Serpil
Bilgili
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Ürün Alınmaya Değer Mi?
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Şimdiki Fiyatı Ile 6500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Gerçekten İyi Mi?
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Ürün Tanıtımı
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Ürününün Satıcısı, VESTEL Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg ürününü 6500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Yorumlar Ve Değerlendirmeler
6500.0 Tl ye satışta olan Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Henüz kullanmadım ama hızlı teslimat oldu
İsim: G** T**
Tarih: 10 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: güzel bir Ocak
İsim: E** İ** G**
Tarih: 13 Ocak 2024
Satıcı: Bayraklı-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: beğendim güzel ürün
İsim: K** a**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: çok güzel alıcaklara tavsiye ederim.Hızlı kargo içinde tşk ederim .
İsim: b** y**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: çok beğendim. sorunsuz da geldi. şık da durdu. kullanımı da umarımsorunsuz olur.
İsim: Dilek O.
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Şimdilik çok iyi
İsim: M** Y**
Tarih: 07 Ekim 2022
Yorum: Zaten kullandigim bir üründü ev değişikliği sebebiyle yine aynisinialdim, gayet memnunum
İsim: N** C**
Tarih: 21 Eylül 2022
Yorum: Hızlı teslimat, hızlı kurulum. çok memnun kaldım teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 30 Mart 2024
Satıcı: Gençlik-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: yerli bir ürün fiyat güzel servis hızlı bir günde monte ettiler tekservis sıkıntısı yerinin tamamen boş olması elini sürmüyorlar iki vidasökmek 450 tl ama kendiniz sökerseniz bekliyorlar ücret istemiyorlar ikigözümün çiçekleri. gerçekten alınacak bir ürün satıcıcı ilgili
İsim: B** G**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: ankastre ocağın düğmeleri oturmuyor.içerdeki kabloları görüyorum. budümeler bu ocaga ait değil gibi.
İsim: E** Ç**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Ürün güzel gayet servise geldi kargo ile servis gelip kurulum yaptıVestel o konuda çok iyi
İsim: ö** A**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Satıcı: Büyükdere-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ocağı beğendim.Cok şık ve kullanışlı.Sorunsuz bir şekilde geldi.Ancakürünun bana ulaşması 1 haftayı buldu.Merkezi bir yerde oturmamarağmen.Kargo şirketinden hiç memnun kalmadım.
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: Hızlı gönderildi. Teşekkürler.
Tarih: 18 Ekim 2022
Yorum: Ürün güzel sadece gaz sesi eski ocağımdan daha çok geliyor normal mibilmiyorum bazen de ses kesik kesik oluyor. bugün elime ulaştı servishemen gelip kurdu. Satıcı başarılı lojistik firması ve servis başarılı.Dün kuruldu bugün bi sileyim bant lekesi vardı derken birde baktımfotodaki gibi bir kısmı derin uzun bir çizik var. 10 gündür ocaksızkaldığımDevamını Oku
İsim: G** A**
Tarih: 30 Ekim 2022
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Ürüne Dair Sorular
Soru: AO 65104 S ankastre ocakla farkı ne büyüklük mü
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili üründe ankastre ocaktır. 60 cm dir Saygılarımızla.
Soru: LPG olarak gonderim sağliyormusunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün teknik servis tarafından dönüştürülmektedir. Saygılarımızla.
Soru: Gaz emniyeti varmıdır
Cevap: Merhabalar ,üründe gaz söndürme emniyeti mevcuttur iyi akşamlar dileriz
Soru: Ocak doğalgaz li mi yoksa dönüşüm yapılıp mi kullanılacak
Cevap: ocak direk dogalgazlı
Soru: Döküm mü emaye mi
Cevap: Merhaba ürün cam yuzeydir ızgaralar emayedir
Soru: merhaba , ürün teslimden sonra servisi nasıl kim ayarlıyor ,
Cevap: Merhabalar, ürün tarafınıza ulaştıktan sonra fatura üzerindeki numaralardan bizlere ulaşıp ücretsiz kurulum kaydı oluşturabilirsiniz Vestel yetkili servisimiz tarafından randevu oluşturularak ücretsiz montajı yapılmaktadır, iyi akşamlar dileriz.
Soru: Merhaba, ürün tüple çalışıyor mu?
Cevap: evet, ancak ürünü kullanmadan önce bize yazın ücretsiz servis yönlendirelim tüple çalışır hale getirsin
Soru: ürün doğalgazlı değilmi
Cevap: Merhabalar, ürün gaz tipi doğalgazlı olup doğalgazlı olarak kullanıma uygundur,iyi günler dileriz
Soru: Merhaba ürünü satın alacağım ama LPG ye dönüştürmek istiyorum bu durum kullanma aşamasında sorun yaratır mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, ihaz dönüşüme uygundur. Dönüşüm için servisten destek alabilirsiniz. Teknşk anlamla herhangi sorun olup olmayacağı konusunda servis size detaylı bilgi verecektir. Saygılarımızla.
Soru: Ürünün kalınlığı kaç ml
Cevap: Merhabalar ,3 ml olarak bilinmektedir ,dilerseniz Vestel müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz iyi günler dileriz
Soru: merhaba servis ocak icin deliyor mu cunku tup koyacak bağlantı yeri yok
Cevap: Merhabalar, Konuyla ilgili servisle görüşmeniz gerekiyor efendim iyi günler dileriz.
Soru: cam çift damperli mi
Cevap: Merhabalar,ürün cam özelliği tek damperlidir , iyi akşamlar dileriz
Soru: Merhaba Hangi kargoyla gönderim sağlıyorsunuz?
Cevap: Merhabalar; hafta içi öğleden önce alınan siparişlerin çıkışı aynı gün gerçekleşmektedir. Cumartesi günü sabah 09.00'dan sonra alınan siparişlerin çıkışı pazartesi günü sağlanmaktadır. Ürün Yurtiçi Kargo ile gönderilmekte olup Yurtiçi Kargonun teslimat süresi 2-3 iş günüdür. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: yetkili servisiniz var mı kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Yetkili servis kurulumunu yapıyor
Soru: Ürünü doğalgazlı olarak istiyorum. fakat LPG+ doğalgaz diyor.gün içinde döner misiniz.
Cevap: Merhabalar; Vestel Yetkili Servisi ilk bir ay içerisinde ücretsiz dönüşüm sağlamaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: ürün gelince direk doğal gaza bağlanacak demi
Cevap: Merhabalar ; ürün gaz tipi doğalgaz olup direk bağlantı yapılarak kullanılabilir ,iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba suandaki ocağın ölcüsü 58en x51 cm bu ürünün ölcüleri nedir
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)4,4 x 59,4 x 52,3
Soru: Tüplü kullanmaya uygun mu
Cevap: Merhabalar, ürün ilk kurulumda ücretsiz olarak lpgye dönüştürüp tüplü kullanabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: Merhaba tezgahtaki kesik yani ürünün oturtulacağı alan ölçüsü 57 ye 50 acaba uyar mı
Cevap: Merhabalar, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 4,4 x 59,4 x 52,3 şeklindedir ,bu ölçüler baz alınarak kurulumun yapılacağı yerin ölçüleri ile karsilastirabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: 6104 S - DG ve 6104 YS- DG arasındaki fark nedir
Cevap: 6104 YS y yeni seri demek
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Görsel Galerisi
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Şimdiki Fiyatı Ile 6500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Gerçekten İyi Mi?
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Ürün Tanıtımı
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Ürününün Satıcısı, VESTEL Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg ürününü 6500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Yorumlar Ve Değerlendirmeler
6500.0 Tl ye satışta olan Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Henüz kullanmadım ama hızlı teslimat oldu

İsim: G** T**
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: güzel bir Ocak
İsim: E** İ** G**
Tarih: 13 Ocak 2024
Yorum: beğendim güzel ürün
İsim: K** a**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: çok güzel alıcaklara tavsiye ederim.Hızlı kargo içinde tşk ederim .
İsim: b** y**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Yorum: çok beğendim. sorunsuz da geldi. şık da durdu. kullanımı da umarımsorunsuz olur.
İsim: Dilek O.
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Şimdilik çok iyi
İsim: M** Y**
Tarih: 07 Ekim 2022
Yorum: Zaten kullandigim bir üründü ev değişikliği sebebiyle yine aynisinialdim, gayet memnunum

İsim: N** C**
Tarih: 21 Eylül 2022
Yorum: Hızlı teslimat, hızlı kurulum. çok memnun kaldım teşekkürler
Tarih: 30 Mart 2024
Satıcı: Gençlik-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: yerli bir ürün fiyat güzel servis hızlı bir günde monte ettiler tekservis sıkıntısı yerinin tamamen boş olması elini sürmüyorlar iki vidasökmek 450 tl ama kendiniz sökerseniz bekliyorlar ücret istemiyorlar ikigözümün çiçekleri. gerçekten alınacak bir ürün satıcıcı ilgili
İsim: B** G**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: ankastre ocağın düğmeleri oturmuyor.içerdeki kabloları görüyorum. budümeler bu ocaga ait değil gibi.
İsim: E** Ç**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Ürün güzel gayet servise geldi kargo ile servis gelip kurulum yaptıVestel o konuda çok iyi
İsim: ö** A**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Satıcı: Büyükdere-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ocağı beğendim.Cok şık ve kullanışlı.Sorunsuz bir şekilde geldi.Ancakürünun bana ulaşması 1 haftayı buldu.Merkezi bir yerde oturmamarağmen.Kargo şirketinden hiç memnun kalmadım.
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: Hızlı gönderildi. Teşekkürler.
Tarih: 18 Ekim 2022
Yorum: Ürün güzel sadece gaz sesi eski ocağımdan daha çok geliyor normal mibilmiyorum bazen de ses kesik kesik oluyor. bugün elime ulaştı servishemen gelip kurdu. Satıcı başarılı lojistik firması ve servis başarılı.Dün kuruldu bugün bi sileyim bant lekesi vardı derken birde baktımfotodaki gibi bir kısmı derin uzun bir çizik var. 10 gündür ocaksızkaldığımDevamını Oku
İsim: G** A**
Tarih: 30 Ekim 2022
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Ürüne Dair Sorular
Soru: AO 65104 S ankastre ocakla farkı ne büyüklük mü
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili üründe ankastre ocaktır. 60 cm dir Saygılarımızla.
Soru: LPG olarak gonderim sağliyormusunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün teknik servis tarafından dönüştürülmektedir. Saygılarımızla.
Soru: Gaz emniyeti varmıdır
Cevap: Merhabalar ,üründe gaz söndürme emniyeti mevcuttur iyi akşamlar dileriz
Soru: Ocak doğalgaz li mi yoksa dönüşüm yapılıp mi kullanılacak
Cevap: ocak direk dogalgazlı
Soru: Döküm mü emaye mi
Cevap: Merhaba ürün cam yuzeydir ızgaralar emayedir
Soru: merhaba , ürün teslimden sonra servisi nasıl kim ayarlıyor ,
Cevap: Merhabalar, ürün tarafınıza ulaştıktan sonra fatura üzerindeki numaralardan bizlere ulaşıp ücretsiz kurulum kaydı oluşturabilirsiniz Vestel yetkili servisimiz tarafından randevu oluşturularak ücretsiz montajı yapılmaktadır, iyi akşamlar dileriz.
Soru: Merhaba, ürün tüple çalışıyor mu?
Cevap: evet, ancak ürünü kullanmadan önce bize yazın ücretsiz servis yönlendirelim tüple çalışır hale getirsin
Soru: ürün doğalgazlı değilmi
Cevap: Merhabalar, ürün gaz tipi doğalgazlı olup doğalgazlı olarak kullanıma uygundur,iyi günler dileriz
Soru: Merhaba ürünü satın alacağım ama LPG ye dönüştürmek istiyorum bu durum kullanma aşamasında sorun yaratır mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, ihaz dönüşüme uygundur. Dönüşüm için servisten destek alabilirsiniz. Teknşk anlamla herhangi sorun olup olmayacağı konusunda servis size detaylı bilgi verecektir. Saygılarımızla.
Soru: Ürünün kalınlığı kaç ml
Cevap: Merhabalar ,3 ml olarak bilinmektedir ,dilerseniz Vestel müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz iyi günler dileriz
Soru: merhaba servis ocak icin deliyor mu cunku tup koyacak bağlantı yeri yok
Cevap: Merhabalar, Konuyla ilgili servisle görüşmeniz gerekiyor efendim iyi günler dileriz.
Soru: cam çift damperli mi
Cevap: Merhabalar,ürün cam özelliği tek damperlidir , iyi akşamlar dileriz
Soru: Merhaba Hangi kargoyla gönderim sağlıyorsunuz?
Cevap: Merhabalar; hafta içi öğleden önce alınan siparişlerin çıkışı aynı gün gerçekleşmektedir. Cumartesi günü sabah 09.00'dan sonra alınan siparişlerin çıkışı pazartesi günü sağlanmaktadır. Ürün Yurtiçi Kargo ile gönderilmekte olup Yurtiçi Kargonun teslimat süresi 2-3 iş günüdür. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: yetkili servisiniz var mı kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Yetkili servis kurulumunu yapıyor
Soru: Ürünü doğalgazlı olarak istiyorum. fakat LPG+ doğalgaz diyor.gün içinde döner misiniz.
Cevap: Merhabalar; Vestel Yetkili Servisi ilk bir ay içerisinde ücretsiz dönüşüm sağlamaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: ürün gelince direk doğal gaza bağlanacak demi
Cevap: Merhabalar ; ürün gaz tipi doğalgaz olup direk bağlantı yapılarak kullanılabilir ,iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba suandaki ocağın ölcüsü 58en x51 cm bu ürünün ölcüleri nedir
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)4,4 x 59,4 x 52,3
Soru: Tüplü kullanmaya uygun mu
Cevap: Merhabalar, ürün ilk kurulumda ücretsiz olarak lpgye dönüştürüp tüplü kullanabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: Merhaba tezgahtaki kesik yani ürünün oturtulacağı alan ölçüsü 57 ye 50 acaba uyar mı
Cevap: Merhabalar, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 4,4 x 59,4 x 52,3 şeklindedir ,bu ölçüler baz alınarak kurulumun yapılacağı yerin ölçüleri ile karsilastirabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: 6104 S - DG ve 6104 YS- DG arasındaki fark nedir
Cevap: 6104 YS y yeni seri demek
Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Görsel Galerisi

Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg En Uygun Satış Linki

VESTEL Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Ankastre Ss-2-3-4 Ocak Ao-6104 Ys-dg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.