70PUS8108 70- 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Melis

Bilgili
70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Ucuzu Nerede Bulunur?
70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Şu Andaki Fiyatı 38999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Teknik Bilgiler

70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürününün Satıcısı, Philips 70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV ürününü 38999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
38999.0 Tl ye satışta olan 70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: Sorunsuz bir şekilde teslim edildi kargo süreci de hızlıydı çok memnun kaldım
İsim: N** K**
Tarih: 19 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ÖztunaDTM

Yorum: Ürünü çok beğendim teşekkür ederim
İsim: Ceylan G.
Tarih: 27 Nisan 2024
Satıcı: idealshoping

Yorum: Bir numara tv ❤️
İsim: Ü** H**
Tarih: 06 Ocak 2024
Satıcı: daily trend

Yorum: İndirimde olduğu için aldım. Görüntü kalitesi beklendiği gibi güzel.İşletim sisteminin android olmadığını biliyorudm fakat bu kadar kötüolduğunu bilmiyordum. Yorumlarda yazdığı gibi ürün yavaş. Özellikle 4kbir içerik izliyorsanız sesi ayarlarken bile kasıyor. Kesinlikle haricibir ses sistem. veya soundbar almanız gerek. Hoparlorleri aşırı tiz.BenDevamını Oku
İsim: A** M**
Tarih: 10 Haziran 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: ürün Google play store dan uygulama almıyor, kendi isletim sistemi vemağazası var. onun dışında muhteşem, alın keyfinize bakın, ambilightsüper. evimde 55 " vardı, ikinci kez yine Philips tercih ettim. 70" aldım şimdi..
İsim: mustafa s. k.
Tarih: 31 Ekim 2023
Satıcı: YAKKALA

Yorum: Çok yavaş ve donuyor. Aynı ekran büyüklüğünün vestel marka anneme aldıkçok daha memnunuz. Philips daha kalitelidir diye aldım bin pişman oldum.Android olmadığı için exxen vs. Gibi ek appleri indiremiyorsunuz. Saçmasapan şeyler.
İsim: Ç** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Mayıs 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Ürün özenli paketlenmişti,servis kurulumu için gelene kadar açmadımumarım kırık çıkmaz. Özveriniz için teşekkür ederim.
İsim: S** K**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Satıcı: 4E1D Elektronik

Yorum: görüntü kalitesi çok iyi kargo hızlı paketleme güzel kurulumunu servisyaptı çok memnunum teşekkürler
İsim: B** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Ekim 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: Harika bir ürün satıcıya teşekkür ederim . aras kargo bildiğinizgibi...kata Bile teslim etmedi....
İsim: i** D**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: ürün faturasız geldi iade ettim.
İsim: O** O**
Tarih: 26 Haziran 2024

Yorum: Ürün kırık geldi. Servis kutunun hasarlı olduğunu kılcal çizikleri bilebahane ediyor ve söylüyor. Değişim için uğraşıyorum. Media Markt gibibir firmanın bu şekilde ürün göndermesi inanılacak gibi değil!!! MediaMarkt kendisi teslim etti bir de yazık çok yazık nasıl değişimisağlanacak bilmiyorum…
İsim: Mustafa G.
Tarih: 27 Aralık 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: aslında ürün iyi ama ürünün özelliklerde iletişim sistemini Androidyazmış ama bu tv sadece smart dir ve Android değil. biz Android olduğuiçin satın aldık ama ne yazık ki değil. ürünün bilgiler yalan
İsim: M** Y**
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: TEKNOSA ÜZERİNDEN SATIN ALACAK KULLANICILAR TELEVİZYON ARAS KARGO İLEGÖNDERİLİYOR KARGO SÜRECİ ÇOK KÖTÜ VE UZUN EVE GETİRMİYORLAR GELECEĞİZDEDİKLERİ SAATTE GELMİYORLAR KAPININ ÖNÜNE BÖYLE KIYMETLİ BİR KARGOYUBIRAKIP HERHANGİ BİRŞEY İMZALATMADAN GİDİYORLAR BİLGİMİZE !!!
İsim: Gürhan Ç.
Tarih: 07 Aralık 2023

70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Ürüne İlişkin Sorular

Soru: arkasında LED isiklari varmi
Cevap: Var efendim

Soru: ıps panel mi acaba
Cevap: Multidomain VA (Çok-alanlı DH, MVA) paneller Bu paneller, piksellerin alt alanlara ayrılması ile elde edilir ve TN Film panellerin dikey görüş açısı problemlerini çözerken ileride anlatacağım IPS panellerin de yatay görüş açısı problemini çözer

Soru: Ses komut özeliği varmı hangi modelde var
Cevap: merhaba Philips müşteri hizmetlerinden net bilgi alabilirsiniz

Soru: Disney plus mevcut mudur acaba
Cevap: merhaba philips ile görüşebilirsiniz

Soru: Merhabalar duvara montelemek için abart var mı yanında ?
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba...TV nin kumanda rengi GRİ mi,SİYAH mı...teşekkürler
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: sorum sanırım anlaşılmadı sattınız televizyon hakkında bilginiz yok mu Bu televizyon 70 inç değil mi
Cevap: Merhaba, ürün ekran boyutu 70 İnç'tir. İyi günler dileriz.

Soru: İstediğimiz uygulamayı indirebiliyor muyuz
Cevap: Philps mağazasındaki her uygulamayı indirebilirsiniz.

Soru: iPhone kullanan tv ye bağlanabilir mi bir de kaç herz
Cevap: iPhone bağlamak için ekstra program yüklemeniz lazım efendim, 60 hz

Soru: Iphone ekranını yansıtma özelliğini destekliyor mu ?
Cevap: Merhaba, üründe ekran yansıtma özelliği vardır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba akıllı kumandası var mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: bluetooth var mı ?
Cevap: Merhaba .Bluetooth vardır

Soru: akıllı kumanda varmı teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: vebos özelliği varmı
Cevap: Merhaba smart özelliği mevcut

Soru: Merhabalar 4 içerik mi var televizyonda ve sesli komut var mı

Soru: Android varmı
Cevap: merhaba philips ile görüşebilirsiniz

Soru: Ürün android altyapısını mı kullanıyor yoksa kendi sistemini mi

Soru: merhabalar televizyonun toplam kilosu kaç kilogram
Cevap: MERHABA ÜRÜN ÖZELLİKLERİ AÇILAMALAR KISMINDA YAZMAKTADIR.

Soru: Merhaba, android tv midir? Gplaystore’dan applikasyon indirebılıyor muyuz?
Cevap: Philps mağazasındaki her uygulamayı indirebilirsiniz.

Soru: Android mi bu
Cevap: Yok efendim philips in kendi sistemini kullanıyor ama tüm uygulamalar var

70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

70PUS8108 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Ambilight LED TV En Uygun Satış Linki