GökyüzüPerisi
Bilgili
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Şimdiki Fiyatı Ile 633.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Detaylı Açıklama
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Ürününün Satıcısı, Asfal Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu ürününü 633.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Kullanıcı Değerlendirmeleri
633.0 Tl ye satışta olan Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Süperrrrr
İsim: S** B**
Tarih: 27 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AsfalAvm
Yorum: Ürünü çok beğendim detaylı inceleme videosu da instagram hesabımda var.tutkuduğan kullanıcı adım
İsim: tutku D.
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: Çok kullanışlı bir ürün. 1.70cm olmasıyla yalnız seyahat ederken kolaycataşıyıp, boydan fotografınızı çekebilirsiniz. Yanlarındaki iki ışık geceçekim için çok iyi. Satıcı karşılaştığım bir sorunu hemen çözdü,kesinlikle öneririm
İsim: B** B**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: Ürün sağlam güzel baya uzuyor kullanışlı
İsim: E** B**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: Paketlemede biraz daha özen olmasını beklerdim neyseki sorunsuz geldisadece bir ışığın ayna kısmı çıkmıstı düzelttim. 14 pro max taşıdı amarüzgarda düşmesinden korktum 15 taşırken biraz zorlandı ışık gayetgüzel selfie için ve düz ortamlarda kullanmak için gayet kullanışlı bir ürün
İsim: R** K**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Ürün harika. Boyu çok uzun oluyor. Selfie çubuğu olarakta kullanılıyor.Tam çantaya atıp çıkmalık. Satıcı da bir o kadar ilgili. Düşünmeden alabilirsiniz
İsim: Ayşenur G.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: fiyata göre okey ancak ilk açışta elimde kaldı kırıldı telefon tutmayeri, bunun yerine biraz daha verip kalitelisini alırsanız daha hesaplıolur gibi
İsim: N** K**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: Ürünün yanında gelen ışıklar çalışmıyor yenisini talep ettim olumlukarşılanmadı memnun kalmadım
keşke daha özenle kontrol edilip kargolansaydı
İsim: **** ****
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: Uzaktan kumanda çalışmıyor.
İsim: A** V**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: Telefon standı açılmıyor satıcı ilgisiz
İsim: O** A**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: ışık çıkartılabilir mi
Cevap: Evet takıp çıkarabilirsiniz.
Soru: uzaktan kumandası dahil mi
Cevap: Evet dahildir.
Soru: Merhaba ürünün kapalı halı kaç cm ?
Cevap: 28.5 santimetredir.
Soru: Merhaba 360 derece dönebiliyor mu birde telefonu düz takabilir miyim
Cevap: Merhaba evet dönüyor.
Soru: Merhaba ürünün içinde kumandası da var mı?
Cevap: Merhaba evet var.
Soru: Merhaba ıphone gibi ağır bir telefonu taşıyabilir mi ışık aydınlatması yeterli mi
Cevap: Merhaba evet taşır. Gündüz çok verim alamazsınız.
Soru: Tripot mu selfi çubuğu mu
Cevap: Merhaba hem tripod hem de selfie çubuğu olarak kullanabilirsiniz.
Soru: 20-22 olan hangi modeller?
Cevap: Trendyola Asfal 110 yazabilir misiniz?
Soru: LASF15 modeli ile bu ürün arasında kararsız kaldım hangisi daha fazla ışık veriyor ve ışığın açısı bakımından hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba bu ürünün ışığı daha güçlüdür.
Soru: merhaba tripotun uzunluğu 1,70cm ? ve ışık kaç inç ?
Cevap: Merhaba maksimum uzunluğu 170 santimetredir. Işığın çapı 2-3 inçtir.
Soru: mipo 46 pro Max ile uyumlu mudur
Cevap: Merhabalar evet uyumludur. Keyifli alışverişler
Soru: İphone 15 taşıyabilir mi?
Cevap: Merhaba evet taşır.
Soru: Ürüne telefonu takınca öne eğdire bilir miyim tezgaha üstü mesela yemek çekimi yapıcam direkt karşıya bakıyor ama benim öne eğdirmem gerekiyor eğilimi var mıdır
Cevap: Açısını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Soru: kapalı hali uzunluğu ne kadar çantada taşınabilir boyutta mı
Cevap: Merhaba minimum uzunluğu 30 35 santimetredir. Çantada taşıyabilirsiniz.
Soru: merhaba masa üstü çekimi için uygun mu? Ders anlatım, soru çözüm videolarımda kullanacağım. telefon tutacak kısmı dik şekilde eğilebiliyor mu? Bu ürün ihtiyacıma uygun mudur? Başka ürün mü önerirsiniz?
Cevap: Merhaba evet uyumludur. Dikey ve yatay olarak çekim yapabilirsiniz.
Soru: Iphone 11 için uygun mu acaba?Bi de ürünün siyahtan başka rengi var mı elinizde?
Cevap: Merhaba evet uygundur. Maalesef yoktur.
Soru: Merhaba led ışıkları çıkartılıp takılıyor mu ?
Cevap: Merhabalar. Evet takıp çıkartabiliyorsunuz, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba aynası nerde? Selfi çubuk uzunluğu ne kadar?
Cevap: Merhaba aynası ışığın ortasındadır. Minimum uzunluğu 30 cm maksimum uzunluğu 170 cm olacak şekilde istediğiniz uzunluğa göre ayarlayabilirsiniz.
Soru: Merhaba tekrar, ürünün kumandası ürünün üzerinde olan tek tuşlu kumanda mı sadece, görsellerde gösterilen uzaktan kontrol düğmeli kumanda yok mu?
Cevap: Kumandayı bulunduğu yerden çıkarabilirsiniz.
Soru: Merhaba telefonumu yerleştiremedim bi türlü yardımcı olur musunuz
Cevap: Yanıt verilmiştir.
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Detaylı Resimler
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Şimdiki Fiyatı Ile 633.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Detaylı Açıklama
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Ürününün Satıcısı, Asfal Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu ürününü 633.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Kullanıcı Değerlendirmeleri
633.0 Tl ye satışta olan Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Süperrrrr

İsim: S** B**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Ürünü çok beğendim detaylı inceleme videosu da instagram hesabımda var.tutkuduğan kullanıcı adım
İsim: tutku D.
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: Çok kullanışlı bir ürün. 1.70cm olmasıyla yalnız seyahat ederken kolaycataşıyıp, boydan fotografınızı çekebilirsiniz. Yanlarındaki iki ışık geceçekim için çok iyi. Satıcı karşılaştığım bir sorunu hemen çözdü,kesinlikle öneririm

İsim: B** B**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: Ürün sağlam güzel baya uzuyor kullanışlı
İsim: E** B**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: Paketlemede biraz daha özen olmasını beklerdim neyseki sorunsuz geldisadece bir ışığın ayna kısmı çıkmıstı düzelttim. 14 pro max taşıdı amarüzgarda düşmesinden korktum 15 taşırken biraz zorlandı ışık gayetgüzel selfie için ve düz ortamlarda kullanmak için gayet kullanışlı bir ürün
İsim: R** K**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Ürün harika. Boyu çok uzun oluyor. Selfie çubuğu olarakta kullanılıyor.Tam çantaya atıp çıkmalık. Satıcı da bir o kadar ilgili. Düşünmeden alabilirsiniz
İsim: Ayşenur G.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: fiyata göre okey ancak ilk açışta elimde kaldı kırıldı telefon tutmayeri, bunun yerine biraz daha verip kalitelisini alırsanız daha hesaplıolur gibi
İsim: N** K**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: Ürünün yanında gelen ışıklar çalışmıyor yenisini talep ettim olumlukarşılanmadı memnun kalmadım
İsim: **** ****
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: Uzaktan kumanda çalışmıyor.
İsim: A** V**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: Telefon standı açılmıyor satıcı ilgisiz
İsim: O** A**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: ışık çıkartılabilir mi
Cevap: Evet takıp çıkarabilirsiniz.
Soru: uzaktan kumandası dahil mi
Cevap: Evet dahildir.
Soru: Merhaba ürünün kapalı halı kaç cm ?
Cevap: 28.5 santimetredir.
Soru: Merhaba 360 derece dönebiliyor mu birde telefonu düz takabilir miyim
Cevap: Merhaba evet dönüyor.
Soru: Merhaba ürünün içinde kumandası da var mı?
Cevap: Merhaba evet var.
Soru: Merhaba ıphone gibi ağır bir telefonu taşıyabilir mi ışık aydınlatması yeterli mi
Cevap: Merhaba evet taşır. Gündüz çok verim alamazsınız.
Soru: Tripot mu selfi çubuğu mu
Cevap: Merhaba hem tripod hem de selfie çubuğu olarak kullanabilirsiniz.
Soru: 20-22 olan hangi modeller?
Cevap: Trendyola Asfal 110 yazabilir misiniz?
Soru: LASF15 modeli ile bu ürün arasında kararsız kaldım hangisi daha fazla ışık veriyor ve ışığın açısı bakımından hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba bu ürünün ışığı daha güçlüdür.
Soru: merhaba tripotun uzunluğu 1,70cm ? ve ışık kaç inç ?
Cevap: Merhaba maksimum uzunluğu 170 santimetredir. Işığın çapı 2-3 inçtir.
Soru: mipo 46 pro Max ile uyumlu mudur
Cevap: Merhabalar evet uyumludur. Keyifli alışverişler

Soru: İphone 15 taşıyabilir mi?
Cevap: Merhaba evet taşır.
Soru: Ürüne telefonu takınca öne eğdire bilir miyim tezgaha üstü mesela yemek çekimi yapıcam direkt karşıya bakıyor ama benim öne eğdirmem gerekiyor eğilimi var mıdır
Cevap: Açısını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Soru: kapalı hali uzunluğu ne kadar çantada taşınabilir boyutta mı
Cevap: Merhaba minimum uzunluğu 30 35 santimetredir. Çantada taşıyabilirsiniz.
Soru: merhaba masa üstü çekimi için uygun mu? Ders anlatım, soru çözüm videolarımda kullanacağım. telefon tutacak kısmı dik şekilde eğilebiliyor mu? Bu ürün ihtiyacıma uygun mudur? Başka ürün mü önerirsiniz?
Cevap: Merhaba evet uyumludur. Dikey ve yatay olarak çekim yapabilirsiniz.
Soru: Iphone 11 için uygun mu acaba?Bi de ürünün siyahtan başka rengi var mı elinizde?
Cevap: Merhaba evet uygundur. Maalesef yoktur.
Soru: Merhaba led ışıkları çıkartılıp takılıyor mu ?
Cevap: Merhabalar. Evet takıp çıkartabiliyorsunuz, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba aynası nerde? Selfi çubuk uzunluğu ne kadar?
Cevap: Merhaba aynası ışığın ortasındadır. Minimum uzunluğu 30 cm maksimum uzunluğu 170 cm olacak şekilde istediğiniz uzunluğa göre ayarlayabilirsiniz.
Soru: Merhaba tekrar, ürünün kumandası ürünün üzerinde olan tek tuşlu kumanda mı sadece, görsellerde gösterilen uzaktan kontrol düğmeli kumanda yok mu?
Cevap: Kumandayı bulunduğu yerden çıkarabilirsiniz.
Soru: Merhaba telefonumu yerleştiremedim bi türlü yardımcı olur musunuz
Cevap: Yanıt verilmiştir.
Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Detaylı Resimler

Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu En Uygun Satış Linki

Asfal Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Asfal Aynalı, Çift Işıklı, Bluetooth Uzaktan Kumandalı Selfie Işığı, 170 cm Tripod, Telefon Selfie Çubuğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.