Sennur
Bilgili
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Tavsiye Eder Misiniz?
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 27899.0 Tl'den Satılmaktadır.
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Detayları
_x000D_
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 27899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
27899.0 Tl ye satışta olan BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: orjinal ürün... tesekkurler
İsim: M** Y**
Tarih: 03 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: İlk kez vestel bir ürün aldım çok korkarak aldım önceki makinemsiemensti dokuz yılda bozuldu.Bu ğrün piyasadaki en donanımlımakinelerden , boshta aynı özelliklerde ürün 30 bindi biz bunu 9750liraya aldık pırıl pırıl yıkadı bayıldım ürüne
İsim: Z** T**
Tarih: 04 Haziran 2023
Satıcı: Simport
Yorum: 4000 tl ye almıştım iyi ki de almışım hem sessiz hem çok güzel yıkıyorüç sepetli oluşu ve katların ayarlanabilir olması iç hacmi şişelerimizibile düşünmüş olmaları harika ötesi şıkır şıkır bir ürün adamsınvestel
yorumumu güncelliyorum ne kadar övsem program çeşitliliği herşeyiyle mükemmel harika ötesi bir ürün kullandıkça aşık olunası vestelrekDevamını Oku
İsim: H** A** S**
Tarih: 05 Ocak 2023
Satıcı: Prusa-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: çok kaliteli ürün
İsim: İ** ç**
Tarih: 14 Mart 2022
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Harika bir makina tam zamanında geldi
İsim: **** ****
Tarih: 22 Aralık 2021
Yorum: kullanıyorum memnunum
İsim: U** Ü**
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: Bugun ürünüm yetkili servis tarafından kurulumu yapıldı görsel olarakdaiçide dışıda iyi bir makine beğendim bir defa deneme yapıldı kullandıkçada yıkamasına bakacağım daha önceki makinem yine tam ankastre franke idiama ben pek memnun değildim ondan alacak kişilere belki yardımcı olur yorumum
İsim: T** P**
Tarih: 07 Aralık 2021
Yorum: Makine bayramdan önce geldi servis getirirken ayağını kırdı bayramdansonra fabrikadan getirip takarım dedi. Şimdi aradım servisi fabrikadanhaber yok dedi. 10.500 tl ödeyip bulaşıkları hala elinizde yıkamakisterseniz şiddetle tavsiye ederim. Ben hala elde bulaşık yıkama devam.Dün Trendyol a durumu bildirdim hemen geri dönüş olacak dediler onlardandaDevamını Oku
İsim: Yasemin Y.
Tarih: 06 Temmuz 2023
Yorum: ya inanamiyorum makineyi 2.kezcalistirdim daha bismillah demeden arizaverdi servisi cagirdik mecburen az parada vermedik 9000 tl yazik yaasaticida o kadar ilgisizki zaten ulasmaniz da zor kesinliklecok pişmanimkeske baska bir marka alsaymişim vestel pişmanlıktır almayin kesinlikle
İsim: N** Y**
Tarih: 10 Kasım 2022
Yorum: satıcı ürünü göndermedi. Paramı iade etti. Arkasından ürüne zam yaptı.Trendyol da bu olaya sessiz kaldı.
İsim: Elvan S.
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: iyi günler makinenin boyu ve genisligi kaç cm dir. kolay gelsin
Cevap: Merhaba,ürün boyutları (cm) (YxGxD) 82,0x59,8x55 şeklindedir.
Soru: Merhaba! hangi enerji verimliliği sınıfı ? yıllık enerji tüketimi ?
Cevap: Merhaba, Ürün D enerji sınıfıdır. Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/Yıl)241 kWh
Soru: iyi günler kolay gelsin bu ürünün boyu ve genisligi kaç cm di.
Cevap: İyi günler , Yükseklik 820 mm Genişlik 598 mm Derinlik 555 mm Ağırlık 39.7 kg
Soru: Merhaba, şu an kullandığımız bulaşık makinesinin ölçüleri 81.5-59.8-57 cm şeklinde (TEKA DW605 S modeli) bu cihaz onun yerine uyumlu olur mu?
Cevap: Merhabalar urun YxGxD ölçüleri 82,0x59,8x55 cmdir.
Soru: merhaba makinayi açınca ışığı yanıyor mu
Cevap: HAYIR EFENDİM
Soru: Merhaba ürün köylere gönderim yapılıyor mu
Cevap: Değerli müşterimiz, Yerleşim yerinizin köy-kasaba-teslimat dışı bölge olması durumunda; ürününüz bölgenizdeki yetkili servise teslim edilir. Sizin adınıza ürünü teslim alan servis, sizleri arayarak randevu alır, teslimat ve montajı gerçekleştirir.Saygılarımızla
Soru: merhabalar ürün derinlik ve genişlik genel olarak boyutları nedir kapak boyutu kac olmalı bilgi verebilirmisiniz
Cevap: Merhabalar, bunlar standart ürünlerdir Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 82,0x59,8x55
Soru: ürün stoğunuzda var mı? ürünü korgo şirketi dairenin bulunduğu yere kadar çıkarıyor mu?
Cevap: MERHABALAR EFENDİM EVET ÜRÜN STOĞUMUZDA MEVCUTTUR. KARGO ŞİRKETİ YETKİLİ SERVİSİMİZE TESLİM EDİYOR SERVİS AYNI GÜN İÇERİSİNDE SİZE TESLİM EDİP KURULUMUNU SAĞLIYOR.. İYİ GÜNLER DİLERİZ
Soru: İstanbul hangi kargo firmasıyla gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Horoz lojistik ile gönderim yapılır
Soru: Kapak olcusu alabilir miyim ozel yaptircaz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün boyutları (cm) (YxGxD)82,0x59,8x55 şeklindedir. Bu ölçüler kapsamında destek alabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba, makineye kapak montaji yapmak icin gerekli vidalar icinde varmi acaba
Cevap: Merhaba, Evet montajda kutu içinden çıkar. Sağlıklı günler.
Soru: Merhaba wireless var mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, wifi özelliği bulunmuyor. Saygılarımızla
Soru: Mrblar ürünün yan taraflarida siyahmı
Cevap: merhabalar değildirSitede de resinleri yüklüdür olmadığına dair
Soru: Merhaba kapağını boydan yaptırınca açılmasında sorun oluyormu ve sıfır açılıyormu en alta ayrımı kapak yaptırmak gerekiyor
Cevap: Merhaba onu mobilyacıyla görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır kimisi bir yaptırmış kimisi ayrı yaptırmış fotoğraflarda mevcut
Soru: Merhaba, ön yüze takılacak olan dolap kapağı ölçüleri ne olmalı?
Cevap: Ön yüze kapak takmaya gerek yoktur kendi kapağı siyahtır iyi günler dileriz
Soru: Dış kapak siyah ürünün değilmi Birde ekstra kapak gerektirmiyor
Cevap: DIŞ KAPAK SİYAH DEĞİLDİREFENDİM ORAYA MUTFAK KAPAĞI YERLEŞTİRİLİYOR ORAYA
Soru: Ürün kapaksız mı geliyor
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: Ürün 3 Sepetli mi?
Cevap: Merhaba, evet çok amaçlı 3 sepetlidir.
Soru: Merhaba! deterjan bölmesi açılmıyor, ne yapmalı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Yaşadığınız sorun hakkında Vestel servisi ile görüşmenizi rica ederiz. Servis size destek olacaktır. Saygılarımızla
Soru: urun su anda stokta mi?
Cevap: EVET EFENDİM ÜRÜN STOĞUMUZDA MEVCUTTUR.
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 27899.0 Tl'den Satılmaktadır.
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Detayları
_x000D_
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 27899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
27899.0 Tl ye satışta olan BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: orjinal ürün... tesekkurler
İsim: M** Y**
Tarih: 03 Ekim 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: İlk kez vestel bir ürün aldım çok korkarak aldım önceki makinemsiemensti dokuz yılda bozuldu.Bu ğrün piyasadaki en donanımlımakinelerden , boshta aynı özelliklerde ürün 30 bindi biz bunu 9750liraya aldık pırıl pırıl yıkadı bayıldım ürüne
İsim: Z** T**
Tarih: 04 Haziran 2023
Yorum: 4000 tl ye almıştım iyi ki de almışım hem sessiz hem çok güzel yıkıyorüç sepetli oluşu ve katların ayarlanabilir olması iç hacmi şişelerimizibile düşünmüş olmaları harika ötesi şıkır şıkır bir ürün adamsınvestel

İsim: H** A** S**
Tarih: 05 Ocak 2023
Satıcı: Prusa-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: çok kaliteli ürün
İsim: İ** ç**
Tarih: 14 Mart 2022
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Harika bir makina tam zamanında geldi
İsim: **** ****
Tarih: 22 Aralık 2021
Yorum: kullanıyorum memnunum
İsim: U** Ü**
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: Bugun ürünüm yetkili servis tarafından kurulumu yapıldı görsel olarakdaiçide dışıda iyi bir makine beğendim bir defa deneme yapıldı kullandıkçada yıkamasına bakacağım daha önceki makinem yine tam ankastre franke idiama ben pek memnun değildim ondan alacak kişilere belki yardımcı olur yorumum
İsim: T** P**
Yorum: Makine bayramdan önce geldi servis getirirken ayağını kırdı bayramdansonra fabrikadan getirip takarım dedi. Şimdi aradım servisi fabrikadanhaber yok dedi. 10.500 tl ödeyip bulaşıkları hala elinizde yıkamakisterseniz şiddetle tavsiye ederim. Ben hala elde bulaşık yıkama devam.Dün Trendyol a durumu bildirdim hemen geri dönüş olacak dediler onlardandaDevamını Oku
İsim: Yasemin Y.
Tarih: 06 Temmuz 2023
Yorum: ya inanamiyorum makineyi 2.kezcalistirdim daha bismillah demeden arizaverdi servisi cagirdik mecburen az parada vermedik 9000 tl yazik yaasaticida o kadar ilgisizki zaten ulasmaniz da zor kesinliklecok pişmanimkeske baska bir marka alsaymişim vestel pişmanlıktır almayin kesinlikle
İsim: N** Y**
Tarih: 10 Kasım 2022
Yorum: satıcı ürünü göndermedi. Paramı iade etti. Arkasından ürüne zam yaptı.Trendyol da bu olaya sessiz kaldı.
İsim: Elvan S.
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: iyi günler makinenin boyu ve genisligi kaç cm dir. kolay gelsin
Cevap: Merhaba,ürün boyutları (cm) (YxGxD) 82,0x59,8x55 şeklindedir.
Soru: Merhaba! hangi enerji verimliliği sınıfı ? yıllık enerji tüketimi ?
Cevap: Merhaba, Ürün D enerji sınıfıdır. Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/Yıl)241 kWh
Soru: iyi günler kolay gelsin bu ürünün boyu ve genisligi kaç cm di.
Cevap: İyi günler , Yükseklik 820 mm Genişlik 598 mm Derinlik 555 mm Ağırlık 39.7 kg
Soru: Merhaba, şu an kullandığımız bulaşık makinesinin ölçüleri 81.5-59.8-57 cm şeklinde (TEKA DW605 S modeli) bu cihaz onun yerine uyumlu olur mu?
Cevap: Merhabalar urun YxGxD ölçüleri 82,0x59,8x55 cmdir.
Soru: merhaba makinayi açınca ışığı yanıyor mu
Cevap: HAYIR EFENDİM
Soru: Merhaba ürün köylere gönderim yapılıyor mu
Cevap: Değerli müşterimiz, Yerleşim yerinizin köy-kasaba-teslimat dışı bölge olması durumunda; ürününüz bölgenizdeki yetkili servise teslim edilir. Sizin adınıza ürünü teslim alan servis, sizleri arayarak randevu alır, teslimat ve montajı gerçekleştirir.Saygılarımızla
Soru: merhabalar ürün derinlik ve genişlik genel olarak boyutları nedir kapak boyutu kac olmalı bilgi verebilirmisiniz
Cevap: Merhabalar, bunlar standart ürünlerdir Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 82,0x59,8x55
Soru: ürün stoğunuzda var mı? ürünü korgo şirketi dairenin bulunduğu yere kadar çıkarıyor mu?
Cevap: MERHABALAR EFENDİM EVET ÜRÜN STOĞUMUZDA MEVCUTTUR. KARGO ŞİRKETİ YETKİLİ SERVİSİMİZE TESLİM EDİYOR SERVİS AYNI GÜN İÇERİSİNDE SİZE TESLİM EDİP KURULUMUNU SAĞLIYOR.. İYİ GÜNLER DİLERİZ
Soru: İstanbul hangi kargo firmasıyla gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Horoz lojistik ile gönderim yapılır
Soru: Kapak olcusu alabilir miyim ozel yaptircaz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün boyutları (cm) (YxGxD)82,0x59,8x55 şeklindedir. Bu ölçüler kapsamında destek alabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba, makineye kapak montaji yapmak icin gerekli vidalar icinde varmi acaba
Cevap: Merhaba, Evet montajda kutu içinden çıkar. Sağlıklı günler.
Soru: Merhaba wireless var mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, wifi özelliği bulunmuyor. Saygılarımızla
Soru: Mrblar ürünün yan taraflarida siyahmı
Cevap: merhabalar değildirSitede de resinleri yüklüdür olmadığına dair
Soru: Merhaba kapağını boydan yaptırınca açılmasında sorun oluyormu ve sıfır açılıyormu en alta ayrımı kapak yaptırmak gerekiyor
Cevap: Merhaba onu mobilyacıyla görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır kimisi bir yaptırmış kimisi ayrı yaptırmış fotoğraflarda mevcut
Soru: Merhaba, ön yüze takılacak olan dolap kapağı ölçüleri ne olmalı?
Cevap: Ön yüze kapak takmaya gerek yoktur kendi kapağı siyahtır iyi günler dileriz
Soru: Dış kapak siyah ürünün değilmi Birde ekstra kapak gerektirmiyor
Cevap: DIŞ KAPAK SİYAH DEĞİLDİREFENDİM ORAYA MUTFAK KAPAĞI YERLEŞTİRİLİYOR ORAYA
Soru: Ürün kapaksız mı geliyor
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: Ürün 3 Sepetli mi?
Cevap: Merhaba, evet çok amaçlı 3 sepetlidir.
Soru: Merhaba! deterjan bölmesi açılmıyor, ne yapmalı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Yaşadığınız sorun hakkında Vestel servisi ile görüşmenizi rica ederiz. Servis size destek olacaktır. Saygılarımızla
Soru: urun su anda stokta mi?
Cevap: EVET EFENDİM ÜRÜN STOĞUMUZDA MEVCUTTUR.
BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri

BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki

VESTEL BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL BMA 9001 9 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.