amazon ne zaman indirime girer 2024 ?

Amazon ne zaman indirime girer 2024?
Prime Day 2024 Hüküm ve Koşulları Prime Day promosyonları (her biri “Teklif” olarak adlandırılır) seçili ürünlere

Selam ekip

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Serap

Bir başka detay olarak

- Kara Cuma her zaman Şükran Günü'nden sonraki Cuma günüdür. Bu yıl 29 Kasım 2024 'e denk geliyor, yani sadece birkaç hafta uzakta. Amazon müşterileri, 21 Kasım saat 00:01 PST'den 29 Kasım saat 23:59 PST'ye kadar Kara Cuma Haftası fırsatlarından yararlanabilirler

İşine yarayabilir

Prime Day 2024 Hüküm ve Koşulları Prime Day promosyonları (her biri “Teklif” olarak adlandırılır) seçili ürünlere

Selam millet

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Serap

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Prime Day, Amazon Prime üyelerine özel olarak düzenlenen küresel bir alışveriş etkinliğidir. Amazon bu yıl Prime Day'i 8 Temmuz saat 00:00'dan 14 Temmuz 2024 23:59'a kadar kutlayacak
- Kara Cuma her zaman Şükran Günü'nden sonraki Cuma günüdür. Bu yıl 29 Kasım 2024 'e denk geliyor, yani sadece birkaç hafta uzakta. Amazon müşterileri, 21 Kasım saat 00:01 PST'den 29 Kasım saat 23:59 PST'ye kadar Kara Cuma Haftası fırsatlarından yararlanabilirler

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Selam ekip

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Serap

Bunu takiben

- Alışveriş sepetine uygun bir ürün ekleyin. Ödeme aracı seçin sayfasında veya sipariş formundaki Siparişinizi verin sayfasında promosyon kodunu Hediye kartları ve promosyon kodları bölümüne belirtilen şekilde girin. Kodu tam olarak belirtildiği gibi girin
- Mega İndirimi: 15 Mayıs- 12 Haziran 2025 . Yaz İndirimi: 17 Temmuz- 31 Temmuz 2025 . Cadılar Bayramı İndirimi: 16 Ekim- 30 Ekim 2025 . Kara Cuma İndirimi: 27 Kasım- 4 Aralık 2025

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

benzerkonular_benzer_konular