Gulsum
Bilgili
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Alınır Mı?
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Şu Anki Fiyatı 33389.0 Tl'den Satılmaktadır.
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Gerçekten İyi Mi?
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Hakkında yaklaşık 52 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Ürün Detayları
NoFrost teknolojisi sayesinde zaman ve enerji tüketen çözdürme işlemine gerek kalmaz._x000D_
ExtraFresh Comfort özelliği, meyve ve sebzelerinizi ideal nem oranında tutarak 2 katına kadar daha uzun süre tazelik sağlar._x000D_
Led aydınlatma, optimum konumu sayesinde soğutucu içerisinde aydınlık bir ortam yaratır._x000D_
Az yer kaplayan, kolay kullanımlı IceTwister sayesinde buz yapmak çok daha kolay._x000D_
Derin Dondurucu LED Aydınlatması buzdolabınızdaki ürünleri eşit şekilde aydınlatarak ihtiyaç anında aradıklarınızı kolayca bulmanızı sağlar._x000D_
_x000D_
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Ürününün Satıcısı, Profilo BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu ürününü 33389.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Hakkında Yapılan Yorumlar
33389.0 Tl ye satışta olan BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
52 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Annem için aldım çok begendi
İsim: G** C**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: Sorunsuz teslim edildi servis de gelip kurulumunu yaptı ben şuanlık memnunum
İsim: p** t**
Tarih: 01 Mart 2023
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: Annem için aldım içi çok geniş ve kullanışlı alınabilecek en uygunfiyata aldık kurulum ve nakliyede hiçbir problem olmadı gönülrahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: N** G**
Tarih: 13 Ağustos 2022
Satıcı: kahvecioglu
Yorum: Çok güzel bir buzdolabı yeni evleneceğim aldığım için çok mutluyum. Buarada indirimde aldım çok karlı olmuş şuanki fiyatını gördüm deee
İsim: M** Ç**
Tarih: 21 Şubat 2022
Satıcı: haydiAL
Yorum: paketleme saglamdi teslimat hızlıydı Profilo kalitesi de gayet güzel .fiyat performans ürünü . piyasa değerinin altında aldık satıcıya teşekkürler
İsim: h** k**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Satıcı: Dınkırcı Avm
Yorum: Mükemmel bir şey
İsim: Harun s. K.
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: Süper bir buzdolabi herkese tavsiye ederim piyasadan daha ucuza aldim veAdana'dan gelmesine rağmen çok sağlam geldi horoz lojistik kata çıkardıama servis çok sağolsun çok uğraştı mutfak kapım dardı hic hasargelmeden kurulumunu yapti servise özellikle 10 yildiz veriyorum
İsim: K** T**
Tarih: 09 Aralık 2023
Yorum: ürün elime gayet hızlı ulaştı servis hemen geldi hiç bir sorun yaşamadımmagzadan daha uyguna aldım karta taksit seçeneğiyle magzaya gitmeyegerek kalmadı tereddüt etmiştim yorumlara baktım hiç bir sorun yaşamadımtavsiye ederim
İsim: F** Ç**
Tarih: 01 Ekim 2023
Yorum: Gayet başarılı sorun yaşamadım. Kurulum içinde sorun yaşamadık.Telefonda Kaan bey diye biri ilgilendi çok ilgiliydi sağolsun.
İsim: s** t**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Satıcı: Vizyona
Yorum: kullanışlı kaliteli
İsim: P** K**
Tarih: 28 Mart 2023
Satıcı: ENiyifiyat
Yorum: İyi buzdolabı
İsim: E** K**
Tarih: 05 Şubat 2023
Satıcı: ÜLKEA
Yorum: begendik teşekkürler
İsim: Y** G**
Tarih: 13 Ocak 2023
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: gayet kullanışlı bir ürün mükemmel bir şey
İsim: M** B**
Tarih: 24 Aralık 2022
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: Genişliği gayet güzel. Sessiz çalışıyor. Memnunuz
İsim: M** G**
Tarih: 09 Kasım 2022
Yorum: çok begendim teşekürler
İsim: A** t** M**
Tarih: 07 Kasım 2022
Yorum: Harika bir dolap çok memnunum.
İsim: A** T**
Tarih: 12 Eylül 2022
Yorum: Çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Halil i. C.
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: Ürün mükemmel hiçbir sorun yok kocaman bir dolap içine herşey yerleşirkesinlikle tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 17 Mayıs 2022
Yorum: Ürünümüzden memnunuz, teşekkür ederiz
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: ............
İsim: C** Y**
Tarih: 04 Mart 2022
Yorum: ürünü beğendim gayet büyük
İsim: K** Ş**
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: Ürün gayet güzel.
İsim: Hüseyin O.
Tarih: 24 Şubat 2022
Yorum: Buzdolabı aynen anlatıldığı gibi.Çok güzel, sessiz ve geniş.Cevobuzdolabı mi evimin içine kadar çıkardı.Satıcı ve servis te çok yardımcı oldu.teşekkürler.
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: çok iyi ürün
Tarih: 07 Ocak 2022
Yorum: begendik yani
İsim: z** A**
Tarih: 01 Ocak 2022
Yorum: Kaliteli ürün hızlı kargo
İsim: Durdu K.
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: Ürün çok güzel kullanışlı ses düzeyi normal seviyede. Ancak dolabın sağtarafı yarıya kadar dalgalı şekilde eğilmişti.
Tarih: 04 Nisan 2022
Satıcı: En Ucuzu
Yorum: Ürünü kullanmiycam çeyiz için aldım borusan lositlikten aldığım ilk veson ürün 5 katta oluyorum tek yaşayan bir bayanım cikarmamak için bahaneürettiler ürün büyük asansöre sığmadigi için yok çarpar biyerini vururuzgaranti kabul etmez yok bilmem ne koca iki tane adam bırakın abi bu işiozaman yapamıyorsanız benmi tasiycam tek başıma tek yaşayan bir bDevamını Oku
İsim: m** k**
Tarih: 22 Mart 2024
Satıcı: EROĞLU MAĞAZACILIK
Yorum: Ürün 580 değil sakın almayın
İsim: M** K**
Tarih: 13 Kasım 2023
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: köye kadar teslim edildi.daha ne olsun. ürün harika.
İsim: ömer a.
Tarih: 13 Mart 2024
Satıcı: Miyolo
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Merhaba ürünün satın Almak istiyoruz f enerji nedir ve ürünü hemen kurmak zorunada mıyız ? Seneye kullanmayı düşünüyoruz
Cevap: Merhabalar 15 gün içinde kurulum yapılmayıp daha sonrasında kurulum yapılan ürünlerde hasar oluşması durumda 15 gün iade süresi geçtiği için sorumluluk müşteriye geçiyor
Soru: biraz daha indirim olmuyor mu ? yardımcı olsanız
Cevap: Merhabalar malasef şuan fiyatımız piyasanın en iyisi
Soru: kocaeline gonderim yapiliyormu.
Cevap: Merhabalar, evet gönderim yapıyoruz.
Soru: hangi ilden ve hangi kargoyla gönderilecektir şefim
Cevap: Kocaeli ilinden lojistiğe teslim edilmektedir.
Soru: Ürün genişliği kaç cm acaba
Cevap: Genişlik : 75 cm Derinlik : 84 cm Yükseklik : 186 cm
Soru: Ürünün genişliği 75cm mi 90 cm mi tam olarak anlayamadım
Cevap: Genişlik 75 cm Derinlik 90 cm efendim.
Soru: Ben sizden buzdolabı almıştım garanti süresi kutu açılımından sonra mı başlıyor yoksa alındığı tarihten itibaren mi başlıyor birde kurulum ücretsizdi ama bir sene sonra kurdurmak istediğimiz zamanda ücretsiz mi olucak ?
Cevap: merhaba efendim evet ücretsiz kurulum sağlanıyor, servis olmadan kutu açılırsa garanti kapsamına girmez ürün.
Soru: iyi günler bu ürünü almış olsam ne zaman gonderebilirsiniz
Cevap: Yarın kargoya teslim ederiz yalnız elinize ne zaman ulaşır o konuda bir bilgi veremiyorum, tamamen kargo firmasına bağlı bir durum
Soru: merhaba Ankaraya buzdolabı Profilo 542 litre gönderim varmı
Cevap: Merhaba evet
Soru: fatura yolluyomusunuz.yalova çiftlikköy e kaç günde gelir.acil gerekiyo öğrenip sipariş vermek istiyorum
Cevap: Merhabalar tüm satışlarımız faturalı bugün kargolanır ve 4 veya 5 günde elinizde olur
Soru: merhabalar, aldığımız buzlabi 542 litre, bize gelen buzdolabı 418 litre. Size mesaj gönderdim henüz dönüş saglanmadi. Arada çok fark var. Ulaşmanızı bekliyorum
Cevap: efendim ürün kodunu google yapıştırın profilonun sitesinden kontrol edin ürün 542lt göreceksiniz
Soru: A+ mıdır ürün
Cevap: F sınıfıdır.
Soru: bosh buzdolabı hangi marka kompresör var
Cevap: size daha iyi yardımcı olabilmem için sorunuzu daha açık bir şekilde iletebilir misiniz?
Soru: buzmatigi varmı
Cevap: Merhaba mevcuttur
Soru: Bd3076wfan varmı eliniz de varsa fiyatı ne kadar
Cevap: Elimizde şuanda 3076wfan bulunmamaktadır efendim.Keyifli alışverişler dilerim.
Soru: merhaba kolay gelsin 75cm dolabin tam genişlik hacmi mi yoksa paketli hacmi mi mutfağın kapısı 72cm 3cm fark ediyor dolabın kendi hacmi 75cm ise dolanin kapaklari açık şekilde yan şekilde girer mi girmez mi bilgi verir misiniz
Cevap: Paketsiz hali 75 cm efendim..derinlik 80 cm kapıları açtığınızda geçebilir..
Soru: boş buzdolabı kaç kilo
Cevap: Ağırlık : 91.7 kg
Soru: Merhabalar buz küplerini otomatikten mi döküyor biz mi boşaltıyoruz kutuya
Cevap: Merhaba, siz boşaltıyorsunuz önde beyaz bir düğme kısmı var bu parçayı çevirdiğinizde alttaki şeffaf çekmeceden buzları alabilirsiniz.
Soru: Merhaba garantisi var mı? Garanti profilodan mı? Ve ne kadar garanti süresi?
Cevap: Merhaba 3 yıl garantilidir efendim.
Soru: merhaba üretim yılinı öğrenebilirmiyim?
Cevap: 2022 ÜRETİM YILI
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Görsel Galerisi
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Şu Anki Fiyatı 33389.0 Tl'den Satılmaktadır.
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Gerçekten İyi Mi?
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Hakkında yaklaşık 52 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Ürün Detayları
NoFrost teknolojisi sayesinde zaman ve enerji tüketen çözdürme işlemine gerek kalmaz._x000D_
ExtraFresh Comfort özelliği, meyve ve sebzelerinizi ideal nem oranında tutarak 2 katına kadar daha uzun süre tazelik sağlar._x000D_
Led aydınlatma, optimum konumu sayesinde soğutucu içerisinde aydınlık bir ortam yaratır._x000D_
Az yer kaplayan, kolay kullanımlı IceTwister sayesinde buz yapmak çok daha kolay._x000D_
Derin Dondurucu LED Aydınlatması buzdolabınızdaki ürünleri eşit şekilde aydınlatarak ihtiyaç anında aradıklarınızı kolayca bulmanızı sağlar._x000D_
_x000D_
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Ürününün Satıcısı, Profilo BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu ürününü 33389.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Hakkında Yapılan Yorumlar
33389.0 Tl ye satışta olan BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
52 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Annem için aldım çok begendi
İsim: G** C**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: Sorunsuz teslim edildi servis de gelip kurulumunu yaptı ben şuanlık memnunum
İsim: p** t**
Tarih: 01 Mart 2023
Yorum: Annem için aldım içi çok geniş ve kullanışlı alınabilecek en uygunfiyata aldık kurulum ve nakliyede hiçbir problem olmadı gönülrahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: N** G**
Tarih: 13 Ağustos 2022
Satıcı: kahvecioglu
Yorum: Çok güzel bir buzdolabı yeni evleneceğim aldığım için çok mutluyum. Buarada indirimde aldım çok karlı olmuş şuanki fiyatını gördüm deee
İsim: M** Ç**
Tarih: 21 Şubat 2022
Yorum: paketleme saglamdi teslimat hızlıydı Profilo kalitesi de gayet güzel .fiyat performans ürünü . piyasa değerinin altında aldık satıcıya teşekkürler
İsim: h** k**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Mükemmel bir şey
İsim: Harun s. K.
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: Süper bir buzdolabi herkese tavsiye ederim piyasadan daha ucuza aldim veAdana'dan gelmesine rağmen çok sağlam geldi horoz lojistik kata çıkardıama servis çok sağolsun çok uğraştı mutfak kapım dardı hic hasargelmeden kurulumunu yapti servise özellikle 10 yildiz veriyorum
İsim: K** T**
Tarih: 09 Aralık 2023
Yorum: ürün elime gayet hızlı ulaştı servis hemen geldi hiç bir sorun yaşamadımmagzadan daha uyguna aldım karta taksit seçeneğiyle magzaya gitmeyegerek kalmadı tereddüt etmiştim yorumlara baktım hiç bir sorun yaşamadımtavsiye ederim
İsim: F** Ç**
Tarih: 01 Ekim 2023
Yorum: Gayet başarılı sorun yaşamadım. Kurulum içinde sorun yaşamadık.Telefonda Kaan bey diye biri ilgilendi çok ilgiliydi sağolsun.
İsim: s** t**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Yorum: kullanışlı kaliteli
İsim: P** K**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: İyi buzdolabı
İsim: E** K**
Tarih: 05 Şubat 2023
Yorum: begendik teşekkürler
İsim: Y** G**
Tarih: 13 Ocak 2023
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: gayet kullanışlı bir ürün mükemmel bir şey
İsim: M** B**
Tarih: 24 Aralık 2022
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: Genişliği gayet güzel. Sessiz çalışıyor. Memnunuz
İsim: M** G**
Tarih: 09 Kasım 2022
Yorum: çok begendim teşekürler
İsim: A** t** M**
Tarih: 07 Kasım 2022
Yorum: Harika bir dolap çok memnunum.
İsim: A** T**
Tarih: 12 Eylül 2022
Yorum: Çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Halil i. C.
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: Ürün mükemmel hiçbir sorun yok kocaman bir dolap içine herşey yerleşirkesinlikle tavsiye ederim.
Tarih: 17 Mayıs 2022
Yorum: Ürünümüzden memnunuz, teşekkür ederiz

Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: ............

İsim: C** Y**
Tarih: 04 Mart 2022
Yorum: ürünü beğendim gayet büyük
İsim: K** Ş**
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: Ürün gayet güzel.
İsim: Hüseyin O.
Tarih: 24 Şubat 2022
Yorum: Buzdolabı aynen anlatıldığı gibi.Çok güzel, sessiz ve geniş.Cevobuzdolabı mi evimin içine kadar çıkardı.Satıcı ve servis te çok yardımcı oldu.teşekkürler.
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: çok iyi ürün
Tarih: 07 Ocak 2022
Yorum: begendik yani
İsim: z** A**
Tarih: 01 Ocak 2022
Yorum: Kaliteli ürün hızlı kargo
İsim: Durdu K.
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: Ürün çok güzel kullanışlı ses düzeyi normal seviyede. Ancak dolabın sağtarafı yarıya kadar dalgalı şekilde eğilmişti.
Tarih: 04 Nisan 2022
Satıcı: En Ucuzu
Yorum: Ürünü kullanmiycam çeyiz için aldım borusan lositlikten aldığım ilk veson ürün 5 katta oluyorum tek yaşayan bir bayanım cikarmamak için bahaneürettiler ürün büyük asansöre sığmadigi için yok çarpar biyerini vururuzgaranti kabul etmez yok bilmem ne koca iki tane adam bırakın abi bu işiozaman yapamıyorsanız benmi tasiycam tek başıma tek yaşayan bir bDevamını Oku
İsim: m** k**
Tarih: 22 Mart 2024
Satıcı: EROĞLU MAĞAZACILIK
Yorum: Ürün 580 değil sakın almayın
İsim: M** K**
Tarih: 13 Kasım 2023
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: köye kadar teslim edildi.daha ne olsun. ürün harika.
İsim: ömer a.
Tarih: 13 Mart 2024
Satıcı: Miyolo
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Merhaba ürünün satın Almak istiyoruz f enerji nedir ve ürünü hemen kurmak zorunada mıyız ? Seneye kullanmayı düşünüyoruz
Cevap: Merhabalar 15 gün içinde kurulum yapılmayıp daha sonrasında kurulum yapılan ürünlerde hasar oluşması durumda 15 gün iade süresi geçtiği için sorumluluk müşteriye geçiyor
Soru: biraz daha indirim olmuyor mu ? yardımcı olsanız
Cevap: Merhabalar malasef şuan fiyatımız piyasanın en iyisi
Soru: kocaeline gonderim yapiliyormu.
Cevap: Merhabalar, evet gönderim yapıyoruz.
Soru: hangi ilden ve hangi kargoyla gönderilecektir şefim
Cevap: Kocaeli ilinden lojistiğe teslim edilmektedir.
Soru: Ürün genişliği kaç cm acaba
Cevap: Genişlik : 75 cm Derinlik : 84 cm Yükseklik : 186 cm
Soru: Ürünün genişliği 75cm mi 90 cm mi tam olarak anlayamadım
Cevap: Genişlik 75 cm Derinlik 90 cm efendim.
Soru: Ben sizden buzdolabı almıştım garanti süresi kutu açılımından sonra mı başlıyor yoksa alındığı tarihten itibaren mi başlıyor birde kurulum ücretsizdi ama bir sene sonra kurdurmak istediğimiz zamanda ücretsiz mi olucak ?
Cevap: merhaba efendim evet ücretsiz kurulum sağlanıyor, servis olmadan kutu açılırsa garanti kapsamına girmez ürün.
Soru: iyi günler bu ürünü almış olsam ne zaman gonderebilirsiniz
Cevap: Yarın kargoya teslim ederiz yalnız elinize ne zaman ulaşır o konuda bir bilgi veremiyorum, tamamen kargo firmasına bağlı bir durum
Soru: merhaba Ankaraya buzdolabı Profilo 542 litre gönderim varmı
Cevap: Merhaba evet
Soru: fatura yolluyomusunuz.yalova çiftlikköy e kaç günde gelir.acil gerekiyo öğrenip sipariş vermek istiyorum
Cevap: Merhabalar tüm satışlarımız faturalı bugün kargolanır ve 4 veya 5 günde elinizde olur
Soru: merhabalar, aldığımız buzlabi 542 litre, bize gelen buzdolabı 418 litre. Size mesaj gönderdim henüz dönüş saglanmadi. Arada çok fark var. Ulaşmanızı bekliyorum
Cevap: efendim ürün kodunu google yapıştırın profilonun sitesinden kontrol edin ürün 542lt göreceksiniz
Soru: A+ mıdır ürün
Cevap: F sınıfıdır.
Soru: bosh buzdolabı hangi marka kompresör var
Cevap: size daha iyi yardımcı olabilmem için sorunuzu daha açık bir şekilde iletebilir misiniz?
Soru: buzmatigi varmı
Cevap: Merhaba mevcuttur
Soru: Bd3076wfan varmı eliniz de varsa fiyatı ne kadar
Cevap: Elimizde şuanda 3076wfan bulunmamaktadır efendim.Keyifli alışverişler dilerim.
Soru: merhaba kolay gelsin 75cm dolabin tam genişlik hacmi mi yoksa paketli hacmi mi mutfağın kapısı 72cm 3cm fark ediyor dolabın kendi hacmi 75cm ise dolanin kapaklari açık şekilde yan şekilde girer mi girmez mi bilgi verir misiniz
Cevap: Paketsiz hali 75 cm efendim..derinlik 80 cm kapıları açtığınızda geçebilir..
Soru: boş buzdolabı kaç kilo
Cevap: Ağırlık : 91.7 kg
Soru: Merhabalar buz küplerini otomatikten mi döküyor biz mi boşaltıyoruz kutuya
Cevap: Merhaba, siz boşaltıyorsunuz önde beyaz bir düğme kısmı var bu parçayı çevirdiğinizde alttaki şeffaf çekmeceden buzları alabilirsiniz.
Soru: Merhaba garantisi var mı? Garanti profilodan mı? Ve ne kadar garanti süresi?
Cevap: Merhaba 3 yıl garantilidir efendim.
Soru: merhaba üretim yılinı öğrenebilirmiyim?
Cevap: 2022 ÜRETİM YILI
BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Görsel Galerisi

BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu En Uygun Satış Linki

Profilo BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu Fiyatı - Trendyol
Profilo BD2176WFAN Buzdolabı Nofrost 542 l F Üstten Donduruculu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.