Elif Nur
Bilgili
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Alanlar Memnun Mu?
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Şuanki Fiyatı Ne Kadar 699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Açıklama Ve Özellikler
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Ürününün Satıcısı, Genel Markalar Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w ürününü 699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Kullanıcı Geri Bildirimleri
699.0 Tl ye satışta olan Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0
Yorum: Ürün güzel ama pembe istemiştim beyaz gelmiş rengini beğenmedimmecburiyetten iaede edemiyorum madur oldum
İsim: **** ****
Tarih: 18 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Easy Shopping
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: sağolun varolun..
Cevap: Rica ederiz efendim B.
Soru: merhaba, pembe yada mavi varmidir
Cevap: pembe-mavi-beyaz-siyah-gri renkler mevcuttur efendim a.
Soru: otomatikmi
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba dığalgaza bağlı değil elektrikli çalışıyor doğrumu
Cevap: Doğrudur efendim B.
Soru: mrh bu ürün herturlu yemek yapmaya uygunmu tencere sigarmi cabuk isitiyormu
Cevap: merhabalar uygunudur efendim çabuk ısıtır B.
Soru: 10 kg düdüklü tencereyi dolu olarak pişirirmi taşırmı.
Cevap: Maalesef efendim B.
Soru: Garantisi var mı
Cevap: 2 yıldır efendim
Soru: iyi günler hangi kargayla gönderim saglıyorsunuz acaba
Cevap: mng efendim
Soru: merhaba ürünün ağırlığı nedir?
Cevap: 3.50kg dır B.
Soru: siyah rengi varmı
Cevap: Yok maalesef efendim
Soru: Merhabalar ürünün rengini nasıl seçeceğiz garantisi var mı ürününü
Cevap: burdan belirtebilirsiniz efendim rengini
Soru: Isınınca kapanıyor mu kızartma yapılır mı?
Cevap: kapanmaz efendim kızartma yapılır B.
Soru: başka renk var mı? pembe garip geldi
Cevap: VAR EFENDİM SİYAH GRİ MAVİ
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Ürüne Ait Fotoğraflar
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Şuanki Fiyatı Ne Kadar 699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Açıklama Ve Özellikler
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Ürününün Satıcısı, Genel Markalar Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w ürününü 699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Kullanıcı Geri Bildirimleri
699.0 Tl ye satışta olan Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0
Yorum: Ürün güzel ama pembe istemiştim beyaz gelmiş rengini beğenmedimmecburiyetten iaede edemiyorum madur oldum
İsim: **** ****
Tarih: 18 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Easy Shopping
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: sağolun varolun..
Cevap: Rica ederiz efendim B.
Soru: merhaba, pembe yada mavi varmidir
Cevap: pembe-mavi-beyaz-siyah-gri renkler mevcuttur efendim a.
Soru: otomatikmi
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba dığalgaza bağlı değil elektrikli çalışıyor doğrumu
Cevap: Doğrudur efendim B.
Soru: mrh bu ürün herturlu yemek yapmaya uygunmu tencere sigarmi cabuk isitiyormu
Cevap: merhabalar uygunudur efendim çabuk ısıtır B.
Soru: 10 kg düdüklü tencereyi dolu olarak pişirirmi taşırmı.
Cevap: Maalesef efendim B.
Soru: Garantisi var mı
Cevap: 2 yıldır efendim
Soru: iyi günler hangi kargayla gönderim saglıyorsunuz acaba
Cevap: mng efendim
Soru: merhaba ürünün ağırlığı nedir?
Cevap: 3.50kg dır B.
Soru: siyah rengi varmı
Cevap: Yok maalesef efendim
Soru: Merhabalar ürünün rengini nasıl seçeceğiz garantisi var mı ürününü
Cevap: burdan belirtebilirsiniz efendim rengini
Soru: Isınınca kapanıyor mu kızartma yapılır mı?
Cevap: kapanmaz efendim kızartma yapılır B.
Soru: başka renk var mı? pembe garip geldi
Cevap: VAR EFENDİM SİYAH GRİ MAVİ
Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Ürüne Ait Fotoğraflar

Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w En Uygun Satış Linki

Genel Markalar Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Borulu Elektrikli Ocak Hızlı Isıtma Paslanmaz Çelik Gövde 1000+1000w yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.