BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Alanlar Memnun Mu ?

Serap

Bilgili
BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Alanlar Memnun Mu?
BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Mevcut Fiyatı 299.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Memnuniyet Durumu Nedir?

BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.5 .

BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Detaylı Açıklama

BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Ürününün Satıcısı, Lushen BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt ürününü 299.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Kullanıcı Geri Bildirimleri
299.99 Tl ye satışta olan BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.5

Yorum: çok kötü bir kumaş iç gösteriyor ve tek dikiş olduğu için hep büzgülü
İsim: Z** k**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Beden: Beden:S
Satıcı: Lushen

Yorum: Ürünle alakası yok
İsim: M** d**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Beden: Boy:180cm

Yorum: Beklediğim gibi gelmedi kumaşı aşırı ince yaka kısmı kaba duruyor almayın aldırmayın :(
İsim: **** ****
Tarih: 31 Temmuz 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: Vogue Wear

Yorum: gayet guzel oversize degil ama begwndim
İsim: S** K**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: Yanlış ürün gönderildi
İsim: H** A**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Boy:165cm
Satıcı: Vogue Wear

Yorum: rengi aynı değil lacivert
İsim: **** ****
Tarih: 03 Temmuz 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: yanlış ürün gelmiş
İsim: g** K** k**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Beden: Beden:L

BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: erkekler için mi
Cevap: Merhabalar ürünümüz Unisex tir

Soru: 187 67 kilo hangi beden bide arkasında nasıl bir baskı var tam olarak
Cevap: Merhaba XL beden uygun olacaktır. Arkası da önü gibidir efendim Keyifli alışverişler dileriz 🤙

Soru: Arka baskısı varmı?
Cevap: Merhaba önü gibidir efendim 🙏🏻

Soru: erkek için mi
Cevap: Merhaba hem erkek hem de kadınlar giyebilir efendim unisex bir üründür

Soru: merhaba arkasındada baskı varmı
Cevap: Merhaba evet efendim 🙏🏻🙏🏻

Soru: ektra baskı yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba maalesef göründüğü gibidir efendim 🙏🏻🙏🏻

Soru: Kaç derecede yıkayabilirim peki ?
Cevap: Merhaba 30 derecede yıkadığınız sürece sorun yaşamazsınız efendim ☺️☺️

Soru: arkasi düz degil mi ya
Cevap: Merhabalar efendim Logo mevcut

Soru: 174 | 97 kilo hangi vefrb uygundur
Cevap: Merhaba XL beden uygun olacaktır. Keyifli alışverişler dileriz 🤙

Soru: merhabalar efendim ben 15 yaşındayım boyum 167 kilom 54 hangi benden üzerime tam oturur
Cevap: Merhaba M beden uygun olacaktır. Keyifli alışverişler dileriz 🤙

Soru: Merhaba ürün tiftiklenme yaparmı ve mertaryaleri nedir ?
Cevap: Merhaba yüksek ısıda yıkamadığınız sürece tiftikleme yapmaz efendim

Soru: boy 1.48 kilo 47 yaş 14 hangi beden olur
Cevap: Merhabalar Efendim S beden Uygun iyi günler

Soru: boyum 1.79cm kilom 60kg hangi beden uygun
Cevap: Merhaba L beden uygun olacaktır. Keyifli alışverişler dileriz 🤙

Soru: merhaba boy 1.72 kilo 60 ne önerirsiniz
Cevap: Merhabalar Efendim M beden Uygun iyi günler

Soru: merhaba boyum 1.56 kilom 43 kaç beden almam lazım
Cevap: Merhaba S beden uygun olacaktır. Keyifli alışverişler dileriz 🤙

BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt 290 TL ile bulunuyor.
BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt 13 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Popüler BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt özel teklif alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, normal kalite ve geribildirim dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt gibi Popüler ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt 290 TL TL ile stokta var. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, BMW Unisex Çift Renkli Tasarım Dijital Baskılı Oversize Bisiklet Yaka T-shirt kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.