Elifnaz
Bilgili
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Bu Ürünü Almalı Mı?
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Şu Anki Satış Fiyatı 149.0 Tl'den Satılmaktadır.
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Kullanıcılar Memnun Mu?
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Hakkında yaklaşık 81 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Teknik Açıklamalar
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Ürününün Satıcısı, TrendGarı Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı ürününü 149.0 Tl'den Satılmaktadır.
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Yorumlar Hakkında Bilgi
149.0 Tl ye satışta olan Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
81 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: tam bedenimi aldim harika oldu istedigim gibi ince hediyeniz icin de cok teşekkürler cok iyi bir satıcı
İsim: s** k**
Tarih: 02 Ekim 2023
Beden: Beden:S
Satıcı: TRENDGARI
Yorum: çok güzel biraz bel kısmı sıksa bile hiç sorun değil yumuşak mükemmel bir ürün bir beden büyük alınabilir hediye için teşekkürler...
İsim: E** B** T**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: kalite açısından iyi.. 60 kiloyum M beden aldım ama biraz daha bol olmasını isterdim.. yani tayt çok sıkıyor..
İsim: **** ****
Tarih: 19 Ağustos 2023
Beden: Boy:162cm
Yorum: güzel ama likrası sıkış bir beden büyük alın derim siz bilirsiniz yinede
İsim: ERGİN T.
Tarih: 18 Aralık 2023
Beden: Beden:XXL
Yorum: Boyum 1.75 hamile oldugum için XL sipariş verdim . Herşeyiyle mükemmel bir tayt , dogru iç çamaşırıyla katiyen iç göstermiyor. Hediyeniz içinde teşekkürler
İsim: S** B**
Tarih: 23 Aralık 2023
Beden: Boy:175cm
Satıcı: Accio Business
Yorum: Çok beğendim hediyeniz için teşekkür ederim
İsim: Ç** K**
Tarih: 14 Kasım 2023
Beden: Boy:170cm
Yorum: Ürün çok kaliteli… Fakat ben S beden istemiştim M beden geldi keşke dikkat etseydiniz
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Bir kadin girisimci oldugunuz icin sizi tebrik ederim ama keske biraz dikkat etseniz beyaz istedim 2 adet biri farkı
İsim: E** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Eşim için aldım çok güzel
İsim: Recep G.
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Ağustos 2024
Yorum: kocam bayildi. icimi gosteriyor ozellikle aldim zaten...74 kilo L bedden aldim
İsim: M** b**
Beden: 16 Ağustos 2024
Yorum: Fiyat performans harika ayrıca hediyeleri için teşekkürler ne kadar zarif bi hareket
İsim: F** I**
Tarih: 13 Ekim 2023
Yorum: ürün güzel rahat fakat keşke 1 büyük beden alsaydım . 61kiloyum biraz sıktı. iade olmadıgı için mecbur giycem .
İsim: ş** a**
Tarih: 04 Haziran 2024
Beden: Beden:M
Yorum: çok kaliteli ve rahat bayildim
İsim: R** Ç**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Beden: Boy:158cm
Yorum: çok bependim
İsim: H** H**
Beden: 25 Temmuz 2024
Yorum: Mükemmel bir dokusu var yumuşacık likralı, 83 kilo tam beden XL ve çok rahat
İsim: M** K**
Tarih: 27 Aralık 2023
Beden: Boy:167cm
Yorum: Tayt çok güzel ama bu tohumların güzelliği o kadar tatlınız ki favorimsiniz artık.
İsim: E** U**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: urun çok güzel beğendim gönderdiğiniz hediye için çok tsk
İsim: n** n**
Tarih: 15 Kasım 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Ürün göründüğü gibi yumuşacık ve baya esnek ben yorumlara bakıp L istedim ama bence toparlamasını istiyorsanız bir beden küçük söyleyin beyaz olduğu için iç göstermesi normal ben zaten tunikle kullanacağım için sorun değil
İsim: T** A**
Tarih: 10 Kasım 2023
Yorum: ürün yumuşacık istediğim gibi 81 kg boy 168 xl tam oldu teşekkürler
İsim: S** A**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: taytımı teslim aldım sadece biraz kayıyor onun dışında güzel hediyeniz için teşekkür ederim
İsim: F** K**
Tarih: 10 Ekim 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: ürün çok güzel doğru iç çamaşırıyla kullanılırsa iç çamaşırı belli olmaz hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim
İsim: A** Z**
Tarih: 20 Kasım 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: ürün güzel kaliteli, denemedim ama umarım olur
İsim: F** Z** A**
Tarih: 25 Temmuz 2023
Yorum: Gayet kullanışlı
İsim: A** G**
Beden: 28 Temmuz 2024
Yorum: Ben beğendim ürün gayet kaliteli ayrıca kadın girişimciye destek vermekte ayrı mutlu etti. İnditex den aldığım tayttan daha rahat hissettirmesi şaşırttı
Kendi bedenimi aldım kalıbı dar falan değil esnek
İsim: D** Ö**
Tarih: 17 Ocak 2024
Beden: Boy:159cm
Yorum: çok güzel teşekkür ederim hediyye için. tohumu ektim
İsim: Sevinc C.
Tarih: 31 Aralık 2023
Beden: Beden:L
Yorum: çok güzel kaliteli
Tarih: 01 Eylül 2023
Beden: Boy:155cm
Yorum: Süper ötesi.
İsim: N** A**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: cok memnun kaldım. cok rahat.
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: İyi ki indirimdeyken almışsın çok beğendim çok güzel esnek ve hızlı geldi teşekkürler
İsim: G** T**
Tarih: 27 Haziran 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: Çok iyi
İsim: Y** A** J**
Beden: 10 Haziran 2024
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba ic gosteriyor?
Cevap: Merhaba efendim, hayır iç göstermez. İyi günler
Soru: boyu kaç cm
Cevap: MERHABA EFENDİM GÜNLÜK BEDENİNİZE GÖRE TERCİH EDEBİLİRSİNİZ
Soru: 160/84 kilo hangi beden olmalı
Cevap: Merhaba efendim, günlük bedeninize göre tercih edebilirsiniz. İyi günler dileriz
Soru: mrb yazlikmi kislikmi kumasi
Cevap: Merhaba efendim, şardonsuz mevsimliktir.
Soru: Esnek mi sıkı bir tayt mı kalıp olarak dar mı
Cevap: Esnektir efendim
Soru: merhaba kumaşı %olarak nedir
Cevap: Merhaba efendim %80 pamuk %20 polyesterdir
Soru: kar beyaz mi ekru mu
Cevap: Merhaba efendim karbeyaz
Soru: 1.64 boy 95 kg ya hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba efendim günlük bedeninize göre tercih edebilirsiniz
Soru: boy 1.70 kilo 83 hangi beden ?
Cevap: Merhaba efendim günlük bedeninize göre tercih edebilirsiniz iyi günler dileriz
Soru: Merhaba 158 boyunda 46 kilo 12 yaş kızım için alacağım .törende giyecek s beden olur mu?
Cevap: merhaba efendim, S beden uygun olur
Soru: Selam kalibi nasil ic gosteriyormu
Cevap: Merhaba efendim, kumaşı oldukça esnektir, iç göstermez
Soru: Selam ic gosteriyormu?
Cevap: Merhaba efendim iç göstermez
Soru: Merhabalar; beyaz taytlarınız içinde bedeni en büyük, pamuklu ve çok sıkı olmayan hangisi acaba? 3-4 çeşit beyaz taytınız var. Farkını anlayamadım. Teşekkürler. İyi günler.
Cevap: Merhaba efendim kumaş ve renk farkı vardır. En büyük bedeni de 2 xl
Soru: 165 boy 62 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba efendim, kalıpları oldukça esnektir. M tercih edebilirsiniz yada günlük bedeninize göre tercih edebilirsiniz
Soru: 165 boy 62 kilo beden öneriniz nedir
Cevap: Merhaba efendim, kalıpları oldukça esnektir. M tercih edebilirsiniz yada günlük bedeninize göre tercih edebilirsiniz
Soru: başka fotoğraf eklemeniz mümkün mü arka kısmıni da gosteren
Cevap: Merhaba efendim, yükleme olur ama yüklenmesi uzun sürer. trednyol onay vermesi gerekir 1-3 iş günü
Soru: 9104829289. çok teşekkür ederim
Cevap: Rica ederiz efendim
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Ürünün Fotoğrafları
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Şu Anki Satış Fiyatı 149.0 Tl'den Satılmaktadır.
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Kullanıcılar Memnun Mu?
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Hakkında yaklaşık 81 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Teknik Açıklamalar
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Ürününün Satıcısı, TrendGarı Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı ürününü 149.0 Tl'den Satılmaktadır.
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Yorumlar Hakkında Bilgi
149.0 Tl ye satışta olan Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
81 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: tam bedenimi aldim harika oldu istedigim gibi ince hediyeniz icin de cok teşekkürler cok iyi bir satıcı
İsim: s** k**
Tarih: 02 Ekim 2023
Yorum: çok güzel biraz bel kısmı sıksa bile hiç sorun değil yumuşak mükemmel bir ürün bir beden büyük alınabilir hediye için teşekkürler...
İsim: E** B** T**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: kalite açısından iyi.. 60 kiloyum M beden aldım ama biraz daha bol olmasını isterdim.. yani tayt çok sıkıyor..
Tarih: 19 Ağustos 2023
Beden: Boy:162cm
Yorum: güzel ama likrası sıkış bir beden büyük alın derim siz bilirsiniz yinede
İsim: ERGİN T.
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Boyum 1.75 hamile oldugum için XL sipariş verdim . Herşeyiyle mükemmel bir tayt , dogru iç çamaşırıyla katiyen iç göstermiyor. Hediyeniz içinde teşekkürler
İsim: S** B**
Tarih: 23 Aralık 2023
Yorum: Çok beğendim hediyeniz için teşekkür ederim

İsim: Ç** K**
Tarih: 14 Kasım 2023
Beden: Boy:170cm
Yorum: Ürün çok kaliteli… Fakat ben S beden istemiştim M beden geldi keşke dikkat etseydiniz
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Bir kadin girisimci oldugunuz icin sizi tebrik ederim ama keske biraz dikkat etseniz beyaz istedim 2 adet biri farkı
İsim: E** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Eşim için aldım çok güzel
İsim: Recep G.
Beden: 25 Ağustos 2024
Yorum: kocam bayildi. icimi gosteriyor ozellikle aldim zaten...74 kilo L bedden aldim
İsim: M** b**
Beden: 16 Ağustos 2024
Yorum: Fiyat performans harika ayrıca hediyeleri için teşekkürler ne kadar zarif bi hareket
İsim: F** I**
Tarih: 13 Ekim 2023
Yorum: ürün güzel rahat fakat keşke 1 büyük beden alsaydım . 61kiloyum biraz sıktı. iade olmadıgı için mecbur giycem .
İsim: ş** a**
Tarih: 04 Haziran 2024
Beden: Beden:M
Yorum: çok kaliteli ve rahat bayildim
İsim: R** Ç**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Beden: Boy:158cm
Yorum: çok bependim
İsim: H** H**
Beden: 25 Temmuz 2024
Yorum: Mükemmel bir dokusu var yumuşacık likralı, 83 kilo tam beden XL ve çok rahat
İsim: M** K**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Tayt çok güzel ama bu tohumların güzelliği o kadar tatlınız ki favorimsiniz artık.
İsim: E** U**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: urun çok güzel beğendim gönderdiğiniz hediye için çok tsk
İsim: n** n**
Tarih: 15 Kasım 2023
Yorum: Ürün göründüğü gibi yumuşacık ve baya esnek ben yorumlara bakıp L istedim ama bence toparlamasını istiyorsanız bir beden küçük söyleyin beyaz olduğu için iç göstermesi normal ben zaten tunikle kullanacağım için sorun değil
İsim: T** A**
Tarih: 10 Kasım 2023
Yorum: ürün yumuşacık istediğim gibi 81 kg boy 168 xl tam oldu teşekkürler
İsim: S** A**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: taytımı teslim aldım sadece biraz kayıyor onun dışında güzel hediyeniz için teşekkür ederim
İsim: F** K**
Tarih: 10 Ekim 2023
Yorum: ürün çok güzel doğru iç çamaşırıyla kullanılırsa iç çamaşırı belli olmaz hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim
İsim: A** Z**
Tarih: 20 Kasım 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: ürün güzel kaliteli, denemedim ama umarım olur

İsim: F** Z** A**
Tarih: 25 Temmuz 2023
Yorum: Gayet kullanışlı
İsim: A** G**
Beden: 28 Temmuz 2024
Yorum: Ben beğendim ürün gayet kaliteli ayrıca kadın girişimciye destek vermekte ayrı mutlu etti. İnditex den aldığım tayttan daha rahat hissettirmesi şaşırttı

İsim: D** Ö**
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: çok güzel teşekkür ederim hediyye için. tohumu ektim
İsim: Sevinc C.
Tarih: 31 Aralık 2023
Beden: Beden:L
Yorum: çok güzel kaliteli
Tarih: 01 Eylül 2023
Beden: Boy:155cm
Yorum: Süper ötesi.
İsim: N** A**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: cok memnun kaldım. cok rahat.
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: İyi ki indirimdeyken almışsın çok beğendim çok güzel esnek ve hızlı geldi teşekkürler
İsim: G** T**
Tarih: 27 Haziran 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: Çok iyi
İsim: Y** A** J**
Beden: 10 Haziran 2024
Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba ic gosteriyor?
Cevap: Merhaba efendim, hayır iç göstermez. İyi günler
Soru: boyu kaç cm
Cevap: MERHABA EFENDİM GÜNLÜK BEDENİNİZE GÖRE TERCİH EDEBİLİRSİNİZ
Soru: 160/84 kilo hangi beden olmalı
Cevap: Merhaba efendim, günlük bedeninize göre tercih edebilirsiniz. İyi günler dileriz
Soru: mrb yazlikmi kislikmi kumasi
Cevap: Merhaba efendim, şardonsuz mevsimliktir.
Soru: Esnek mi sıkı bir tayt mı kalıp olarak dar mı
Cevap: Esnektir efendim
Soru: merhaba kumaşı %olarak nedir
Cevap: Merhaba efendim %80 pamuk %20 polyesterdir
Soru: kar beyaz mi ekru mu
Cevap: Merhaba efendim karbeyaz
Soru: 1.64 boy 95 kg ya hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba efendim günlük bedeninize göre tercih edebilirsiniz
Soru: boy 1.70 kilo 83 hangi beden ?
Cevap: Merhaba efendim günlük bedeninize göre tercih edebilirsiniz iyi günler dileriz
Soru: Merhaba 158 boyunda 46 kilo 12 yaş kızım için alacağım .törende giyecek s beden olur mu?
Cevap: merhaba efendim, S beden uygun olur
Soru: Selam kalibi nasil ic gosteriyormu
Cevap: Merhaba efendim, kumaşı oldukça esnektir, iç göstermez
Soru: Selam ic gosteriyormu?
Cevap: Merhaba efendim iç göstermez
Soru: Merhabalar; beyaz taytlarınız içinde bedeni en büyük, pamuklu ve çok sıkı olmayan hangisi acaba? 3-4 çeşit beyaz taytınız var. Farkını anlayamadım. Teşekkürler. İyi günler.
Cevap: Merhaba efendim kumaş ve renk farkı vardır. En büyük bedeni de 2 xl
Soru: 165 boy 62 kilo hangi beden almalıyım
Soru: 165 boy 62 kilo beden öneriniz nedir
Soru: başka fotoğraf eklemeniz mümkün mü arka kısmıni da gosteren
Cevap: Merhaba efendim, yükleme olur ama yüklenmesi uzun sürer. trednyol onay vermesi gerekir 1-3 iş günü
Soru: 9104829289. çok teşekkür ederim
Cevap: Rica ederiz efendim

Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Ürünün Fotoğrafları

Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı En Uygun Satış Linki

TrendGarı Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TrendGarı Beyaz Fitilli Seamless Çizgili Tayt Yüksek Bel Dayanıklı Örme Kumaş Spor Tayt Toparlayıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.