LeylaGökyüzü
Bilgili
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürün Alınmaya Değer Mi?
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Güncel Fiyatı 38699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Gerçekten İyi Mi?
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Açıklama Ve Özellikler
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı ürününü 38699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
38699.0 Tl ye satışta olan BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: geniş hacimli güzel bi dolap. kullandıkça güncellerim yorumu. firmadan memnunum.
İsim: T** A**
Tarih: 07 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tıklakapında
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Ürünün toplam net hacmi nedir ?
Cevap: Merabalar net litre 631 litre
Soru: merhaba hangi kargo ile gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: ceva lojistik
Soru: mrb buzdolabı gri tanıtımda ama ürün özelliklerinde bordo yazıyor renk onu anlamadım
Cevap: gridir efendim profilo sitesinde ürün özellikleri yazıyır ama tredyol bu durumu düzeltmiyor.
Soru: ürün rengi bordo yazıyor. görselde gri. hangisi doğru
Cevap: Görselde belirtilen ürün gönderilmektedir.
Soru: kurulum ücreti varmıdır
Cevap: Ücretsiz kurulum
Soru: orda bordo yazıyo ama rengi nedir net
Cevap: Merhaba Görselde belirtilen renktir efendim. Ürün açıklamaları Trendyol tarafından düzenlenmekte olup konuyla ilgili bilgilendirme sağlanmıştır. İyi günler.
Soru: reng bordo yazıyor ama gorseldeki inox modelleri gönderilir demi
Cevap: Merhabalar, ürün inox bir ürün bordo değil. Bilginize.
Soru: iyi günler Mersin iline gönderim yapıyormusunuz
Cevap: Merabalar evet gönderim yapıyoruz
Soru: Merhaba ürünü satın aldıktan sonra hemen kullanmayı düşünmüyoruz garantisini daha sonra başlatmak mümkün mü?
Cevap: Merabalar beş yıl içinde üçretsiz kurulum yaptırabilirsiniz
Soru: beyaz rengi varmı acaba
Cevap: Stoklarımızda mevcut değildir efendim
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Görseller
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Güncel Fiyatı 38699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Gerçekten İyi Mi?
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Açıklama Ve Özellikler
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı ürününü 38699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
38699.0 Tl ye satışta olan BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: geniş hacimli güzel bi dolap. kullandıkça güncellerim yorumu. firmadan memnunum.
İsim: T** A**
Tarih: 07 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tıklakapında
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Ürünün toplam net hacmi nedir ?
Cevap: Merabalar net litre 631 litre
Soru: merhaba hangi kargo ile gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: ceva lojistik
Soru: mrb buzdolabı gri tanıtımda ama ürün özelliklerinde bordo yazıyor renk onu anlamadım
Cevap: gridir efendim profilo sitesinde ürün özellikleri yazıyır ama tredyol bu durumu düzeltmiyor.
Soru: ürün rengi bordo yazıyor. görselde gri. hangisi doğru
Cevap: Görselde belirtilen ürün gönderilmektedir.
Soru: kurulum ücreti varmıdır
Cevap: Ücretsiz kurulum
Soru: orda bordo yazıyo ama rengi nedir net
Cevap: Merhaba Görselde belirtilen renktir efendim. Ürün açıklamaları Trendyol tarafından düzenlenmekte olup konuyla ilgili bilgilendirme sağlanmıştır. İyi günler.
Soru: reng bordo yazıyor ama gorseldeki inox modelleri gönderilir demi
Cevap: Merhabalar, ürün inox bir ürün bordo değil. Bilginize.
Soru: iyi günler Mersin iline gönderim yapıyormusunuz
Cevap: Merabalar evet gönderim yapıyoruz
Soru: Merhaba ürünü satın aldıktan sonra hemen kullanmayı düşünmüyoruz garantisini daha sonra başlatmak mümkün mü?
Cevap: Merabalar beş yıl içinde üçretsiz kurulum yaptırabilirsiniz
Soru: beyaz rengi varmı acaba
Cevap: Stoklarımızda mevcut değildir efendim
BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Görseller

BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı En Uygun Satış Linki

Profilo BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo BD2086IDAN D Enerji Sınıfı 641 Lt NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.