AKAYGAM

Mihriban

Bilgili
AKAYGAM Hakkında Tüm Bilgiler
Bizler çikolata, bisküvi ve kek makinaları üretiriz.
Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için yüksek kaliteli ve sertifikalı malzemeler kullanır, modern teknolojilerden yararlanır, Avrupa normlarına (CE işareti) makina güvenliği ve alçak gerilim direktifleri ve ilgili standarlarına bağlı makinalar üretiriz.

Basit, komplike hatlar; ürün ve müşteri odaklı özel çözümler sunarak müşteri ihtiyaçlarını her zaman ön planda bulundururuz.

+902128768962
www.akaygam.com.tr

Etiketler

çikolata makinesi
çikolata makinası
bisküvi makinası

çikolata üretim hattı
bisküvi üretim hattı
kek üretim hattı

dolgulu bisküvi ekstrideri
draje çikolata makinası
kaplama kazanı

AKAYGAM adresi nerede?
AKAYGAM adresi: BOSB BAKIR VE PİRİNÇ SAN. KOOP. ORKİDE CAD. NO 2 KAT 1 İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ
AKAYGAM İletişim Bilgileri:
+902128768962 | akaygam.com.tr

Adres: BOSB BAKIR VE PİRİNÇ SAN. KOOP. ORKİDE CAD. NO 2 KAT 1 İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ
AKAYGAM Telefon: +902128768962

Konum Bilgisi

AKAYGAM online alışveriş imkanı sunuyor mu?
Evet, AKAYGAM online alışveriş imkanı sunuyor. akaygam.com.tr

Hizmet Kategorileri:
AKAYGAM, BOSB BAKIR VE PİRİNÇ SAN. KOOP. ORKİDE CAD. NO 2 KAT 1 İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ bölgesinde çikolata makinesi | çikolata makinası | bisküvi makinası | çikolata üretim hattı | bisküvi üretim hattı | kek üretim hattı | dolgulu bisküvi ekstrideri | draje çikolata makinası | kaplama kazanı hizmetleri vermektedir.

AKAYGAM hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için AKAYGAM resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
AKAYGAM hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.