Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Sennur

Bilgili
Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita En Ucuzu Nerede Bulunur?
Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita Güncel Satış Fiyatı 44890.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita Kullanıcılar Memnun Mu?

Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita Detaylı Açıklama

Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita Ürününün Satıcısı, Profilo Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita ürününü 44890.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita Hakkında Yapılan Yorumlar
44890.0 Tl ye satışta olan Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Ürün çok güzel.
İsim: İ** Y**
Tarih: 18 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstereyon

Yorum: Bayide ki fiyatından 10 bin lira daha ucuz olunca burdan almaya kararverdim fakat yapılan yorumlar da ki gibi hasarlı ürün gelir diye de çoktedirgin oldum.çok şükür sıkıntısız ürünüm elime ulaştı.kargo firmasıçalışanları kapıya kadar çıkardı fakat kolili haliyle kapıdan sığmayıncahemen servisi arayıp durumu anlattılar ..servis bir saat içinde gelipDevamını Oku
İsim: B** Y** Ö**
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Ürünün yola çıkarılması teslim süreci çok uzun sürdü, kargo için bilgialmak hele bunalttı . Büyük malzemeleri almadan önce satıcı ile yazışıpbunları netleştirmeden almayın, paranızla rezil olmayın. Aynı ürününBosch xxl olanı var, çok memnunuz, onun için kardeşime de Profilo olanı aldık.
İsim: **** ****
Tarih: 21 Temmuz 2024

Yorum: 26 haziranda sipariş verdim 11 temmuzda kargoya verildi 13 temmuzdateslim edildi kargo şirketi hızlı şekilde teslim etti daire kapısınakadar çıkardı sonrasında profilo müşteri hizmetlerinden kurulum içinrandevu oluşturduk gelen ekip kutusunu açıp kurulumun yapılacağı yerekadar götürüp kurulumunu yaptı bu süreçte tek sıkıntı ürünümün kargoyaverilmeDevamını Oku
İsim: M** A**
Tarih: 16 Temmuz 2024

Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita Merak Edilenler Neler?

Soru: merhaba kapı genişliği 80 cm acaba kapı kolları sokuldugunde 6 cm düşer mi
Cevap: merhabalar derinlik 84 en 86 efendim kutu 88 - 92 oluyor efendim ...

Soru: bu dolab bd3086wecn modeli XXL oluyor demi
Cevap: xxl oluyor efendim.

Soru: merhaba, enerji sınıfı e yazıyor. e sınıfı mı yoksa a sınıfı mı daha az enerji tüketir.
Cevap: Enerji sınıfları; A, B, C, D, E, F, G şeklinde sıralanır. A enerji sınıfı en yüksek verimliliğe sahipken G en düşük enerji verimliliğine sahip sınıftır. A daha az, G daha çok harcar. A'dan G'ye gittikçe tüketim artar.

Soru: Gaziantep e gönderim var mi
Cevap: Var efendim

Soru: mrb ürünü almayı düşünüyoruz dijital göstergeli olanları önermiyorlar pek şu an hepsi böyle dijital acaba cabukmu arıza veriyor dijitaller
Cevap: Merhaba efendim şahsen kendi evimde iki yıldır atnı ürünü kullanıyorum en ufak arıza sıkıntı yok,içiniz rahat olsun bizce Türkiye nin en sessiz buzdolabı motoru yine bu üründe

Soru: bizim kapı genişliği 82 cm kapıdan gecermi geçerse alacağım
Cevap: Merhaba ürünün genişliği 86 cm'dir.

Soru: iyi akşamlar benim dolabın içindeki ürünlerde terleme oluyor neden acaba yardımcı olursanız, sevinirim
Cevap: Terleme sebebi genelde kapının gereğinden fazla açık kalması ve sulu gıdaların üstünün açık bırakılması olarak görülebilir,fakat bunlar yok ise,servisten yardım alınabilir,dörtyüzkırkdört 7766 numaralı çağrı merkezini arayarak konuyuda anlatarak servis talebinde bulunabilirsiniz.

Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Bd3086wecn Bzd-nofrost-680lt-alttan-dijita En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Fadime Beyaz Eşya 0 37

benzerkonular_benzer_konular