Saadet
Bilgili
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı En Ucuzu Nerede Bulunur?
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 40499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürünün Detayları
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı ürününü 40499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında Yapılan Yorumlar
40499.0 Tl ye satışta olan Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok iyi soğutuyor servis de baya ilgiliydi yalnız aşırı büyük ve genişben beğendim
İsim: M** N** t**
Tarih: 09 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: Çok güzel gayet iyi.
İsim: M** S**
Tarih: 22 Şubat 2024
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: tatil modu var mı
Cevap: Merhabalar, maalesef yok, bilgnize.
Soru: Ürün nerden geliyor kaç litre
Cevap: 641 LİTREDİR EFENDİM.
Soru: Elazığa gönderim var mı
Cevap: vr efendim
Soru: kapı genişliği 79 cm.. dolapların kapağı çıkınca sigarmi
Cevap: genişlik 86 cm efendim.
Soru: Hocam ürün profilo garantili ve servis gelip kuruyor değil mi ? Ürün teşhir falan değil kapalı kutu geliyor değil mi?
Cevap: Ürünler direkt depolardan çıkışı olmaktadır. Profilo servisleri kurulum yapmaktadır. 3 yıl garantilidir.
Soru: kurulum ve montajı ne zaman ve kim tarafından yapılmaktadır
Cevap: Merabalar yetkili servis yapıyor
Soru: merhaba ürün nereden geliyo acaba
Cevap: merhabalar düzceden efendim ...
Soru: merhaba hangi kargoyla gönderiyorsunuz
Cevap: Horoz lojistik
Soru: urun kaç yıl profilo garantili kurulumu servisi yapacak resmi garantilimi urun teşhir urunu mu
Cevap: 3 yıl garantilidir efendim. yetkili servis tarafından kurulum yapılacak sıfır kapalı kutu ürün gelicektir
Soru: kahramnmaraşa gönderim yapiyormusunuz
Cevap: Merhaba, tüm Türkiyeye gönderimimiz mevcuttur.
Soru: merhaba, bizim buzdolabı yerimiz 85cm genişliğinde bu ürün sığar mı bu boşluğa
Cevap: bu ürün 86 cm olduğu için sizin oraya tam girmeyebilir.
Soru: Alt üst dolap dereceleri ne kadar olmalı
Cevap: üst - 4-6 derece , alt 18 derece
Soru: Merhaba hangi ilden gönderim yapıyorsunuz.
Cevap: Merhaba, Ankaradan gönderim yapıyorız
Soru: D sınıfı elektrik tüketimi yüksek olur mu acaba
Cevap: Merabalar şuan en tasaruflusu
Soru: evin kapı ölçüsü 78 cm nasıl kurulum olabilir
Cevap: Maalesef olamaz
Soru: aklıma takılan bir şey öğrenmek istiyorum bu üründen almak istiyorum bana 720litre olduğunu soylediler dış iç ölçümü olarak aklım karisti
Cevap: 641 Lt efendim.
Soru: Merhaba iç hacmi net kaç litrelik acaba?
Cevap: Soğutucu bölümü kapasitesi 493 litre Derin dondurucu bölümü kapasitesi 148 litre
Soru: Merhabalar şanlıurfaya gönderim var mı ?
Soru: Net toplam hacmi ne kadar ?
Cevap: Detaylı bilgiler ürün ilan sayfasında yazmaktadır
Soru: Merhaba D enerji sinifi ne demek Elektrik tasarruflu mu ? aylık kaç kw elektrik harcar profilo Buzdolabı?
Cevap: yıllık ortalama 243 kwh elektrik yakar tasarruf kapasitesi olan bir ürün efendim
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürünün Fotoğrafları
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 40499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürünün Detayları
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı ürününü 40499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında Yapılan Yorumlar
40499.0 Tl ye satışta olan Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok iyi soğutuyor servis de baya ilgiliydi yalnız aşırı büyük ve genişben beğendim
İsim: M** N** t**
Tarih: 09 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel gayet iyi.
İsim: M** S**
Tarih: 22 Şubat 2024
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: tatil modu var mı
Cevap: Merhabalar, maalesef yok, bilgnize.
Soru: Ürün nerden geliyor kaç litre
Cevap: 641 LİTREDİR EFENDİM.
Soru: Elazığa gönderim var mı
Cevap: vr efendim
Soru: kapı genişliği 79 cm.. dolapların kapağı çıkınca sigarmi
Cevap: genişlik 86 cm efendim.
Soru: Hocam ürün profilo garantili ve servis gelip kuruyor değil mi ? Ürün teşhir falan değil kapalı kutu geliyor değil mi?
Cevap: Ürünler direkt depolardan çıkışı olmaktadır. Profilo servisleri kurulum yapmaktadır. 3 yıl garantilidir.
Soru: kurulum ve montajı ne zaman ve kim tarafından yapılmaktadır
Cevap: Merabalar yetkili servis yapıyor
Soru: merhaba ürün nereden geliyo acaba
Cevap: merhabalar düzceden efendim ...
Soru: merhaba hangi kargoyla gönderiyorsunuz
Cevap: Horoz lojistik
Soru: urun kaç yıl profilo garantili kurulumu servisi yapacak resmi garantilimi urun teşhir urunu mu
Cevap: 3 yıl garantilidir efendim. yetkili servis tarafından kurulum yapılacak sıfır kapalı kutu ürün gelicektir
Soru: kahramnmaraşa gönderim yapiyormusunuz
Soru: merhaba, bizim buzdolabı yerimiz 85cm genişliğinde bu ürün sığar mı bu boşluğa
Cevap: bu ürün 86 cm olduğu için sizin oraya tam girmeyebilir.
Soru: Alt üst dolap dereceleri ne kadar olmalı
Cevap: üst - 4-6 derece , alt 18 derece
Soru: Merhaba hangi ilden gönderim yapıyorsunuz.
Cevap: Merhaba, Ankaradan gönderim yapıyorız
Soru: D sınıfı elektrik tüketimi yüksek olur mu acaba
Cevap: Merabalar şuan en tasaruflusu
Soru: evin kapı ölçüsü 78 cm nasıl kurulum olabilir
Cevap: Maalesef olamaz
Soru: aklıma takılan bir şey öğrenmek istiyorum bu üründen almak istiyorum bana 720litre olduğunu soylediler dış iç ölçümü olarak aklım karisti
Cevap: 641 Lt efendim.
Soru: Merhaba iç hacmi net kaç litrelik acaba?
Cevap: Soğutucu bölümü kapasitesi 493 litre Derin dondurucu bölümü kapasitesi 148 litre
Soru: Merhabalar şanlıurfaya gönderim var mı ?
Soru: Net toplam hacmi ne kadar ?
Cevap: Detaylı bilgiler ürün ilan sayfasında yazmaktadır
Soru: Merhaba D enerji sinifi ne demek Elektrik tasarruflu mu ? aylık kaç kw elektrik harcar profilo Buzdolabı?
Cevap: yıllık ortalama 243 kwh elektrik yakar tasarruf kapasitesi olan bir ürün efendim
Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürünün Fotoğrafları

Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı En Uygun Satış Linki

Profilo Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo Bd2086wdan D Enerji Sınıfı 641 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.