75ghu7505b 75- 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Naime

Bilgili
75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Güncel Fiyatı 39999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Ürün Hakkında Bilgi

75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv ürününü 39999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Kullanıcı Değerlendirmeleri
39999.0 Tl ye satışta olan 75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Ürün fiyat performans açısından bence başarılı büyük ünlü mağazadafiyatı 38 bin TL ben 33 e aldım ve 30 a bile düşmüştü televizyonu dahakurmadım seneye kurucam lakin tv dev gibi beni tatmin etti
İsim: Mustafa K. Y.
Tarih: 09 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BSTBilişim

Yorum: Bu fiyata bu ürün inanılır gibi değil ama gerçek harika bir tv bayıldım
İsim: **** ****
Tarih: 27 Nisan 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Harika bayıldım
İsim: F** b** A**
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Cook begendikk
İsim: B** B**
Tarih: 28 Ekim 2023

Yorum: Bir aydır kullanıyoruz, çok memnunuz. Kargo çok hızlıydı ama daireyeçıkarmıyorlar. Kurulum çok hızlı ve ilgili, teşekkürler
İsim: S** G**
Tarih: 29 Eylül 2024

Yorum: fiyatına göre çok iyi güvenilir satıcı sağlam geldi teşekkür ederim
İsim: Ş** Y**
Tarih: 22 Eylül 2024
Satıcı: Özbay İletişim Teknolojileri

Yorum: Kanal Geçişleri çok yavaş renkler çok parlak sakın ama sakın ıslakmendil ile silmeyin cam sil ile bile leke yapıyor dokunmanızı biletavsiye etmiyorum
İsim: E** Y**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: televizyon kocaman sanki evde sinema varmış gibi oluyor aşırı güzel.satıcı hemen kargoladı, horoz lojistik eve kadar çıkardı, onlara daayrıca teşekkür ederim. teknik servis istediğimiz günde gelip kurdu. cokmemnun kaldığımız bir alışveriş oldu. 💙
İsim: f** d** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Mayıs 2024
Satıcı: hepsigidiyooor

Yorum: Fiyat performans ürünü.
İsim: U** F**
Tarih: 25 Nisan 2024
Satıcı: hepsigidiyooor

Yorum: Görüntüsü çok güzel canlı ve doğal ses kalitesi bass vurması mükemmelmarka diye diğer markalara çok para vermeye gerek yok bu büyüklüktealına bilecek en güzel televizyon duvara askı aparatı içinden çıkıyorpara verip almayın.
İsim: H** U**
Tarih: 31 Ocak 2024

Yorum: orta düzeyde alınabilir ...
İsim: M** k**
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: fiyatına ve boyuna göre çok iyi
İsim: t** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Aralık 2023

Yorum: Alalı 1 hafta oldu gayet hızlı bir ürün, tavsiye ederim.
İsim: E** B**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: TV güzel görüntü fiyat performansi fazlasıyla veriyor
İsim: E** M** B**
Tarih: 05 Haziran 2024

75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: merhaba 189 boyut televızyon almak ıstıyorum duvar askısı ıcınde varmı acaba acıl almak ıstıyorum sızden cevab beklıyorum
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: hocam bir ayağından diğer ayağına ölçü kaç cm sehpa uzunluğu için soruyorum almadan sehoaka uyacak mı ?
Cevap: 166 cm en olması yeterlidir.

Soru: merhaba ürün serisi nedir?
Cevap: Merhaba, ürün adı: 75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv model kodu: 110017537. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: hocam bir ayağından diğer ayağına ölçü kaç cm sehpa uzunluğu için soruyorum almadan sehoaka uyacak mı ?
Cevap: Merhaba. GENEL ÖZELLIKLERI Renk (Üreticiye Göre): Siyah Standsız Genişlik: 167 cm Standsız Yükseklik: 96 cm Standsız Derinlik: 89.4 cm Standlı boyutlar (G/Y/D): 167 cm / 103 cm / 32 cm Standlı Genişlik: 167 cm Standlı Yükseklik: 103 cm Standlı Derinlik: 32 cm Standsız Ağırlık: 26 kg Standlı Ağırlık: 27.3 kg

Soru: Merhaba. Ürünün cm olarak en ve boyunu öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba TV Genişliği (Ayaklı) 1670 mm, TV Yüksekliği (Ayaklı) 1030 mm , TV Derinliği (Ayaklı)320 mm, TVGenişliği (Ayaksız)1670 mm, TV Yüksekliği (Ayaksız) 894 mm, TV Derinliği (Ayaksız) 96 mm dir. bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Soru: Televizyonun ekran eni boyu kaç cm
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz ürün ile ilgili detaylı bilgiye ilgili markanın web sitesi veya müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

Soru: Merhaba televizyonun kasa ölçüsü nedir genişlik ve yükseklik. İnç olarak değil ama
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba, Ürün resminde Google Tv yazıyor. Bu doğru mudur, yoksa sadece Android Tv yazılımı mı bulunuyor? Teşekkürler.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Garanti süresi nedir
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Grundig Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: Kurulum kim tarafından yapılıyor
Cevap: Merhaba.servis tarafından yapılıyor efendim.

Soru: Çözünürlük değerleri nedir efendim
Cevap: Merhaba, ürün ekran çözünürlüğü; 3840x2160. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba almak istiyorum asma askisi bedava varmi icinde acaba
Cevap: Merhaba.askı aparatı mevcuttur efendim.ilginize teşekkürler.

Soru: aski aparatı içindeki dahilmi bide akili kumandalimi
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: sesli komut özelliği varmı
Cevap: Merhaba.mevcut değil efendim.

Soru: merhaba. hangi kargo ile gönderim yapiyorsunuz ve kurulum kime ait ogrenebilir miyim. tesekkurler
Cevap: horoz lojsitik ile gönderim yapılmaktadır

Soru: Merhaba uydu alıcısımı acaba ?
Cevap: Merhaba üründe dahili uydu alıcısı bulunmaktadır. iyi günler dileriz.

Soru: Televizyon android mi acaba?
Cevap: Merhaba, ürün Smart Tv' dir. İyi günler dileriz.

Soru: Ürün Google tv mi androidmi
Cevap: Merhaba, ürün Smart Tv'dir. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba kurulumu ücretsiz mi birde tv android mi Google mi
Cevap: Merhaba, ürün Smart Tv'dir. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ps5 bağlayabilir miyim

75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

75ghu7505b 75" 189 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv En Uygun Satış Linki