Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Fiyatına Göre Alınır Mı-

Aygul

Bilgili
Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Satın Alır Mısınız?
Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Mevcut Fiyatı 34300.0 Tl'den Satılmaktadır.

Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Ürün Tanıtımı

Arçelik Yeni Model Beyaz Buhar Destekli Cam Ankastre SetArçelik AFC 361 B Fibona Serisi A Fry Ankastre FırınGenel ÖzelliklerFırın Rengi BeyazÜrün Serisi AR 5500Fırın Hacmi 72 LEnerji Sınıfı A+Saat Tipi LED Display - Touchcontrol Prologue/Beyond-Good+ (Beast)Ürün Serisi Fibona SerisiArçelik ADE 606-2 B Beyaz Ankastre DavlumbazGenel Özellikler60 cm genişlikSes seviyesi: Min. 48 dBA, Max. 67 dBA3+1 Yoğun Kademeli Güç AyarıA Enerji SınıfıBulaşık makinesinde yıkanabilir çelik çerçeveli yağ filtresiElektrikli Ocaklarla 55 cm Montaj AralığıHava Temizleme FonksiyonuDokunmatik KontrolArçelik OCD T 651 EB Beyaz Cam Ankastre OcakGenel ÖzelliklerÜrün Rengi BeyazGaz Tipi DoğalgazOcak Tipi Gazlı OcakOcak Tipi Ve Göz Sayısı 4 Gözü GazlıGaz Emniyet Sistemi VarÜrün Tipi AnkastreOcak Yüzeyi CamKahve Beki Adaptörü Siyah EmayeBek Şapkası Tipi Düz ParlakArçelik Yeni Model Beyaz Buhar Destekli Cam Ankastre Set Hakkında
Arçelik Beyaz Eşya çeşitleri ve tüm ev elektroniği alışverişleriniz için >Hepsinialalim.com bir tık uzağınızda sizleri bekliyor. Siz de online alışveriş imkanıyla hızlı ve güvenli alışverişin keyfini sürün. >

Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Ürününün Satıcısı, Arçelik Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set ürününü 34300.0 Tl'den Satılmaktadır.

Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Yorumlar Hakkında Bilgi
34300.0 Tl ye satışta olan Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: ürün sorunsuz geldi yalnız kullanim kulavuzu yoktu kullanım klavuzu gönderebilirmisin
İsim: **** ****
Tarih: 20 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GNS ELEKTRONİK-Arçelik Yetkili Satıcı

Yorum: Sorunsuz ulaştı servise gitti kurulum yapıldı.
İsim: D** B** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Aralık 2023
Satıcı: DAYANIKLI TÜKETİM

Yorum: Memnunuz kaliteli set
İsim: A** E**
Tarih: 24 Ekim 2023

Yorum: cok güzel ve şık bi set ama fabrikasyondan lekeli geldi ama arçelikservisi 15 gün içinde yeni ocak gönderdiler ve montajını yaptılar çok güvenilir
İsim: G** A**
Tarih: 07 Temmuz 2024

Yorum: Ürünüm ocağ ı yanlış gelmiş
İsim: **** ****
Tarih: 10 Ekim 2023
Satıcı: BAŞTÜRK

Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: siz bize PDF olarak ata bilirmisiniz
Cevap: Pdf paylaşımına izin vermıyor burası 4440888 çağrı merkezını arayıp talepte edebılırısnı

Soru: merhaba ocak boyutlarini tam öğrenebilir miyim eni boyu olacak şekilde yer biraz dar ona göre alacagim Suanki kesilmiş mermer boyutu 60 cm kaplayacagi alan 67 cm civarı
Cevap: merhabalar 65 cmlik ocagımız var girecegi yer ölçüleri 56*49 cm dir

Soru: iyi günler ürünüm geldi fakat kullanma kılavuzu kitapçığı yok en kısa zamanda göndermenizi rica ediyorum
Cevap: Kullanım klavuzunu kendi web sitesinden pdf olarak indirebilirsiniz elektronik klavuz olmus efendim

Soru: merhaba setim bugun geldi kurulumu yapıldı ama fırının teli yok icinde yardimci olurmusunuz
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Yarın hemen yardımcı olacağız efendim

Soru: acil yardımcı olur musunuz
Cevap: merhabalar buyrun

Soru: fırındaki airfrayerlarda olan tel tepsiden ayriyeten satın almak istiyoruz ama hiçbir yerde bulamıyoruz.Yardımcı olur musunuz?
Cevap: merhabalar yetkili servislerimizde bulunmaktadır size en yakın servise giderseniz yardımcı olacaklardır

Soru: merhaba kaç, tepsi mevcut fırında
Cevap: 2 tepsi 1 ızgara mevcut efendim ve raylı sistem

Soru: 60 lıkmı bunlar
Cevap: 65 CM LİK OLUYOR

Soru: fırının eni kaç santim
Cevap: Standart ölçüdür 60cm

Soru: Merhaba fırın kaç litre
Cevap: 72 litre efendim

Soru: merhaba benim evdeki ölçülerim 56/48 uygun olur mu sizce ocak
Cevap: Evet standart ölçüdür gırdıgı yer sadece ocak üst kısmı 65 cm dır girdiği yerin sagında solunda 7 cm pay varsa sorun olmaz

Soru: iyi günler bizim ankastre fırın için ayrılan bölüm 56 cm genişlik 56 cm derinlik ölçüsünde uyar mı acaba bu ankastre
Cevap: iyi günler minimum 56 cm genişlik uygundur

Soru: Merhaba, Ben bu set için hangi fırın & ocak modülü almalıyım? yani ölçüler ne olmalı, genelde 60cm ( iç ölçüde 56cm) lık var gibi, bu set için uygun o modüller
Cevap: 60 cm lik olur fakat bu üründe 65 cmlik ocak mevcut ürünü gönderirken 60 lık göndermemiz gerekli

Soru: Hayırlı işler fırının kendi kendini temizleme özelliği mevcut mudur acaba?
Cevap: Rahat temızlık ozellıgı var efendim katalıtık arka duvar ve yan duvar sayesınde

Soru: siyah renk varmı acaba
Cevap: Sayfamızda mevcut

Soru: Wi-fi özellikli mi
Cevap: Hayır yok maalesef

Soru: fırında afc 340 b ve afc 361 b arasındaki fark ne
Cevap: 361 olan modelde airfry ve buhar teknolajisi var efendim birde içi sürgülü tepsileri rahatça çıkarabilmenize yarıyor ve ekran daha büyük

Soru: merhaba, ankastre fırınların ölçüleri standart mı acaba?
Cevap: Evet efendim standart

Soru: merhaba ankestre ocağın ölçüleri nedir mermer kesilcek ölçülere göre
Cevap: Merhaba 56*49 standart ölçü efendim

Soru: Ürün özelliklerinde şu şekilde yazıyor Aksesuarlar Standart Tepsi Adedi 1 Derin Tepsi Adedi 1 Pasta Tepsi Adedi 1 Ama airfry özellikli fırında airfry teli de olmalı
Cevap: Air fry üründe 1 adet tel mevcut

Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Beyaz Buhar Destekli Afry ( Afc 361 B - Ocd T 651 Eb - Ade 606-2 B ) Ankastre Set En Uygun Satış Linki