65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Ürün Alınmaya Değer Mi-

Asuman

Bilgili
65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Alınmaya Değer Mi?
65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Şu Andaki Fiyatı 20749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .

65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Ürün Hakkında Bilgi

65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Ürününün Satıcısı, Regal 65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV ürününü 20749.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Ürünü Kullananların Görüşleri
20749.0 Tl ye satışta olan 65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4

Yorum: Paketleme firmanın ilgisinden dolayı teşekkür ederim..Kargo şirketiaracımız yok diyerek ürünü geç teslim etti....cevap lojistik proplemmmmm
İsim: M** a** K**
Tarih: 14 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstereyon

Yorum: başarılı ürün
İsim: Caner İ.
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: Ürün hasarsız ve çok korunaklı geldi satıcı çok ilgiliydi memnun kaldım
İsim: G** Ç**
Tarih: 20 Şubat 2024

Yorum: 1 haftalık deneyim sonrası yazıyorum Eğer konsol, bilgisayarbağlayacaksanız veya sadece tv kanallarını izleyecekseniz gayet güzelbir cihaz fakat eğer böyle yapmayacaksanız, İşlemcisi leş gibi, linuxtabanlı bir işletim sistemi var .Web tarayıcıda 2 sekme açsan kasmayabaşlıyor mouse bağlandığında scroll çalışmıyor bütün televizyonlarda varmı bilmiyorDevamını Oku
İsim: S** E** L**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: ÜRÜN KIRIK GELDİ!!!! DEGİSİM TALEP EDİYORUM!! USTUNE FİYAT YUKSELTMİSSİNİZ!!!
İsim: **** ****
Tarih: 04 Nisan 2024

Yorum: Fiyat performans açısından çok iyi olduğunu söyleyebilirim. playstatıonoyun hızında dahi geçişlerde başarılı. hee aynı klasmanda ki isim yapmıştv lere göre eksikleri yok mu? Elbette var, ama fiyatına göre onlardançok çok üstün. Ayrıca servis ağı vs. mükemmel. hem de bizim malımız
İsim: K** E**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: Dandik Ürün Marka zaten belli samsung lg den şaşmayın
İsim: A** U** T**
Tarih: 18 Mayıs 2024

Yorum: teslim edilen tv de ekranı kırık çıktı. kutunun alt kısmındakı bandıaçılmış. sankı teshir ürünü gibi idi.
İsim: R** E**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: Ürün gelmedi arızalı ekran kirik
İsim: İ** A**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Satıcı: SENDEKALDI

65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: En ve boy ölçüsü nedir acaba
Cevap: Merhaba, TV Boyutları DxUxY (stand ile) (mm) 242 x 1462 x 911 TV Boyutları DxUxY (stand olmadan) (mm) 48/75 x 1462 x 843 şeklindedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Wi-Fi özelliği var mı?
Cevap: değerli mşterimiz üründe wifi öözelliği var ürün smart

Soru: Model yılı hangi yıl
Cevap: Merhaba. Ürün model yılı 2020'dir. Keyifli alışverişler.

Soru: Askı aparatı varmi peki yada servis ücretle mi satıyor
Cevap: Merhaba. Bu üründe askı aparatı kutu içinden çıkmaktadır. Keyifli alışverişler.

Soru: Ürünün en boy ölçüsü ne kadar
Cevap: Merhaba , 65 inch ürün 165 cm ölçülere eşittir efendim.

Soru: hocam ekran yenileme hızı kaç ? işletim sistemi ne ve hafızası kaç GB ?
Cevap: değerli müşterimiz Çözünürlük4K Ultra HD (3840 x 2160)Çekirdek Sayısı4 Çekirdek

Soru: teşekkürler televizyon kırılmaz inşallah deprem bölgesinde yiz
Cevap: Merhabalar, Ürünlerimizi özenli bir şekilde yönlendirmek için gerekli aksiyonlar almaktayız efendim, İyi günler dileriz.

Soru: webost işletim sistemi varmı akıllı kumanda
Cevap: Webos yok efendim Smart Tv dir

Soru: enerji sinifi ne
Cevap: Merhaba. AB yeni enerji regülasyonuna göre ürün G sınıfıdır. İyi günler dilerim. :)

Soru: Üretim tarihi 2023 mü?
Cevap: Merhaba, 2022 model üretimdir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: paket içerisinde askı aparatı mevcut mudur, aparat ile duvara montajı servis mı yapıyor
Cevap: merhabalar askı aparatını yetkili servis kurulum anında getiriyor vestel yetkili servis kurulum yapıyor efendim

Soru: merhaba gerekli aksiyonlariniz nelerdir ben ürünü istiyorum lütfen teminini yapalım
Cevap: Merhaba, Talebiniz nedir size nasıl yardımcı olabilirim.

Soru: ürünün anakart ve panel bilgileri nedir
Cevap: Merhaba, son teknolojiye sahip televizyonlarımızın üretiminde kullanıcı deneyimi ve yorumlarını göz önünde bulunduruyor ve farklı taleplere uygun birçok ürün tasarlıyoruz. Bu nedenle modele göre değişiklik gösterebilen bu yedek parçalar hakkında doğrudan paylaşabileceğimiz bir bilgi bulunmuyor. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: renk beyaz yazıyor. dış çerçeve mi beyaz. Ben 1 adet almak istiyorum ama çerçeve rengini siyah istiyorum. mümkün müdür acaba
Cevap: Merhaba, Dış çerçeve beyazdır.

Soru: merhabalar işletim sistemi tizen mi android mi?
Cevap: Merhabalar efendim smart özelliklere sahiptir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: model olarak kaç model 2023 dimi
Cevap: 2023 efendim

Soru: sesli komut özelliği var mı?
Cevap: iyi günler efendim TEKNİK BİLGİLER Genel Özellikler Genel Özellikler0 Çözünürlük4K Ultra HD (3840 x 2160) Ekran Boyutu164 (65') Seri4K Ultra HD TV Smart Özellikler BluetoothVar DLNA AVS Ses ve Video PaylaşımıVar İnternet TarayıcısıVar NetflixVar Smart CenterVar Smart TVVar YouTubeVar Görüntü Özellikleri Dolby Vision Görüntü TeknolojisiVar Görüntü TeknolojileriRealvision Plus HDR Görüntü TeknolojileriHDR10 MEMCVar Micro Dimming Var Motion RateHMR 1800 Hz Ses Özellikleri Ses Çıkış Gücü2 x 12 W Ses TeknolojisiDolby Atmos & DTS HD+DTS Virtual X SubwooferVar Bağlantılar CI+Var Dahili Uydu AlıcısıDahili 4K Ultra HD Uydu Alıcısı EPG Elektronik Program RehberiVar Ethernet LANVar HDMI Sayısı3 Komponent Girişi (Y/Pb/Pr)Var Kulaklık ÇıkışıVar Otomatik Kanal AramaVar USB Girişi Sayısı2 Enerji Tüketim Özellikleri Enerji SınıfıG Güç Tasarrufu ModuVar Stand-By Güç Tüketimi0,5 W Fiziksel Özellikler Askı Aparatı Ölçüsü200*200 mm Ek Özellikler Çocuk KilidiVar Çekirdek Sayısı4 Çekirdek Otomatik Kayıt ve Program Arama (APS)Var Zaman Ayarlı Kapanma (Sleep Timer)Var Aksesuarlar Kullanım KılavuzuVar Uzaktan KumandaVar

Soru: Qled mi dir
Cevap: Smart efendim

Soru: blutut varmi
Cevap: Merhaba, Malesef efendim.

Soru: Merhaba ben televizyon almak istiyorum askisi icinde hediyye bedava mevcutmu acaba yarin sifariş yapmak istoyorum.neftlix varmi icinde rengi solukmu guzelmi acaba
Cevap: Merhaba Efendim, Randevu için arayan servise aparat talebinizi iletmeniz durumunda ücretsiz temin edilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

65R754UR 65''164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Muazzez Televizyon 0 40

benzerkonular_benzer_konular