65Q9900 Quantum LED TV 65- QLED 4K Smart 165 Ekran UHD En Düşük Fiyat Nerede-

Gulcan

Bilgili
65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD Ürün Alınmaya Değer Mi?
65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD Güncel Fiyatı 31199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD Hakkında yaklaşık 85 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD Ürün Hakkında Bilgi

65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD Ürününün Satıcısı, VESTEL 65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD ürününü 31199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD En Son Yapılan Yorumlar
31199.0 Tl ye satışta olan 65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
85 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Harika bir televizyon. Aynısı mağazada 34 bin TL. Trendyoldan 22 binküsüre aldım. Satıcıya da çok teşekkür ederim çok ilgiliydi. Pazar günüaldım salı günü Vestel yetkisi servis getirip kurulumu yaptı. Çokmemnunum ilgililere öneririm.
İsim: y** g**
Tarih: 14 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ŞÜKRAN Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: 65 inç aldım görüntüsü ses kalitesi çok başarılı satıcıda çok ilgiliydikesinlikle güvenilir tavsiye ederim
İsim: Barış S.
Tarih: 19 Ocak 2024

Yorum: sorunsuz elime ulaştı kurulum duvara mont yapıldı çok teşekkür ederim
İsim: Deniz Y.
Tarih: 18 Ocak 2024
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Tv kurulumu tamamlandı kullanmaya başladık. arayüz güzel ve çok hızlıJBL kendini belli ediyor. Tedarikçi firmada sağolsun ertesi gün aradıkargo ve kurulum sürecini anlattı. bu fiyata büyük ekran düşüncesiolanlar kuşkusuz alabilir. internetten video ve film kesintisizizleniyor. evde 16 mbit internet mevcuk 4k videoları çok rahat izleyebiliyorsunuz.
İsim: Mehmet C.
Tarih: 06 Aralık 2022
Satıcı: Şentürk-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: teknosa mağazasından aldım 2 güne ve sağlam bir şekilde geldi, tv güzelakıcı bir arayüzü var ve görüntü güzel.
İsim: O** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Ekim 2022
Satıcı: Teknosa

Yorum: 1 aydır kullanıyoruz şuan için sorunsuz çok memnunuz
İsim: D** T**
Tarih: 21 Ağustos 2022
Satıcı: 4E1D Elektronik Pazarlama

Yorum: indirimdeyken aldık bu fiyata harika bir televizyon. renkler veözellikle sesi muazzam ekstra bir ses sistemine gerek duymadan keyiflefilm belgesel maç izlenir
İsim: A** K**
Tarih: 24 Nisan 2022
Satıcı: Simport

Yorum: Üründen yana hiç bir çekincem yoktu QLED farkı ve JBL ses sistemifarkını çok güzel hissettirdi gayet başarılı bir televizyon Vestel’eteşekkür ederim satıcımızda uygun fiyat ile bizlere satış yapmasındandolayı ayrıca teşekkür ederim almak isteyen herkes gönül rahatlığıyla alabilir
İsim: Emre G.
Tarih: 06 Mayıs 2024
Satıcı: Büyükdere-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün kalite olarak gayet iyi görünüyor. Kargo hızı konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
İsim: S** P**
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Uzun bir araştırma sonucunda bu ürüne karar verdim. Horoz lojistik firmaile bir hafta sonra sağlam bir şekilde elime ulaştı. Görüntü ve seskalitesiyle büyüleyici bir TV. Doğru ve uygun ürün. Servis bir gün sonrakurulumu gerçekleştirdi. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Yerli ve millikalite hepsi bir arada
İsim: H** S**
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: Bence bu fiyat bandında alınabilecek en iyi tv. Android almaktansa Linuxalmak daha mantıklı her türlü. Hem hızlı hem güncelleme derdi yok.Gerekirse de box alırsnız. Muazzam bir ürün. Qa9700 almaya gerek yok
İsim: Yavuz s. S.
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: üründen memnunum
İsim: **** ****
Tarih: 19 Şubat 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Efsane güzel jbl ile ses muhteşem
İsim: **** ****
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Uyguna aldık kurulum yaptılar sorunsuz geldi
İsim: İ** Z**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ağustos 2023

Yorum: Sorunsuz ve hızlı. Fiyat performans açısından başarılı. 22 Ağustos 2023-tarihinde 16.700 TL ye aldım.
İsim: Murat E.
Tarih: 27 Ağustos 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Mükemmel bir teknoloji 🙏🏽
İsim: Sefa F. A.
Tarih: 15 Temmuz 2023

Yorum: Kargo hızlı teslim edildi. fakat kutu üzerinde ki darbe emniyet sistemiçubuğu kırmızıydı normalde yeşil olması gerekiyor fakat kutuda darbe,ezilme, hasar olmadiği için tutanakli teslim aldım. Kutuyu açmadığınızsürece sorun olmaz yeterki yetkili servis açıp kursun bir aksiliklekarşilaşildiği zaman mağduriyet yaşanilmaz. Biz herhangi bir aksilikyaşamDevamını Oku
İsim: N** G** T**
Tarih: 02 Temmuz 2023

Yorum: görüntü çözünürlüğü ve ses sistemi çok güzel int.hızı harika kanalgecisleri biraz yavaş çok memnunum
İsim: B** Y**
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: Tek kelimeyle mükemmel
İsim: L** A**
Tarih: 31 Mayıs 2023

Yorum: Kaliteli uygun fiyatlı ürün kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Fahri Y. Ö.
Tarih: 13 Nisan 2023
Satıcı: Furkan Home

Yorum: Guzel fiyat performans
İsim: Ramazan U.
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: güzel bir ürün
İsim: z** a**
Tarih: 08 Ocak 2023

Yorum: Ürün çok güzel tavsiye ederim🤌
İsim: K** Y**
Tarih: 17 Aralık 2022

Yorum: Servis çok ilgilendi
İsim: f** t**
Tarih: 06 Aralık 2022

Yorum: on numara kalite ve ses sistemi harika tavsiye ederim alacaklara 2. günvestel servis gelip kurdu
İsim: Beytullah Y.
Tarih: 22 Kasım 2022

Yorum: Ekran kalitesi güzel
İsim: R** Y**
Tarih: 31 Mayıs 2024

Yorum: sadece kargo süreci yavaştı onun dışında servis mükemmel hızlı vegüvenilir teşekkürler
İsim: N** Ö**
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: görüntü ok ama android olması çok kötü keşke google alsaymışım dedirtti
İsim: m** l** v**
Tarih: 20 Nisan 2024

Yorum: Ürünler VA Panel ile geliyor Şansıma sakai nin geliştirilmiş VA paneligeldi ips panel ürün isteyenler boşuna almasın vestel ana bayide 34binlira ips (ADS) ler. Açıkcası memc özelliği akıcı kare hızı güzel amabenim midemi bulandırıyor aksiyonlu sahneyi basitleştiriyor izleyince,kapayıncada hareketli sahnelerin kare kare geçişini hissediyorsunuzPanelDevamını Oku
İsim: muhammet s.
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Süper Fiyat Süper ürün
İsim: E** G**
Tarih: 05 Ocak 2024

65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Merhaba panel olarak VA mı IPS mi gönderiyorsunuz
Cevap: merhabalar efendım ürünlerimiz fabrıka çıkıslı güncel serili cihazlardır IPS tabanlı bir teknolojiye sahip cıhazdır net panel bılgısını kurulum esnasında servıs vermektedır sızlere bız sızlere göndermeden önce kontrol sağlayamıyoruz maalesef.

Soru: 9700 ile Android farkı olması dışında ne farkı var
Cevap: Merhaba efendim başka özellik farkı yoktur.

Soru: Bu ürünün seri numarası nedir, panel tipi nedir?
Cevap: Merhaba, Satışta bulunan ürünlerimiz orjinal, sıfır ve kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Seri no faturaya yansımaktadır. Panel tipi ürüne özel olup, ürün üzerinde bulunan seri numarası ile kontrol edilebiliyor. İyi günler dileriz.

Soru: Android ile farkı nedir
Cevap: Merhaba değerli müşterilerimiz andorid cihazlarda uygulama indirme özelliği mevcuttur smart özelliklerde uygulama indirme bulunmamaktadır. Yüklü olan uygulamalara girilebilir

Soru: Merhaba üründen satın almak istiyorum, duvara montaj paneli uyumlu olarak ne alabilirim
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: İnternet sayfası açıyor mu
Cevap: işletim sistemi android modellerine göre verim alamazsınız ama googlen sayfa açarsınız

Soru: kanal geçiş hızı nedir
Cevap: Merhaba teknik detay sorularınızın cevabını yetkili servisten öğrenebilirsiniz sizlere daha sağlıklı bilgiler verebilirler efendim

Soru: Soru sorduğum ürünün gönderildiğinin farkındayım bir satıcı olarak 24 metre kare odaya hangi ölçünün uygun olacağını sizden öğrenmek istedim bilgim olmadığı için
Cevap: Merhabalar; tercihleriniz hakkında yorum yapılamamaktadır. Detaylı bilgi için Vestel Müşteri Hizmetleri ile görüşme sağlayabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: eni kaç cm acaba
Cevap: Ürün Boyutları YxGxD (Stand ile) (mm)906x1453x297 Ürün Boyutları YxGxD (Stand olmadan) (mm)836x1453x72

Soru: kolay gelsin ürün ips panel midir .
Cevap: merhaba bir bilgimiz yok malesef özelliklerde yazılanların dışında

Soru: bu televizyonda exxen gibi platformlari izleyebiliyormyuz
Cevap: Merhaba değerli müşterilerimiz Netflix exxen youtube ve bir çok içeriğe giriş yapabiliyorsunuz

Soru: ip tv yüklü mü?
Cevap: Hayır efendim yüklü değil bu model televizyon modelimiz desteklememektedir

Soru: kanal geçiş hızı kaç Hz
Cevap: 60 HZ EFENDİM

Soru: android tv mi
Cevap: merhabalar hayır efendım ıcerısıne entegre uygulamaları kullanabılırsınız

Soru: Cihazı istediğimiz zaman istediğimiz şehirde yetkili servisi kurdurabiliyor muyuz?
Cevap: evet efendim

Soru: Fatsa / Ordu ya hangi kargo firması ile gönderim yapıyosunuz ?
Cevap: BORUSN LOJİSTİK EFENDİM

Soru: Bursa orhangazifen Alıcam yetkili bayi paylaşırmıısm
Cevap: Buradan bayi paylaşımı yapılmamaktadır .

Soru: merhabalar akıllı sesli kumanda mevcut mudur acaba
Cevap: Merhabalar; tercih ettiğiniz üründe Akıllı Etkileşim (Dahili) özelliği mevcut değildir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhabalar bununla 65ga9700 arasındaki farkı ney acaba öğrenebilir miyiz
Cevap: QA MODELİ ANDROİD MODELDİR .Q MODELİ SMART MODELDİR EFENDİM

Soru: merhaba işletim sistemi nedir
Cevap: Smart özelliğe sahip

65Q9900 Quantum LED TV 65" QLED 4K Smart 165 Ekran UHD Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg