Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Alınmaya Değer Mi-

Aylin

Bilgili
Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Fiyatına Göre Alınır Mı?
Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Güncel Fiyatı 29999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Ürün Açıklaması

Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Ürününün Satıcısı, Altus Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz ürününü 29999.0 Tl'den Satılmaktadır.

Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Kullanıcı Değerlendirmeleri
29999.0 Tl ye satışta olan Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: mükemmel ötesi zamanında teslimat
İsim: T** T**
Tarih: 28 Aralık 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: iyi güzel f/p
İsim: M** B**
Tarih: 21 Nisan 2023
Satıcı: DOĞUBANKTİCARET

Yorum: Ürünü sipariş ettiğimde yanlış adres seçili kaldı, derhal adresdeğişikliği talebi oluşturdum. Firma bana hiç şüpheniz olmasın, içinizrahat olsun diye güvence verdi, istediğiniz adrese hemen yolluyoruzdedi. Ürünü 5099 TL’ye almıştım. Ürün 3 hafta gönderilmedi ve bana bugüniade edildiği mesajı geldi. Ürünü kendilerine geri teslim alıp 8000liraya tekrDevamını Oku
İsim: Engin K.
Tarih: 21 Aralık 2021
Satıcı: incehesap

Yorum: Daha kullanmadım ama paketlenmesi ve teslim süresi kısa ve hızlıydı
İsim: **** ****
Tarih: 12 Aralık 2021
Satıcı: MediaMarkt

Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Dolabın net ölçüleri nedir acaba
Cevap: Merhaba 70 70 185olculrti vardır kolisiz bilginiz olsun

Soru: Net kaç litre
Cevap: Merhaba, net 440 litredir.

Soru: Bu ürünün üretim tarihi nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz; Üretim tarihi üretici firma tarafından tarafımıza iletilmemiştir.Detaylı bilgi için üretici firma Altus ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: toplam litre ne kadar
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürüne ilişkin tüm özellikleri ürün kodu ile markanın resmi sitesinden incelemenizi öneririz. Saygılarımızla.

Soru: kac lt ????
Cevap: Hacim (L) 427

Soru: sıfır ambajındamı gelecek yoksa teşhir ürünü mü
Cevap: Ürün kalmadı bilginiz olsun

Soru: merhabalar ben ürünü dün aldım ürünün fiyatı 9.200 dü şuan 14.500 acaba bu fiyat farkının sebebi nedir
Cevap: Siz ne zaman aldınız ve bende bu ürün çoktan dur bu fiyat

Soru: merhaba bu buzdolabı ankastre mı?
Cevap: Buzdolabı alttan dondurucu

Soru: tam olarak boyu kaç cm 185 çamlık buzdolabı yerimiz var sigaramı oraya
Cevap: Merhaba Evet sığar

Soru: merhaba dolap yerimiz 190 cm uzunluk 80 cm genişlik sığar mı ?
Cevap: Merhaba Sığar

Soru: ürünün en boy ölçüsü net olarak nedir
Cevap: Merhabalar efendim,belirtmiş olduğunuz ürünün derinlik 70,5 cm genişlik 70 cm yükseklik 185 cm'dir.

Soru: Merhaba ; Dondurucu ve Soğutucu Kısımlarının Net Kullanım Hacimleri hakkında bilginiz varmı ?
Cevap: Değerli müşterimiz, dondurucu bölme kapasitesi (net) 98 Lt; soğutucu bölme kapasitesi (net) 342 Lt'dir. Saygılarımızla.

Soru: merhaba dolabın kapi yönü degistirilebilir modelmi?
Cevap: Altus Musterı hızmetlerınden bılgı alabılırsınız?

Soru: satıcı olarak üretim tarihinin bilinmemesi çok ilginç.her ürününün ambalajında üretim tarihi olur
Cevap: Merhaba, bazı ürünleri distribütörden gönderdiğimiz için kutusunu görme şansımız pek olmuyor.

Soru: merhaba, bu buzdolabı mutfak dolabının içine koyulan modelden mi ?
Cevap: Merhabalar Efendim değildir.

Soru: urun sıfır mı veya teshirmi
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün kapalı kutudur. Teşhir vb. ürün değildir. Saygılarımızla.

Soru: Ürünün boyutları nedir?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün boyutları : Derinlik 70.5 cm; genişlik 70 cm; yükseklik 185 cm. Saygılarımızla.

Soru: net litresi nedir
Cevap: Merhaba; Ürün 530 litredir. Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Altus Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Alk 465 F Enerji Sınıfı 530l No Frost Kombi Tipi Buzdolabı Beyaz En Uygun Satış Linki