Gulfem
Bilgili
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Şu Anki Değeri 44199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Memnuniyet Oranı Nedir?
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Ürün Açıklaması
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Beko 674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı ürününü 44199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Son Yorumlar
44199.0 Tl ye satışta olan 674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0
Yorum: teslim edildi yaznasına rağmen teslim edilmedi, yetkili servis iletişimegeçmedi dolap nerde ne zaman gelecek meçhul....
İsim: Ş** n** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Ocak 2024
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ
Yorum: Ne satıcı ne kargo bez para etmez 15 gündür dolapsız kaldım bunlarınyüzünden getirmediler satıcı ne mesajlara nede aramalara cevap dahivermedi sorumsuz kesinlikle tavsiye etmiyorum
İsim: Pelin İ.
Tarih: 25 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Furkan Express
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Meraba ben ceyizim için almayı düşünüyorum Eylül'de düğünümüz alıp o tarihte kurulum yapılabiliyor mu
Cevap: Merhaba ürünü satın alıp kurulumunu daha sonra yapabilirsiniz . Teşekkürler
Soru: rengi nasıl?
Cevap: Dark Inox diye geçiyor efendim.Inox malzeme ancak açık gri değil,koyu gri.Antrsit e benzer bir renk efendim
Soru: Merhaba net hacmi nedir 531 yazan brüt mü
Cevap: 532 nettir
Soru: renk antrasit mi beko bayisinde baktı anı kot girdi bizedeiler antrasit anım ani kot
Cevap: Renk antrasit
Soru: tmm beni de bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim
Cevap: teşekkür ederim
Soru: parmak izi oluyormu.dış boyası çıkarmı . Su deyince pas yaparmı .
Cevap: beko resmi sayfasından tüm detaylarını kodunu yazarak öğrenebilirsiniz
Soru: İyi akşamlar alt buzluk kısmını normal dolap olarak kullanabilirmiyiz derin dondurucum var buzluğu kullanmayıp dolap olarak kullanmak istiyorum
Cevap: İyi akşamlar , dolap çevirme özeliği bulunmamaktadır
Soru: Enerji sınıfı A mı,E mı?İkisi de yazıyor
Cevap: A sınıfı orada yazan edı diyorsanız ürünün kodu olmaktadır
Soru: yaninda hediye veriyormusunuz acaba
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: Siyah olan modeli varmi
Cevap: Merhaba en koyu bu renk
Soru: Merhaba ,ürünün rengi nedir acaba. Görselde siyah yada antrasit gibi görünüyor.
Cevap: Merhaba Üürn antrasit inoks tur teşekkürler
Soru: Merhaba. renk çok renkli olarak belirtilmiş. tam olarak gri mi, antrasit mi? (sizden antrasit bir çamaşır mak. alıyorum. )
Cevap: Ürünün rengi antrasit
Soru: Tam olarak renk siyah mi antrsit mi acaba
Cevap: Merhaba antrasit renk
Soru: Yüzeyi cam mı ?
Cevap: merhaba hayır koyu antrasit
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Detaylı Fotoğraflar
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Şu Anki Değeri 44199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Memnuniyet Oranı Nedir?
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Ürün Açıklaması
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Beko 674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı ürününü 44199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Son Yorumlar
44199.0 Tl ye satışta olan 674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0
Yorum: teslim edildi yaznasına rağmen teslim edilmedi, yetkili servis iletişimegeçmedi dolap nerde ne zaman gelecek meçhul....
İsim: Ş** n** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Ocak 2024
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ
Yorum: Ne satıcı ne kargo bez para etmez 15 gündür dolapsız kaldım bunlarınyüzünden getirmediler satıcı ne mesajlara nede aramalara cevap dahivermedi sorumsuz kesinlikle tavsiye etmiyorum
İsim: Pelin İ.
Tarih: 25 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Furkan Express
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Meraba ben ceyizim için almayı düşünüyorum Eylül'de düğünümüz alıp o tarihte kurulum yapılabiliyor mu
Cevap: Merhaba ürünü satın alıp kurulumunu daha sonra yapabilirsiniz . Teşekkürler
Soru: rengi nasıl?
Cevap: Dark Inox diye geçiyor efendim.Inox malzeme ancak açık gri değil,koyu gri.Antrsit e benzer bir renk efendim
Soru: Merhaba net hacmi nedir 531 yazan brüt mü
Cevap: 532 nettir
Soru: renk antrasit mi beko bayisinde baktı anı kot girdi bizedeiler antrasit anım ani kot
Cevap: Renk antrasit
Soru: tmm beni de bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim
Cevap: teşekkür ederim
Soru: parmak izi oluyormu.dış boyası çıkarmı . Su deyince pas yaparmı .
Cevap: beko resmi sayfasından tüm detaylarını kodunu yazarak öğrenebilirsiniz
Soru: İyi akşamlar alt buzluk kısmını normal dolap olarak kullanabilirmiyiz derin dondurucum var buzluğu kullanmayıp dolap olarak kullanmak istiyorum
Cevap: İyi akşamlar , dolap çevirme özeliği bulunmamaktadır
Soru: Enerji sınıfı A mı,E mı?İkisi de yazıyor
Cevap: A sınıfı orada yazan edı diyorsanız ürünün kodu olmaktadır
Soru: yaninda hediye veriyormusunuz acaba
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: Siyah olan modeli varmi
Cevap: Merhaba en koyu bu renk
Soru: Merhaba ,ürünün rengi nedir acaba. Görselde siyah yada antrasit gibi görünüyor.
Cevap: Merhaba Üürn antrasit inoks tur teşekkürler
Soru: Merhaba. renk çok renkli olarak belirtilmiş. tam olarak gri mi, antrasit mi? (sizden antrasit bir çamaşır mak. alıyorum. )
Cevap: Ürünün rengi antrasit
Soru: Tam olarak renk siyah mi antrsit mi acaba
Cevap: Merhaba antrasit renk
Soru: Yüzeyi cam mı ?
Cevap: merhaba hayır koyu antrasit
674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Detaylı Fotoğraflar

674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki

Beko 674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko 674580 Edı A++ Kombi No-frost Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.