Televizyon gerçekten güzel,kullanali 2 gün oldu ve ilk izlenimlerim çokiyi özellikle ses konusunda tatmin edici....
İsim: M** K**
Tarih: 27 Eylül 2024
Yorum: cok güzel bir ürün almanızı tavsiye ederim
İsim: ş** k**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: çok güzel bir ürün.
İsim: A** K**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: zamanında bedavaya almışım diye düşündüğüm bir ürün 3-4 ay kullanmadanönce karar vermek istemedim. almadan önce gerçekten çok araştırdım.medimark temsilcisi arkadaş ile baya istişare yaptık ve internettenaldım daha ucuz olduğu için fiyat performans ürünü kesinlikle tavsiyeederim ses ve kalite mükemmel. sanki ses sistemi mevcut gibi
İsim: F** t**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Satıcı: CİMCİK SANAL MARKET
Yorum: Mükemmel bir ürün
İsim: L** O**
Tarih: 02 Haziran 2024
Yorum: Çok memnun kaldım Kargo hızlı. servis gün içinde kurulumunu yaptı.
İsim: E** B**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: Kesinlikle alabilirsin lg toshiba gibi markalardan hem çok kalitelihemde arçelik beko servisi hizmet sağlıyor hiç düşünmeden alın harikabir televizyon görüntü ve hız alarak mükemmel 5 yıldız bir tv
İsim: Kerim S.
Yorum: Ürün sorunsuz şekilde elime ulaştı. Servis hızlı şekilde kurulum içingeldi bu fiyata alınabilecek iyi televizyonlardan bir televizyondanbeklenecek özelliklerin hemen hemen hepsi mevcut özellikle ses kalitesioldukça güzel f/p ürünü tavsiye ederim.
İsim: ekrem k.
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Açıkcası Tam bir Fiyat Performans ürünü. ben çok beğendim tavsiyedeediyorum

Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Çok memnun kaldık.Büyüklük açısında ideal görüntü kalitesi olarakta f/pürünü

İsim: N** Ş**
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: Çeyizime aldım asdfghjs
İsim: N** G**
Yorum: çok güzel ekran ve ses kalitesi tavsiye ederim
İsim: O** u** D**
Beden: 09 Temmuz 2024
Yorum: Tv ye 3. Ayda teslim aldım ilk başlarda çok iyidi pratik ve kaliteligörüntü sağlıyordu fakat şu aralar ses kısma açma düğmesine bastıktansaniyeler sonra tv algılıyor ve blue tv gibi uygulamalardan da birazzaman sonra atıyor baştan yeniden girip kaldığım yerden devam etmekzorunda kalıyorum
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: fiyat performans ürünü. Görüntü ve Ses tatmin edici.
İsim: H** A**
Yorum: Fena değil fiyat performans ürünü
İsim: A** O** U**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Baya büyük ses ve görüntü kalitesi iyi, teşekkürler
İsim: Tuğba T.
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Hızlı teslimat Teşekkürler
İsim: Z** ö** c**
Yorum: Çok güzel
İsim: N** A**
Tarih: 20 Ekim 2023
Yorum: Ses sistemi çok iyi görüntü hız biz beğendik
İsim: D** A**
Beden: 13 Ekim 2023
Yorum: Tv fiyat performans ürünü, görüntü kalitesi ve ses kalitesi muazzam,gurindig diye tedirgin olmuştum ama ürün gayet kaliteli, gönülrahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: K** İ**
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: teşekkürlee gayet iyi bir ürün memnun kaldım
İsim: özgür k.
Tarih: 13 Eylül 2023
Yorum: ürün tamamen fiyat performans ürünü beklentileri mi karşılıyor benimiçin asıl sürpriz 24saat içinde gelmiş ve kurulmuş olması teşekkürler
İsim: M** S**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: Ürün gayet güzel her özellik mevcut servis te güzel bir şekilde kurdusatıcı Media market ti kendileri bizzat getirdi sağlıklı bir şekildeteşekkür ederim
İsim: E** Ö**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: Merhaba, mesajım üstte görünsün diye 5 yıldız verdim.Arkadaşlartelevizyon görüntü olarak ses olarak çok güzel çok kaliteli çok memnunkaldım ancak.Arkadaşlar Grunding hatalı özürlü Televizyon larınıgönderiyor.Gelen televizyon da sol alt köşede piksel kaybı vardı, pikseltesti yaptırdığımda gözlemledim.Kurulumu yapan servise kayıttutturdum,değişim yapDevamını Oku
İsim: E** Y**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: BSTBilişim
Yorum: Ürünüm Teslim Edilmedi bana. Fakat kargo şirketi teslim edilmiştir diyemesaj attı. Kargo firmaları resmen insanların tüketici hakları ileoynuyor. Şikayetçiyim. Ürünüm hala elime ulaşmış değildir. Kargo şirketiARAS kargo. Lütfen bu duruma bir çözüm bulunsun
İsim: Yunus A.
Yorum: ürün karga tulumba Aras kargo ile gönderildi ve apartman girişindebırakıldı iki kişi tuttuk para verdik birisi de ameliyatliymis yanivicdan azabı çekiyorum.. böyle bir rezillik olamaz kesinlikle almayın..gelen TV de hangi şartlarda geldi Allah bilir ürünü iade edeceğim busefer gelip taşıma olacak mı bakalım biz mi goturecez
İsim: K** B**
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Merhaba, ayaklar arasındaki derinlik kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba. Ürünler kapalı ambalaj içerisinde olduğu ve açma işlemi yetkili servis tarafından yapıldığı için manuel ölçüm yapamıyoruz maalesef. Ürüne ait resmi marka verisi ölçüler ise Derinlik: 32 cm Genişlik: 145 cm Yükseklik: 91 cm olarak paylaşılmıştır. Umarız bu bilgi sizin için faydalı olabilmiştir. Sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz.
Soru: Kumanda sesli arama varmı
Cevap: Evet sesli komut var
Soru: 65 inç ne oluyor ekran boyutumu normalde 165 ekran olmuyormu enini olctugumuzde ben eninden olcuom 140 gelio o zaman neden 165 denilio 140 ekran 55 inclerde olmuomu
Cevap: merhaba 65 inç 164 ekran yapıyor efendim çapraz köşeden köşeye ölçerseniz tam ölçü alabilirsiniz.
Soru: android varmı acaba
Cevap: Merhaba ürün Google TV'dir play storeden uygulama indirilebilir.
Soru: Kumandadan ses komut özelliği var mı
Soru: Şimdi al 2 ay sonra öde kampanyasından garanti bankası kredi kartıyla yararlanamıyorum sebebi nedir acaba?
Cevap: Merhaba detaylarını Trendyol asistandan öğrenebilirsiniz efendim
Soru: ips panel mi acaba
Cevap: Merhaba.evet efendim.
Soru: ekran yansıtma varmıdır bu modelde
Cevap: Merhaba proglam ile yansita bikirsiniz
Soru: Ürün android özelliği varmı
Cevap: Merhaba , Ürünümüz google özelliklidir.
Soru: bazen teşhirden gönderiyorlar. o yüzden sordum. Birde Ankara Keçiörene ne zaman gelir...
Cevap: pazartesi en geç salı gelir
Soru: Bu ürünün depolama alanı 16 GB mı yoksa 32 GB mı birde ram 1 mi 2 mi bu üründe ?
Soru: Bu modelde akıllı kumanda var mı acaba
Cevap: evet var efendim
Soru: duvara montaj varmı varsa aparatları servis gelirkenmi getiryor
Cevap: merhaba duvara montaj edebilirsiniz. Servis bu işlemi askı aparatınız varsa ücretsiz yapmaktadır.
Soru: teşhir ürünü gönderdiğiniz doğrumu?
Cevap: Size bunu kim söylüyor acaba? Hitamda bulunuosunuz? Ürünler kapalı kutu sıfır ürün dur3 yıl garantilidir
Soru: merhaba ghu 8500 nedemek acaba bilmediğim için soruyorum
Soru: GHU 8000 ile farkı nedir acaba
Cevap: Merhaba efednim 8000 bir alt eski seridir bilgniz olsun
Soru: kaça kaç cm
Cevap: Merhaba yükseklik 91 genişlik 145 cm bilginiz olsun
Soru: Ürünün üretim tarihini öğrenebilir miyim
Soru: merhaba işletim sistemi yazılmamış nedir acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün google tv (android) dir. İyi günler dileriz.
Soru: play store var mı Android ile bunun farkı nedir
65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Ürün Resimleri

65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv En Uygun Satış Linki

Grundig 65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig 65ghu8500a 65" 164 Ekran 4k Uhd Smart Google Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.