Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Satın Alır Mısınız-

Sebnem

Bilgili
Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Alanlar Memnun Mu?
Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Şimdiki Fiyatı Ile 960.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Kullanıcılar Memnun Mu?

Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Detaylı Açıklama

Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Ürününün Satıcısı, Genel Markalar Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak ürününü 960.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Yorumlar Hakkında Bilgi
960.0 Tl ye satışta olan Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: gözün bir tanesi üst siyah parça yerine oturmuyor tüp bağlayıpkullanmadım daha tüpü bağlayınca iade edebilirim. gözlerin parçalarıkalitesiz üst demir ince tek kişi olduğum için ben üzerinde durmadımkusurların ama aile kullanımı için iadeal bir ürün değil.... beş yıldızıniye verdin diye sorarsanız yorum daha fazla kitleye ulaşsın diye verdim.
İsim: M** K**
Tarih: 27 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KÜÇÜKHOME33

Yorum: çok kötü hemen bozuldu iki hafta kullanılmadan bozuldu aynı zamandaniçinde ne garanti ne fatura çıktı
İsim: Y** H**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: MEHMETHANTİCARET

Yorum: Gayet güzel kullanıyoruz sıkıntısı yok
İsim: **** ****
Tarih: 12 Eylül 2024
Satıcı: MEHMETHANTİCARET

Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: hem tüp hem doğalgaz uyumlu set üstü ocak varmı acaba
Cevap: yok efendim

Soru: İYİ GÜNLER OCAK TÜPDEN DOĞALGAZA DÖNÜŞTÜRÜLÜRMÜ
Cevap: Yok efendim donusturulmuyor

Soru: görselle aynı gelmiyormu acaba ?
Cevap: Efendim daha önce cevap vermiştim dört gözle ocak geliyor efendim siyah düğmeler çoğunlukla siyah bazen gri çıkıyor şu anda siyah

Soru: cakmaklımı
Cevap: çakmaksızdır efendim.

Soru: lütfen rengi ve düğmeleri siyah istiyorum
Cevap: düğmeleri siyah olarak gönderilecektir efendim.

Soru: merba efedim sadece tupde kullanacagim oluyor mu bahçe icin
Cevap: Bu ürün sadece tüple çalıştırmaya uygundur

Soru: ölçüler standart mı?
Cevap: açıklamada yazmaktadır efendim.

Soru: merhaba siyah set üstü ocak istiyorum lütfen düğmeleride kendiside siyah olsun
Cevap: istediğiniz şekilde gönderim yapılacaktır efendim.

Soru: emliyeti varmi bu urunun yemek tasmasi olunca gaz kesiliyomu
Cevap: Bu ocaklar eski sistem olduğu için bahsettiğiniz sistem yeni nesil ocaklarda mevcuttur.

Soru: Merhaba Ürün tüp takıp kullanabilir miyiz
Cevap: Tabiki efendim

Soru: Satın alıyorum düğmeleri ve kendi siyah istiyorum ŞULE NOYAN
Cevap: Talep ettiğiniz gibi gönderilecektir efendim.

Soru: Artvin arhavide servisiniz varmı açma kapama anahtarlarının olduğu yerden gaz kaçiriyor ürün sıfir aldığımda takmamiştik yeni taktik
Cevap: Ürünlere servis hizmeti yok efendim bir tüpçüye gösterir misiniz

Soru: gaz emniyeti varmı
Cevap: bu ocaklar eski sistemdir. yeni sistem ocaklarda mevcuttur. iyi günler dileriz.

Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ac 400 4 Gözlü Tüplü Set Üstü Ocak 4 Gözlü Ocak Lpg Uyumlu Ocak Tüplü Ocak Tezgah Üstü Ocak En Uygun Satış Linki