Melisa
Bilgili
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Şu Andaki Değeri 13249.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Teknik Detaylar
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Regal Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi ürününü 13249.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
13249.0 Tl ye satışta olan Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0
Yorum: Fiyatına göre iyi
İsim: E** Ç**
Tarih: 03 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Regal Kurumsal Mağaza
Yorum: gelen ürünün program yerleri değişik. örneğin süper 50 dk yıkamabaşlattığınızda 4 saat yazıyor. teknik servis ürünü götürmeyip bırakıpgitti olduğu gibi. satıcıya ulaşmaya çalıştım beni servise yönlendirdi.serviste beni satıcıya yönlendirdi. ikisi arasında gidip geliyorumservis telefonlara cevap vermiyor. ürün gelmeden aradım gelincebilgilendirin işDevamını Oku
İsim: h** K**
Tarih: 08 Ocak 2024
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhabalar Üst Tablası Çıkıyor mu Tezgah Yüksekliğimiz 84 Cm
Cevap: Merhaba , tablasız 820 mm'dir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Program listesi nedir ısı ve süreleri
Cevap: merhaba..ürün sayfasından bakınız..yoksa üretici sayfasından destek alınız
Soru: merhaba renk nedir ? Yeşil yaziyor birde üst kısmı cekilmi leke tutarmi
Cevap: Merhaba, ürünümüzün rengi inox şeklindedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: kolay gelsin 524 IG ile 524 XY arasında ne gibi farklar var
Cevap: Merhaba, ürünler teknik açıdan eşdeğer modellerdir, renkleri farklıdır. Sağlıklı günler.
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Görsel Galerisi
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Şu Andaki Değeri 13249.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Teknik Detaylar
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Regal Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi ürününü 13249.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
13249.0 Tl ye satışta olan Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0
Yorum: Fiyatına göre iyi
İsim: E** Ç**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: gelen ürünün program yerleri değişik. örneğin süper 50 dk yıkamabaşlattığınızda 4 saat yazıyor. teknik servis ürünü götürmeyip bırakıpgitti olduğu gibi. satıcıya ulaşmaya çalıştım beni servise yönlendirdi.serviste beni satıcıya yönlendirdi. ikisi arasında gidip geliyorumservis telefonlara cevap vermiyor. ürün gelmeden aradım gelincebilgilendirin işDevamını Oku
İsim: h** K**
Tarih: 08 Ocak 2024
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhabalar Üst Tablası Çıkıyor mu Tezgah Yüksekliğimiz 84 Cm
Cevap: Merhaba , tablasız 820 mm'dir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Program listesi nedir ısı ve süreleri
Cevap: merhaba..ürün sayfasından bakınız..yoksa üretici sayfasından destek alınız
Soru: merhaba renk nedir ? Yeşil yaziyor birde üst kısmı cekilmi leke tutarmi
Cevap: Merhaba, ürünümüzün rengi inox şeklindedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: kolay gelsin 524 IG ile 524 XY arasında ne gibi farklar var
Cevap: Merhaba, ürünler teknik açıdan eşdeğer modellerdir, renkleri farklıdır. Sağlıklı günler.
Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Görsel Galerisi

Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki

Regal Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Regal Bm 524 Xy 5 Programlı Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.