Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) Alanlar Memnun Mu-

Funda

Bilgili
Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) En Düşük Fiyat Nerede?
Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) Güncel Fiyatı 18199.0 Tl'den Satılmaktadır.

Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) Detaylı Açıklama

Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) Ürününün Satıcısı, Altus Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) ürününü 18199.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) Kullanıcı Geri Bildirimleri
18199.0 Tl ye satışta olan Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Ürün hızlı ve sağlam 3 aydır kullanıyoruz memnunuz tsk
İsim: Mehmet G.
Tarih: 02 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: Çok güzel bir ürün bu fiyat aralığındaki alınabilecek en iyi ürünlerden(13800 ) biz herhangi bir sorun yaşamadık
İsim: S** Y**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

Yorum: Harika tereddüt etmeyin satıcı çok ilgili
İsim: A** Ö**
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: TEKNOEGE

Yorum: gayet güzel hoş bir ürün fırında baya iyi
İsim: M** A**
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: ürün çok güzel beğendim çok kullanışlı
İsim: h** l**
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: çok kaliteli sapasağlam geldi
İsim: G** D**
Tarih: 23 Ekim 2023
Satıcı: Mgs Electronics

Yorum: Sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: S** D**
Tarih: 18 Ekim 2023

Yorum: ürün çok güzel, sadece alırken dikkat etmemişim fırın cam olduğu içinbembeyaz durmuyor, ama ocağa davulumbaza bayıldım.
İsim: Hande Y.
Tarih: 08 Eylül 2024
Satıcı: CINCIK

Yorum: çok güzel kaliteli beğenmedim
İsim: Ş** u**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Ocak 2024
Satıcı: NETTEUCUZ

Yorum: Ürün fiyatına göre çok güzel biz çok beğendik
İsim: E** A**
Tarih: 29 Ekim 2023

Yorum: Fırının iç camı çok terliyor su gibi akıyor. Davlumbazı yağı kokuyuçekiyor mu belli değil içeri koku oluyor. Ocak demirleri mat. Çakmakbasma ayarı iyi değil tek seferde yanmıyor çok bastırman gerek. Az paravermiyoruz sonuçta. Alırsanız üst modellerini alın fanı bile yok kapalı rezisdans
İsim: i** a**
Tarih: 03 Aralık 2023

Yorum: güzel ürün araştırıp aldık sorunsuz geldi
İsim: NAZLI C. K.
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: içinde 1 adet tepsi cikti
İsim: F** K**
Tarih: 21 Nisan 2024
Satıcı: TEKNOEGE

Yorum: Kutusundan çıkarmadık dahaca.. ürünü teslimat adresine değilde farklıbir ilçeye kadar getirip burdan alın denildi! Siz şaka mısınız? Buncapara veriliyor ürün adrese bile müşteri tarifiyle getiriliyor. Tüm şikayetlerdebulunucam.
İsim: N** G** ö**
Tarih: 09 Ocak 2024

Yorum: Ürünü henüz kullanmadım satıcı hızlı kargo yapıyor teşekkürler
İsim: Fatma Ö.
Tarih: 02 Mart 2024

Yorum: beyaz istemiştim gri göndermişsiniz.
İsim: **** ****
Tarih: 17 Ocak 2024

Yorum: ürünü aldım ama hala paketi açmadım depremzedeyim şuan açmaya uygundeğiliz paket olduğu gibi duruyor 72 litre olarak aldım kurulum içinistediğiniz zaman kurulum yapabilirsiniz denildi ve ücretsiz bir şekildeşuan bazı kötü yorumlar var ve inşallah bizim paket hasarsizdir kurulumuiki üç ay sonra inşallah yapacagiz o zaman eksik bişey ve kusurlu bişeyDevamını Oku
İsim: Z** y**
Tarih: 29 Kasım 2023
Satıcı: Değerliler Mobilya AŞ

Yorum: Beyaz olarak sipariş verdik gri geldi muhatap bulamıyoruz.
İsim: **** ****
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: aldığım ürün beyaz gri geliyor teklar iade edeceğim beyazı varsa oluryoksa iptal olsun
İsim: S** A**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: davlumbazin arka kısmında ezilme ve çizikler vardı ve bu kargo ilealakalı değil kolide ezilme yoktu daha önce olmuş belli keşke bu şekildeyollamasaydiniz fırını henüz denemedim 1 adet fırın tepsisi yollamışlarsatıcı elimizde yok deyip ilgilenmedi Ocak tek seferde yanmıyor uzunsüre basmak lazım ya o kadar para sayıyoruz gerçekten pişman oluyor insDevamını Oku
İsim: L** A**
Tarih: 19 Aralık 2023
Satıcı: Değerliler Mobilya AŞ

Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) Sıkça Sorulan Sorular

Soru: trabzon merkeze 45 köy.kurulum ucreti varmi..
Cevap: merhaba kurulum var ücretsiz ancak köylere gönderim sağlayamıyoruz maalesef

Soru: Fırın kaç litre kapasitesi var?
Cevap: Merhaba 65 lt fırın hacmi

Soru: Ocak mermere oturmalı değilde set üstü seçeneği varmı
Cevap: merhaba,malesef yok efendim.

Soru: fırında alt ust rezidans kapalı mı
Cevap: Açık rezidans efendim

Soru: açık mı kapalı rezistansli mı
Cevap: Açık rezistans

Soru: Ürün a enerji mi değilse model önerir misiniz?
Cevap: Merhabalar efendim ürünle ilgili detaylı ve teknik bilgi için ARÇELİK YETKİLİ SERVİSİNDEN bilgi alabilirsiniz

Soru: Horoz lojistik Manisa yunus Emre üç pınar mahallesine geliyor mu acaba
Cevap: Merhaba efendim BB İKLİMLENDİRME İzmir firmasıyız İLEYİŞİM KURABİLİR MİSİNİZ

Soru: Dakika ayarı var mıdır acaba
Cevap: merhaba fırında yok

Soru: merhaba davlumbaz bacasiz mi ? firin turbo fırın mı?
Cevap: merhaba bacasız olarak servisten karbon filtre satın alıp kullanabilirsiniz

Soru: Merhabalar ocağın eni kaç cm acaba
Cevap: 65 cm efendim.Servis tarafından ücretsiz montaj mevcuttur.

Soru: ürün ölçüleri yazmadığı için soru soruyorum size satıcı .eni boyu genişlikleri ürün özellikleri bölümünde yazmıyor çünkü
Cevap: Merhaba ankastrelerin hepsinde Gireceği Yer Ölçüleri standarttır Ocak icin Kendi sayfasında yazan bilgiler Ambalajsız Derinlik (cm)52.4 cm Ambalajsız genişlik (cm)(x)64.6 cm Ambalajsız Yükseklik (cm)(y)4.6 cm

Soru: Elektrikli olarak kullanabiliyor muyuz ocağı
Cevap: merhaba,efendim ocak doğalgaz ve lpgli kullanıma uygundur.

Soru: üçlü set olarak mi satılıyor fırın dahilmi
Cevap: merhabalar, evet efendim 3 lü set halinde

Soru: 3 sorum var üçlü set değil mi ?tüplü kullanılıyor mu? bide servis mi kuracak?
Cevap: Evet üçlü set , tüplü de kullanıma uygundur . Ve Arçelik servisi tarafından yapılmakta montaji

Soru: mrb demirleri döküm mü
Cevap: emaye efendim

Soru: Eni kaç cm'dir
Cevap: merhaba 60 lık ankastre efendim bunlar

Soru: ürünü hangi kargo şirketi ile gönderiyorsinuz
Cevap: Borusan Lojistik ile gönderim sağlıyoruz efendim

Soru: Davlumbaz bacalımı
Cevap: EVET EFENDİM.

Soru: Garantisi var mı?
Cevap: Merhaba efendim 3 yıl Arçelik garantili ücretsiz kurulum

Soru: merhbaa ocak cam kalınlığı kac mm acaba ?
Cevap: 8mm efendim

Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Beyaz Ankastre Set Ala 310HW- ALA 159 DHW Ocak-ALA 535 HW Davlumbaz( RENK KIRIK BEYAZ ) En Uygun Satış Linki