acun ilical in kacinci evliligi ?

Emine

Bilgili
Acun İlical'ın kaçıncı evliliği?
Bugün dördüncü kez nikah masasına oturan Acun Ilıcalı daha önce 3 kez evlenmişti.

Bugün dördüncü kez nikah masasına oturan Acun Ilıcalı daha önce 3 kez evlenmişti

Selam

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Emine

Buna bağlı olarak

- tam adı ilknur banu ılıcalı. acun'un şirketinde aynı zamanda yönetim kurulu başkan yardımcısı
- “Acun Ilıcalı ile Çağla'nın arasında 31 yaş farkı var, bu zengin olmaya mı bağlı?” @jetlakapp 📲 app

Paylaşmak istedim

Bugün dördüncü kez nikah masasına oturan Acun Ilıcalı daha önce 3 kez evlenmişti

Herkese iyi günler

@Emine okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir başka not olarak

- Acun Ilıcalı'nın ikinci eşi Zeynep Yılmaz ile evliğinden dünyaya gelen kızı Yasemin Ilıcalı 18 yaşına bastı. Ilıcalı, kızının doğum gününü böyle kutladı

İşine yaraması için paylaşıyorum

İyi sabahlar

@Emine, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ek olarak

- Şeyma Subaşı verdiği röportajda Acun Ilıcalı ile Var Mısın Yok Musun yarışmasında tanışmadıklarını, Ilıcalı'nın kendisini okulda görüp beğendiğini söyledi . TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı Elele dergisine röportaj verdi
- Daha önce 3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kızı bulunan Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya Esma Sultan Yalısı'nda evlendi

İşine yarayacağını düşündüm

Selam sevgili topluluk

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Emine

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- 9 yıldır birlikte olan ve 9 dakikada boşanan çiftin yaptıkları protokolde ilginç detaylar var. Taraflar imzaladıkları protokole harfiyen uyma taahhüdünde bulundu
- Aralarındaki yaş farkı tam 31 . “Aşk mı?

İşine yarar umarım, faydalı olur

Gününüz güzel geçsin

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Emine

Ayrıca eklemek isterim ki

- Sık sık taktığı Richard Mille markalı saatinin fiyatı 1,7 milyon TL olan Acun Ilıcalı, futbolla arasının ne kadar iyi olduğunu saat seçimi ile bir kez daha gözler önüne seriyor
- ACUN ILICALI KAÇ EVLİLİK YAPTI, KAÇ ÇOCUĞU VAR? Acun Ilıcalı, üç evlilik yapmıştır ve bu evliliklerden toplam dört kızı olmuştur. İlk evliliğini 1989 yılında Seda Başbuğ ile yapmış, bu birliktelikten Banu adında bir kızı dünyaya gelmiştir. Ilıcalı, 1993 yılında ilk eşi Seda Başbuğ'dan ayrılmıştır

İşine yarayabilir

İyi sabahlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bilgi olarak

- Acun Ilıcalı hakim karşısına çıktı: Aylık 5 milyon lira geliri olduğunu açıkladı | Show Ana Haber | Facebook

Belki kullanırsın diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular