Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Fiyatına Göre Alınır Mı ?

Sevgi

Bilgili
Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Bu Ürünü Almalı Mı?
Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Güncel Fiyatı 124.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Gerçekten İyi Mi?

Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Hakkında yaklaşık 74 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Detaylı Açıklama

Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Ürününün Satıcısı, MİSTİRİK Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk ürününü 124.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Yorum Ve Değerlendirmeler
124.0 Tl ye satışta olan Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
74 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: l beden giyiyorum ben m beden satici onerdi aldim ama toparlamadi kewke 2-3 beden kucuk alsaydim.
İsim: **** ****
Tarih: 12 Aralık 2022
Beden: Beden:M
Satıcı: EREVSA

Yorum: Kendi bedenimden bir küçüğünü aldım çok rahat sıkışıklık rahatsızlık vermedi ve yeterince toparladı çok kullanışlı bir korse
İsim: Filiz K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Temmuz 2024

Yorum: Kargo çok hızlıydı… hiçbir şekilde kıyafet üzerinden belli olmuyor tam beden…
İsim: M** M**
Tarih: 08 Ağustos 2022
Beden: Beden:XL

Yorum: Ürünü çok beğendim. Tam bedenimi almıştım sıktığı için iade ettim. Bir beden büyük alacağım
İsim: s** k**
Tarih: 14 Ocak 2023

Yorum: ürün güzeldi ama bedeni küçük geldiği için iade edeceğim. bir beden bürük alın
İsim: D** A**
Tarih: 04 Temmuz 2024

Yorum: Ürün asla iz belli etmiyor ve toparlıyor açtığınız küçük gibi olsada giydiğimizde tam bedeninize göre. Hızlıca geldi teşekkürler
İsim: m** a**
Tarih: 19 Kasım 2022
Beden: Beden:S

Yorum: çok memnunum s bedenini kullanıyordum şimdi xs aldım ama çok çok toparlayıcı değil
İsim: G** T**
Tarih: 21 Ekim 2022
Beden: Beden:XS

Yorum: 76 kilo Xl rahat oldu dokusu kumaşı güzel
İsim: H** O**
Tarih: 26 Kasım 2022

Yorum: Lazer kesim olması harika, hiçbir kıyafetten belli olmuyor. Bir beden büyük alınmalı 😊
İsim: Z** E**
Tarih: 08 Ağustos 2022

Yorum: urun s beden aldim 163 boy 53 kg asiri dar oldu iade ettim
İsim: S** y**
Tarih: 05 Ocak 2023

Yorum: Tam bedeninizi alın . Kumaşı kalitesi muhteşem ayrıca akşam sipariş verdim sabah elimde idi. Teşekkürler herşey için
İsim: ELİF S.
Tarih: 08 Temmuz 2024
Beden: Boy:150cm

Yorum: Ürün harika hissettiriyor üstümden çıkarasım dahi gelmiyor. Sıkı ve güvende hissettiğini söyleyebilirim ❤️
İsim: M** K**
Tarih: 11 Ağustos 2022
Beden: Beden:XXL

Yorum: harika bir kurtarıcı 80 kg boy 151 el gayet iyi toparladı
İsim: Ş** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Haziran 2024

Yorum: Bir beden büyük alabilirsiniz ürün çok güzel
İsim: Duygu B.
Tarih: 25 Temmuz 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: Rahatt ve vücudu güzel sarıyor
İsim: E** k**
Tarih: 28 Ağustos 2022

Yorum: Bi beden küçük alınıp denebilir
İsim: E** K**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Çok çok dar
İsim: E** E**
Tarih: 08 Eylül 2024
Beden: Boy:157cm

Yorum: çok dar iade
İsim: İ** C**
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: bedeni çok dar. En az iki beden küçük 👎
İsim: T** Ö**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: 55 kilo 165 m beden bacağımdan geçmedi giyemedim nasıl tam beden denir anlamadım l bile olmaz
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: Ürünü beğendim, ürüne lafım yok. Ha gerçi 1’63 boy 60 kiloyum XL almıştım paketten minicik bir şey çıktı, bir daha sipariş versem sanırım 4XL falan alırım ama. Yalnız neden ve nasıl bana böyle kirli ve etiketsiz bir ürün gönderdiler bu kısmını anlamadım. Bu ürün hijyen içermesi gereken bir ürün değil mi.? Yapılan şey çok yanlış, düğünde giyicektimDevamını Oku
İsim: M** T**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Boy:163cm

Yorum: beden olarak aşırı dar bir ürün kendi bedeninizin en az iki beden büyük almanız gerekiyor
İsim: A** G** G**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: malesef iade ürünün hem bedenini yanlış gönderildi hem de kullanılmış gibi dikişlerinde aralıklar vardı ama satıcı ilgili yani hemen iade oluşturun dediler
İsim: E** A**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Beden:3XL

Yorum: Ürünün 5x ve 4x’ini sipariş ettim. İkisi arasında model olarak fark oldugundan beden olarakta farrk olduğu ortaya cıktı. Paketi actıktan sonra iadede olmuyor maalesef.
İsim: N** K**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Boy:163cm

Yorum: beden olarak bi beden küçük alınabilir ben tam beden almıştım sıkmadan düzleştirdi kumaşı gayet güzel
İsim: D** Y** Ö**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Gerçekten harika bir korse.1 beden ince gösteriyor
İsim: C** K**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: Güzle ürün
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 18 Haziran 2024

Yorum: Cok sevdim bedenimden 1beden büyük tercih ettim iyiki de öyle almışım bacaklarımı sıkmıştı cünkü. Elbise yanda acık tenklı ince pantolonların içine harika oluyor hem de toparlıyor
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: çok memnun kaldım çok kaliteli bi ürün tavsiye ederim
İsim: G** T**
Tarih: 09 Ağustos 2022

Yorum: güzel toparlıyor vücudu
Tarih: 08 Eylül 2022
Beden: Beden:XXL

Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Merak Edilenler Neler?

Soru: Meraba 158 boy 54 kılo s beden mı almalıyım
Cevap: merhaba efendim S beden tercih edebilirsiniz

Soru: 1.58 boy 58 kilo kaç beden almam gerek yorumlarda bir beden büyük alınmalı demişler karar veremedim
Cevap: m beden alabilirsiniz efendim

Soru: 155 boy 60 kg hangi beden olur
Cevap: L beden alabilirsiniz efendim

Soru: selamlar 169 boy 100 kg kaç beden almalıyım.
Cevap: 3XL beden alabilirsiniz efendim

Soru: 82 kiloya kaç beden olur acaba?
Cevap: Xl beden alabilirsiniz efendim

Soru: mankenin giydiği sütyene satıyor musunuz
Cevap: maalesef efendim

Soru: 82 kılo 155 cm boy için kaç beden almalıyım
Cevap: Merhabalar XL Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır🤗

Soru: merhaba 165 boy 115 kg kaç beden almalıyım acaba
Cevap: sıkı olsun isterseniz 3xl beden rahat olsun isterseniz 4xL beden alabilirsiniz efendim

Soru: 1.56 boy 71 kilo hangi beden tavsiye edersiniz tam olarak toparlasın istiyorum teşekkürler
Cevap: sıkı olsun isterseniz L beden rahat olsun isterseniz XL beden alabilirsiniz efendim

Soru: kac beden inceltir
Cevap: Boyunuzu ve kilonuzu belirtebilirseniz sizlere uygun bedeni önerisinde bulunabiliriz efendim. Bölgesel fazlalıklarınız var ise bunlardan özellikle bahsederseniz daha net bir şekilde yardımcı olabiliriz sizlere. ÖRNEK: (1.60 Boy 55 Kilo Basenlerim çok büyük. Hangi beden uygundur. ) Bu verilen örnekteki gibi bizlere iletebilirsiniz.

Soru: ürün göğüs altı resimdeki gibi dimi
Cevap: biraz altında kalabilr efendim çok uzun değil

Soru: merhaba boy 1.55 kilo 86 hangi beden uygundur birde hayalet lazer kesin mi korseleriniz
Cevap: Ürün hayalet lazer kesimdir efendim bel ve bacak kısmı iz yapmaz xl Beden alabilirsiniz rahat olsun isterseniz bir beden büyük tercih edebilirsiniz

Soru: 168 boy 69 kilo kaç beden almalıyım
Cevap: m beden alabilirsiniz efendim

Soru: 1.60 boy 56-57 kilo kaç beden almalıyım?
Cevap: S beden alabilirsiniz efendim

Soru: merhaba 152 boy 75 kg göbek ve mide var hangi beden almalıyım giyerken zorlanmak istemiyorum yazlık elbiselerin içine giyeceğim sıcak zaten bunaltıcı bir de sımsıkı bi korse daha bunaltmasın
Cevap: Xl beden alabilirsiniz efendim daha rahat olsun isterseniz bir beden büyük tercih edebilirsiniz

Soru: 1.60 70 kiloyum kaç beden almalıyım
Cevap: L beden alabilirsiniz efendim

Soru: merhaba boy 165 kilo 100 hangi beden uygundur
Cevap: merhaba efendim 2XL beden tercih edebilirsiniz

Soru: 158 boy 86 kilo hangi beden uygun olir
Cevap: merhaba efendim XL beden tercih edebilirsiniz

Soru: merhaba..1.62 boy 85 kilo kac beden almalıyım şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin
Cevap: Merhabalar 3XL Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır🤗

Soru: 158 boy 74 kilo kaç beden almalıyım
Cevap: Xl beden alabilirsiniz efendim

Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Anoky Model Hafif Toparlayıcı Lazer Kesim Sıkılaştırıcı Şekillendirici Korse Ten Renk En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Anoky Model Hafif Toparlayıcı 141 TL ile bulunuyor.
Anoky Model Hafif Toparlayıcı 148 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Anoky Model Hafif Toparlayıcı alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Favori Anoky Model Hafif Toparlayıcı indirim alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, mükemmel kalite ve değerlendirme dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Anoky Model Hafif Toparlayıcı gibi Popüler ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Anoky Model Hafif Toparlayıcı 141 TL TL ile stokta var. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Anoky Model Hafif Toparlayıcı kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.