Belgin
Bilgili
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Alınmaya Değer Mi?
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Şu Anki Satış Fiyatı 199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Hakkında yaklaşık 415 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Teknik Bilgiler
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Ürününün Satıcısı, Sh Mağazacılık Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten ürününü 199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Yorum Ve Değerlendirmeler
199.0 Tl ye satışta olan Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
415 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: tam beden çok kullanışlı
İsim: D** E**
Tarih: 28 Kasım 2023
Beden: Boy:171cm
Satıcı: SH MAĞAZACILIK
Yorum: beden tam oldu beğendim
İsim: g** m**
Tarih: 02 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: L giyiyorum normalde kendi bedeninizi alabilirsiniz çok sıkı başarılı eteklerimin altına giyiyorum bir tane daha almayı düşünüyorum
İsim: R** C**
Tarih: 07 Eylül 2023
Beden: Boy:159cm
Yorum: oyke Korse gibi sımsıkı sarmıyor ama yumuşacık orta derece toparlıyor ben 52 kiloyum xs aldım tam oldu bir beden küçük alin
İsim: Z** G**
Tarih: 06 Kasım 2023
Beden: Boy:155cm
Yorum: beklediğimden güzel geldi ama iyiki xs almışım 160/58 kilo için xs tercih edilebilir esnek bir yapısı var ve hiç sıkmadı rahatsız etmedi çok guzel çok rahat boyu biraz uzun gibi sadece
İsim: M** k**
Tarih: 14 Eylül 2023
Beden: Beden:XS
Yorum: Ürün gayet güzel xs almıştım daha önceden m beden aldım bşraz daha sıkı tutsun diye xs de aldım ama beden olarak pek degişen bişey olmadı s/m alacak olan xs de alabilir
İsim: **** ****
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Urun güzel sıkı bir yapisi var. Etikette %92cotton yazsa da degil sentetik agirlikli. 1.63 boy 53.5kg.. Saticiya sordum M onerdi ama ben kendi bedenimi S olani aldim. Iyi ki oyle yapmisim. Tam oldu. Boyu idel. Haki olani da ayni beden olmasina ragmen, haki beje gore birazcik daha dar. Haki de ara beden olan M tercih edebilir ama bej olan kendi bedeDevamını Oku
İsim: N** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Nisan 2022
Yorum: Çok güzel 54kg beden yoktu xs tercih ettim S olsa daha iyi olurmuş
İsim: B** Y**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: toparlaması için değil elbise altı için aldım tam bedenimi aldım. güzel sıkı tutuyor. çok beğendim.
İsim: H** K**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: çok çok güzel toparlıyor. lütfen daha büyük bedenler için de üretim yapılsın
İsim: C** A**
Tarih: 27 Nisan 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: begendim gercekten cok guzel .s/m beden geldi 60 kiloyum gayet guzel oldu
İsim: S** B**
Beden: Boy:173cm
Yorum: 169-63, üst beden 36 alt beden 38-36, sm tam oldu, bacak lazer kesim yerleri niye batıyor anlamadım kaşındırıyor
İsim: T** T**
Beden: 25 Haziran 2023
Yorum: gayet iyi çok beğendim 65 kiloum SM beden oldu
İsim: g** A**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Beden: Beden:S/M
Yorum: çok rahat bir ürün, giydiniz bedeni alabilirsin,kargo çok hızlı geldi teşekkür ederim
İsim: ş** d**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: beden xs alsam daha sıkılaştırırmış ama ben elbise altına giymek için aldım şimdilik güzel ürün
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: İç gösteren kıyafetlerin içine kullanmak için aldım rahat hiç belli olmuyor kendi bedeninde tam oldu
İsim: süreyya a.
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: o kadar iyi toparlıyor ki daha iyi toparlaması için bir beden küçük aldım
İsim: E** U**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: cok iyi ama buyuk geldi
İsim: A** G**
Tarih: 08 Haziran 2023
Beden: Boy:150cm
Yorum: anneme aldım çok beğendi
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Satıcının dediği gibi L/XL tam oldu ben XL istemiştim ama onlar o şekilde göndermiş iyi ki. Toparlaması güzel esnek ve rahat bir yapıda. Memnuniyetle kullanacağım. Hediye için ayrıca teşekkür ederim ihtiyacım olan birşeydi
İsim: Z** K**
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: Aradığım ürün net. hem ince hem esnek hem iz yapmıyor. hemde toparlıyor. Karın toparlama olmadı benim belim basenime gore ince çünkü ama amacım basenimin toparlanmasıydı zaten. onu gayet güzel yapıyor. çok rahat. hemen birkaç tane daha alacağım. hızlı teslimat içinde teşekkür ederim.
İsim: N** Ö**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: Güzel fakat bedeni büyük geldi
İsim: m** k**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: 1.60 boy 59-60 kg’yum. S-M tam oldu. Teşekkürler
İsim: Z** Ö**
Tarih: 28 Temmuz 2023
Yorum: çok beğendim yumuşacık,çok rahat hafif bir toparlama etkisi de var ben beyaz pantalonlarin altına giymek için almıştım beklentimi karşıladı..
İsim: R** D** U**
Tarih: 16 Nisan 2024
Beden: Beden:L/XL
Yorum: üç tane aldım.İnanilmaz rahatlar.Guzel toparlıyor.Tavsiye ederim.
İsim: R** K**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: Ürün çok güzel 160 boy 65 kg m beden tercih ettim tam oldu ve bel kısmında kaymaması için ince silikon detayı var gayet rahat
İsim: Gamzenur T.
Tarih: 08 Mart 2023
Yorum: Çok güzelmiş bayıldım tam beden elbiselerin palazzoların altına harika
İsim: E** B**
Tarih: 06 Haziran 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: Çok kullanışlı ve rahat
İsim: T** G** B**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: Toparlayıcılık normal. Kargo biraz yavaştı. Fiyat performans bir ürün
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: güzel beğendim rahatsız etmiyor iz belli olmuyor günlük kullanıma uygun korse
Tarih: 07 Eylül 2024
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: 165 boy 60 kilo için hangi beden önerirsiniz
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz verdiğiniz bilgiler doğrultusunda size S-M beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: 170 boy 55 kilo hangi beden olur bacakları yukarı katlansın istemiyorum
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz S-M beden uygun olacaktır katlanma yapmaz sağlıklı günler dileriz
Soru: Ürünün materyali nedir
Cevap: Merhabalar lazer paçalı en boy full likralı şorttur
Soru: 155 boy 70 kilo kaç beden almalıyım
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz verdiğiniz bilgiler doğrultusunda size L-XL beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba 1.60 boy. kilo 64 . hangi beden olur
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz S-M beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: 160 boy 87 kilo kac beden almaliyim
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz verdiğiniz bilgiler doğrultusunda size L-XL beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba 1.74 boy 92 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz 2xL-3xL beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba yeni doğum yaptım sezeryan göbeğim için alıcam 78 kilo 168 boy hangi beden önerirsiniz
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz L-xl beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba 1.55 boy 74 kilo hangi beden almaliyim ben biraz toparlasin istiyorum s-m beden çok sikarmi acaba
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz L -xl beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: 95 kiloyyum boy 1.62 kaç beden tercih etmeliyim efendim
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz 2XL-3XL beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba 158 boy 70 kilo toparlaması için kaç beden almam lazım korseyi
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz L-XL beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: kalça 94 ic bacak 56 beden,kilo 55 kaç beden olur sizce
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz verdiğiniz bilgiler doğrultusunda size XS beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba 1.67 boy 72 kilo kaç beden almalıyım
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz L-xl beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba boy 173 kilo 86 kaç beden almak gerekir
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz 2XL-3XL beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: boy 1.65 kilo 75 LxL dar gelirmi kac beden alayım bu tayt toparlayicimi
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz evet L -XL beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba 160 boy 72 kg için hangi beden almaliyim
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz L-XL beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba efendim 62 kiloyum 160 boy çok sıkı olmasın biraz göbek var hangi beden almalıyım
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz s-m beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: 1.56 boy 57 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz S-M beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: 86 kiloyum 156 boyum hangi beden olur
Soru: merhabalar boy 150, kilo 75 hangi beden almalıyım.
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Görseller
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Şu Anki Satış Fiyatı 199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Hakkında yaklaşık 415 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Teknik Bilgiler
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Ürününün Satıcısı, Sh Mağazacılık Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten ürününü 199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Yorum Ve Değerlendirmeler
199.0 Tl ye satışta olan Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
415 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: tam beden çok kullanışlı
İsim: D** E**
Tarih: 28 Kasım 2023
Beden: Boy:171cm
Yorum: beden tam oldu beğendim
İsim: g** m**
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: L giyiyorum normalde kendi bedeninizi alabilirsiniz çok sıkı başarılı eteklerimin altına giyiyorum bir tane daha almayı düşünüyorum
İsim: R** C**
Tarih: 07 Eylül 2023
Beden: Boy:159cm
Yorum: oyke Korse gibi sımsıkı sarmıyor ama yumuşacık orta derece toparlıyor ben 52 kiloyum xs aldım tam oldu bir beden küçük alin
İsim: Z** G**
Tarih: 06 Kasım 2023
Beden: Boy:155cm
Yorum: beklediğimden güzel geldi ama iyiki xs almışım 160/58 kilo için xs tercih edilebilir esnek bir yapısı var ve hiç sıkmadı rahatsız etmedi çok guzel çok rahat boyu biraz uzun gibi sadece
İsim: M** k**
Tarih: 14 Eylül 2023
Yorum: Ürün gayet güzel xs almıştım daha önceden m beden aldım bşraz daha sıkı tutsun diye xs de aldım ama beden olarak pek degişen bişey olmadı s/m alacak olan xs de alabilir
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Urun güzel sıkı bir yapisi var. Etikette %92cotton yazsa da degil sentetik agirlikli. 1.63 boy 53.5kg.. Saticiya sordum M onerdi ama ben kendi bedenimi S olani aldim. Iyi ki oyle yapmisim. Tam oldu. Boyu idel. Haki olani da ayni beden olmasina ragmen, haki beje gore birazcik daha dar. Haki de ara beden olan M tercih edebilir ama bej olan kendi bedeDevamını Oku
İsim: N** A**
Beden: 16 Nisan 2022
Yorum: Çok güzel 54kg beden yoktu xs tercih ettim S olsa daha iyi olurmuş
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: toparlaması için değil elbise altı için aldım tam bedenimi aldım. güzel sıkı tutuyor. çok beğendim.
İsim: H** K**
Yorum: çok çok güzel toparlıyor. lütfen daha büyük bedenler için de üretim yapılsın
İsim: C** A**
Tarih: 27 Nisan 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: begendim gercekten cok guzel .s/m beden geldi 60 kiloyum gayet guzel oldu
İsim: S** B**
Beden: Boy:173cm
Yorum: 169-63, üst beden 36 alt beden 38-36, sm tam oldu, bacak lazer kesim yerleri niye batıyor anlamadım kaşındırıyor
İsim: T** T**
Beden: 25 Haziran 2023
Yorum: gayet iyi çok beğendim 65 kiloum SM beden oldu
İsim: g** A**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Yorum: çok rahat bir ürün, giydiniz bedeni alabilirsin,kargo çok hızlı geldi teşekkür ederim
İsim: ş** d**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: beden xs alsam daha sıkılaştırırmış ama ben elbise altına giymek için aldım şimdilik güzel ürün
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: İç gösteren kıyafetlerin içine kullanmak için aldım rahat hiç belli olmuyor kendi bedeninde tam oldu
İsim: süreyya a.
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: o kadar iyi toparlıyor ki daha iyi toparlaması için bir beden küçük aldım
İsim: E** U**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: cok iyi ama buyuk geldi
İsim: A** G**
Tarih: 08 Haziran 2023
Beden: Boy:150cm
Yorum: anneme aldım çok beğendi
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Satıcının dediği gibi L/XL tam oldu ben XL istemiştim ama onlar o şekilde göndermiş iyi ki. Toparlaması güzel esnek ve rahat bir yapıda. Memnuniyetle kullanacağım. Hediye için ayrıca teşekkür ederim ihtiyacım olan birşeydi

İsim: Z** K**
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: Aradığım ürün net. hem ince hem esnek hem iz yapmıyor. hemde toparlıyor. Karın toparlama olmadı benim belim basenime gore ince çünkü ama amacım basenimin toparlanmasıydı zaten. onu gayet güzel yapıyor. çok rahat. hemen birkaç tane daha alacağım. hızlı teslimat içinde teşekkür ederim.
İsim: N** Ö**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Yorum: Güzel fakat bedeni büyük geldi
İsim: m** k**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: 1.60 boy 59-60 kg’yum. S-M tam oldu. Teşekkürler
İsim: Z** Ö**
Tarih: 28 Temmuz 2023
Yorum: çok beğendim yumuşacık,çok rahat hafif bir toparlama etkisi de var ben beyaz pantalonlarin altına giymek için almıştım beklentimi karşıladı..
İsim: R** D** U**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: üç tane aldım.İnanilmaz rahatlar.Guzel toparlıyor.Tavsiye ederim.
İsim: R** K**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: Ürün çok güzel 160 boy 65 kg m beden tercih ettim tam oldu ve bel kısmında kaymaması için ince silikon detayı var gayet rahat
İsim: Gamzenur T.
Tarih: 08 Mart 2023
Yorum: Çok güzelmiş bayıldım tam beden elbiselerin palazzoların altına harika
İsim: E** B**
Tarih: 06 Haziran 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: Çok kullanışlı ve rahat
İsim: T** G** B**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: Toparlayıcılık normal. Kargo biraz yavaştı. Fiyat performans bir ürün
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: güzel beğendim rahatsız etmiyor iz belli olmuyor günlük kullanıma uygun korse
Tarih: 07 Eylül 2024
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: 165 boy 60 kilo için hangi beden önerirsiniz
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz verdiğiniz bilgiler doğrultusunda size S-M beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: 170 boy 55 kilo hangi beden olur bacakları yukarı katlansın istemiyorum
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz S-M beden uygun olacaktır katlanma yapmaz sağlıklı günler dileriz
Soru: Ürünün materyali nedir
Cevap: Merhabalar lazer paçalı en boy full likralı şorttur
Soru: 155 boy 70 kilo kaç beden almalıyım
Soru: merhaba 1.60 boy. kilo 64 . hangi beden olur
Soru: 160 boy 87 kilo kac beden almaliyim
Soru: Merhaba 1.74 boy 92 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz 2xL-3xL beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba yeni doğum yaptım sezeryan göbeğim için alıcam 78 kilo 168 boy hangi beden önerirsiniz
Soru: merhaba 1.55 boy 74 kilo hangi beden almaliyim ben biraz toparlasin istiyorum s-m beden çok sikarmi acaba
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz L -xl beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: 95 kiloyyum boy 1.62 kaç beden tercih etmeliyim efendim
Soru: merhaba 158 boy 70 kilo toparlaması için kaç beden almam lazım korseyi
Soru: kalça 94 ic bacak 56 beden,kilo 55 kaç beden olur sizce
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz verdiğiniz bilgiler doğrultusunda size XS beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba 1.67 boy 72 kilo kaç beden almalıyım
Soru: merhaba boy 173 kilo 86 kaç beden almak gerekir
Soru: boy 1.65 kilo 75 LxL dar gelirmi kac beden alayım bu tayt toparlayicimi
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz evet L -XL beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: merhaba 160 boy 72 kg için hangi beden almaliyim
Soru: merhaba efendim 62 kiloyum 160 boy çok sıkı olmasın biraz göbek var hangi beden almalıyım
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz s-m beden uygun olacaktır sağlıklı günler dileriz
Soru: 1.56 boy 57 kilo hangi beden olur
Soru: 86 kiloyum 156 boyum hangi beden olur
Soru: merhabalar boy 150, kilo 75 hangi beden almalıyım.
Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Görseller

Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten En Uygun Satış Linki

Sh Mağazacılık Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sh Mağazacılık Bel Basen Toparlayıcı Ince Yüksek Bel Lazer Kesim Iz Yapmaz Sıkılaştırıcı Paçalı Korse Ten yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.