amazon indirim kodu nereye girilir ?

Amazon indirim kodu nereye girilir?
Fiziksel Hediye Kartınızı hesabınızda kullanmadıysanız ödeme sırasında talep kodunuzu girebilirsiniz. Bunu yapmak için

Selamlar, keyifli günler dilerim

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ek bir açıklama olarak

- Beyan ettiğiniz tüm TC kimlik numarası Amazon tarafından 180 gün boyunca güvenli bir şekilde saklanacaktır . TC kimlik numaranız, yurt dışından yapacağınız gelecekteki siparişlerinizin gümrükleme işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için kargo şirketlerine güvenli bir şekilde aktarılacaktır

Belki bir faydası dokunur

Fiziksel Hediye Kartınızı hesabınızda kullanmadıysanız ödeme sırasında talep kodunuzu girebilirsiniz. Bunu yapmak için

Selam değerli arkadaşlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @PusulaYıldızı

Bu noktada

- Kampanyadan yararlanablmek için daha önce ENUYGUN.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden hiç otobüs bileti alınmamış olması gerekir. İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır
- Kuponu kullanmak için: Kuponu uyguladığınız ürünü “Sepete Ekle”'ye tıklayarak uygun bir ürünü sepetinize ekleyin. Alışverişiniz bittiğinde “Alışverişi Tamamla”ya tıklayın ve uygun ürün için siparişinizi verin. Ödeme sırasında kupon indirimi otomatik olarak uygulanır ve uygun ürünün fiyatında indirim yapılır

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Merhaba dostlar

@PusulaYıldızı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu minvalde

- Kuponu kullanmak için: Kuponu uyguladığınız ürünü “Sepete Ekle”'ye tıklayarak uygun bir ürünü sepetinize ekleyin. Alışverişiniz bittiğinde “Alışverişi Tamamla”ya tıklayın ve uygun ürün için siparişinizi verin. Ödeme sırasında kupon indirimi otomatik olarak uygulanır ve uygun ürünün fiyatında indirim yapılır
- Kuponu kullanmak için: Kuponla satın almak istediğiniz ürünün sayfasında, ürün görselinin yanında bulunan “Kupon” etiketine tıklayarak hesabınıza uygulayın
- Kampanyadan yararlanablmek için daha önce ENUYGUN.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden hiç otobüs bileti alınmamış olması gerekir. İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır

İşine yararsa yeter bana