Bengu
Bilgili
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı En Ucuzu Nerede Bulunur?
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Güncel Satış Fiyatı 28049.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Teknik Açıklamalar
_x000D_
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Altus AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı ürününü 28049.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
28049.0 Tl ye satışta olan AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: İçi baya derin. Anneme aldım çok beğendim. Servis ilgisi desteği gayet iyiydi.
İsim: E** A**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÖK-PA
Yorum: güzel ben indirimde almıştım
İsim: S** A**
Tarih: 06 Kasım 2021
Satıcı: ALTA DÜNYASI
Yorum: kesinlikle almayın 560 litre diye aldım 1 haftadır bekliyorum 508 litreyolladılar insanları kandırıp mağdur ediyorlar hele bide trendyoldankesinlikle almayın müşterinin yanında değiller müşteriyi sucluyorlarkutuyu acmışsın diyorlar kutuyu açmadan nerden bilecem doğru ürün olupolmadığını trendyoldan kesinlikle bişey almayın bide furkan expressdenuzaDevamını Oku
İsim: ramazan a.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Satıcı: Furkan Express
Yorum: Ürün beklediğimiz gibi geldi. Boyutu litresi tam olarak söylenildiğigibi. Bu kadar uygun fiyata alabildigim için memnunum. Ayrıca satıcıbeyefendi köyde olmamızdan kaynaklı nakliye sorunu için çok yardımcıoldu. Iletişim kurmak için mesaj attım hemen dönüş yaptılar sagolsunlar.Kapımıza kadar getirip bıraktılar sagolsunlar. Para vs talep etmemişlerAllDevamını Oku
İsim: G** T**
Tarih: 27 Nisan 2024
Satıcı: MarkaReyon
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba her ile gönderim yapıyor musunuz ?
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba a+sınıfı mı ? F sınıfı mı?
Cevap: MERHABALAR ÜRÜN F SINIFIDIR
Soru: Ürün kaç litre
Cevap: Merhaba 508 lt net
Soru: merhaba net kaç litre?
Cevap: merhaba, neti 508 litre
Soru: İzmir'e gönderiyor musunuz?
Cevap: iyi akşamlar türkiyenin her yerine gonderi yapıyoruz
Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: sistemde öyle görünüyor sınıfı F enerjidir şuanda bütün markalarda F ENERJİ SINIFIDIR
Soru: merhaba boy kaç cm açaba bide genişliği
Cevap: Derinlik 75.5 cm Genişlik 74.0 cm Yükseklik 186.0 cm
Soru: Merhaba Al 380 x ile 380 E A arsnda ne fark var
Cevap: günaydın tek fark dijitalidır
Soru: selam kaç lt acaba
Cevap: Dondurucu Bölme Net Hacmi (lt) 121 Soğutucu Bölme Net Hacmi (lt) 393
Soru: Genişlik ile derinlik nedir farklı yazıyor bulgu verirmisiniz
Cevap: MERHABA / ENİ - 75 CM /
Soru: Yıllik elekyrik tuketimi nekadat
Cevap: iyi akşamlar ianaki tam bilemiyorum ama internetten bakabilirmisiniz
Soru: Üründe dijital ekran var mı
Cevap: Merhabalar, dijital ekran bulunmamaktadır.
Soru: nu ürün A+ mı gerçekten
Cevap: Merhabalar ; Biz tedarikçi firmayız efendim ürün özelliklerini ve teknik bilgileri internetten veya açıklama kısmından bakabilirsiniz.
Soru: dolabın iç resimlerini ni koymadiniz
Cevap: Resmi sayfasında bulabilirsiniz
Soru: Enerji sınıfı nedir?
Cevap: Merhabalar, Enerji Sınıfı ve Tüketim Bilgileri aşağıda belirtilmiştir. - Enerji Sınıfı : F - Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/a) : 347.12 - Günlük Enerji Tüketimi (kwh/Gün) : 0.951 Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Ürün kaç günde elimizde olur
Cevap: Biz aynı gün kargoya veriyoruz efendim horoz lojistik 1 ile 2 hafta içerisinde teslim ediyor ortalama
Soru: Merhaba; bir soru üzerine "şu anda piyasada tüm buzdolapları F sınıfı" demişsiniz. Ben de bulamıyorum bir türlü. Neden piyasada bütün buzdolapları F sınıfı, neden A enerji sınıfı buzdolabı bulunmuyor bilgi verebilir misiniz?
Cevap: vrupa standlara göre gerçek enerji sınıfları F dır ama şuandaki F sınıfı eski A sınflara göre enerji tasarufu daha az yakar
Soru: merhaba ürünün net hacmi nedir kendi sitesinden farklı yazıyor
Cevap: Günaydın ürün brüt 560 litre net 514 litredir
Soru: Net kac litre
Cevap: MERHABALAR NET 560 LTDİR
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Resim Ve Fotoğraflar
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Güncel Satış Fiyatı 28049.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Teknik Açıklamalar
_x000D_
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Altus AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı ürününü 28049.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
28049.0 Tl ye satışta olan AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: İçi baya derin. Anneme aldım çok beğendim. Servis ilgisi desteği gayet iyiydi.
İsim: E** A**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Satıcı: GÖK-PA
Yorum: güzel ben indirimde almıştım
İsim: S** A**
Tarih: 06 Kasım 2021
Satıcı: ALTA DÜNYASI
Yorum: kesinlikle almayın 560 litre diye aldım 1 haftadır bekliyorum 508 litreyolladılar insanları kandırıp mağdur ediyorlar hele bide trendyoldankesinlikle almayın müşterinin yanında değiller müşteriyi sucluyorlarkutuyu acmışsın diyorlar kutuyu açmadan nerden bilecem doğru ürün olupolmadığını trendyoldan kesinlikle bişey almayın bide furkan expressdenuzaDevamını Oku
İsim: ramazan a.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Satıcı: Furkan Express
Yorum: Ürün beklediğimiz gibi geldi. Boyutu litresi tam olarak söylenildiğigibi. Bu kadar uygun fiyata alabildigim için memnunum. Ayrıca satıcıbeyefendi köyde olmamızdan kaynaklı nakliye sorunu için çok yardımcıoldu. Iletişim kurmak için mesaj attım hemen dönüş yaptılar sagolsunlar.Kapımıza kadar getirip bıraktılar sagolsunlar. Para vs talep etmemişlerAllDevamını Oku
İsim: G** T**
Tarih: 27 Nisan 2024
Satıcı: MarkaReyon
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba her ile gönderim yapıyor musunuz ?
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba a+sınıfı mı ? F sınıfı mı?
Cevap: MERHABALAR ÜRÜN F SINIFIDIR
Soru: merhaba net kaç litre?
Cevap: merhaba, neti 508 litre
Soru: İzmir'e gönderiyor musunuz?
Cevap: iyi akşamlar türkiyenin her yerine gonderi yapıyoruz
Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: sistemde öyle görünüyor sınıfı F enerjidir şuanda bütün markalarda F ENERJİ SINIFIDIR
Soru: merhaba boy kaç cm açaba bide genişliği
Cevap: Derinlik 75.5 cm Genişlik 74.0 cm Yükseklik 186.0 cm
Soru: Merhaba Al 380 x ile 380 E A arsnda ne fark var
Cevap: günaydın tek fark dijitalidır
Soru: selam kaç lt acaba
Cevap: Dondurucu Bölme Net Hacmi (lt) 121 Soğutucu Bölme Net Hacmi (lt) 393
Soru: Genişlik ile derinlik nedir farklı yazıyor bulgu verirmisiniz
Cevap: MERHABA / ENİ - 75 CM /
Soru: Yıllik elekyrik tuketimi nekadat
Cevap: iyi akşamlar ianaki tam bilemiyorum ama internetten bakabilirmisiniz
Soru: Üründe dijital ekran var mı
Cevap: Merhabalar, dijital ekran bulunmamaktadır.
Soru: nu ürün A+ mı gerçekten
Cevap: Merhabalar ; Biz tedarikçi firmayız efendim ürün özelliklerini ve teknik bilgileri internetten veya açıklama kısmından bakabilirsiniz.
Soru: dolabın iç resimlerini ni koymadiniz
Cevap: Resmi sayfasında bulabilirsiniz
Soru: Enerji sınıfı nedir?
Cevap: Merhabalar, Enerji Sınıfı ve Tüketim Bilgileri aşağıda belirtilmiştir. - Enerji Sınıfı : F - Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/a) : 347.12 - Günlük Enerji Tüketimi (kwh/Gün) : 0.951 Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Ürün kaç günde elimizde olur
Cevap: Biz aynı gün kargoya veriyoruz efendim horoz lojistik 1 ile 2 hafta içerisinde teslim ediyor ortalama
Soru: Merhaba; bir soru üzerine "şu anda piyasada tüm buzdolapları F sınıfı" demişsiniz. Ben de bulamıyorum bir türlü. Neden piyasada bütün buzdolapları F sınıfı, neden A enerji sınıfı buzdolabı bulunmuyor bilgi verebilir misiniz?
Cevap: vrupa standlara göre gerçek enerji sınıfları F dır ama şuandaki F sınıfı eski A sınflara göre enerji tasarufu daha az yakar
Soru: merhaba ürünün net hacmi nedir kendi sitesinden farklı yazıyor
Cevap: Günaydın ürün brüt 560 litre net 514 litredir
Soru: Net kac litre
Cevap: MERHABALAR NET 560 LTDİR
AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Resim Ve Fotoğraflar

AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı En Uygun Satış Linki

Altus AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altus AL-380-E A+ 560 lt No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.