LeylaSes
Bilgili
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Şimdiki Fiyatı Ile 22800.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Teknik Açıklamalar
!!! ÜRÜN TAM ANKASTRE BİR BULAŞIK MAKİNESİDİR. ÖNÜNE TAKILAN MOBİLYA CİHAZLA BERABERGELMEMEKTEDİR. MOBİLYA EVİNİZİN MOBİLYASINA UYGUN BİR RENK OLACAK ŞEKİLDE MOBİLYACINIZ TARAFINDAN HAZIRLANMALIDIR. SERVİS ÜCRETSİZ MONTAJINI YAPMAKTADIR._x000D_
Profilo BMA5102EV Bulaşık Makinesi Ürün Özellikleri:_x000D_
_x000D_
Ürünün ana programları; Yoğun 70°C programı, Eko 50°C programı, Hızlı 65°C programı, Hızlı 45°C programı ve Ön Yıkama programı mevcuttur. >_x000D_
Yarım yük yıkama fonksiyonu az miktarda bulaşığın makinayı tam doldurmadan yıkanabilmesini sağlar. _x000D_
Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ile deterjan özel sepete alınır ve mükemmel yıkama sağlanır. _x000D_
Ayarlanabilen üst sepet yüksekliği sayesinde tencere ve tavalarınıza rahatlıkla yer açabilirsiniz. _x000D_
Auto 3in1 özelliği ile makineniz deterjan türünü algılar ve yıkama sürecini otomatik ayarlar. _x000D_
_x000D_
Yarım Yük Yıkama Fonksiyonu Ne İşe Yarar?_x000D_
Yarım yük yıkama, az bulaşığı olan ve dolmasını bekleyecek vakti olmayan, bekar, yalnız yaşayan ya da acil bulaşık yıkamaya ihtiyacı olanlar için ideal bir fonksiyondur. Hem su hem elektrik tasarrufu sağlayarak az miktardaki bulaşığı makinenizin dolmasını beklemeden yıkamanızı sağlar. _x000D_
_x000D_
Enerji Sınıfı >_x000D_
D_x000D_
Kapasite >_x000D_
13 Kişilik_x000D_
Kontrol Paneli >_x000D_
Mekanik_x000D_
Program Sayısı >_x000D_
5 Programlı_x000D_
Renk >_x000D_
Beyaz_x000D_
Derinlik >_x000D_
55 cm_x000D_
Genişlik >_x000D_
59.8 cm_x000D_
Yükseklik >_x000D_
81.5 cm_x000D_
Kurulum >_x000D_
Teknik Servis Tarafından Yapılmaktadır_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 22800.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
22800.0 Tl ye satışta olan Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum:

İsim: B** Y**
Tarih: 28 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EnUygunAdres
Yorum: Ürün çok güzel tavsiye ederim diğer markalara fazla para vermeye gerek yok.
İsim: Deniz A.
Tarih: 27 Aralık 2022
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: Şahane bir ürün
. Satıcıda çok ilgili
İsim: Arzu U.
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Ürünü henüz kullanmadık. fiyat ve performans ürünü. benzerinikullanıyoruz. sorun yaşamadık
İsim: **** ****
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: Kargo problemli , çok fazla aktarma oluyor. Ürün çok iyi yıkıyor(neredeyse kullanılan tabletten bağımsız) ama kurutma problemli.Yıkandıktan sonra kapağı açılıp öyle kurutmaya devam edilmeli. Bu ürünbenzer bosch ve siemenslerin muadilidir ve çok daha uygun fiyatlıdır.
Tarih: 25 Ocak 2023
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: Çeyizim için aldım şuan daha kullanamadım
İsim: s** k**
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: Paketleme gayet güzel ve özenliydi
Tarih: 17 Ağustos 2022
Yorum: Ürün gayet güzel, sizlere de tavsiye ederim, boşuna daha yüksek fiyatverip aynı fabrikanın ürünü olan diğer markaları almayın.
İsim: Z** A**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Satıcı: EROĞLU MAĞAZACILIK
Yorum: günümüz şartların büyük bir başarıyla 10 günde ürünü teslimettiler.artık nasıl yorumlarsanız.
İsim: v** g**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Satıcı: ÜLKEA
Yorum: Çeyizim icin aldım, kontrolleri yapıldı dış kısımda hiçbir cizik sorunyok sapasağlam teslim edildi ancak kurulum yaptırmadım çeyiz ürünüoldugu icin calısıp calısmadıgını o zaman göreceğiz. Düzeltme: arızalıcıktı ama profilo servisi hemen değişimini sağladı simdi birkaç defadenemelik kullandım ilk izlenimim epey ıslak cıkıyor belki dekullandıgım proDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 27 Nisan 2023
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Meehaba ürünün kaç kwh olduğunu öğrenebilirmiyim.
Cevap: Merhabalar yakıt 84 kwh dir
Soru: Merhabalar Tuşların olduğu bölümde ekran varmı süreyi gösteren
Cevap: EKRAN ÜSTTEN VE IŞIKLARLA GÖSTERİYOR EFENDİM SÜRE GÖSTERGESİ YOK BİTİNCE PROGRAM IŞIK YANIYOR
Soru: tamam kusura bakmayın iyi günler
Cevap: İigünler dileriz
Soru: Merhaba, ürün gönderimini. Nasıl yapıyorsunuz? Kocaelinin bir köyüne gönderim isteyeceğim.
Cevap: Merabalar ürünü horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz
Soru: Merhaba, ürün kutulu mu? Birde hangi kargo firması ile gönderiyorsunuz(izmir için) ?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutudur Horoz Lojistik ile göndermekteyiz.
Soru: merhaba, profilo türkiye garantili mi
Cevap: Merabalar evet Profilo yetkili servis garantili
Soru: mrb kolay gelsin Profilo bualsik makinası cam degilmi 5 programlı olan
Cevap: MERHABA BU ANKASTRE BULAŞIK MAK EFENDİM ÖNÜNE MOB KAPAK TAKILIYOR
Soru: merhaba dolap kapağı kestirecegim ve sizden bu modeli hemen alacağım gelene kadar marangoz yapsın dolap kapaginin eni ve boyunu kaça kaç kestirmeliyim
Cevap: Bize kalırsa ürün gelsin sonra kestirin hatalı olmasın
Soru: merhaba eski makinam tam ankadtra beko onun yerine almak istiuorim uysr mi
Cevap: Merhabalar evet uyar
Soru: Mrb yıkamanın bittiğini nasıl anlıyoruz
Cevap: Heralde ses vs çıkartıyor ve Işık yakıyor dur
Soru: servisi sizmi ayarlıyorsunuz nasıl ilerliyor
Cevap: Merhaba; servıs kaydı tarafımızdan acılmaktadır.
Soru: merhabalar ürünün önü kapaksısz olarak mı geliyor ben evime geçince mobilyadan kapak yaptıracam
Cevap: evet efendim mobilyanıza göre kapak yaptırmanız gerekiyor
Soru: Merhaba çeyizime almak istiyorum ürünü normal mağazalarda ek ücret vs oluyor trendyoldan aldığım için nasıl olacak herhangi bir fikriniz var mı veya bunu nereden öğrenebilirim
Cevap: Merhabalar ürün üçretsiz kurulum istediğiniz zaman üçretsiz kurulum. Yaptırabilirsiniz
Soru: merhaba dolap kapağı kestirecegim ve sizden bu modeli hemen alacağım gelene kadar marangoz yapsın dolap kapaginin eni ve boyunu kaça kaç kestirmeliyim
Cevap: Efendim montaj ölçüleri şu şekildedir Boyutlar Ürünün boyutları 815 x 598 x 550 mm Kapağı 90 derece açık olduğunda ürün derinliği 1.150 mm Montaj için min yükseklik 815 mm Montaj için max yükseklik 875 mm Montaj için min genişlik 600 mm Montaj için max genişlik 608 mm Montaj için derinlik 550 mm üst tablasız yükseklik 0 mm Net ağırlık 30,4 kg Taban ayarlanabilir 40-90 / 90-160 mm
Soru: Eksi makinamın yerine almak istiyorum mutfağım standart ölçüde eskinin yerine olurmu ölçüleri
Cevap: Merhabalar tüm ankastre bulaşık ölçüleri standarttır sorun olmaz uyar
Soru: Merhaba, sizden aldığım bulaşık makinesi için çelik kapak taktırmamızı söylediler? Satıcınınla görüşün dediler, bu konu hakkında bi bilginiz var mı? Kapak takımı nasıl olucak?
Cevap: Merabalar ürün Anlastre ürün siz mobilya kapağınızı taktırıyorsunuz
Soru: merabalar normal diğer bulaşık makinaların yerine kullanılabiliyor mu ankastre kapak takmadan
Cevap: merhabalar maalasef belırtıgınız şekılde kullanamazsınız
Soru: Makinayı kapattığımız zaman düğmelerde mi kapanıyor
Cevap: Merhaba, Hayır kapanmıyor.
Soru: Tam ankastre mi
Cevap: Merhaba tam ankastredir
Soru: dijital ekran var mı
Cevap: lütfen ürünün kendi sayfasından görseline bakınız bizdeki görselde kapağın iç kısmında var ekran ve düğme
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Detaylı Resimler
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Şimdiki Fiyatı Ile 22800.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Teknik Açıklamalar
!!! ÜRÜN TAM ANKASTRE BİR BULAŞIK MAKİNESİDİR. ÖNÜNE TAKILAN MOBİLYA CİHAZLA BERABERGELMEMEKTEDİR. MOBİLYA EVİNİZİN MOBİLYASINA UYGUN BİR RENK OLACAK ŞEKİLDE MOBİLYACINIZ TARAFINDAN HAZIRLANMALIDIR. SERVİS ÜCRETSİZ MONTAJINI YAPMAKTADIR._x000D_
Profilo BMA5102EV Bulaşık Makinesi Ürün Özellikleri:_x000D_
_x000D_
Ürünün ana programları; Yoğun 70°C programı, Eko 50°C programı, Hızlı 65°C programı, Hızlı 45°C programı ve Ön Yıkama programı mevcuttur. >_x000D_
Yarım yük yıkama fonksiyonu az miktarda bulaşığın makinayı tam doldurmadan yıkanabilmesini sağlar. _x000D_
Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ile deterjan özel sepete alınır ve mükemmel yıkama sağlanır. _x000D_
Ayarlanabilen üst sepet yüksekliği sayesinde tencere ve tavalarınıza rahatlıkla yer açabilirsiniz. _x000D_
Auto 3in1 özelliği ile makineniz deterjan türünü algılar ve yıkama sürecini otomatik ayarlar. _x000D_
_x000D_
Yarım Yük Yıkama Fonksiyonu Ne İşe Yarar?_x000D_
Yarım yük yıkama, az bulaşığı olan ve dolmasını bekleyecek vakti olmayan, bekar, yalnız yaşayan ya da acil bulaşık yıkamaya ihtiyacı olanlar için ideal bir fonksiyondur. Hem su hem elektrik tasarrufu sağlayarak az miktardaki bulaşığı makinenizin dolmasını beklemeden yıkamanızı sağlar. _x000D_
_x000D_
Enerji Sınıfı >_x000D_
D_x000D_
Kapasite >_x000D_
13 Kişilik_x000D_
Kontrol Paneli >_x000D_
Mekanik_x000D_
Program Sayısı >_x000D_
5 Programlı_x000D_
Renk >_x000D_
Beyaz_x000D_
Derinlik >_x000D_
55 cm_x000D_
Genişlik >_x000D_
59.8 cm_x000D_
Yükseklik >_x000D_
81.5 cm_x000D_
Kurulum >_x000D_
Teknik Servis Tarafından Yapılmaktadır_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 22800.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
22800.0 Tl ye satışta olan Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum:

İsim: B** Y**
Tarih: 28 Şubat 2023
Satıcı: EnUygunAdres
Yorum: Ürün çok güzel tavsiye ederim diğer markalara fazla para vermeye gerek yok.
İsim: Deniz A.
Tarih: 27 Aralık 2022
Yorum: Şahane bir ürün

İsim: Arzu U.
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Ürünü henüz kullanmadık. fiyat ve performans ürünü. benzerinikullanıyoruz. sorun yaşamadık
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: Kargo problemli , çok fazla aktarma oluyor. Ürün çok iyi yıkıyor(neredeyse kullanılan tabletten bağımsız) ama kurutma problemli.Yıkandıktan sonra kapağı açılıp öyle kurutmaya devam edilmeli. Bu ürünbenzer bosch ve siemenslerin muadilidir ve çok daha uygun fiyatlıdır.
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: Çeyizim için aldım şuan daha kullanamadım
İsim: s** k**
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: Paketleme gayet güzel ve özenliydi
Tarih: 17 Ağustos 2022
Yorum: Ürün gayet güzel, sizlere de tavsiye ederim, boşuna daha yüksek fiyatverip aynı fabrikanın ürünü olan diğer markaları almayın.
İsim: Z** A**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Satıcı: EROĞLU MAĞAZACILIK
Yorum: günümüz şartların büyük bir başarıyla 10 günde ürünü teslimettiler.artık nasıl yorumlarsanız.
İsim: v** g**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Satıcı: ÜLKEA
Yorum: Çeyizim icin aldım, kontrolleri yapıldı dış kısımda hiçbir cizik sorunyok sapasağlam teslim edildi ancak kurulum yaptırmadım çeyiz ürünüoldugu icin calısıp calısmadıgını o zaman göreceğiz. Düzeltme: arızalıcıktı ama profilo servisi hemen değişimini sağladı simdi birkaç defadenemelik kullandım ilk izlenimim epey ıslak cıkıyor belki dekullandıgım proDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 27 Nisan 2023
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Meehaba ürünün kaç kwh olduğunu öğrenebilirmiyim.
Cevap: Merhabalar yakıt 84 kwh dir
Soru: Merhabalar Tuşların olduğu bölümde ekran varmı süreyi gösteren
Cevap: EKRAN ÜSTTEN VE IŞIKLARLA GÖSTERİYOR EFENDİM SÜRE GÖSTERGESİ YOK BİTİNCE PROGRAM IŞIK YANIYOR
Soru: tamam kusura bakmayın iyi günler
Cevap: İigünler dileriz
Soru: Merhaba, ürün gönderimini. Nasıl yapıyorsunuz? Kocaelinin bir köyüne gönderim isteyeceğim.
Cevap: Merabalar ürünü horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz
Soru: Merhaba, ürün kutulu mu? Birde hangi kargo firması ile gönderiyorsunuz(izmir için) ?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutudur Horoz Lojistik ile göndermekteyiz.
Soru: merhaba, profilo türkiye garantili mi
Cevap: Merabalar evet Profilo yetkili servis garantili
Soru: mrb kolay gelsin Profilo bualsik makinası cam degilmi 5 programlı olan
Cevap: MERHABA BU ANKASTRE BULAŞIK MAK EFENDİM ÖNÜNE MOB KAPAK TAKILIYOR
Cevap: Bize kalırsa ürün gelsin sonra kestirin hatalı olmasın
Soru: merhaba eski makinam tam ankadtra beko onun yerine almak istiuorim uysr mi
Cevap: Merhabalar evet uyar
Soru: Mrb yıkamanın bittiğini nasıl anlıyoruz
Cevap: Heralde ses vs çıkartıyor ve Işık yakıyor dur
Soru: servisi sizmi ayarlıyorsunuz nasıl ilerliyor
Cevap: Merhaba; servıs kaydı tarafımızdan acılmaktadır.
Soru: merhabalar ürünün önü kapaksısz olarak mı geliyor ben evime geçince mobilyadan kapak yaptıracam
Cevap: evet efendim mobilyanıza göre kapak yaptırmanız gerekiyor
Soru: Merhaba çeyizime almak istiyorum ürünü normal mağazalarda ek ücret vs oluyor trendyoldan aldığım için nasıl olacak herhangi bir fikriniz var mı veya bunu nereden öğrenebilirim
Cevap: Merhabalar ürün üçretsiz kurulum istediğiniz zaman üçretsiz kurulum. Yaptırabilirsiniz
Cevap: Efendim montaj ölçüleri şu şekildedir Boyutlar Ürünün boyutları 815 x 598 x 550 mm Kapağı 90 derece açık olduğunda ürün derinliği 1.150 mm Montaj için min yükseklik 815 mm Montaj için max yükseklik 875 mm Montaj için min genişlik 600 mm Montaj için max genişlik 608 mm Montaj için derinlik 550 mm üst tablasız yükseklik 0 mm Net ağırlık 30,4 kg Taban ayarlanabilir 40-90 / 90-160 mm
Soru: Eksi makinamın yerine almak istiyorum mutfağım standart ölçüde eskinin yerine olurmu ölçüleri
Cevap: Merhabalar tüm ankastre bulaşık ölçüleri standarttır sorun olmaz uyar
Soru: Merhaba, sizden aldığım bulaşık makinesi için çelik kapak taktırmamızı söylediler? Satıcınınla görüşün dediler, bu konu hakkında bi bilginiz var mı? Kapak takımı nasıl olucak?
Cevap: Merabalar ürün Anlastre ürün siz mobilya kapağınızı taktırıyorsunuz
Soru: merabalar normal diğer bulaşık makinaların yerine kullanılabiliyor mu ankastre kapak takmadan
Cevap: merhabalar maalasef belırtıgınız şekılde kullanamazsınız
Soru: Makinayı kapattığımız zaman düğmelerde mi kapanıyor
Cevap: Merhaba, Hayır kapanmıyor.
Soru: Tam ankastre mi
Cevap: Merhaba tam ankastredir
Soru: dijital ekran var mı
Cevap: lütfen ürünün kendi sayfasından görseline bakınız bizdeki görselde kapağın iç kısmında var ekran ve düğme
Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Detaylı Resimler

Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki

Profilo Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo Bma5102ev 5 Programlı Tam Ankastre Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.